Seks
OPA!

Žene i pornići - što vole i koliko gledaju?

objavljeno prije 16 dana i 6 sati

Stranica za odrasle YouPorn nedavno je objavila istraživanje o svojim ženskim korisnicama - koji čine oko četvrtinu njihove 'publike'. Podijelili su neke zanimljive uvide o 24.000… više »

Foto: Pexels
HMMM

7 dobrih strana seksa

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

Ako vam ovih dana fali poticaja da se opustite među plahtama, dozvolite da vas mi nadahnemo. Predstavljamo vam 7 beneficija koje pruža vođenje ljubavi: 1. Podiže samopouzdanje Pažnja koju nam… više »

HE HE

10 razloga za što više seksa

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

Seks je sjajna stvar, definitivno, a evo 10 odličnih razloga zašto ga trebate upražnjavati što češće: Bolja sperma - pomaže u poboljšanju plodnosti… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
TAJNA

Kako do puno boljeg seksa

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Seks uvijek može biti bolji, složit će se svi, a naročito oni koji se stalno tuže na libido i ponašanje svoje partnerice, pa evo par korisnih savjeta za ljepši spol kako… više »

PRIRODA DAJE...

Prirodni lubrikanti za najbolji užitak

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Kako biste uživali u 'hopa-cupa', osim prezervativa, možda će vam trebati još malo pomoći među plahtama. Ovdje govorimo prvenstveno o lubrikantima. Žensko tijelo ponekad ne može… više »

EH, DA ...

Simptomi nedostatka seksa

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

Žene trebaju seks jednako kao i muškarci, a na njima se to i vrlo jasno vidi - primjerice, većina žena kojima nedostaje seksa imaju problema sa spavanjem i tijekom dana su stalno… više »

MYTHBUSTERS

6 općepoznatih mitova (ili istina) o seksu

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

Seks okružuje toliko mitova da se čovjek stvarno treba probiti kroz šumetinu (polu)informacija kako bi došao do istine. Stoga, evo šest činjenica o seksu... koje to… više »

A KAD ONO...

Koliko zapravo ima poza u seksu

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Tko bi rekao! Znate sve one poze u seksu o kojima ste čitali i koje ste možda (ne)uspješno isprobavali? Ispada da ih nema neizbrojivo puno kao što smo pretpostavljali. Vjerovali… više »

SPREMNI?

Koji je idealan broj seksualnih partnera koji biste trebali imati?

objavljeno prije 27 dana i 6 sati

Ne preporučuje se baš da taj podatak dijelimo s drugima jer nismo u svakom trenutku okruženi istomišljenicima, ali korisno je razmisliti o tome u intimi svoje… više »

SAVJETI

Napalite dragu na jednostavan način

objavljeno prije 28 dana i 6 sati

Ženski libido stalno je na tapeti, jer se velik broj muškaraca žali na slabu želju drage za seksom. Ako se i vi nalazite u takvoj situaciji, isprobajte recept poznatih ljubavnika -… više »

MA DA?

3 stvari koje ubijaju mušku želju u krevetu

objavljeno prije 29 dana i 6 sati

Seks je muškarcima stalno na pameti, tvrdi urbani mit koji nema veze s istinom, pa nije čudo da bi vas preveliko oslanjanje na partnera moglo ubrzo dovesti do veze s rijetkim ili… više »

ZNATE LI

Najbolji dani za seks su...

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Seks je dobra stvar uvijek - u bilo koje doba dana, na bilo kojem mjestu i bilo kojeg dana, reći će vam ljubitelji igrica u krevetu, no ipak postoje dani koji su za seks bolji od drugih iz… više »

LOOL

Posao iz snova ako volite - masturbirati

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Masturbiranje na poslu nije baš preporučljivo (jer vas mogu uloviti), no kako znanstvenici tvrde da je to zdravo, nije ni čudo da se dosta ljudi upustilo u igranje tijekom radnog… više »

MYTHBUSTERS

3 mita o seksu kojima je istekao rok trajanja

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Velika većina ljubavnih veza u zapadnom svijetu počinje nekim oblikom neromantičnog seksa, nakon čega odnos polako prestaje biti isključivo fizički. Uostalom, zar ne mislite da treba prvo… više »

HEH

Muške mjere koje žene obožavaju

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Veličina penisa je ono što muškarce može natjerati u ekstazu ili totalnu paniku, a ma koliko vas uvjeravali da nije važna i da je tehnika glavna stvar - lažu vam kao psi,… više »

skrolaj na vrh