Seks
MA DA?

Kakav seks vole Hrvati i gdje se najviše vara partnera

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Preljubi se događaju svugdje u svijetu, no ipak postoje neke nacije koje uvjerljivo prednjače po tom pitanju. U istraživanju koje je nedavno proveo portal Dr. Felix o seksualnim navikama… više »

EH, DA ...

Četiri stvari koje muškarci ne žele u krevetu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Muškarci traže dosta toga u krevetu, no kako dobar broj njih dosta i nudi, lako je doći do situacije u kojoj će obje strane biti zadovoljne. No, jednako tako, svi će se pripadnici… više »

MA DA?

Što pali cashseksualce?

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Cashseksualci ne uživaju u seksu, oni uživaju biti plaćeni za pružanja seksualnih usluga, prvenstveno, muškarcima. Njih sami seks ne pali, pali ih novac. Oni tim činom erotiziraju… više »

EH, DA ...

Ženska požuda - i dalje neotkrivena tajna

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Što žene žele? Pitanje je koje okupiralo misli mnogih, recimo Sigmunda Freuda pa Mela Gibsona, itd. Tema je to bezbrojnih postova, blogova, knjiga, romana, znanstvenih i neznanstvenih… više »

VRUĆEE

Deset seksi savjeta za parove u dugogodišnjoj vezi

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Dugogodišnje veze definitvno imaju dobrih strana, ali ne možemo zanemariti ni onih par slabijih. Lijepo je imati nekoga tko nas poznaje kao 'vlastiti džep', ali što ako s… više »

EH, DA ...

Najbolja stvar koju donose redoviti orgazmi

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Orgazam dokazano nosi raznorazne koristi za cijeli organizam - usrećuje vas, poboljšava san, potiče apetit, produžava život... no uz sve to radi i jednu stvar koja je izuzetno važna -… više »

erotski snovi san spavanje seks
MMM

Erotska sanjarica - značenje najčešćih erotskih snova

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Erotski snovi su vrlo česti i nerijetko ćemo se probuditi prilično zbunjeni nakon njih, pa kako bismo vam malo pomogli, evo tumačenja najčešćih: Masturbacija - snovi povezani sa… više »

AHA!

Tri stvari koje garantirano pale muškarce

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Seksualno uzbuđenje jedan je jedini preduvjet dobrog seksa, a ma koliko mitova kružilo o muškoj stalnoj spremnosti na seks, nije zgorega ponekad im malo pomoći... Dakle, evo tri stvari… više »

MMM

Kako do orgazma grudi?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Orgazam grudi nije mit, objašnjavaju znanstvenici, a ključ je u oksitocinu, hormonu ugode koji se u tijelu otpušta za vrijeme seksualne uzbuđenosti, za što… više »

EH, DA ...

Seks za jednu noć - je li to za vas?

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Seks za jednu noć nije rijetkost, pogotovo ljeti kad smo svi lagano obučeni, a često vam ne treba ni posebno bujna mašta kako biste partnera zamislili bez odjeće. Neobavezan seks… više »

EH, DA ...

Seksamo se, ali ne radimo djecu...

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Seks je omiljena zabava većine ljudi u snazi, čak i onih koji nisu pa piju plave pilulice, no unatoč činjenici da nikad nismo bili okruženi s više seksa, djece je u razvijenim zemljama… više »

MA DA?

Kakvi ste u krevetu otkriva - omiljeni sladoled

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Sladoled je seksi, to ne treba posebno naglašavati, pa ne čudi da su psiholozi već odavno pokušali pronaći vezu između omiljene vrste sladoleda i učinak među plahtama, pa evo do… više »

Pst pst

Što bi muškarci preporučili ženama u krevetu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Jedno su teorijski savjeti stručnjaka o tome što bi dame trebale raditi među plahtama da oduševe svoje bolje polovice, a nešto sasvim drugo je praksa. Kad se zaista s… više »

HE HE

Dva najjača prirodna afrodizijaka

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Afrodizijak je uvijek tražena roba, jer libido može biti poprilično  zeznuta stvar - sad ga ima, pa onda najednom nema ni traga ni glasa od njega. Naravno, svima će prvo pasti na… više »

AHA!

Buđenje ženskog libida nije toliko komplicirano

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Žene se često optužuje za manjak libida i, posljedično, želje za seksom što u dobrom broju slučajeva nije neistina, no ako muškarci misle da žene ne znaju da je seks zabavan i… više »

skrolaj na vrh