Seks
STVARNO?

Kad to ženama dojadi seks u vezi?

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Žene se obično optužuju da im nije do seksa, naročito one koje su u dužim vezama, a stvar je u tome da su obično na početku veze vrlo entuzijastično raspoložene u krevetu. Jedan od razloga za… više »

HE HE

3 najveće muške maštarije u seksu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Muškarci nisu baš pretjerano iskreni, to valjda znate... a naročito kad je u pitanju seks. Nije uvijek stvar u tome da bi željeli neku drugu, već da jednostavno neke svoje želje… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZAPAMTITE :)

Kako biti bolji u krevetu? Evo 5 savjeta...

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Muškarci uglavnom misle da znaju sve o seksu, što naravno ne može biti dalje od istine, no ima onaj mali broj bistrića koji su svjesni svojih nedostataka i rade na njihovom… više »

ZNATE LI?

Kad najviše uživamo u seksu?

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Seks nije najbolji u mladosti, kao što bi većina ljudi mogla pomisliti, jer je godišnje izvješće Samci američkog portala Match.com pokazalo upravo suprotno… više »

Zanimljivo!

Znanost otkriva kada nastupa najsretniji trenutak u bračnom životu

objavljeno prije 2 mjeseca

Možda ste pomislili da su najsretniji trenuci bračnog života one prve godine uživanja, no znanost je uspjela dokazati da najbolje dolazi tek kasnije - ako smo voljni ustrajati i malo… više »

MMMM

Iznenadite i uzbudite partnera erotskom masažom

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Seks može upasti u rutinu, postati dosadan i nezanimljiv, no uz sve moguće savjete za vraćanje vatre u krevet često se zaboravlja na onaj najjednostavniji, a nerijetko i najučinkovitiji -… više »

HOPA CUPA

Tko i zašto izbjegava seks

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Seks utječe na mnoge aspekte našeg života, bez obzira na to jesmo li seksualno aktivni ili nismo. On je jedna od osnovnih bioloških potreba, te na neki način određuje naš… više »

MA DAJ!

Loš prvi seks s novim partnerom je zapravo dobra stvar?

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Jeste li ikad doživjeli loš prvi seks s novim partnerom, što vas je potaknulo da razmislite o tome ima li uopće nade za vašu vezu ako stvari od samog početka ne slute na… više »

HE HE

Raspirivanje seksualnog žara za najgore lijenčine

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Umor vas je savladao, a i rutina, pa niti jedno od vas nije baš od akcije i seksa gotovo pa i nema? Ne brinite, postoje metode za lijene ili umorne parove da začine svoj seksualni… više »

HIPSTERI

5 novih trendova u seksu

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Seks se definitivno promijenio pod utjecajem interneta, nitko ne može to zanijekati - lakše se pronalaze partneri, čak i za najčudnije ideje, a količina seksualnih sloboda je… više »

Foto: Pexels
MA DA?

Kondomi se koriste zabrinjavajuće rijetko

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Kondomi su i dalje najbolja zaštita od spolno prenosivih bolesti, no pokazuje se zabrinjavajuća razina neinformiraosti - više od četvrtine britanskih djevojaka i mladića pri… više »

EDUKACIJA

Što je to zapravo orgazam?

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Orgazam je mnogima i dalje, nažalost, teška misterija, pa evo malo objašnjenja, korak po korak, tako da i oni najzbunjeniji shvate.... Tijekom orgazma, muškarcima se… više »

HMMM...

5 vrsta nevjere

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Što se sve smatra nevjerom? Na to pitanje odgovori će ovisiti o godinama, iskustvima, kulturološkoj pozadini i ostalim faktorima koji utječu na prosudbu osobe koja vam odgovara.… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
ZNATE LI?

Sve vrste orgazama kod žena

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Ženski orgazam misterija je ne samo za muškarce, već i za znanstvenike - ma koliko se oni trudili, nisu u stanju smisliti neku evolucijsku svrhu ovom fenomenu, iako misle da mogu… više »

ISPROBAJTE

Seksi izazov - mjesec dana novih poza

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

S dolaskom proljeća obično se bude i strasti. No, za one u produženom zimskom snu, koji se nikako ne mogu razbuditi i natjerati životne sokove da nesputano poteku, osmišljen je seksi… više »

skrolaj na vrh