Seks
STVARNO?

Žene, brak i učestalost seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Žene su te kojima se obično prigovara da im seks nije često na pameti, pa nije loše pogledati brojke koje su donijela istraživanja o seksualnom životu udanih žena. Unatoč svom… više »

MA DA?

Žene dosežu seksualni vrhunac prije muškaraca

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Prema novim istraživanju i suprotno svemu što smo ikad čuli po tom pitanju, žene možda dostižu svoj seksualni vrhunac prije muškaraca Lovehoney, online trgovina seks igračaka,… više »

EH, DA ...

Istine o seksu za mladu ekipu

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Seks okružuju toliki mitovi da ih treba raskrinkati što prije u životu, naročito prije nego što se upustite u prvi seks - prvi seks nešto je čega ćete se… više »

STVARNO?

Što muškarci smatraju nevjerom?

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Nevjera nikad ne može biti dobra stvar u vezi, no ponekad se dogodi da nakon toga veza ili brak postanu bolji i kvalitetniji. Ako se pitate zašto je to iznimka, odgovor je jednostavan… više »

MMM

Muškarci se pale na ove dijelove ženskog tijela

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Muškarci vole pogledati lijepu ženu, to će teško poreći, no ako mislite da ih možete optužiti kako samo mjerkaju guze i grudi - niste u pravu, jer je cijeli niz istraživanja… više »

WOW!

Seks ženama produžava život

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Žene koje vode ljubav barem jednom tjedno, stare sporije od onih koje nemaju toliko aktivan seksualni život, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu California. Sigurno se… više »

EH, DA ...

Tri razloga za jutarnji seks

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Jutarnji seks možda nije prvi izbor svima, no postoje tri jaako dobra razloga zašto bi se trebali ipak pozabaviti ovom zdravom i zabavnom aktivnošću odmah nakon buđenja. Dobar… više »

EROTIKA

Da li ljubomora znači ljubav?

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Slušam a ne čujem, samo mi bilo skače, otkucaji srca u sve uspornijem ritmu, san je učinio svoje, naspavala sam se. Zrake sunca nedjeljom na jastuku, neprocjenjivo.… više »

ZNATE LI?

Zašto su muškarci nevjerniji od žena

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Muškarci i žene su zapravo, strogo fizički gledano, jednako skloni nevjeri, no problem je u tome što muškarci češće ponavljaju takvo ponašanje, a krive su -… više »

STVARNO?

Koliko točno kalorija trošimo seksom?

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Blagodati seksa su višestruke, no samo kada govorimo o sigurnom seksu s pouzdanim partnerom. Takav seks oslobađa tijelo od stresa, jača imunitet, ali i ono najvažnije - jača vezu… više »

EH, DA ...

Seks i čuvanje muškog zdravlja

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Seks je dobar za zdravlje, naravno, a kad su u pitanju muškarci, redovita ejakulacija može pomoći u očuvanju zdravlje prostate, ustanovili su znanstvenici. Ako ne znate koliko biste… više »

WOW!

Žene, godišnji i seks - priča za sebe

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Seks na godišnjem nešto je o čemu muškarci uglavnom sanjaju, naravno, u slučaju da su slobodni jer ne želimo promicati bračnu nevjeru... iako ima i onih koji o tome… više »

STVARNO?

Tko više voli eksperimentirati u seksu?

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Igrice u krevetu nisu samo nepotrebna maštarija, već nešto što biste svakako trebali dogovoriti s partnerom i isprobati pokoju kako vaš seksualni život ne bi… više »

EH, DA ...

Kakva je veza teretane i seksa?

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Seks i bodybuilderi izvor su nebrojene količine viceva i karikatura, no u njima ipak ima jedno zrnce istine, ali ipak ne ono na koje mislite.  Znanstvenici su pronašli vezu između… više »

HE HE

Tri vrste seksa za duge veze i brak

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Rutinski seks najgori je mogući seks koji vam zapravo u dugoj vezi ili braku niti ne treba, pa ako ćemo vjerovati autoru bestsellera Johnu Grayu, postoje tri vrste seksa koje bi svaki par… više »

skrolaj na vrh