Seks
MA DA?

Seks u troje - san svake treće žene

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Seks u troje obično je san muškaraca... ili je to samo privid? Ako ćemo vjerovati istraživanju jednog od vodećih proizvođača kondoma, i ženama je draga pomisao o trećoj osobi u klinču,… više »

AHA!

Što rade parovi koji su zadovoljni seksom

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Dobar seks u vezi nije baš jednostavno održavati kad veza postane dugotrajna, jer početna je zaljubljenost prošla, iskre su sve rjeđe, rutina se pojavila, a uz to je sve manje… više »

Foto: Pexels
Ups!

Koliko dugo obično traje jedna runda seksa?

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Brine vas da ste možda malčice zahrđali? Ako se bojite da se vrijeme koje provodite s partnerom među plahtama skratilo, niste jedini. Svatko od nas prije ili kasnije zapitao se isto, a… više »

Foto: Pexels
HOPACUPA

5 pametnih poteza za bolji seks

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Ideja za zanimljiviji seks nikad nije previše, a vodeći se tom pomišlju, donosimo vam ih još 5, koji savršeno funkcioniraju i za vjenčane parove koji već imaju… više »

LOOL

Tri stvari o seksu koje vam nitko neće reći

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Seks ima razne tajne, a najgore su one - o kojima vam nitko ništa ne govori. Naravno, od "starijih i iskusnijih" možete dobiti samo gomilu bajki o "vikendu u krevetu", "tri puta bez… više »

HEH

Kako se na ženama vidi - orgazam

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Orgazam je nešto čime se žene mogu hvaliti prijateljicama (na žalost), no istovremeno to pokazuju - cijelom svijetu. Mislite da pričamo gluposti? Ne, jednostavno postoje tri… više »

EH, DA ...

Seks je dobar... ali višak kilograma radi probleme

objavljeno prije 2 mjeseca

Rezultati novog istraživanja u kojemu je sudjelovalo 1285 muškaraca pokazali su da je pretilost povezana s manjim brojem spermija, manjim volumenom i koncentracijom sperme te njihovom… više »

Foto: Pexels
ČINJENICE

Ženski orgazam koji nikako da se dogodi

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Ženski orgazmi u najmanju su ruku komplicirani. Između 10% i 40% žena ima problema s doživljavanjem seksuanog vrhunca, a neke žene nikad ga nisu doživjele. Kako bi došlo do orgazma,… više »

Foto: Pexels
PAZI OVO!

5 stvari koje morate znati o erekcijama

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Sigurni smo da svi znaju osnove o tom impresivnom fenomenu - kada krv navre u spužvasto tkivo penisa, dolazi do njegova nabreknuća ili erekcije. E sad, razlozi iz kojih do toga dolazi… više »

Foto: Pexels
UPS!

5 neugodnih stvari koje se mogu dogoditi tijekom seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

U životu ne ide uvijek sve po planu pa bi zaista bilo čudno da nas neka od neugodnosti ne zadesi i dok radimo ono. Međutim, ako prihvatimo da se nezgode događaju i najboljima, nije… više »

ZAPAMTITE :)

5 pravila seksa u novoj vezi

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Nova veza - novi problemi, rekli bi neki, no ne treba sve baš shvaćati doslovno - posebno je teško razumijevanje i zbližavanje kod seksa jer je on još donedavno smatran… više »

MYTHBUSTERS

5 mitova o seksu koje možete zaboraviti

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Seks i mitovi - stalna tema koja se jednostavno ne može iscrpiti, jer najvažniju stvar na svijetu (ne sporednu, pravu najvažniju) okružuje toliko priča i urbanih legendi da se osobe bez… više »

POGODITE

Gdje se ukidaju prekovremeni zbog - premalo seksa?

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Previše rada utjecalo je na kvalitetu života Japanaca zbog čega su vlasti odlučile uvesti ograničenja u broju prekovremenih sati na poslu. Skoro polovica bračnih parova u Japanu nije… više »

MYTHBUSTERS

Zašto muškarci spavaju nakon seksa?

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Spavanje nakon seksa stvar je koja muškarcima donosi najviše kritika od strane ženskog spola, jer vjerojatno se svaka žena našla u toj situaciji - nakon seksa… više »

TAKO KAŽU...

Ženama u dugim vezema prije nestaje želja za seksom

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Seksualna želja jedna je od stvari na koju se muškarci najviše žale kod žena, a s njima se slažu i britanski znanstvenici koji kažu kako pomanjkanje seksualnih želja treba… više »

skrolaj na vrh