Seks
seks
SAVJETI

5 pravila najboljeg prvog seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Dobar prvi seks s novom partenricom može biti prava pravcata katastrofa ako ne pazite na neke stvari, pa evo pet koje garantiraju da se nećete izblamirati. 1. Prezervativ - uvijek morate… više »

PRIPAZITE

Seks u moru - da ili ne

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Seks u moru, bazenu ili kadi je definitivno primamljiv, no neizbježno se postavlja pitanje koliko je seks na takvim mjestima zapravo siguran. Naime, postoje dva potencijalno prilično velika… više »

STVARNO?

Gdje su ljudi najzadovoljniji seksom

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Seks je drugačiji svaki puta (jer ako nije, brzo će vam dojaditi), a jedna od stvari koje očitu utječu na to je i mjesto gdje se vodi ljubav. Pritom ne mislimo na mjesto u domu, već gradove… više »

HE HE

Koja je zapravo svrha seksa?

objavljeno prije 3 mjeseca

Zašto uopće postoji seks ako organizmi koji se kloniraju troše manje vremena i energije za reprodukciju? Na pitanje koje je dugo mučilo znanstvenike napokon su odgovorili… više »

ZNATE LI?

Tko je glasniji u seksu?

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Muškarci dvije stvari u seksu definitivno ne vole - kad žena nije aktivna (leži k'o daska, što bi se reklo...) i kad - šuti. Naime, muškarcima su zvukovi… više »

OPA :)

3 muške fantazije koje žele ispuniti

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Muškarci su puni seksualnih maštarija i fantazija, no ne usude se baš sve izložiti svojoj partnerici kako bi ih pokušali ispuniti jer se često boje da bi na taj… više »

HE HE

Zašto je lipanj najbolji mjesec za seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Seks je aktivnost koja se upražnjava cijele godine bez izuzetka (naravno, ako imate normalan i redovan seksualni život), no upravo je lipanj mjesec u kojem je to lako, često i zabavno jer su… više »

STVARNO? :)

I žene razmišljaju o seksu, zar ne?

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Žene obično prati loš glas - da ih seks ne zanima toliko koliko muškarce, da uopće ne razmišljaju o njemu i da im nije toliko važan, što je sve jedan običan mit… više »

HE HE

Tko najviše voli seksualne igračke?

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Danci najviše na svijetu pretražuju internet za seksualnim igračkama - 118 na 1.000 korisnika interneta godišnje, pokazuje statistika Vouchercloud. Preostala 4 mjesta među… više »

IPAK :)

4 stvari koje muškarci primjećuju tijekom seksa

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Žene se spremaju za seks puno duže i više od muškaraca - depiliranje, uređivanje, pomno biranje donjeg rublja... Nije to sve, ima i onih koje će otkazati svoje dnevne obveze taj… više »

HOMO ILI STR8?!

Ljudska seksualnost je - fluidna

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Ljudska seksualnost je zapravo fluidna, a žene su ipak napaljenije od muškaraca, tvrdi novo istraživanje objavljeno u Journal of Personality and Social Psychology i zapravo obara mnoga… više »

MA DA?

Dva najjača afrodizijaka na svijetu

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Afrodizijaci ne moraju biti neke egzotične stvari tipa mljevenog roga od nosoroga ili fekalija nevjerojatne zvjerke koja živi na vrhu Himalaje, dovoljno je okrenuti pravi prekidač u glavi i… više »

LOOL

Najveće pogreške u seksu

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Pogreške u seksu nisu rijetkost, naravno, jer u takvim trenucima strasti i zamućene glave nije čudno da, primjerice, padnete s kreveta, kažete neko čudno ime, "pogrešno… više »

EH, DA ...

Narcisi su najgori i nevjerni seksualni partneri

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Pretjerani fokus na sebe te općenito "uzimanje sebi za pravo" povezani su s narcisoidnošću, što znači da takva osoba u vezi misli isključivo na ostvarivanje svojih želja i… više »

OPA! :)

Kakve filmove za odrasle vole žene?

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

YouPorn je jedna od najpoznatijih i najposjećenijih stranica s filmovima za odrasle, pa kad oni daju podatke, može im se vjerovati - nedavno je objavila istraživanje o svojim ženskim… više »

skrolaj na vrh