Seks
SAVJETI :)

3 činjenice o seksu koje morate znati - ako ste muško

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Muškarci vole misliti kako o seksu znaju sve, no naravno da to mogu reći samo rijetki (a i ti se neće na glas hvaliti, sigurno...). Stoga, nije na odmet zabilježiti negdje u mozgu ove… više »

OPA :)

5 ženskih trikova za bolji seks

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Žene mogu od seksa napraviti dvije dijametralno suprotne stvari - genijalno iskustvo i ono koje ćete zaboraviti istog trena kad zatvorite vrata za sobom. Ako želite biti žena koja radi ono… više »

Foto: Pexels
HOPA CUPA

Higijena nakon seksa - što i kako

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Obavili ste to, izmoreni ste, zapuhani, umorni i spremni zaspati zagrljeni. No stanite malo, niste još gotovi. Iz osobnih i higijenskih razloga, postoji još nekoliko… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
NAPALJIVANJE

Znakovi da vas ona želi u krevetu

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Žene su obično onaj stidljivi dio para koji odlazi u krevet, jer teško da će baš otvoreno i bez srama pozvati muškarca da joj se pridruži. Čak i kad su dugo u vezi ili… više »

OPA!

Žene i pornići - što vole i koliko gledaju?

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Stranica za odrasle YouPorn nedavno je objavila istraživanje o svojim ženskim korisnicama - koji čine oko četvrtinu njihove 'publike'. Podijelili su neke zanimljive uvide o 24.000… više »

Foto: Pexels
HMMM

7 dobrih strana seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Ako vam ovih dana fali poticaja da se opustite među plahtama, dozvolite da vas mi nadahnemo. Predstavljamo vam 7 beneficija koje pruža vođenje ljubavi: 1. Podiže samopouzdanje Pažnja koju nam… više »

HE HE

10 razloga za što više seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Seks je sjajna stvar, definitivno, a evo 10 odličnih razloga zašto ga trebate upražnjavati što češće: Bolja sperma - pomaže u poboljšanju plodnosti… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
TAJNA

Kako do puno boljeg seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Seks uvijek može biti bolji, složit će se svi, a naročito oni koji se stalno tuže na libido i ponašanje svoje partnerice, pa evo par korisnih savjeta za ljepši spol kako… više »

PRIRODA DAJE...

Prirodni lubrikanti za najbolji užitak

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Kako biste uživali u 'hopa-cupa', osim prezervativa, možda će vam trebati još malo pomoći među plahtama. Ovdje govorimo prvenstveno o lubrikantima. Žensko tijelo ponekad ne može… više »

EH, DA ...

Simptomi nedostatka seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Žene trebaju seks jednako kao i muškarci, a na njima se to i vrlo jasno vidi - primjerice, većina žena kojima nedostaje seksa imaju problema sa spavanjem i tijekom dana su stalno… više »

MYTHBUSTERS

6 općepoznatih mitova (ili istina) o seksu

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Seks okružuje toliko mitova da se čovjek stvarno treba probiti kroz šumetinu (polu)informacija kako bi došao do istine. Stoga, evo šest činjenica o seksu... koje to… više »

A KAD ONO...

Koliko zapravo ima poza u seksu

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Tko bi rekao! Znate sve one poze u seksu o kojima ste čitali i koje ste možda (ne)uspješno isprobavali? Ispada da ih nema neizbrojivo puno kao što smo pretpostavljali. Vjerovali… više »

SPREMNI?

Koji je idealan broj seksualnih partnera koji biste trebali imati?

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Ne preporučuje se baš da taj podatak dijelimo s drugima jer nismo u svakom trenutku okruženi istomišljenicima, ali korisno je razmisliti o tome u intimi svoje… više »

SAVJETI

Napalite dragu na jednostavan način

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Ženski libido stalno je na tapeti, jer se velik broj muškaraca žali na slabu želju drage za seksom. Ako se i vi nalazite u takvoj situaciji, isprobajte recept poznatih ljubavnika -… više »

MA DA?

3 stvari koje ubijaju mušku želju u krevetu

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Seks je muškarcima stalno na pameti, tvrdi urbani mit koji nema veze s istinom, pa nije čudo da bi vas preveliko oslanjanje na partnera moglo ubrzo dovesti do veze s rijetkim ili… više »

skrolaj na vrh