Seks
DOBRA IDEJA

Na prvome spoju ovu temu obavezno preskočite

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Zahvaljujući uvijek prisutnim društvenim mrežama, osobu s kojom izlazite na prvi spoj vjerojatno ste već barem malo upoznali preko neke od aplikacija pa ne krećete od samog početka. No… više »

POGAĐATE?

Najseksi naglasak na svijetu je...

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Sjećate li se scene iz filma Riba zvana Vanda kad Jamie Lee Curtis ne može odoljeti Ottu i njegovom talijanskom naglasku kojim je zavodi bez greške? E, pa to je tako i u stvarnom… više »

ZNATE LI?

Želite bolji seks? Naspavajte se.

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Kako su povezani san i seks? Najprije, manjak sna i manjak seksa najčešće su uzrokovani istim problemom: stresom. Manjak sna vodi seksualnim problemima, što znači da bi dobar… više »

ZANIMLJIVO!

Najbolji i najgori dan za seks

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Seks je uvijek dobar, reklo bi se.. no ljudi ipak imaju neke preferencije koje nemaju puno veze s bioritmom, ali imaju s poslom. Naime, internet stranica za upoznavanje "Lllicit Encounters"… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o masturbaciji koje možete odmah zaboraviti

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Evo nekoliko grozota, zabluda, laži i mitova kojima protivnici masturbacije poučavaju druge. Želite li pak upoznati 69 mitova u seksu toplo preporučamo knjigu 'Don't… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
STVARNO?

Što vam treba za savršen orgazam?

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Orgazam je ženama ponekad nedostižan ideal, a za nedostatak se često optužuju muškarci i njihov sebičan pristup seksu. No, izgleda da to nije cijela istina i da u cijeloj priči… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje treba izbjegavati prije seksa... ako ste žena

objavljeno prije 3 mjeseca

Seks je ženama važna stvar, toliko važna da će nekad provesti sate u pripremama za njega, no ako spadate u takve, ovo su neke stvari koje jednostavno ne smijete napraviti prije seksa:… više »

ZNATE LI?

Seksualni narcisi su nevjerni partneri

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Pretjerani fokus na sebe te općenito "uzimanje sebi za pravo" povezani su s narcisoidnošću, što znači da takva osoba u vezi misli isključivo na ostvarivanje svojih želja i… više »

ZAPAMTITE :)

Praznici i seks - hoće li ga biti ovoga puta?

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Nedostatak seksa jedna je od najčešćih jadikovki s područja intime. Uz sav taj blagdansko-praznični stres koji se pomiješa s uobičajenim stresom, teško je redovito se… više »

WOW!

Yoni masaža za više užitka

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Spolni organi imaju posebno mjesto u Tantri koja seksualnost poima kao nešto mnogo dublje od seksualnog užitka. Na seks se gleda s poštovanjem. Yoni na sanskrtu znači vagina, a… više »

HMMM...

Hoće li muška kontracepcijska pilula djelovati?

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Više od 50 godina nakon što su se počele koristiti kontracepcijske pilule za žene, znanstvenici tvrde da su sve bliže razvijanju sličnog sredstva i za muškarce. U… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
OPA!

6 savjeta za bolji seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Rutina je smrt seksa, to znamo, no postoji dovoljno načina za unošenje novosti u seksualni život kako bi se osvježio i dalo mu se novo značenje. Stoga, evo šest ideja... Nove… više »

ZNATE LI?

Kako seks ženama produžava život?

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Seks ženama produžava život, i to je znanstveno dokazano, tako da svaki muškarac koji se žali da mu draga nije dovoljno često raspoložena za igrice pod plahtama ima neoboriv argument… više »

A DAJ!

5 činjenica o klitorisu koje muškarci trebaju znati

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Klitoris je jedan od dijelova ljudskog tijela koji muškarcima zadaje prilično muke, štoviše, sramotno velik broj njih ne zna gdje se nalazi, a kamoli čemu služi... Uz to,… više »

OPA!

Kontracepcijska pilula za - muškarce!

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Kontracepcija je uvijek malo nezgodna tema - muškarci je izbjegavaju i prave se ludi, žene obično ne žele seks bez nje, a baš im se i ne da uvijek piti pilule jer imaju neke… više »

skrolaj na vrh