Seks
HMM

Je li moguća dobra veza uz loš seks?

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Biste li mogli ostati u vezi s partnerom koji vas ne zadovoljava? I kad seks nije baš najbolji? Ako ste nekim slučajem upravo u vezi s osobom s kojom se baš ne slažete najbolje… više »

STVARNO?

Seks može biti bolan - i to prečesto

objavljeno prije 4 mjeseca

Bolan seks nema uvijek veze s nasiljem ili nekim sado-mazo aktivnostima u krevetu, već je dispareunija postala prilično učestala pojava koja, nažalost, pogađa žene u bilo kojim godinama.… više »

NE BAŠ PUNO :)

Koliko iskusnog partnera želimo?

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Idealan broj seksualnih partnera brojka je oko koje se stalno lome koplja, naročito kad su u pitanju razlike među spolovima - svi smo svjedoci da su "iskusniji" muškarci na dobrom, a… više »

HE HE

Nekoliko zanimljivih mitova o seksu

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Seks je područje života o kojem se vjerojatno najviše razgovara i šapuće, a zašto? Nije potpuno jasno, zapravo, jer se radi o aktivnosti koju najveći broj ljudi… više »

EH, DA ...

Muške muke s prvim seksom

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Muškarci imaju problema s prvim seksom jednako kao i žene, a najviše ih muči hoće li biti dovoljno dobri da žena poželi ponoviti susret, a nekad od tolike napetosti i… više »

HE HE

Erogene zone koje muškarci najviše vole

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Tijela muškaraca i žena prepuna su erogenih zona koje nepravedno zanemarujemo, pa je dobro znati što voli suprotni spol kako bismo imali više uspjeha, kažu iz Men's… više »

HE HE

Muškarci sanjaju ovakav seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Muškarci maštaju o seksu na poslu, a njihove su fantazije ipak ravnomjerno raspoređene između kolegica i šefice, ako je imaju, a njih skoro 60 posto priznalo je u… više »

EH, DA ...

Zašto muškarci pojma nemaju o seksu

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Muškarci misle da znaju sve o seksu, teško ćete pronaći i jednoga koji će priznati da je nevin u punoljetnosti, a pothvatima se hvale pred dečkima uz pivu kao da to stvarno rade… više »

ZAPAMTITE :)

Što ženama smeta u seksu?

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Žene i seks neiscrpna su tema, no obično im se pokušava ugoditi na sve moguće načine pišući o tome što one vole, kako ih treba dodirivati, gdje...  Ipak, postoje i… više »

ZAPAMTITE :)

5 istina o kondomima

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Kondomi su predmet stalnog prepucavanja između većine muškaraca i njihovih partnerica - one bi da ga oni stave, a oni bi bez kondoma jer im, kažu, smeta. Za one koji se ne mogu… više »

SAVJETI

7 načina za trenutno poboljšavanje seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Seks može biti divan, sjajan, fantastičan, genijalan... a jednako tako i dosadan, rutinski, nezadovoljavajuć i zamoran. Na žalost, u zadnje vrijeme sve je više ovog drugog, jer nam… više »

HE HE

5 stvari o kojima trebate porazgovarati, a tiču se seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Seks ne bi trebao biti tabu tema u vezi, no nažalost se razgovori tog tipa dogode tek kad dođe do problema, što je prilično loša ideja ako pitate seksologe - po njima, takve… više »

ZAPAMTITE :)

3 čarobna sastojka savršenog seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Savršen seks, kažu stručnjaci, ima tri ključna sastojka koji moraju biti odlično ukomponirani i tada je vatromet na kraju siguran, pa nije loše vidjeti o čemu se radi. Naime,… više »

ZAPAMTITE :)

3 zanimljive ženske erogene zone

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Erogene zone znaju valjda već svi, no muškarci imaju nezgodnu naviku usredotočiti se na samo na jednu - toliko spominjani klitoris, tako da i ženam to može dosaditi.  No, pravi će… više »

HE HE

Pripreme za seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Žene se za seks pripremaju duže od muškaraca, to ćete čuti od svakog iole iskusnijeg frenda sa šanka, jer muškarcima je za pripremu dovoljno reći "Idemo", no… više »

skrolaj na vrh