Seks
EH, DA ...

Najbolja stvar koju donose redoviti orgazmi

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Orgazam dokazano nosi raznorazne koristi za cijeli organizam - usrećuje vas, poboljšava san, potiče apetit, produžava život... no uz sve to radi i jednu stvar koja je izuzetno važna -… više »

erotski snovi san spavanje seks
MMM

Erotska sanjarica - značenje najčešćih erotskih snova

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Erotski snovi su vrlo česti i nerijetko ćemo se probuditi prilično zbunjeni nakon njih, pa kako bismo vam malo pomogli, evo tumačenja najčešćih: Masturbacija - snovi povezani sa… više »

AHA!

Tri stvari koje garantirano pale muškarce

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Seksualno uzbuđenje jedan je jedini preduvjet dobrog seksa, a ma koliko mitova kružilo o muškoj stalnoj spremnosti na seks, nije zgorega ponekad im malo pomoći... Dakle, evo tri stvari… više »

MMM

Kako do orgazma grudi?

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Orgazam grudi nije mit, objašnjavaju znanstvenici, a ključ je u oksitocinu, hormonu ugode koji se u tijelu otpušta za vrijeme seksualne uzbuđenosti, za što… više »

EH, DA ...

Seks za jednu noć - je li to za vas?

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Seks za jednu noć nije rijetkost, pogotovo ljeti kad smo svi lagano obučeni, a često vam ne treba ni posebno bujna mašta kako biste partnera zamislili bez odjeće. Neobavezan seks… više »

EH, DA ...

Seksamo se, ali ne radimo djecu...

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Seks je omiljena zabava većine ljudi u snazi, čak i onih koji nisu pa piju plave pilulice, no unatoč činjenici da nikad nismo bili okruženi s više seksa, djece je u razvijenim zemljama… više »

MA DA?

Kakvi ste u krevetu otkriva - omiljeni sladoled

objavljeno prije 4 mjeseca

Sladoled je seksi, to ne treba posebno naglašavati, pa ne čudi da su psiholozi već odavno pokušali pronaći vezu između omiljene vrste sladoleda i učinak među plahtama, pa evo do… više »

Pst pst

Što bi muškarci preporučili ženama u krevetu

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Jedno su teorijski savjeti stručnjaka o tome što bi dame trebale raditi među plahtama da oduševe svoje bolje polovice, a nešto sasvim drugo je praksa. Kad se zaista s… više »

HE HE

Dva najjača prirodna afrodizijaka

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Afrodizijak je uvijek tražena roba, jer libido može biti poprilično  zeznuta stvar - sad ga ima, pa onda najednom nema ni traga ni glasa od njega. Naravno, svima će prvo pasti na… više »

AHA!

Buđenje ženskog libida nije toliko komplicirano

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Žene se često optužuje za manjak libida i, posljedično, želje za seksom što u dobrom broju slučajeva nije neistina, no ako muškarci misle da žene ne znaju da je seks zabavan i… više »

STVARNO?

Žene, brak i učestalost seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Žene su te kojima se obično prigovara da im seks nije često na pameti, pa nije loše pogledati brojke koje su donijela istraživanja o seksualnom životu udanih žena. Unatoč svom… više »

MA DA?

Žene dosežu seksualni vrhunac prije muškaraca

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Prema novim istraživanju i suprotno svemu što smo ikad čuli po tom pitanju, žene možda dostižu svoj seksualni vrhunac prije muškaraca Lovehoney, online trgovina seks igračaka,… više »

EH, DA ...

Istine o seksu za mladu ekipu

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Seks okružuju toliki mitovi da ih treba raskrinkati što prije u životu, naročito prije nego što se upustite u prvi seks - prvi seks nešto je čega ćete se… više »

STVARNO?

Što muškarci smatraju nevjerom?

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Nevjera nikad ne može biti dobra stvar u vezi, no ponekad se dogodi da nakon toga veza ili brak postanu bolji i kvalitetniji. Ako se pitate zašto je to iznimka, odgovor je jednostavan… više »

MMM

Muškarci se pale na ove dijelove ženskog tijela

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Muškarci vole pogledati lijepu ženu, to će teško poreći, no ako mislite da ih možete optužiti kako samo mjerkaju guze i grudi - niste u pravu, jer je cijeli niz istraživanja… više »

skrolaj na vrh