Seks
HE HE

Kako se uspavati seksom... ili masturbacijom

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Spavanje je vrlo važno za zdravlje, kako psihičko, tako i fizičko, pa ne čudi da smo loše volje kad nemamo dovoljno sna. Ako spadate u one koji imaju problema sa spavanjem, novo… više »

MA DA?

Ovo je razlog zašto se ljudi više seksaju za Božić

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Osim najsretnijeg doba u godini, božićno vrijeme također je najbolje vrijeme  za napraviti bebu. Sveučilišta u Indiani i Portugalu odlučila… više »

HE HE

Koliko stvarno traje seks, a koliko bismo željeli

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Trajanje seksa obično je prenapuhano kad razgovaramo s prijateljima, jer brojke koje se tada ispaljuju bez zadrške stvarno nemaju veze s istinom, a nedavna globalna anketa o… više »

ZAPAMTITE :)

Što žene vole čuti tijekom seksa

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Neke su riječi učinkovitije od drugih, a važno je znati zbog kojih će to riječi doista početi gubiti kontrolu. "Riječi koje joj pomažu da se osjećaju poželjnima, željenima i seksi obično su… više »

HE HE

Zašto veličina penisa nema veze s kvalitetom seksa?

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Mali, ali tehničar omiljena je isprika onih koji se ne mogu pohvaliti "pitonom u gaćama" - dok je prosječni penis u erekciji oko 14 centimetara, za dio muškaraca (0,6 posto… više »

HE HE

7 poza za blagdanski seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Blagdani su idealno vrijeme za malo pojačanu akciju u krevetu - puni stolovi napunit će vam želudac, atmosfera i alkohol opustiti, pa jedino što nedostaje je dobar blagdanski seks.… više »

MA DAJ!

Seks na Božić? Ne baš...

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Božić je obično prigoda koja podrazumijeva seks s partnerom, ali isto tako, Nikki Goldstein smatra da se taj čin može pretvoriti u vrstu obaveze, prenosi International Business… više »

OZBILJNO?!

Homoseksualci su bolji u krevetu od heteroseksualaca

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Homoseksualna zajednica tijekom godina prošla je kroz sito i rešeto, no ovaj puta čak je i znanost na njihovoj strani. Istraživanje koje je proučavalo razlike u… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
WOW!

S bivšim partnerima seksaju se - psihopati?

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Ostati prijatelj s bivšim ili bivšom obično se uzima kao znak zrelosti, no stručnjaci se groze toga i tvrde da je to zapravo mogući znak nečeg puno mračnijeg. Dokazi u studiji… više »

PRIPAZITE :)

Vibratori donose veselje - ali i probleme

objavljeno prije 4 mjeseca

Žene se sve češće žale ginekolozima da im je vagina manje osjetljiva te da ih partneri ne mogu zadovoljiti, a razlog iz kojeg se to događa mnogima se neće baš… više »

HMM...

Tinejdžeri manipulatori traže i više seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Tinejdžeri koji se služe nedopustivim ponašanjem u vlastitu korist, bit će seksualno akivniji od ostale djece. Istraživanje na Sveučilištu Windsor u Kandadi… više »

HOPA CUPA

Kako biste lakše spavali, pokušajte se - seksati

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Ako vaš ritual prije spavanja uključuje meditaciju, kupanje ili tipkanje po mobitelu, imamo za vas dobre vijesti. Vođenje ljubavi prije spavanja ima pozitivan učinak na san,… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
SAVJETI :)

Tri poteza koji garantiraju orgazam

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Da mi sad ovdje ne glumimo neke seksologe s previše teorijskog iskustva, ali i onog praktičnog, poslužili smo se informacijama pronađenim na popularnom muškom… više »

erotski snovi san spavanje seks
ZAPAMTITE :)

Seksualni snovi - koji su najčešći i što znače

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Snovi o seksu česti su... toliko česti da ne želite priznati koliko vam se puta tjedno to događa. Znamo. No, ako ne znate što znače, onda možete bez razloga razbijati glavu oko toga,… više »

HE HE

Pet činjenica o vibratorima koje se isplati znati

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Vibratori su prve seksualne igračke koje vam, vjerojatno, padaju na pamet, pa evo nekoliko činjenica o njima koje su em zabavne, em edukativne. Gdje ih ima najviše? - stanovnici… više »

skrolaj na vrh