Seks
ZNATE LI?

Zašto je jutarnji seks - najbolji seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Jutarnji seks sjajna je stvar iz više razloga, a glavni je - napunit će vas pozitivnom energijom i pomoći vam da na visokoj vibraciji krenete u dan. Može li bolje? Megan Fleming,… više »

OČEKIVANO

Žene više privlače muškarci koji izgledaju "snažno"

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Nekim će ova vijest biti pravo otkriće, dok će drugi zapitati što tu uopće ima novo, no Australci su odlučili provesti istraživanje kojim su dokazali da žene više… više »

STVARNO?

Koliko seksa pomlađuje?

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Seks je od davnina poznat kao sredstvo za pomlađivanje - iako su još u relativno nedalekoj prošlosti to shvaćali poprilično doslovno, pa su stari muškarci skakali na… više »

WOW!

Prilično nezgodna stvar koja se može dogoditi muškarcima nakon seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Muškarci mogu biti alergični na svoju spermu - nakon orgazma javljaju im se simptomi slični gripi - jak umor, curenje iz nosa, svrbež očiju, temperatura. Kod nekih se čak javlja i… više »

OPA...

Lubrikant koji će orgazme podići na neku drugu razinu

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Marihuana ima sve više primjena, naročito u zadnje vrijeme kad je legalizirana u mnogim državama SAD. Tako se na kalifornijskom tržištu može kupiti lubrikant na bazi… više »

AHA!

Kako se seksom gube kilogrami

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Seks se može vrlo učinkoviti ubaciti u svoj plan upravljanja težinom. Naime, kao što dobro znamo, seks nam pomaže da sagorimo kalorije. No, prednosti se ovdje ne… više »

MEA CULPA

Najčešće pogreške koje činimo prilikom spojeva s novim partnerom

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Jesmo li zaboravili što znači izlaziti s nekime? S obzirom na sve greške koje činimo prilikom prvih nekoliko sastanka s novim partnerom ili partenricom, čak se i stručnjaci… više »

MA DA!

Mali, ali tehničar - ipak vrijedi?!

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Mali, ali tehničar izlika je koju će svaki muškarac koji vjeruje da nije baš nešto obdaren među nogama ponuditi kao argument za dobar seks, dok će se oni s većim… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o razlozima ženske nevjere

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Postoji mnogo klišeja o nevjeri i prevarama. Često se vjeruje da će muškarci prevariti partnericu ako nisu zadovoljni seksualnim životom u vezi, a žena će zastraniti ako nije… više »

EH, DA...

Seks na početku braka - ne pomaže, jer se debljate!

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mladenci se u prosjeku u trajanju prve godine braka debljaju oko 2 do 2.5 kilograma, tvrdi dr. Catherine Hankey, profesorica nutricionizma na Sveučilištu u Glasgowu.… više »

SAVJETI :)

Kako snimiti dobar kućni pornić

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Kućni porno uradci poznatiji i kao kućni pornić danas preplavljuju internet. Ima ih na svakom koraku, poznatih, manje poznatih, pa čak i nama nepoznatih protagonista i antagonista. Razlozi… više »

ZAPAMTITE :)

Što od seksa odbija žene, a što muškarce?

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Seks je sjajna stvar, a vjerojatno vam se u životu već dogodilo da ste se ponadali seksu, kad je najednom potencijalni partner/ica izgubio/la zanimanje... a vi ste ostali zbunjeni i… više »

Dobna granica za svojevoljno stupanje u seksualni odnos u Europi
ŠTO REĆI?

Kada se legalno seksati širom Europe

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Dobna granica za svojevoljno stupanje u seksualni odnos određuje minimalnu starost osobe koja legalno može dati pristanak na seksualnu vezu s drugom osobom.  U Hrvatskoj je ta… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
%/#%*

Što žene žele čuti tijekom seksa?

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Ponekad je seks toliko super da imate osjećaj kako biste nešto trebali i reći, ali što? Možda vam pomogne razmišljanje jedne stvarne dame: 'Kada se seksate, postoji malo… više »

Koji razlozi stoje iza razvoda? Pixabay
OPA...

Mržnja - najveći krivac za razvod braka

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Svaka veza ima svoje uspone i padove, no s obzirom da 42% brakova završava razvodom, stručnjaci pokušavaju pronaći istinske razloge zašto toliko njih propada.… više »

skrolaj na vrh