Seks
WOW!

Seks ženama produžava život

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Žene koje vode ljubav barem jednom tjedno, stare sporije od onih koje nemaju toliko aktivan seksualni život, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu California. Sigurno se… više »

EH, DA ...

Tri razloga za jutarnji seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Jutarnji seks možda nije prvi izbor svima, no postoje tri jaako dobra razloga zašto bi se trebali ipak pozabaviti ovom zdravom i zabavnom aktivnošću odmah nakon buđenja. Dobar… više »

EROTIKA

Da li ljubomora znači ljubav?

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Slušam a ne čujem, samo mi bilo skače, otkucaji srca u sve uspornijem ritmu, san je učinio svoje, naspavala sam se. Zrake sunca nedjeljom na jastuku, neprocjenjivo.… više »

ZNATE LI?

Zašto su muškarci nevjerniji od žena

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Muškarci i žene su zapravo, strogo fizički gledano, jednako skloni nevjeri, no problem je u tome što muškarci češće ponavljaju takvo ponašanje, a krive su -… više »

STVARNO?

Koliko točno kalorija trošimo seksom?

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Blagodati seksa su višestruke, no samo kada govorimo o sigurnom seksu s pouzdanim partnerom. Takav seks oslobađa tijelo od stresa, jača imunitet, ali i ono najvažnije - jača vezu… više »

EH, DA ...

Seks i čuvanje muškog zdravlja

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Seks je dobar za zdravlje, naravno, a kad su u pitanju muškarci, redovita ejakulacija može pomoći u očuvanju zdravlje prostate, ustanovili su znanstvenici. Ako ne znate koliko biste… više »

WOW!

Žene, godišnji i seks - priča za sebe

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Seks na godišnjem nešto je o čemu muškarci uglavnom sanjaju, naravno, u slučaju da su slobodni jer ne želimo promicati bračnu nevjeru... iako ima i onih koji o tome… više »

STVARNO?

Tko više voli eksperimentirati u seksu?

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Igrice u krevetu nisu samo nepotrebna maštarija, već nešto što biste svakako trebali dogovoriti s partnerom i isprobati pokoju kako vaš seksualni život ne bi… više »

EH, DA ...

Kakva je veza teretane i seksa?

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Seks i bodybuilderi izvor su nebrojene količine viceva i karikatura, no u njima ipak ima jedno zrnce istine, ali ipak ne ono na koje mislite.  Znanstvenici su pronašli vezu između… više »

HE HE

Tri vrste seksa za duge veze i brak

objavljeno prije 5 mjeseci

Rutinski seks najgori je mogući seks koji vam zapravo u dugoj vezi ili braku niti ne treba, pa ako ćemo vjerovati autoru bestsellera Johnu Grayu, postoje tri vrste seksa koje bi svaki par… više »

seks
SAVJETI

5 pravila najboljeg prvog seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Dobar prvi seks s novom partenricom može biti prava pravcata katastrofa ako ne pazite na neke stvari, pa evo pet koje garantiraju da se nećete izblamirati. 1. Prezervativ - uvijek morate… više »

PRIPAZITE

Seks u moru - da ili ne

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Seks u moru, bazenu ili kadi je definitivno primamljiv, no neizbježno se postavlja pitanje koliko je seks na takvim mjestima zapravo siguran. Naime, postoje dva potencijalno prilično velika… više »

STVARNO?

Gdje su ljudi najzadovoljniji seksom

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Seks je drugačiji svaki puta (jer ako nije, brzo će vam dojaditi), a jedna od stvari koje očitu utječu na to je i mjesto gdje se vodi ljubav. Pritom ne mislimo na mjesto u domu, već gradove… više »

HE HE

Koja je zapravo svrha seksa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Zašto uopće postoji seks ako organizmi koji se kloniraju troše manje vremena i energije za reprodukciju? Na pitanje koje je dugo mučilo znanstvenike napokon su odgovorili… više »

ZNATE LI?

Tko je glasniji u seksu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Muškarci dvije stvari u seksu definitivno ne vole - kad žena nije aktivna (leži k'o daska, što bi se reklo...) i kad - šuti. Naime, muškarcima su zvukovi… više »

skrolaj na vrh