Seks
EH, DA ...

Tri zablude o predigri koje mogu upropastiti seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Predigra je, kao uostalom i sve vezano uz seks, nekima misterija, a drugima prirodna stvar s kojom nemaju apsolutno nikakvih problema. Naravno, uz nju se vežu razni mitovi koji mogu… više »

SAVJETI

3 poze za siguran orgazam

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Orgazam može biti problematičan ženama, no ne u slučaju ako koristite neku od ove tri poze, barem je tako pokazalo istraživanje koje je među svojim čitateljicama proveo magazin Women's… više »

PRIPAZITE :)

Tri najveće pogreške u seksu

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Seks može biti sjajan, predivan, fantastičan (nastavite niz sami), no jednako tako može se lako dogoditi da bude jedno od iskustava koja želite zaboraviti što prije. Naravno, ovo drugo… više »

HMM

Recept za orgazme bez problema

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Ženski orgazam misterija je kako muškarcima, tako i nekim ženama, no novo istraživanje provedeno na Sveučilištu Albany bacilo je malo svjetla na ovu zanimljivu temu. Ipak, neće… više »

ŠTO ČEKATE? :)

Dvije seksualne fantazije koje žene žude isprobati

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Žene su puno zatvorenije od muškaraca kad su u pitanju seksualne fantazije i treba im puno vremena da ih počnu otkrivati partneru. No, to ne znači da muškarac ne može preuzeti… više »

MA DA?

Koliko nam seks oduzima vremena?

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Seks je toliko česta tema da bi mogli reći da predstavlja vrlo važan dio života, no jedno recentno istraživanje o tome na što zapravo trošimo život pokazalo je da seks dobiva… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

3 nedostatka seksa vikendima

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Seks tijekom vikenda je, barem tako kaže više različitih istraživanja, najpopularniji među parovima, što ovako na prvu i ima logike - ne radi se, ljudi su opušteniji,… više »

UPS :)

Kad će vaša draga najvjerojatnije biti nevjerna?

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Žene i nevjera obično se ne spominju u detalje, no zanimljiv podatak donosi nam jedna od stranica za online upoznavanje "nestašnih" Gleeden (koja je specijalizirana za udane žene) -… više »

SAVJETI

Kako stvarno zadovoljiti ženu

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Zadovoljstvo žena seksom ne ovisi ni o orgazmu niti o predigri, pokazalo je zanimljivo istraživanje provedeno na gotovo 2.5 tisuće ljudi. Naime, rezultat je porazan za "frajere" koji se nakon… više »

HE HE

Kakvi su to muškarci s kojima se zabavljaju nevjerne žene

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Žene su nevjerne, naravno, jer muškarci moraju s nekim varati, no obično se o ženskim navikama nevjere ne govori previše.  E, pa jedno je istraživanje obradilo čak 11… više »

HE HE

Danas se seksa na sve strane

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Otkriven je dan kad najviše parova začne bebu: 2. siječnja. Da bi stvar bila još bolja, Channel Mum je čak začeće suzio na točno vrijeme, koje je po njima u… više »

STVARNO?

Savršen broj seksualnih partnera je ...

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Muškarci i žene ne razlikuju se toliko u željama za idealnog partnera, naročito u broju, pokazalo je nedavno zajeničko istraživanje sveuilišta u Nottinghamu, Bristolu i… više »

ZAPAMTITE :)

Predigra - sve što trebate znati o njoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Predigra je, kako svi dobro znamo, temelj dobrog seksa, reći će vam svaki muškarac koji stvarno poznaje žene. No, treba znati i da to ne uključuje samo malo maženja i oralnog… više »

ZANIMLJIVO

10 karakteristika pravog majstora seksa

objavljeno prije 5 mjeseci

Seks je, ma što vi mislili o tome, prvo u glavi, a tek nakon toga u krevetu, pa da biste postali majstor u krevetu trebate imati ovih 10 kvaliteta, tvrdi ekipa s portala Your… više »

MA DA?

Što ubija orgazme i želju za seksom

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Seks može postati prilično dosadna i zamarajuća stvar, a naročito ženama koje ne doživljavaju orgazme pa se (s pravom) pitaju - čemu sve to? E sad, mogli bismo dati gomilu savjeta o tome kako… više »

skrolaj na vrh