Seks
WOW!

Pornhub napravio genijalnu božićnu reklamu

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Porno stranice obično smatramo grozomornim mjestima na koja odlaze perverznjaci (osim, naravno, kad mi moramo zadovoljiti svoje potrebe pa slučajno svratimo ...), no to je davna… više »

HE HE

Zašto je seks dobar za žene

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Seks ima mnoge blagodati, a neke od njih nisu samo fizičke prirode - istraživanje je pokazalo da žene koje češće upražnjavaju seks bolje i lakše pamte apstraktne riječi.… više »

WTF?!

Bizarni zakoni o seksu širom svijeta

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Seks se kroz stoljeća zapravo nije pretjerano mijenjao, samo je sada više u fokusu zbog sveprisutnog interneta i mogućnosti inspiracije i dijeljenja svojih seksualnih želja s velikim… više »

HE HE

Kakve penise žene stvarno vole?

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Muškarci svom penisu daju nadimke, zovu ga najboljim prijateljem i slično, no uz to su stalno u smrtnom strahu je li dovoljno velik za njihovu dragu ... a što na to kažu žene?… više »

OPA :)

Tri ženske želje u krevetu

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Žene imaju razne želje kad je seks u pitanju, no ove tri dominiraju, tako da jednostavno ne možete pogriješiti ako im predložite nešto od toga ... Igranje uloga - seks je igra… više »

OPA :)

Karakter se prepoznaje po seksualnim fantazijama

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Seksualne maštarije govore puno o vašem karakteru, pa da vidimo što znače one najčešće ... Ako ste u svojoj mašti voajer, to vam jasno daje do znanja da ste… više »

PRIMJENITE

9 savjeta za bolji seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Dobar seks ne zahtijeva poznavanje stotina položaja u seksu, posebnu nadarenost i obdarenost, dovoljno je imati suptilan pristup i otvoren um, tvrde stručnjaci i daju nekoliko savjeta koji su… više »

EH, DA ...

Tri stvari koje se muškarcima dogode kad nastupi suša - u krevetu

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Nedostatak seksa nije samo problem koji se manifestira u glavi, postoje i neke fizičke popratne pojave koje sigurno neće razveseliti muškarce ... pa evo tri najvažnije: Erektilna… više »

HE HE

10 najčešćih ženskih seksualnih fantazija

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Seksualne fantazije zapravo su odlično oruđe protiv rutine u seksu - pitajte partnera o čemu sanja u seksu, pa pokušajte to na neki način i ostvariti, naravno, na način koji odgovara i… više »

HE HE

Orgazam - sve što (ni)ste željeli znati

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Orgazam je oduvijek fascinirao kako obične ljude tako i znanstvenike, a još je Freud postavio tezu da postoje dva orgazma - vaginalni i klitoralni, pri čemu je klitoralni smatrao manje… više »

MA DA?

Zadovoljstvo u seksu dolazi i od - susjeda?

objavljeno prije 5 mjeseci

Seksualno zadovoljstvo ponekad ovisi o čudnim stvarima, pa evo i primjera - ako se redovito seksate i zadovoljni ste brojkama, nešto će vas natjerati da saznate kako često to rade… više »

EH, DA ...

3 razloga zbog kojih gubimo volju za seksom

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Seksualna želja nije jednako snažna kod svih, no kad postane gotovo neprepoznatljiva, vrijeme je da pronađete uzrok tome i riješite stvar.  Koji su mogući razlozi? Ima ih… više »

EH, DA ...

Jednostavna tajna dobrog seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Dobar seks nekima je svakodnevnica, drugi pak muku muče i nikako da dođu na zelenu granu, misleći da se radi o nekoj tajni za odabrane. Naravno, dio krivnje za cijelu nesretnu priču snose i… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

3 mita o seksu koje treba raskrinkati

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Seks i mitovi idu ruku pod ruku, vjerojatno najviše od svih ljudskih zanimacija, jer je toliko intrigantan i zanimljiv da o njemu svi vole izmišljati svoje "istine" ... a evo… više »

HMM

Može li se odglumiti orgazam?

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Orgazam je jedna od onih stvari o kojoj svi misle da znaju sve, a zapravo znaju jako malo, pa se oko njega pletu razni mitovi. Vjerojatno najčešći je onaj o glumljenju orgazama, a… više »

skrolaj na vrh