Seks
O, DA! :)

5 blagotvornih učinaka seksa na vezu i brak

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Seks u vezi i braku nakon nekog vremena definitivno prelazi u rutinu i to je gotovo nemoguće izbjeći, no čak i takav, lošiji nego prije nosi sa sobom toliko koristi da ga jednostavno… više »

STVARNO?

5 istina o seksu koje možda niste znali

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Seks prate mnogi mitovi, no na sreću postoji dovoljno istraživanja koja vrlo uspješno pobijaju većinu njih, pa da vidimo 5 najzanimljivijih. Biseksualnost je trajan izbor - ne… više »

Foto: Pexels
OPA!

15 dobrih razloga za svakodnevni seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Seks - omiljena zabava za mase, rekli bi neki, drugi će raspredati o intimnosti i povezanosti koju potiče, dok će treći hladno nabrojati sve zdravstvene prednosti seksa i naglasiti kako je… više »

ZANIMLJIVO

Koliko je seksa dovoljno za zadovoljstvo?

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Parovi koji vode ljubav jednom tjedno najsretniji su, a stručnjaci kažu da je upravo 1 magična brojka. Naime, važno je održavati intimnu povezanost s partnerom, a jedan seksualni odnos tjedno… više »

MA DA?

Seks u troje - san svake treće žene

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Seks u troje obično je san muškaraca... ili je to samo privid? Ako ćemo vjerovati istraživanju jednog od vodećih proizvođača kondoma, i ženama je draga pomisao o trećoj osobi u klinču,… više »

AHA!

Što rade parovi koji su zadovoljni seksom

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Dobar seks u vezi nije baš jednostavno održavati kad veza postane dugotrajna, jer početna je zaljubljenost prošla, iskre su sve rjeđe, rutina se pojavila, a uz to je sve manje… više »

Foto: Pexels
Ups!

Koliko dugo obično traje jedna runda seksa?

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Brine vas da ste možda malčice zahrđali? Ako se bojite da se vrijeme koje provodite s partnerom među plahtama skratilo, niste jedini. Svatko od nas prije ili kasnije zapitao se isto, a… više »

Foto: Pexels
HOPACUPA

5 pametnih poteza za bolji seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Ideja za zanimljiviji seks nikad nije previše, a vodeći se tom pomišlju, donosimo vam ih još 5, koji savršeno funkcioniraju i za vjenčane parove koji već imaju… više »

LOOL

Tri stvari o seksu koje vam nitko neće reći

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Seks ima razne tajne, a najgore su one - o kojima vam nitko ništa ne govori. Naravno, od "starijih i iskusnijih" možete dobiti samo gomilu bajki o "vikendu u krevetu", "tri puta bez… više »

HEH

Kako se na ženama vidi - orgazam

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Orgazam je nešto čime se žene mogu hvaliti prijateljicama (na žalost), no istovremeno to pokazuju - cijelom svijetu. Mislite da pričamo gluposti? Ne, jednostavno postoje tri… više »

EH, DA ...

Seks je dobar... ali višak kilograma radi probleme

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Rezultati novog istraživanja u kojemu je sudjelovalo 1285 muškaraca pokazali su da je pretilost povezana s manjim brojem spermija, manjim volumenom i koncentracijom sperme te njihovom… više »

Foto: Pexels
ČINJENICE

Ženski orgazam koji nikako da se dogodi

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Ženski orgazmi u najmanju su ruku komplicirani. Između 10% i 40% žena ima problema s doživljavanjem seksuanog vrhunca, a neke žene nikad ga nisu doživjele. Kako bi došlo do orgazma,… više »

Foto: Pexels
PAZI OVO!

5 stvari koje morate znati o erekcijama

objavljeno prije 5 mjeseci

Sigurni smo da svi znaju osnove o tom impresivnom fenomenu - kada krv navre u spužvasto tkivo penisa, dolazi do njegova nabreknuća ili erekcije. E sad, razlozi iz kojih do toga dolazi… više »

Foto: Pexels
UPS!

5 neugodnih stvari koje se mogu dogoditi tijekom seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

U životu ne ide uvijek sve po planu pa bi zaista bilo čudno da nas neka od neugodnosti ne zadesi i dok radimo ono. Međutim, ako prihvatimo da se nezgode događaju i najboljima, nije… više »

ZAPAMTITE :)

5 pravila seksa u novoj vezi

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Nova veza - novi problemi, rekli bi neki, no ne treba sve baš shvaćati doslovno - posebno je teško razumijevanje i zbližavanje kod seksa jer je on još donedavno smatran… više »

skrolaj na vrh