Seks
HE HE

7 najčešćih muških misli tijekom seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Muškarcima se tijekom seksa javljaju razne misli, no ako mislite da se radi samo o maštarijama, varate se - u pravom svijetu u njihovom glavama se mota puno misli koje ih… više »

ISPROBAJTE :)

Par seksi igrica ako vam fali inspiracije

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Seksi igrice su prava stvar za razbijanje rutine u krevetu, a dobro znamo da je ona u velikom broju slučajeva smrt za vezu. No,vrlo često nakupljene frustracije koje svi uredno sakupljamo kao… više »

ZANIMLJIVO :)

Kad su žene najglasnije u seksu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Pravi orgazam prepoznaje se, reći će vam "iskusni frajeri", kad žena vrišti na sav glas... očito nisu gledali Kad je Harry sreo Sally i fantastičnu izvedbu Meg Ryan u prepunom kafiću.… više »

HE HE

Znate li da postoje seksualne fobije? Evo par najluđih...

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Strahovi koji zvuče kao loš vic ili izmišljotina hormonima napucanog tinejdžera stvarno postoje - ne samo to, one obično dovode do svađa s partnerima i mogu vrlo lako uzrokovati… više »

HMM

Privlače li se suprotnosti i u seksu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Suprotnosti se privlače - koliko ste to puta čuli u životu? Vjerojatno dovoljno da ste to i doživjeli, no u seksu to ipak ne igra kao teorija, tvrdi poznati seksolog Ian Kerner, navodeći da… više »

HMM

Je li moguća dobra veza uz loš seks?

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Biste li mogli ostati u vezi s partnerom koji vas ne zadovoljava? I kad seks nije baš najbolji? Ako ste nekim slučajem upravo u vezi s osobom s kojom se baš ne slažete najbolje… više »

STVARNO?

Seks može biti bolan - i to prečesto

objavljeno prije 6 mjeseci

Bolan seks nema uvijek veze s nasiljem ili nekim sado-mazo aktivnostima u krevetu, već je dispareunija postala prilično učestala pojava koja, nažalost, pogađa žene u bilo kojim godinama.… više »

NE BAŠ PUNO :)

Koliko iskusnog partnera želimo?

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Idealan broj seksualnih partnera brojka je oko koje se stalno lome koplja, naročito kad su u pitanju razlike među spolovima - svi smo svjedoci da su "iskusniji" muškarci na dobrom, a… više »

HE HE

Nekoliko zanimljivih mitova o seksu

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Seks je područje života o kojem se vjerojatno najviše razgovara i šapuće, a zašto? Nije potpuno jasno, zapravo, jer se radi o aktivnosti koju najveći broj ljudi… više »

EH, DA ...

Muške muke s prvim seksom

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Muškarci imaju problema s prvim seksom jednako kao i žene, a najviše ih muči hoće li biti dovoljno dobri da žena poželi ponoviti susret, a nekad od tolike napetosti i… više »

HE HE

Erogene zone koje muškarci najviše vole

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Tijela muškaraca i žena prepuna su erogenih zona koje nepravedno zanemarujemo, pa je dobro znati što voli suprotni spol kako bismo imali više uspjeha, kažu iz Men's… više »

HE HE

Muškarci sanjaju ovakav seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Muškarci maštaju o seksu na poslu, a njihove su fantazije ipak ravnomjerno raspoređene između kolegica i šefice, ako je imaju, a njih skoro 60 posto priznalo je u… više »

EH, DA ...

Zašto muškarci pojma nemaju o seksu

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Muškarci misle da znaju sve o seksu, teško ćete pronaći i jednoga koji će priznati da je nevin u punoljetnosti, a pothvatima se hvale pred dečkima uz pivu kao da to stvarno rade… više »

ZAPAMTITE :)

Što ženama smeta u seksu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Žene i seks neiscrpna su tema, no obično im se pokušava ugoditi na sve moguće načine pišući o tome što one vole, kako ih treba dodirivati, gdje...  Ipak, postoje i… više »

ZAPAMTITE :)

5 istina o kondomima

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Kondomi su predmet stalnog prepucavanja između većine muškaraca i njihovih partnerica - one bi da ga oni stave, a oni bi bez kondoma jer im, kažu, smeta. Za one koji se ne mogu… više »

skrolaj na vrh