Seks
HE HE

Blagdanski seks je najbolji seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Blagdanski seks prava je stvar, pokazalo je više istraživanja koja su dala jednake rezultate - seksa za vrijeme blagdana ima više nego inače, a prosinac je odavno poznat… više »

MA DA?

Koliko često se seksaju stvarno sretni parovi

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Sretna veza i seks povezani su na način koji će se mnogima svidjeti, jer zapravo ne zahtijeva toliko puno koliko se misli. Na uzorku koji obuhvaća više od 30 tisuća osoba,… više »

MA DA?

Evo zašto seks zapravo postoji!

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Seksualna reprodukcija je u odnosu na kloniranje, koje također postoji u prirodi, gubitak vremena i energije s evolucijske točke gledišta. Seks i popratni rituali u životinjskom… više »

MMM

5 sjajnih koristi od seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Seks je, osim zabave i prokreacije, oblik tjelovježbe koji ima blagotvoran učinak na zdravlje, to već znaju svi. No, kako se o seksu provodi velik broj istraživanja, stalno se pojavljuju novi… više »

UPS

Seksi roboti budućnost su seksa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Seks roboti bit će točna kopija stvarnih ljudi: od boje očiju i glasa do veličine i osobina karaktera. Bilo da se radi o djevojci, prvom susjedu ili nekoj slavnoj osobi, robot može biti… više »

FORA

Koliko su se ove godine seksali znakovi horoskopa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Horoskop će vam reći svašta o nekoj osobi, uključujući i njezine seksualne preferencije, no jednu stvar ne može - reći koliko se seksa stvarno i dogodilo. Eve, zanimljiva aplikacija… više »

EH, DA ...

Zašto žene zapravo glume orgazam?

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Orgazam je muškarcima, barem kad je onaj ženski u pitanju, dobrim dijelom nepoznanica, pa ne čudi da glumljeni orgazam nije ništa novo, štoviše, više… više »

HE HE

Penis je takav kakav jest zbog ...

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Zašto muškarci nemaju penisnu kost kao većina sisavaca poput medvjeda i čimpanzi? Kost muškog reprodutivnog organa ili baculum razvila se najprije kod sisavaca… više »

MMM

7 činjenica o orgazmu koje trebate znati

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Orgazam je toliko spominjan da bi čovjek mogao pomisliti da se cijela civilizacija vrti oko njega (što je ponekad sigurno i istina). No, kako muškarci obično nemaju dovoljno… više »

ZANIMLJIVO

Što muškarci žele od žena u krevetu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Muškarci nisu previše nagli kad treba udijeliti neki savjet ženama jer dobro znaju da takvi ispadi rijetko padaju na plodno tlo - naročito kad se radi o seksu. No, ako želite… više »

WOW!

Pornhub napravio genijalnu božićnu reklamu

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Porno stranice obično smatramo grozomornim mjestima na koja odlaze perverznjaci (osim, naravno, kad mi moramo zadovoljiti svoje potrebe pa slučajno svratimo ...), no to je davna… više »

HE HE

Zašto je seks dobar za žene

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Seks ima mnoge blagodati, a neke od njih nisu samo fizičke prirode - istraživanje je pokazalo da žene koje češće upražnjavaju seks bolje i lakše pamte apstraktne riječi.… više »

WTF?!

Bizarni zakoni o seksu širom svijeta

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Seks se kroz stoljeća zapravo nije pretjerano mijenjao, samo je sada više u fokusu zbog sveprisutnog interneta i mogućnosti inspiracije i dijeljenja svojih seksualnih želja s velikim… više »

HE HE

Kakve penise žene stvarno vole?

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Muškarci svom penisu daju nadimke, zovu ga najboljim prijateljem i slično, no uz to su stalno u smrtnom strahu je li dovoljno velik za njihovu dragu ... a što na to kažu žene?… više »

OPA :)

Tri ženske želje u krevetu

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Žene imaju razne želje kad je seks u pitanju, no ove tri dominiraju, tako da jednostavno ne možete pogriješiti ako im predložite nešto od toga ... Igranje uloga - seks je igra… više »

skrolaj na vrh