Seks
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZNATE LI?

Seks u vezi je najbolji nakon...

objavljeno prije 5 mjeseci

Znate sve one priče o vikendima u krevetu i ostale bljezgarije koje slušate godinama od ekipe iz kvarta? E, neke od njih ipak su istina... Naime, pokazalo se da su parovi… više »

O DA...

7 razloga zašto ljudi varaju

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Što je to što će osobu potaknuti na prevaru? U časopisu Journal of Sex Research nedavno je objavljeno 7 glavnih razloga za upuštanje u izvanbračnu… više »

ZAPAMTITE :)

Najjednostavniji recept za povećanje ženskog libida

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Ženski libido uvijek je tema muških razgovora, i to pretežno u negativnom kontekstu - redovito se žale da je prenizak, iako je dobro poznato da žene žele seks (barem) jednako koliko i… više »

PRIPAZITE :)

Hrana koja ubija vaš libido

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Hrana ima priličan utjecaj na libido, no nažalost u oba smjera - određene namirnice mogu vam ga pojačati, ali će vam zato druge potjerati u Sibir... pa pazite da ne konzumirate ove stvari kad… više »

OPA!

Tajne ženske požude

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Došli smo do saznanja da se muška i ženska požuda u mnogočemu razlikuju, kažu kolege s portala Gentleman.hr. Desetljećima znanstvenici vjeruju kako je muška požuda… više »

MMMM

Hrana za vatromet u krevetu

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Afrodizijak je magična riječ na koju smo spremni skočiti bez razmišljanja, radilo se o sušenim nogicama stonoge ili šišmiša ili rogu jednoroga, kopitu… više »

ZAPAMTITE!

7 metoda kontracepcije koje nisu pilule

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Siguran seks nema alternative, pogotovo kad ne spadate u one koji su našli osobu svog života i ne pada im ni na kraj pameti seksati se s drugima. Muška lijenost je u ovim… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
UPS!

Svakodnevni seks može biti genijalna stvar, ali i...

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Seks je genijalna stvar i kad bismo pitali ljude koliko ga žele, vjerujemo da tek rijetki ne bi odgovorili - svaki dan! Američka spisateljica Brittany Gibbons, koja je napisala Fat… više »

ŠTETA

Prilično neugodna posljedica seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Seks je genijalna stvar, no ima nekih kojima ta omiljena aktivnost zapravo nije niti najmanje ugodna - naime, barem jedan posto odraslih doživi "seksualnu glavobolju" ili… više »

ZANIMLJIVO

Što je u seksu važno muškarcima, a što ženama?

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Seks je ženama i muškarcima stalno na pameti, ma koliko nam se činilo da samo muškarci razmišljaju o njemu, no istovremeno je vrlo različita stvar za pripadnike… više »

PORNHUB

Kakva se pornjava gleda u Hrvata... i Hrvatica

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Pornhub svake godine "razveseli" svoje posjetitelje analizom pregledanih videa, štoviše, prilično besramno javno objavi podatke što se traži u pojedinim zemljama. Ni… više »

HMMM...

Svježi parovi ne bi se smjeli viđati više od dva puta tjedno

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Parovi koji su tek započeli vezu trebali bi smanjiti učestalost zajedničkog provođenja vremena, kažu stručnjaci. U ranim stadijima veze postoji uzbuđenje… više »

ODLIČNO!

Adolescenti danas stupaju u spolne odnose rijeđe nego prije 10 godina

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Adolescenti se danas seksaju manje nego prije desetak godina, čime je smanjena stopa tinejdžerskih trudnoća i slučajeva osoba zaraženih spolno… više »

A pazi ovo!

Drugi siječnja, dan najvećeg broja začeća

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Znate li da se u nekim državama, poput SAD-a i Rusije, obilježava službeni "dan začeća"?  On se u Rusiji slavi 12 rujna, kada millijuni parova aktivno rade na stvaranju potomka, a država… više »

STVARNO?

5 vrsta orgazama koje žene mogu doživjeti

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Orgazam je nekima i dalje misterija (ako su muškarci) ili nepoznanica (ako su žene koje se druže s pogrešnim muškarcima), no pravi znalci će reći da poznaju svih 5 vrsta… više »

skrolaj na vrh