Stand up nema prethodne stranice
AHA!

Hrvatski stand up pokazuje zube

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Nakon jedanaest godina stvaranja scene, sedam godina redovnog rada kluba i pokretanja redovne stand up scene u Splitu, Studio smijehaodlučio je zagristi još jače prema širenju… više »

DOĐITE

Povratak najmasovnije STAND UP večeri u Zagrebu - srijeda, 27. rujna Vintage Industrial

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Nakon gotovo 2 mjeseca, u Vintage Industrial se vraćaju komičari da bi vam ispričali novi materijal na najvećem i najposjećenijem Open micu u Zagrebu. Stand-up open mic večer u Vintage… više »

POŽURITE

Šest najboljih komičara i komičarki regije u Lisinskom

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

Nakon što su do poslijednjeg mjesta rasprodali veliku dvoranu KD Lisinki u ožujku prošle godine, Studio Smijeha predstavit će se ponovo i to sa novom postavom i sasvim novim… više »

NAJAVE

Best of regional stand up vol 2. u Lisinskom 30. rujna

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Svi ljubitelji i ljubiteljice stand upa kao i oni koji će to tek postati, krajem rujna uživati će u stand up spektaklu koji i ovoga puta donosi Studio Smijeha. Prošle godine u ožujku… više »

NAJAVE

Ženska priča sa Zrinkom Cvitešić!

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica, sprema se otvorenje pete sezone talk showa „Ženska priča" i to u novom prostoru, Klubu hrvatskih glazbenika Sax!… više »

DOĐITE

Stand up večer u Vintage Ljetnom vrtu

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Nakon odličnog odaziva publike i reakcije na STAND UP večer u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara, nastavljamo sa davanjem podrške jačanje komičarske scene u Hrvatskoj, no prije… više »

STUDIO SMIJEHA

Imaš smisla za humor, prijavi se na radionice stand upa

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Marina Orsag, naša najpoznatija i najiskusnija stand up komičarka koja se može pohvaliti sa 12 godina rada, 11 godina mentorstva i preko 2000 nastupa, ponovo okuplja mlade i… više »

FUCKUP NIGHTS

Fuckup Travel za kraj odlične prve sezone u Hrvatskoj

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Čast nam je najaviti sedmu, da da već sedmu večer posvećenu neuspjehu koja će se održati 04.07. u 20.30h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studiju Smijeha. I ovoga puta… više »

DOĐITE

Stand up Open mic večer u Vintageu

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

S novim ljetom, krenula su i nova događanja u Vintage ljetnom vrtu koji je otvoren prošloga tjedna koncertom na ljetnoj pozornici Domagoja Šimeka te dvodnevnim viski festivalom… više »

STUDIO SMIJEHA

Đikić i Hajdarović o svojim "fuckupima"

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

U petak 02.06. u 21:00 h Studio Smijeha organizira večer posvećenu neuspjehu "Fuckup Education", a odabrali su izvrsne govornike i govornice koji će publici prenjeti svoja iskustva… više »

STUDIO SMIJEHA

Fuckup pokret doista zaživio i u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Fuckup Nights će se održati 28.04. u 20.30h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studiju Smijeha. Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog… više »

DOĐITE

Još jedna humanitarna večer u Studiju Smijeha

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Kao što već znate, naš klub je oduvijek "pet frendly" i kada god je to moguće, odazivamo se na humanitarne akcije za pomoć životinjama. Ovoga puta pomažemo psima iz "Dvora na… više »

OBLJETNICA

Čak četiri predstave povodom 6. rođendana Studija Smijeha

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Kada su 1. travnja 2011. godine po prvi puta službeno otvorili vrata Studija Smijeha na inicijativu Marine Orsag, svi su mislili da se šale no svojim radom i trudom danas slobodno… više »

DOĐITE

Fuckup women – superjunakinje i njihovi (ne)uspjesi

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Fuckup Nights Zagreb slavi iznimno uspješan i pomalo nauspješan prvi kvartal s puno razgovora u neuspjehu, nešto smijeha i punom kućom svaki puta. Comedy Club Studio… više »

LOOL

Fuckup Love u Studiju smijeha

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Nakon iznimno uspješnih noći neuspjeha u prosincu i siječnju Comedy Club Studio Smijeha i ProPuh nastavljaju dalje i organiziraju treću noć neuspjeha 21. veljače 2017. u 20.30… više »

skrolaj na vrh