Stand up
STAND UP

Program Studija Smijeha 06. 10.- 11. 10.

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

UTORAK 06.10. u 20.30h Repriza novog teksta za rujan 2015 S obzirom da vas ima puno koji niste stigli poslušati naš novi tekst za rujan, odlučili smo ga reprizirati dva… više »

DOĐITE

Tin Vodopivec u Studiu Smijeha 18. rujna

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Tin Vodopivec, najprodorniji slovenski stand-up komičar prošlog desetljeća, koji je osim domaćih oduševljavao i brojne svjetske pozornice, ove se jeseni stanovnicima… više »

STAND UP

Tin Vodopivec s "Ozbiljnim glupostima" u pohodu na Balkan

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Najprodorniji slovenski stand-up komičar prošlog desetljeća, koji je osim domaćih oduševljavao i brojne svjetske pozornice, ove se jeseni stanovnicima nekadašnje… više »

KOMEDION

Comedy Central zvijezde tri dana u Šibeniku

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Ostalo je još samo šest dana do tri dana smijeha na Plaži Banj u Šibeniku na kojoj će nas nasmijavati šesnaest stand up komičara/ki. Vrijeme je da ih redom i… više »

STUDIO SMIJEHA

KOMEDION - prvi festival stand up komedije u Šibeniku!

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Nakon mnogobrojnih stand up festivala u Zagrebu, Zadru, Labinu i Osijeku, Udruga Studio Smijeha u suradnji s Makari Clubom, te uz potporu TZ Šibenik, napokon je odlučila organizirati… više »

LOOL

Studio Smijeha i Karlovačko vam poklanjaju SMJEHOTRES

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

U nedjelju, 31. svibnja 2015. u 20.30h održati će se drugi Smjehotres, besplatni stand up comedy program za građane i građanke Zagreba, Čakovca i Splita! "Smjehotres" je hrvatski projekt… više »

DOĐITE

Marina Orsag slavi desetku na stageu - dođite na show

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

U svojoj desetogodišnjoj karijeri Marina Orsag za sobom ima preko 1800 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. 29.04.… više »

STAND UP

FEMME FRONTAL - Duhovite žene u pohodu na Balkan

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Turneja pod nazivom FEMME FRONTAL, projekt je stand up komičarki Marine Orsag (HR), Mirande Lončar (BiH) te Jelene Radanović (SRB) koje su nakon godina rada zajedno, za vrijeme kojeg su… više »

STAND UP

Večer otvorenog mikrofona @ Quasi STand Up

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

U petak se održava prva splitska večer otvorenog mikrofona, popularno zvana „open-majk" ili „open mic", na kojoj svi imamo priliku barem na kratko postati stand up… više »

JEEE!

„Kaj bre“ stand up show u Splitu

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Već više od šest mjeseci, stand up showom „KAJ BRE?!", naša najpoznatija stand up komičarka Marina Orsag i njezin kolega iz Srbije Aleksandar Perišić,… više »

PLAN 22

Spasite se uz Plan 22 Luke Vidovića

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Nakon nekoliko mjeseci intenzivnih stand up nastupa diljem Hrvatske i vođen geslom „Samo nas iluzija i smijeh spasiti mogu", poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović osmislio je… više »

HUMANITARNO

Zuhra se pridružio Stand upu za žrtve poplava

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

U utorak 10.06. u dvorani Kina SC održat će se veliki humanitarni stand up show sa 12 komičara i komičarki iz Hrvatske, Srbije i BiH, te će se prikupljeni novac i dijeliti na Hrvatsku Srbiju… više »

HUMANITARNO

Humanitarni stand up za žrtve poplava

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Kad se male ruke slože, sve se može! Upravo tako se može opisati inicijativa domaćih stand up komičara da pomognu onima koji su u poplavama izgubili sve. Komičari Studija Smijeha te njihovi… više »

LOOL

SMJEHOTRES, zatresao Zagreb, Čakovec, Rijeku, Varaždin, Karlovac i London

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Iako zamišljen kao globalni projekt, organizatorima nije bilo ni na kraj pameti da će se to dogoditi već prve godine. Naime, „mjehotresu se, uz hrvatske gradove, ove godine… više »

STUDIO SMIJEHA

Subota je vrijeme za SMJEHOTRES

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Širenje pozitivne energije je upravo ono što nam treba nakon toliko crnih vijesti i zato će stand up komičari u pet gradova Hrvatske u isto vrijeme besplatno nasmijavati… više »

skrolaj na vrh