Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujo i maženje Fate

objavljeno prije 5 sati i 44 minute

Mujo legne navečer u krevet kraj Fate, pa je počne lagano maziti. Zgrabi je za sise i kaže: - E, kad b' ove mogle davat' mlijeka, neb' nam krave trebale... Fata se promeškolji, a Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i magija

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Mujo u kafani cijelu večer gleda zgodnu žensku na kraju šanka, pa nakon nekog vremena skupi hrabrost i krene joj se nabacivati. Popravi košulju, zagladi kosu, dođe do nje i… više »

VIC DANA

Mujo i prgava Fata

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Mujo i Fata sjede pred televizorom, on čita novine, ona vrti programe, pa ga nakon nekog vremena upita: - Mujo, bolan, da t' pitam... jel' bi ti mene opet zaprosio da se nismo uzeli, rec'mo?… više »

VIC DANA

Mujo i sreća

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Mujo se vraća kući u sitne sate, pijan k'o zemlja i nikako ne može pogoditi bravu. Nakon par minuta vrata se otvore, a na njima Fata s namrgođenom facom. Mujo je pogleda i promrmlja: - E, ja… više »

VIC DANA

Mali Mujica i seksualna edukacija

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Mali Mujica dođe do Muje u dnevnoj i upita ga iz neba pa u rebra: - Babo... da t' pitam nešto... šta je to peder? Mujo spusti novine, pogleda ga ispod oka i uzdahne: - E jeb'ga,… više »

VIC DANA

Mujo i pokojni babo na izborima

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Mujo, već dobrano u godinama, došepesa na biračko mjesto za izbore, zaokruži svoje i ubaci listić, pa uzme stolac i sjedne. Sjedi on tako već pola sata, pa ga tip iz biračkog odbora… više »

VIC DANA

Zaljubljena plavuša

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Plavuša sjela s frendicom na kavu, a ova je odmah u glavu znatiželjno upita: - Čujem da imaš novog frajera? Plavuša klimne veselo: - Daaa, znaš kako je dobaaar...… više »

VIC DANA

Mujo i alimentacija

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Mujo sjedi u kafani s malom Habibom i daje joj plavu kovertu, pa objasni: - Vid' vamo... teb' je danas 18 god'na... pa je ovo zadnja al'mentac'ja koju moram dat' tvojoj materi. Odnes' joj… više »

VIC DANA

Mujo na vađenju krvi

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Mujo otišao kod doktora jer se ne osjeća dobro, a ovaj ga pošalje da izvadi krv kako bi mogao dati dijagnozu. Dođe Mujo kod sestre, ona ga ubode u prst, ali krv ne ide van.… više »

VIC DANA

Mujo i njegov ponos

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Mujo popravlja kosilicu u garaži i u jednom trenutku pošprica hlače benzinom. Opsuje i obriše ruke, pa zapali cigaru, ali pritom i hlače pa opeče ćunu. Utrči Mujo urlajući u… više »

VIC DANA

Mujo i parkiranje Fate

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Mujo uhvatio Fatu, baci je na krevet i krene guziti, pa počne naređivati - De, bona, malo gore... jok, jok, dole... 'ajd' sad malo lijevo, lijevo... Fata se okrene prema njemu: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Vicevi za Valentinovo

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Fata se ujutro iskrala iz kuće i otišla do robne kuće kupiti Muji poklon za Valentinovo. Ode na odjel muške odjeće i počne razgledavati kravate, pa joj priđe prodavačica: -… više »

VIC DANA

Mujo smetlar i pandur

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Mujo se nakon dugo vremena uspio zaposliti kao smetlar i dobije noćnu smjenu. Čisti on po glavnom trgu, kad priđe policijska patrola i počnu ga zajebavati: - Jel', bolan, kak'u s' ti… više »

VIC DANA

Mujo i nestala Fata

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Mujo već dva dana ne zna gdje mu je Fata, pa ode u policiju prijaviti nestanak. Dok je čekao svoj red za davanje podataka, tip ispred njega prijavljuje nestanak svoje Ivane, pa ga policajac… više »

VIC DANA

Mujo u Zagrebu

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Mujo došao u Zagreb i popodne šeta gradom, gleda znamenitosti, kad pred katedralom ugleda neku babu koja prodaje križeve i krunice. Gleda Mujo ponudu, pa upita: - Jel', baba,… više »

skrolaj na vrh