Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Mali Perica na državnoj maturi

objavljeno prije 3 sata i 13 minuta

Mali Perica dolazi na državnu maturu iz hrvatskog i za temu eseja dobije temu "Što bih radio da sam direktor". Svi se marljivo bace na pisanje, samo Perica sjedi prekriženih ruku, pa… više »

VIC DANA

Mujo i vjenčanje kćeri

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Mujo sjedi u dnevnoj uz pivo i novine, kad ulazi jedva punoljetna Habiba i već s vrata počne: - Babo, bolan, znaš ti da ja 'odam s Ibrom... Mujo klimne glavom, a Habiba nastavlja: - E,… više »

VIC DANA

Mujo i Haso u mirovini

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Mujo i Haso, dva penzionera sretnu se na čaršiji nakon trideset godina. Sretni što se vide sjeli u kafanu pa krenuli o životu i svemu, da bi se na kraju počeli žaliti.- - Haso,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i mudra pitanja

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Mujo sjedi u dnevnoj s pivom u ruci i gleda TV, dok mali Mujica sa strane čita neku knjigu, pa je nakon nekog vremena stavi na stol i upita Muju: - Babo, bolan, š'a je to vakum? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo čarobnjak

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Harry Potter došao u Bosnu i otvorio školu za čarobnjake, pa se Mujo upiše jer ne zna više što bi radio. Nakon nekog vremena ode Mujo na završni… više »

VIC DANA

Mujo i mamac za pandure

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Mujo izašao s jaranima u narodnjački klub, a vani na parkingu se naštelili panduri loviti pijane vozače. Ugledaju oni Muju iza fajrunta kako izlazi, tetura i hoda od auta do… više »

VIC DANA

Mujo i glupani

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i redaju rakijice jednu za drugom, pa nakon nogometa krenu u priču o životnim istinama. Nakon još par rakijica Mujo ispali: - Jarane moj, ja sam ti skont'o… više »

VIC DANA

Mujo na električnoj stolici

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Mujo se preselio u Ameriku i postao opaki kriminalac, toliko grozan da su ga osudili na električnu stolicu kad su ga napokon ulovili na djelu. Sjedi on tako, namještaju sve pojase i… više »

VIC DANA

Mujo i noćni seks

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Mujo se nakon noćnog izlaska uvali u krevet, priguzi se Fati i počne je pipkati, kad ga ona pospano odgurne i promrmlja: - De, bolan, spavaj, ne b'dali... nema seksa 'vako kasno... Mujo se… više »

VIC DANA

Mujo i matematika

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Mujo i Fata dočekali da se mali Mujica vrati iz škole s knjižicom punom petica, pa mu dali pare za sladoled i krenuli razgovarati o njegovom uspjehu u školi. Naravno, za pet… više »

VIC DANA

Mujo i vrijeđanje Fate

objavljeno prije 10 dana i 3 sata

Mujo se posvađao s Fatom i u bijesu baca sve po kući, pa najednom ispali: - Fato, bona, znaš li ti koja s' ti idiotkinja?! Fata klimne: - Jašta, bolan... da sam se udala za… više »

VIC DANA

Mujo na službenom putu

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Mujo otišao na službeni put i kad je navečer ušao u lift u hotelu, kraj njega se ugurala starija jako zgodna žena. Lift stane na Mujinom katu i kad je izlazio, slučajno zakači… više »

VIC DANA

Mujo i sreća na pokeru

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Mujo dolazi kući rano ujutro, loše volje, a u kuhinji ga dočeka mala Habiba sa širokim osmijehom. Mujo uzdahne i pomiluje je po kosi: - Slš'aj, Habiba, ništa od… više »

VIC DANA

Kako je Mujo pao ispit za bageristu

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Mujo odlučio upisati večernju školu za bageristu i nakon godinu dana dođe vrijeme za završni ispit. Učio Mujo danima i noćima, i kad je došao kući s ispita Fata ga odmah… više »

VIC DANA

Mujo i Fatini pregledi

objavljeno prije 14 dana i 3 sata

Mujo se napalio u krevetu pa počne pipkati Fatu, a ona ga odgurne i objasni: - Nemoj, bolan, sve sam oprala i ured'la, sutra ujutro idem kod ginekologa na pregled... Mujo se razočarano… više »

skrolaj na vrh