Vic dana
VIC DANA

Mali Mujica i oblačenje

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Fata slaže veš za peglanje, kad najednom začuje: - Mamo, mogu l' obuć' min'cu? Fata odmahne glavom: - Jok! - Mamo, mogu l' onda obuć' štikle? - Jok! - Mogu l' onda stavit ruž za… više »

VIC DANA

Mujo i omiljena poza u seksu

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Mujo zasjeo u kafanu s Hasom i jaranima i lagano se zarakijali, pa nakon nekog vremena počne priča o seksu. Svi nešto izmišljaju, pa će Mujo iznebuha: - E, a moja Fata voli jaja… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin dermatolog

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo na čaršiji naleti na Fatinog dermatologa, pa ga ovaj prepozna i upita: - Jel' šta pomogla ona prirodna voćna maska koju sam prepis'o Fati? Mujo slegne ramenima: - Jest',… više »

VIC DANA

Mujo i novi susjed

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo i Fata pijuckaju jutarnju kavu u subotnje jutro, kad će najednom Mujo: - Sl'šaj, bona, jes' ti čula za onog novog komšiju s 5. kata? Priča raja da je pravi Kazanova ...… više »

VIC DANA

Mujo i novi prozor

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo ide ulicom i pažljivo nosi prozor, pazeći da se ne posklizne, a Haso ga upita nakon što je skoro naletio na njega: - Bolan, Mujo, šta nosaš taj prozor, kuda… više »

VIC DANA

Mujo i cjelonoćni seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo se vratio kasno s posla i odmah s vrata strastveno poljubi Fatu: - Fato, danas ć' te jebavat' cijelu noć ... Fata mu iznese večeru i nakon što je Mujo počistio tanjur, uvale se… više »

VIC DANA

Muji i Fatina temperatura

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo sav zadihan uletava kod doktora i viče još s vrata: - Doktore, pomagaj, Fata ima temperaturu! Doktor ga pogleda preko naočala: - Jel' visoka? Mujo ga zbunjeno pogleda: - Jok,… više »

VIC DANA

Mujo i novogodišnji poklon

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo sjedi cijeli dan i razmišlja što bi poklonio Fati za Novu godinu, pa kako se ničega ne može sjetiti, odluči je upitati: - Fato, bona, šta b' ti 'tjela dobit' za Novu… više »

VIC DANA

Mala Habiba i Mujo

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo sjedi u dnevnoj i čita novine, kad ulazi mala Habiba i upita molećivim glasom: - Babo, ja b' večeras izašla u kafanu ... Mujo odmahne glavom: - Jes' luda, bona, šta… više »

VIC DANA

Veseli novogodišnji vicevi

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Ulazi pijanac u birtiju i viče s vrata:- Sretna nova godina svima!Konobar ga pogleda preko oka:- Budalo pijana, koja nova godina, tek je listopad!Pijanac zatetura i primi se za glavu:- Ajoj,… više »

VIC DANA

Mujo i Nova godina

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu na Staru godinu u kafani i rakijaju. Nakon prve litre Haso upita Muju: - Mujo, jarane, šta je teb' draže, seks ili Nova god'na? Mujo ga mutno pogleda i… više »

VIC DANA

Plavuša i majčinstvo

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Plavuša šeće bebu gradom u kolicima i naleti na prijateljicu, pa sjednu one kavu. Frendica je upita kako je to biti majka, a plavuša se požali: - Nije ti to danas lako,… više »

VIC DANA

Mujo i hodža

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Mujo otišao kod hodže po savjet, pa mu već s vrata jadikuje: - Pomagaj, bolan, ona moja Fata 'oće da me otruje! Hodža ga odmjeri od glave do pete: - Ne budali, Mujo, Fata t' je žena… više »

VIC DANA

Mujo i poziranje

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mujo smislio novi ulet za komade, pa ga odluči isprobati u kafani na Fati. Priđe on njoj sa širokim smiješkkom: - Fato, bona, 'o'š mi pozirat'? Fata se zacrveni: - Jel'… više »

VIC DANA

Mujo i mali Mujica u rodilištu

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo čeka u rodilištu da Fata rodi i napokon izađe sestra sa zamotanim djetetom: - Ćestitam, dob'li ste sina! Mujo poludi od sreće, zgrabi dijete i mazi ga, pa ponosno kaže: - Vid',… više »

skrolaj na vrh