Vic dana
VIC DANA

Mujo i baba gatara

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mujo i Fata sjeli na čaršiji u kafanu s rajom, kad nakon nekog vremena uleti gatara i nagovori ih da im gleda u dlan. Uzme ona Fatin dlan i ispali: - Ti si udana, imaš četvero… više »

VIC DANA

Plavuša i novi auto

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Plavuša došla u auto salon odabrati novi auto i odmah joj se zalijepi prodavač koji je krene zasipati podacima o svim automobilima koje je gledala. Stanu oni kraj jednog… više »

VIC DANA

Plavuša za ruletom

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Plavuša ulazi u casino, dolazi do stola za rulet i kraj zbunjenih krupjea stavlja 20 tisuća na stol i upita: - Dečki, nadam se da je okej ako se skinem gola, to mi donosi sreću?… više »

VIC DANA

Mujina prva slika

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo dolazi u galeriju na čaršiji i izvadi iz velike torbe sliku, pa je pokaže kustosu. Ovaj se prilično oduševi aktom gole žene, pa upita Muju: - I to s' ti naslik'o? Mujo… više »

VIC DANA

Zašto je Mujo nesposoban

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Fata se vraća kući s posla, kad tamo Mujo sjedi u dnevnoj s pivom i gleda televiziju. Fata ga zbunjeno pogleda: - Š'a radiš ti kući, što nis' na poslu? Mujo slegne… više »

VIC DANA

Mujo i želje

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom i mijenjaju programe od dosade, pa Fata nakon nekog vremena upita: - Mujo, bolan, kad bi ja mogla bit' bilo što na svijetu, šta b' ti da… više »

VIC DANA

Mali Mujica i demokracija

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mali Mujica nemiran na satu povijesti, pa ga učitelj digne: - Muj'ce, de ti nama rec' šta je to demokracija? Mujica uzdahne: - Ovaaj... to vam je kad dve budale imaju veće pravo od… više »

VIC DANA

Fata na zadnjem ispitu

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Fata upisala fakultet i sve polaže u roku, pa joj tako ostane samo zadnji ispit. Sredi se ona do kraja - štikle, mrežaste čarape, minjak, duboki dekolte - i ode na konzultacije… više »

VIC DANA

Mujo se razvodi

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo i Fata jedva se dogegali do općine i drhtećim glasom upitaju službenika gdje se mogu prijaviti za razvod braka. Ovaj ih zbunjeno pogleda, zatraži osobne i upita: - Dobro, bolan, pa… više »

VIC DANA

Mujo i zagonetke

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo i Haso se zarakijali u kafani i nakon nekog vremena, već lagano pijani, počnu jedan drugome postavljati zagonetke, pa će Mujo: - Haso, bolan, znaš li ti šta je bilo prije -… više »

VIC DANA

Plavuša i naočale

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Plavuša ulazi u trgovinu, malo razgleda i upita prodavača: - Imate li naočale? Ovaj je pogleda zbunjeno: - Za sunce? Plavuša odmahne glavom: - Ma neee, za mene! više »

VIC DANA

Zašto je Mujo na sudu

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mujo se nađe u sudnici gdje ga je dovela policija nakon hapšenja tijekom neuspješne pljačke, pa ga sudac upita: - Znate l' zašto ste ovdje? Mujo uzdahne: - Zbog bolova...… više »

VIC DANA

Mujo i erekcija

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mujo dođe kod doktora i zavapi već s vrata: - Doktore, pomagaj, imam problema u seksu... Doktor ga pogleda preko naočala: - Kak'ih problema, Mujo? Mujo uzdahne: - Ne diže m' se na Fatu...… više »

VIC DANA

Vicevi za 1. svibnja

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Mujo i Haso sjede u kafani i razgovaraju o tome kako bi bilo dobro otići na more par dana na odmor. Haso se lupi po čelu i reče: - Mujo, bolan, skoro će prvi maj, mogli bi tada, imamo dva… više »

VIC DANA

Mujo pred vrtićem

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mujo poslije posla krene po malog Mujicu u vrtić kako mu je Fata naredila i nakon kraćeg lutanja uspije pronaći vrtić, uđe unutra i zbunjeno se okreće. Ugleda ga teta i upita: - Ooo, dobar… više »

skrolaj na vrh