Vic dana
VIC DANA

Mujo, Haso i prostitucija

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mujo naleti na komšiju Hasu nakon skoro mjesec dana što se nisu vidjeli, pa sjednu na rakijicu u kafanu. Pita Mujo Hasu što ima novoga, a Haso će ponosno: - Ima, jarane,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i perverzije

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Mali Mujica na satu jezika samo što nije zaspao od dosade, kad im učiteljica zada zadatak da napišu riječ stranog porijekla i objasne je. Mujica brzo napiše i javi se da… više »

VIC DANA

Pijana plavuša i pandur

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Plavuša se našla s prijateljicama na piću i, malo po malo, napije se k'o majka. Sjedne ona takva u auto i krene kući, no već nakon dva zavoja izgubi kontrolu nad autom i zabije… više »

VIC DANA

Mujo u Crnoj Gori

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo otišao na službeni put u Crnu Goru i nakon cijelog dana na terenu naruči buđenje u hotelu kako bi stigao na jutarnji avion za Sarajevo. Zazvoni njemu telefon, digne… više »

VIC DANA

Mujo veliki gazda

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo se našao na večeri s jaranima iz osnovne škole nakon dvadeset godina i nakon par rakijica počne priča o tome što rade u životu i jesu li uspjeli. Sluša Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i rodbinske veze

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo i Haso nakon nekog slavlja sjede na jutarnjoj kavi, pa će Mujo: - Haso, bolan, dođe l' teb' šta ona Ibrina Fata? Haso se zamisli i klimne: - Ma ja, dođe m' k'o neka rod'ca po… više »

VIC DANA

Mujo i Haso u bordelu

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo i Haso dobili prvu plaću na baušteli u Njemačkoj, pa odluče to proslaviti u bordelu. Nakon par sati izlaze oni van, a Mujo se protegne i ispali: - Bome, jarane, nije bilo… više »

VIC DANA

Fata i Mujina jaja

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Fata sjela na kahvu s jaranicama, pa će nakon nekog vremena Mersiha: - Jooj, znate šta m' se dogod'lo .. pipnem ja sinoć Ibrina jaja, a ona ledenaaa .... Drugi dan nađu se one opet na… više »

VIC DANA

Mujo, Fata i televizija

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Fata se uvalila pred televizor, kad nakon par minuta do nje sjedne Mujo, uzme daljinski i prebaci na utakmicu. Bijesna Fata ustoboči se pred njim i reče: - Bolan, dosta m' je tvog terora s… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin ručak

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Mujo dolazi s posla sav jadan, ne zna jel' više umoran ili gladan, no kad uđe u kuhinju, tamo ugleda Fatu kako lakira nokte. On je pogleda ispod oka: - Fato, bona, šta's' mi… više »

VIC DANA

Mali Mujica i matematika

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mali Mujica zvjera unaokolo na satu matematike, pa ga učiteljica odluči smiriti pitanjem: - Muj'ce, de m' odgovori na ovo: imam četr' lopte i dam ti pola njih, kol'ko ćeš ih ti imat'?… više »

VIC DANA

Fata i mršavljenje

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Fata odlučila skinuti višak kilograma, pa krene na razne dijete i nikako da se pomakne vaga prema dolje. Sjedne ona s jaranicama na kavu na čaršiji, pa se požali: - Materemi,… više »

VIC DANA

Mali Mujica na satu seksualnog odgoja

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mali Mujica došao na prvi sat seksualnog odgoja u školi, pa učiteljica pita razred: - Djeco, znate l' kako ste došli na svijet? Digne se Habiba: - Mene je don'jela roda!… više »

VIC DANA

Mujo, mali Mujica i Ibro

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo se zapio s Hasom u kafani i krenu oni u priču o djeci, pa Mujo izvadi slike: - Vid' malog Muj'ce, pljunuti ja! Haso pogleda i klimne: - Jarane, geni su ti to, geni ... nem'ereš… više »

VIC DANA

Kako Mujo izjavljuje ljubav

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Mujo se uvalio s Fatom pred televizor i mijenja programe, kad će Fata najednom: - Mujo, bolan, kak'e ti ženske voliš - lijepe il' pametne? Mujo je podraga po glavi: - Jok, bona, nit'… više »

skrolaj na vrh