Vic dana
VIC DANA

Mujo i Haso u mirovini

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Mujo i Haso, dva penzionera sretnu se na čaršiji nakon trideset godina. Sretni što se vide sjeli u kafanu pa krenuli o životu i svemu, da bi se na kraju počeli žaliti.- - Haso,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i mudra pitanja

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Mujo sjedi u dnevnoj s pivom u ruci i gleda TV, dok mali Mujica sa strane čita neku knjigu, pa je nakon nekog vremena stavi na stol i upita Muju: - Babo, bolan, š'a je to vakum? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo čarobnjak

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Harry Potter došao u Bosnu i otvorio školu za čarobnjake, pa se Mujo upiše jer ne zna više što bi radio. Nakon nekog vremena ode Mujo na završni… više »

VIC DANA

Mujo i mamac za pandure

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Mujo izašao s jaranima u narodnjački klub, a vani na parkingu se naštelili panduri loviti pijane vozače. Ugledaju oni Muju iza fajrunta kako izlazi, tetura i hoda od auta do… više »

VIC DANA

Mujo i glupani

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i redaju rakijice jednu za drugom, pa nakon nogometa krenu u priču o životnim istinama. Nakon još par rakijica Mujo ispali: - Jarane moj, ja sam ti skont'o… više »

VIC DANA

Mujo na električnoj stolici

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mujo se preselio u Ameriku i postao opaki kriminalac, toliko grozan da su ga osudili na električnu stolicu kad su ga napokon ulovili na djelu. Sjedi on tako, namještaju sve pojase i… više »

VIC DANA

Mujo i noćni seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Mujo se nakon noćnog izlaska uvali u krevet, priguzi se Fati i počne je pipkati, kad ga ona pospano odgurne i promrmlja: - De, bolan, spavaj, ne b'dali... nema seksa 'vako kasno... Mujo se… više »

VIC DANA

Mujo i matematika

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Mujo i Fata dočekali da se mali Mujica vrati iz škole s knjižicom punom petica, pa mu dali pare za sladoled i krenuli razgovarati o njegovom uspjehu u školi. Naravno, za pet… više »

VIC DANA

Mujo i vrijeđanje Fate

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Mujo se posvađao s Fatom i u bijesu baca sve po kući, pa najednom ispali: - Fato, bona, znaš li ti koja s' ti idiotkinja?! Fata klimne: - Jašta, bolan... da sam se udala za… više »

VIC DANA

Mujo na službenom putu

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Mujo otišao na službeni put i kad je navečer ušao u lift u hotelu, kraj njega se ugurala starija jako zgodna žena. Lift stane na Mujinom katu i kad je izlazio, slučajno zakači… više »

VIC DANA

Mujo i sreća na pokeru

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Mujo dolazi kući rano ujutro, loše volje, a u kuhinji ga dočeka mala Habiba sa širokim osmijehom. Mujo uzdahne i pomiluje je po kosi: - Slš'aj, Habiba, ništa od… više »

VIC DANA

Kako je Mujo pao ispit za bageristu

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Mujo odlučio upisati večernju školu za bageristu i nakon godinu dana dođe vrijeme za završni ispit. Učio Mujo danima i noćima, i kad je došao kući s ispita Fata ga odmah… više »

VIC DANA

Mujo i Fatini pregledi

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Mujo se napalio u krevetu pa počne pipkati Fatu, a ona ga odgurne i objasni: - Nemoj, bolan, sve sam oprala i ured'la, sutra ujutro idem kod ginekologa na pregled... Mujo se razočarano… više »

VIC DANA

Gola Fata u spavaćoj sobi

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Fata se nakon tuširanja dogega gola u spavaću sobu i stane pred ogledalo, pa se počne okretati i gledati Zavrti glavom, uvuče trbuh, podigne sise, napući usne... stoji ona tako par… više »

VIC DANA

Mujo i pamet

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Mujo i Haso se posvađali tko je od njih dvojice pametniji, pa Mujo krene u finiš dokazivanja: - Jarane, ja sam t' sa sela... a mi smo t' pametniji od gradske djece! Haso odmahne… više »

skrolaj na vrh