Vic dana
vic dana

Programerski

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Nakon smrti Microsoftov programer dolazi kod Svetog Petra. Petar se ne može odlučiti pa ga pita hoće li u raj ili u pakao. - Pa, ne znam - misli se programer - mogu li probati jedno i drugo… više »

Nova priča o Noi i potopu

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Nakon puno godina opet Bog pogleda zemlju. Ljudi su postali pokvareni i nasilni. Zbog toga Bog zaključi da ih uništi kao što je, to već jednom, prije puno godina učinio općim… više »

U ljekarni

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Jedna gospodja dođe u ljekarnu i trazi arsen. Ljekarnik: - Budući se radi o jakom otrovu, moram vas pitati za što vam je potreban?- Želim otrovati svoga muža. - Žao mi je, ali u tom… više »

Crnogorski radio

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Kaže Crnogorac kolegi:- Danas sam radio.A kolega će na to:- Nemoj da me zamajavaš, a 'đe ti je antena? više »

Vic dana

Pozdrav

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Novi pozdrav u Zagrebu :-Si živ ? više »

Zašto mornar mora svirati harmoniku

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Friško oženjenog mornara mornarica obavijesti kako odlazi na udaljeni otok u Pacifiku, na godinu dana. Nakon nekoliko tjedana pošto je stigao u svoju bazu na otoku počne mu… više »

Jedan prigodan

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Dioničar koji se jedva oporavio od kraha na burzama sljedeći dan zove svog brokera. -'Mogu li razgovarati s mojim brokerom, Dragom?' Tajnica ljubazno odgovori -'Nažalost, Drago je preminuo.… više »

vic dana

Nakon brodoloma...

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

Nakon brodoloma, Bogu iza nogu, na divnim otocima našla se vesela družba:Dva Talijana i Talijanka Dva Francuza i Francuskinja Dva Nijemca i Njemica Dva Grka i Grkinja Dva Engleza i… više »

Kad šef priča viceve

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

Šef se veselo vratio s ručka. Dobro raspoložen zove cijelu ekipu da im ispriča najnovije viceve koje je čuo. Međutim, svi se smiju njegovim šalama osim jedne djevojke. 'U čemu… više »

Poziv

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Dođe Mujo u doktorsku ordinaciju, a oba mu uha crvena i opečena. - Šta se zbi - upita doktor. - Ma, pegl'o košulju kad me neko nazv'o na telefon, a ja u žurbi pograbio peglu… više »

Snalažljivi novinar

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Dogodila se prometna nesreća. Oko automobila se ubrzo skupila gomila znatiželjnika. Među njima se našao i novinar koji je pokušavao prići automobilu da vidi što se… više »

Čarobna patka koja pleše

objavljeno prije 10 godina

Jednog se dana vlasnik cirkusa zaputio u lokalnu birtiju. Ušavši unutra primijetio je da je za jednim stolom okupljena grupica. Kada je prišao bliže na stolu je vidio… više »

Kaj je već pol tri?!!

objavljeno prije 10 godina

Na povratku s vatrogasne zabave zaustavi pandur Štefa.- Gospon Štef, jeste kaj konzumirali od alkohola?- Ni kapi gospon policajac. - Jeste voljni puhat? - A, bum puhal. Pandur… više »

Konj

objavljeno prije 10 godina

Dolazi konj u kafić i naručuje viski.Šanker mu daje čašu i kaže evo, 10 Eura. Konj se iznenadi s cijenom i kaže u čuđenju - 10 Eura?!!A njemu će šanker - da, da i… više »

Kad je krava praznovjerna

objavljeno prije 10 godina

Razgovaraju dva seljaka: - "Nekako ti mršava ona krava." - "Šta ću kad je praznovjerna!" - "Kako praznovjerna?!" - "Ma jede samo djetelinu s… više »

skrolaj na vrh