Vic dana
VIC DANA

Fata nakon seksa

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Fata se zbavila s Mujom i otišla u njegov stan, pa jutro nakon divljeg seksa krene polako kući sva umorna i raštimana. Kad je izašla iz kuće, sjeti se da nije bacila… više »

VIC DANA

Mujo i svjetski izumi

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu pa zaredali rakijama, sve se kucaju i časte jedan drugoga, pa ka su se već lagano sredili, Mujo upita:  - Haso, bolan, znaš li ti da su Amer'kanci… više »

VIC DANA

Mujo i Fata u svađi

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Mujo i Fata se posvađali, lete psovke, tanjuri i čaše, pa će Fata: - A ti b' sigurno 'tjeo da sam se ja udala za nekog drugog!! Mujo izbjegne jedan tanjur i zadere se: - Jok, bona, ja… više »

VIC DANA

Mujo i pitalice

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Mujo zasjeo u kafanu i lagano mezi, pijucka rakijice i lista novine, kad naleti Haso pa mu se pridruži. Nakon par rakijica, Haso već lagano pijanim glasom upita: - Jel', bolan, rec'' ti men',… više »

VIC DANA

Mujo i vožnja autobusom

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Mujo dobio posao kao kao vozač autobusa, pa mu ujutro šef kaže: - Mujo, ti š' morat vozit' i naplaćivat' karte, nemamo para za konduktere. Mujo mirno odvrati: - Nema problema.… više »

VIC DANA

Zašto je Mujo ubio Fatu?

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Mujo završio na sudu zbog ubojstva Fate, pa ga sudac upita: - Mujo, a što ste ub'li svoju suprugu, a ne njenog ljubavnika? Mujo uzdahne: - Da spriječim masakr... Sudac zbunjeno… više »

VIC DANA

Vicevi za prvi travnja

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Mujo je napokon uspio zavesti Fatu i završiti s njom u krevetu, pa ujutro nakon buđenja upita on nju za prvom kavom: - Fato, bona, jesam li ja prvi s kojim si spavala? Fata rezignirano… više »

VIC DANA

Mujo pandur i manijak

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Mujo pandur krenuo u redovni noćni obilazak po kvartu, kad odjednom ugleda kako neki tip ganja Fatu po čaršiji i viče: - Dođ' mi pušit' kurac! Fata u panici proleti kraj Muje i… više »

VIC DANA

Mujo i prvi seks s Fatom

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Mujo se mjesecima trudio odvući Fatu u krevet i napokon mu jedne večeri uspije dobiti je u svoj stan. Malo se mazili, pa se on krene skidati i na kraju svuče i gaće. Fata razrogači oči i… više »

VIC DANA

Mujo i prometna nesreća

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Mujo napravio sudar i nakon uviđaja panduri ga odvedu sucu istrage. Ovaj lista papire, vrti glavom i upita ga: - Sl'šaj, bolan, men' tu nešto nije jasno... tu piše da s'… više »

VIC DANA

Plavuša upecala zlatnu ribicu

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Plavuša odlučila otići na pecanje i čim je zabacila udicu, ulovi zlatnu ribicu. Naravno, zlatna ribica se odmah pokuša izvući: - Daj me pusti, ispunit ću ti tri želje!… više »

VIC DANA

Fata u vlaku

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Fata krenula majci u Zenicu vlakom, pa tek što je ušla u njega nestane joj torbica. Fata istrči na peron, pronađe pandura i sva mu zadihana kaže: - 'Alo, bolan, samo što… više »

VIC DANA

Mujo, Haso i pomicanje sata

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Mujo sjedi u kafani s tužnim izrazom lica, pa Haso sjedne do njega i upita: - Jarane, š'a je bilo, š'a s' pokis'o? Mujo odmahe rukom: - Ma bjež' bolan, ubi me ovo pom'canje… više »

VIC DANA

Mujo pandur u uredu

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Mujo pandur dobio prekomandu u kancelariju i sjedne on tako prvoga dana za svoj stol, slaže papire kad netko pokuca na vrata.. - 'Ko je? Začuje se glas: - Ja sam! Mujo se preplaši i… više »

VIC DANA

Mujo, Fata i igranje uloga

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Mujo sjedi u kafani sav ozaren i pijucka rakijicu, pa dođe Haso i upita ga: - Jarane, š'a se tako smješkaš, mora da s' jebav'o...? Mujo klimne: - A sl'šaj, Fata i… više »

skrolaj na vrh