Vic dana
VIC DANA

Fata i ljubavnik

objavljeno prije 2 mjeseca

Fata zasjela na kavu s jaranicama, pa krenule one i po rakijicama... kad su se već lagano nacrvrcale, počne priča o ljubavnicima koje imaju. Sluša Fata jaranice, pa uleti u raspravu… više »

VIC DANA

Mali Mujica i popravak automobila

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Mali Mujica pred zgradom ugleda komšiju Ibru nagnutog nad motorom stojadina pod podignutom haubom, pa priđe i virne: - Mogu'l' ja kako pomoć, komšija? Ibro ga pogleda ispod oka:… više »

VIC DANA

Najbolji vicevi o izborima

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Na sljedećim izborima glasat ćemo za Alibabu - on ima samo 40 lopova --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------… više »

VIC DANA

Mujo i praznovjerni običaji

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Mujo došao kod ljubavnice Fate kojoj je muž na putu i praše se oni sve u šesnaest kad najednom začuju ključ u bravi. Fata skoči iz kreveta i panično prošapće: -… više »

VIC DANA

Mujo pandur u kancelariji

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Mujo pandur dobio kancelarijski posao nakon godina provedenih na ulici i prvoga dana on se sretno uvali u svoju fotelju, prekriži ruke i veselo gleda kroz prozor kako vani pada kiša,… više »

VIC DANA

Mujo i količina seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom, kad na vrata pozvoni popisivač stanovništva. Oni ga uvedu u kuhinju, daju mu kavicu i on krene s poslom. Prvo postavi cijelu hrpu pitanja prvo Fati,… više »

VIC DANA

Fatin rođendanski poklon

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Mujo uleti u kuhinju češući se po glavi i upita Fatu: - Fato, bona, sutra t' je rođendan, šta 'o'š da t' kupim? Fata se zagonetno nasmije: - Hmmm... pa ja b' najvolila… više »

VIC DANA

Mujo i seks

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Mujo krenuo u šetnju čaršijom, kad iza jednog ugla naleti na jarana Hasu kojeg nije vidio od srednje škole. Sjednu oni u kafanu na čašicu razgovora da nadoknade… više »

VIC DANA

Mali Mujica i glavolomka

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Mali Mujica se dosađuje na satu matematike, kao i ostatak razreda, a kad je to učiteljica primjetila postavi im glavolomku: - Djeco, 'ko zna odgovor na ovo, dob'će odma' pet'cu... mama ima… više »

VIC DANA

Mujo i baba gatara

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Mujo i Fata sjeli na čaršiji u kafanu s rajom, kad nakon nekog vremena uleti gatara i nagovori ih da im gleda u dlan. Uzme ona Fatin dlan i ispali: - Ti si udana, imaš četvero… više »

VIC DANA

Plavuša i novi auto

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Plavuša došla u auto salon odabrati novi auto i odmah joj se zalijepi prodavač koji je krene zasipati podacima o svim automobilima koje je gledala. Stanu oni kraj jednog… više »

VIC DANA

Plavuša za ruletom

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Plavuša ulazi u casino, dolazi do stola za rulet i kraj zbunjenih krupjea stavlja 20 tisuća na stol i upita: - Dečki, nadam se da je okej ako se skinem gola, to mi donosi sreću?… više »

VIC DANA

Mujina prva slika

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Mujo dolazi u galeriju na čaršiji i izvadi iz velike torbe sliku, pa je pokaže kustosu. Ovaj se prilično oduševi aktom gole žene, pa upita Muju: - I to s' ti naslik'o? Mujo… više »

VIC DANA

Zašto je Mujo nesposoban

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Fata se vraća kući s posla, kad tamo Mujo sjedi u dnevnoj s pivom i gleda televiziju. Fata ga zbunjeno pogleda: - Š'a radiš ti kući, što nis' na poslu? Mujo slegne… više »

VIC DANA

Mujo i želje

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom i mijenjaju programe od dosade, pa Fata nakon nekog vremena upita: - Mujo, bolan, kad bi ja mogla bit' bilo što na svijetu, šta b' ti da… više »

skrolaj na vrh