Vic dana
VIC DANA

Plavuša protiv side

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Plavuša izašla u kafić navečer i zavede je neki tip nakon par pićenca, pa oni odu kod nje doma i bace se na posao. Nakon dva sata ludog seksa, plavuša se izvali na leđa i… više »

VIC DANA

Mali Mujica i jabuke

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Mali Mujica dolazi iz škole sav zadihan i pred Mujom u dnevnoj sobi počne iz torbe vaditi jabuke. Poslaže on hrpu njih na stol, a Mujo ga upita: - Muj'ce, bolan, o'klen t' tol'ke… više »

VIC DANA

Mujo taksist i šah

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Mujo već godinama vozi taksi i dok čeka mušterije igra šah s kolegom Ibrom, no jednog dana Haso primjeti da ih već danima ne vidi kako igraju, pa upita Muju: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo i Fata na kauču

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Mujo odveo Fatu kući, natočio pića i polako je pokušava pipkati. Krenulo ga nakon nekog vremena, Fata se opustila, ali ne da mu da gurne ruku u gaćice, pa Mujo pokuša: - Fato,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i ispravljanje ocjena

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Mali Mujica vraća se iz škole, a Fata ga već na vratima pita: - Muj'ce, jesi'l ispravio onaj kolac iz matemat'ke? Mujica odmahne glavom: - Jok... Fata se ljutito izdere: - A… više »

VIC DANA

Mujo i sređena Fata

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Fata sjela na kavu s jaranicama i potuži se: - Ma, onaj moj Mujo me više ne primjeć'je, ne guzi... ništa! Habiba je pogleda i posavjetuje: - Aaa, draga moja, to t' je normalno,… više »

VIC DANA

Plavuša ide pecati

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Plavuša se odluči krenuti na pecanje. Dođe ona na obližnje jezero, zabaci udicu i čeka, čeka... Nakon sat vremena pojavi se lovočuvar i upozori je: - Gospođo, ovdje možete pecati samo… više »

VIC DANA

Mujo i kruška

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Mujo sjedi u vrtu i pijucka pivo, pa mu se pridruži susjed Haso i nakon par piva ga upita: - Mujo, bolan, što ne posječeš ovu krušku, vid' je kak'a je nikakva? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i James Bond

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Mujo sjedi u kafani na čaršiji i pijucka rakijicu, kad uđe pravi gentleman - visok, zgodan, odlično odijelo, sjajne cipele.... Sjedne tip kraj Muje, donese mu konobar piće, pa on… više »

VIC DANA

Zašto je plavuša pala na vozačkom

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Plavuša otišla na kavu s frendicom (plavušom, naravno) i čim su sjele odmah se požali: - Draga, tresnula sam na vozačkom... Druga je zabrinuto upita: - Pa kako, draga… više »

VIC DANA

Mujo na satu u večernjoj školi

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Mujo upisao večernju školu i na prvom satu izvede njega profesor na ploču i kaže: - Mujo, de nam nacrtaj jednu jab'ku! Mujo ga pogleda ispod oka: - Kakvu 'oš, kiselu il' slatku? više »

VIC DANA

Mujo i Fatina trudnoća

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Mujo odveo Fatu doktoru jer mu se već danima tuži da se čudno osjeća, pa ovaj napravi cijelo čudo testova i pregleda da bi na kraju pozvao Muju na stranu: - Sl'šaj, Mujo, sve je u redu… više »

VIC DANA

Mali Mujica i test iz matematike

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Mali Mujica se dosađuje na satu matematike jer ništa ne konta učiteljicu, pa mu skoro srce stane kad ova na kraju sata kaže: - Djeco, sutra je test iz matemat'ke, 'ko ne dođe… više »

VIC DANA

Kako je Mujo otkrio da ga Fata vara

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Mujo sjedi u kafani, niže rakije jednu za drugom i kad se već pravo zapio sjedne do njega Haso i upita ga: - Jarane, bolan, šta s' to događa, piješ već treći dan za redom i sve… više »

VIC DANA

Mujo i čvoruga na glavi

objavljeno prije 3 mjeseca

Mujo svratio do Hase na rakijicu, a Haso odmah s vrata primjeti golemu čvorugu na njegovoj glavi, pa ga upita: - Vozdra, jarane... š'a t' je to na glavi? Mujo slegne ramenima: - A,… više »

skrolaj na vrh