Vic dana
VIC DANA

Mujo lopov i pandur

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Mujo uletio u zlatarnicu na čaršiji s čarapom na glavi i pištoljem, pokupio hrpu zlata i love i dao se u bijeg po uličicama, ali ga je već na izlasku skontao pandur u prolazu i… više »

VIC DANA

Vicevi o plavušama bez zadrške

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Plavuša sjela u novi BMW i, kao prava sponzoruša, izgubi kontrolu nad volanom pa se zabije u ljude na autobusnoj stanici. Stigne policija i stavi joj lisice na ruke, a policajac… više »

VIC DANA

Milan Bandić i zagrebački vrtići

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Milan Bandić jutro nakon pobjede na izborima obilazi grad i dođe do jednog vrtića, napola ruševnog, krov prokišnjava, WC-i polomljeni... Gleda on to i odlučno kaže pomoćnicima:… više »

VIC DANA

Mujo i psihički problemi

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Mujo dolazi kod psihijatra i nakon što je legao na kauč, počne se tužiti - Doktore, u zadnje m' se vrijeme događaju neke pravo čudne stvari... mislim da moj namještaj ponekad… više »

VIC DANA

Mujo i požar u kući

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Mujo navečer u krevetu navalio na Fatu i krene je guziti, kad nakon par minuta osjeti neki čudan miris. Stane on zbunjeno, onjuši još jednom i upita Fatu: - Fato, bona,… više »

VIC DANA

Plavuša u automobilu

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Plavuša zamolila kolegicu crnku da je pokupi autom prije posla i nakon par kilometara auto stane nasred ceste. Crnka opsuje i zaključi: - Kvragu, zamisli, ostale smo bez goriva!… više »

VIC DANA

Plavuša kod ginekologa

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Plavuša sva u panici stiže kod ginekologa: - Doktore, mislim da sam trudna... Ginekolog je pregleda i umiri je: - Niste, niste... nego, jel' znate vi koja je najbolja kontracepcija?… više »

VIC DANA

Fata i vjenčanje

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Fata se nakon dužeg nagovaranja udala za Muju, pa se jedno mjesec dana nakon vjenčanja nađe s jaranicama na kavi. Ove je odmah nestrpljivo upitaju: - I, kako je u braku? Fata samo uzdahne: -… više »

VIC DANA

Plavuša i filmska karijera

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Plavuša se odlučila baciti u glumačke vode i došla je na audiciju kod poznatog redatelja. On je odmjeri od glave do pete i ispali: - Mala, ako legneš sa mnom u krevet,… više »

VIC DANA

Mujo i sida

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Mujo već dobrano ostario i slavi stoti rođendan u domu umirovljenika, pa došla i televizija da im da intervju. Nakon što je ugasio svjećice na torti, novinar mu gurne mikrofon… više »

VIC DANA

Mujo traži izgubljenu Fatu

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Mujo nevoljko otišao s Fatom u shopping centar i po običaju nakon pola sata više ne zna gdje je. Sjeo on u kafanu, srušio par rakijica pa mu dojadilo i želi otići kući,… više »

VIC DANA

Fata i ljepota

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Mujo dolazi kući nakon posla, a Fate niotkud. Ispeče on jaja, pojede pa sjedne u dnevnu s pivom i upali televiziju. Već je pao mrak kad Fata ulazi u kuću, pa je Mujo upita: - Đe s' ti dosad,… više »

VIC DANA

Fata i šljiva na oku

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Fata sjela s jaranicama na kavu na čaršiji i ne skida sunčane naočale s očiju, pa one počnu zagledati pažljivije i shvate da ima veliku šljivu na oku. Habiba joj skine naočale,… više »

VIC DANA

Pijani Mujo i fotelja

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Mujo se zarakijao s jaranima i došao kući dobrano pijan u sitne sate, pa stane u dnevnu sobu i ljulja se napola spavajući. Uleti Fata koja je čula buku, pogleda ga i upita: - Dobro,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i cure iz škole

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Mali Mujica upisao srednju elektrotehničku i nakon par dana sretne jarane iz osnovne na čaršiji, pa ga ovi krenu ispitivati: - Bolan, Muj'ce, kak'e s' cure u novoj školi? Mujica… više »

skrolaj na vrh