Vic dana
VIC DANA

Mujo u pekari

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Mujo ulazi u pekaru na čaršiji i pita prodavačicu zainteresirano: - Imate l' kruha od jučer? Prodavačica ga zbunjeno pogleda, pa se osmjehne: - Jašta, ima... Mujo zavrti glavom:… više »

VIC DANA

Mujo gazda u kući

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Mujo pročitao knjigu 'Budi gazda u svojoj kući', pa ode u kuhinju, stane pred Fatu, uperi joj prst u lice i izdere se: - Sl'šaj, bona, ja sam gazda u ovoj kući i moja je zadnja! Fata… više »

VIC DANA

Mujo i jutarnja kava

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Mujo i Haso nađu se u kafani prije posla, a Mujo umjesto uobičajene duple kave naruči duplu ljutu. Haso ga zbunjeno pogleda: - Mujo, bolan, što nis' kafu naručio? Mujo uzdahne: - Ne… više »

VIC DANA

Plavuša i novi frajer

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Plavuša sretne frendicu i sjednu one kavu, pa je frendica upita: - Čujem da imaš novog frajera? Plavuša ponosno klimne: - Aha! Super je, bogat, ima auto... Frendica… više »

VIC DANA

Mujo na stočnom sajmu

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Mujo poveo malog Mujicu na stočni sajam, i nakon malo razgledavanja mali Mujica ga povuče za rukav i upita: - Babo, babo, zašt' onaj čo'ek dira kravu za sise? Mujo ga potapše po… više »

VIC DANA

Mujo na samrti

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Mujo već danima leži na samrtnoj postelji i počne zapomagati: - Djeco, umrijet' ću vam, umrijet će vam babo... Skupe se djeca oko postelje, pa će Mujica blagim glasom: - Ne brin', babo,… više »

VIC DANA

Fata nakon seksa

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Fata se zbavila s Mujom i otišla u njegov stan, pa jutro nakon divljeg seksa krene polako kući sva umorna i raštimana. Kad je izašla iz kuće, sjeti se da nije bacila… više »

VIC DANA

Mujo i svjetski izumi

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu pa zaredali rakijama, sve se kucaju i časte jedan drugoga, pa ka su se već lagano sredili, Mujo upita:  - Haso, bolan, znaš li ti da su Amer'kanci… više »

VIC DANA

Mujo i Fata u svađi

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Mujo i Fata se posvađali, lete psovke, tanjuri i čaše, pa će Fata: - A ti b' sigurno 'tjeo da sam se ja udala za nekog drugog!! Mujo izbjegne jedan tanjur i zadere se: - Jok, bona, ja… više »

VIC DANA

Mujo i pitalice

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Mujo zasjeo u kafanu i lagano mezi, pijucka rakijice i lista novine, kad naleti Haso pa mu se pridruži. Nakon par rakijica, Haso već lagano pijanim glasom upita: - Jel', bolan, rec'' ti men',… više »

VIC DANA

Mujo i vožnja autobusom

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Mujo dobio posao kao kao vozač autobusa, pa mu ujutro šef kaže: - Mujo, ti š' morat vozit' i naplaćivat' karte, nemamo para za konduktere. Mujo mirno odvrati: - Nema problema.… više »

VIC DANA

Zašto je Mujo ubio Fatu?

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Mujo završio na sudu zbog ubojstva Fate, pa ga sudac upita: - Mujo, a što ste ub'li svoju suprugu, a ne njenog ljubavnika? Mujo uzdahne: - Da spriječim masakr... Sudac zbunjeno… više »

VIC DANA

Vicevi za prvi travnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Mujo je napokon uspio zavesti Fatu i završiti s njom u krevetu, pa ujutro nakon buđenja upita on nju za prvom kavom: - Fato, bona, jesam li ja prvi s kojim si spavala? Fata rezignirano… više »

VIC DANA

Mujo pandur i manijak

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Mujo pandur krenuo u redovni noćni obilazak po kvartu, kad odjednom ugleda kako neki tip ganja Fatu po čaršiji i viče: - Dođ' mi pušit' kurac! Fata u panici proleti kraj Muje i… više »

VIC DANA

Mujo i prvi seks s Fatom

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Mujo se mjesecima trudio odvući Fatu u krevet i napokon mu jedne večeri uspije dobiti je u svoj stan. Malo se mazili, pa se on krene skidati i na kraju svuče i gaće. Fata razrogači oči i… više »

skrolaj na vrh