Vic dana
VIC DANA

Mali Mujica i božićna želja

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Mali Mujica čuo da neka djeca za Božić dobivaju poklone od Djeda Mraza koji ispunjava njihove želje, pa odlučio i on napisati pismo tom tipu. Sjedne on i nakon par minuta uspije sročiti… više »

VIC DANA

Fata i nagradna igra

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Fata kuha ručak i sluša radio, kad počne nagradna igra i ona se odluči javiti da proba nešto osvojiti. Dobije ona vezu, pa je voditelj upita:  - Evo pitanja ... kako se… više »

VIC DANA

Mujo i zbunjeni pandur

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Mujo se napio k'o majka s jaranima u kafani i nakon što je isteturao van, legne na parkingu i zaspe. Nakon pola sata naleti pandur i budi ga: - Diž' se, čovječe, šta… više »

VIC DANA

Mujo na bazenu

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo ulazi sav ljut u birtiju i drmne duplu ljutu na eks, pa uzme drugu i sjedne do Hase koji ga odmah upita: - Š'a je, bolan, š'a s' se tako raspizdio? Mujo odmahne: - Ma… više »

VIC DANA

Mujo i Haso na rakiji

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mujo i Haso zasjeli s jaranima u kafani i pravo se zarakijali, pa će nakon nekog vremena Haso uplašene face: - Mujo, jarane ... kladim se da nesreća ne dolazi sama ... Mujo ga pogleda… više »

VIC DANA

Mujo i zadnja želja

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Mujo i Fata sjede u dnevnoj sobi, Mujo čita novine a Fata gleda neku sapunicu, pa nakon nekog vremena upita Muju suznih očiju: - Bolan, Mujo, šta b' ti napravio da t' neko kaže da… više »

VIC DANA

Kako se Mujo upucava Fati

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo se odlučio pokušati uvaliti Fati, pa krene jedne večeri u kafani u ofenzivu: - Fato, bona, 'o'š u kino? Fata odmahne glavom: - Jok, bolan, ja t' filmove gledam na internetu… više »

VIC DANA

Mujo pijanac u tramvaju

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo se pravo dobro zarakijao s rajom u kafani pa krene kući ujutro travajem. Ljulja se tramvaj, Muji sve gore i on se nakon par stanica pobljuje po ženi kraj sebe. Zalio joj je cijelu bundu,… više »

VIC DANA

Mujo i Haso u ludari

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo i Haso završili u ludnici, pa drugo jutro čekaju vizitu. Dolazi sestra, kad Mujo sjedi na krevetu i pravi se da vozi auto. Sestra ga nježno upita: - Šta radiš to,… više »

VIC DANA

Mujo i pogrešan lijek

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo se došao kod doktora potužiti na kašalj, pa mu ovaj napiše par dana bolovanja i recept za lijek. Kad je doktor kasnije pregledavao recepte, ustanovi da je Muji… više »

VIC DANA

Fata i problemi u seksu

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Fata došla kod doktora i odmah se počne žaliti: - Doktore, pomagaj, imam problem s Mujom u krevetu, a ne znam kako b' ga riješ'la ... Doktor klimne, a Fata nastavi: - 'Vako je… više »

VIC DANA

Mali Mujica i poslovice

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mali Mujica vrti se u klupi pod satom, pa ga učitelj prozove i upita: - Muj'ce, znaš li ti koju narodnu poslovicu? Mujica klimne, pa će učitelj: - De, rec' nam ... Mujica se… više »

VIC DANA

Mujo zavodnik i Fata

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Mujo pokušava zavesti Fatu cijelu večer u kafani, pa nikako da pronađe pravi ulet. Nakon nekog vremena dosjeti se i krene: - Fato, bona, kad b' ja sad rek'o da bi ti oduzeo nev'nost s… više »

VIC DANA

Mujo i masnica

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo ulazi u kafanu s golemom šljivom ispod oka i ljutito naruči duplu ljutu, pa odmah nakon što je eksa uzme još jednu i sjedne za Hasin stol. Haso ga pogleda i upita… više »

VIC DANA

Mali Mujica i nogometna utakmica

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mali Mujica počeo trenirati nogomet i jednog dana dolazi kući sav uzbuđen i viče već s vrata: - Babo, babo, dao sam dva gola! Mujo digne glavu s novina: - Mašala, Muj'ce, a koji je bio… više »

skrolaj na vrh