Vic dana
VIC DANA

Mujo i njegov seksualni život

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i nižu rakijice, pa im se lagano razveže i jezik. Krenuli oni s nogometom, pa završili, naravno - na seksu.  Pita Haso Muju: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Fata na intenzivnoj njezi

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Fata završila na odjelu intenzivne njege nakon operacije, a Mujo čeka vijesti u čekaonici, pa odmah zaskoči doktora koji izlazi: - Doktore, kako je Fata Doktor zavrti glavom: - Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin sprovod

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo krenuo na čaršiju nakon Fatinog sprovoda, zamišljen i zdvojan, kad najednom s krova kuće padne cigla njemu ravno pred noge - promašila ga za centimetar. Mujo pogleda… više »

VIC DANA

Mali Mujica i cura

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mali Mujica doveo kući tri cure i predstavi ih Fati koja ih ispod oka gleda s kauča: - Mamo, ovo su Habiba, Mersiha i Suada! Fata ih gleda, gleda i bez riječi ode u kuhinju, a Mujica ode za… više »

VIC DANA

Mujo lopov i naivni pandur

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Mujo krenuo u pljačku, pa taman kad je izlazio iz trgovine s lovom spopadne ga pandur i nabije mu lisice. Krenu oni prema stanici, kad Mujo zamoli pandura: - Jarane, umrijet ću od gladi... de… više »

VIC DANA

Mujo na noćnom kupanju

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo odlučio isprobati noćno kupanje - topla noć, velik Mjesec, sve kako treba. Dođe on na plažu, skine se gol i skoči u more pa otpliva jednu rundu. No, kad se vratio do obale, kraj njegove… više »

VIC DANA

Plavuša i šminka

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Plavuša se našla s prijateljicama na kavi i nakon par minuta se pohvali: - Cure, jučer sam izgubila tri kile... i to za sat vremena! Prijateljice se uzbude: - Pa kako?… više »

VIC DANA

Mujo i pekara

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo ogladnio pa svratio do pekare po burek sa sirom, plati ga i ode svojim putem, pa se naglo vrati nakon par minuta i upita pekara: - Jarane, a gdje ti držiš sir? Pekar ga zbunjeno… više »

VIC DANA

Mujo, pandur i pas

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo kupio malom Mujici za rođendan velikog plišanog psa i krenuo kući autom iz shopping centra, kad ga iza jednog semafora zaustavi pandur. Mujo spusti prozor, a pandur strogo ispali:… više »

VIC DANA

Fata u šetnji

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Fata uzela malu Habibu i otišla u šetnju čaršijom. Idu one tako, kad na sve strane zaljubljeni parovi koji se drže za ruke i ljube, pa mala Habiba upita: - Mamo, mamo,… više »

VIC DANA

Mujo na crvenom

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mujo krenuo kući iz kafane, pa kako je bilo već kasno nagazio na gas i proletio kroz crveno na jednom semaforu. Nakon stotinjak metara na cesti stoji policajac i lizaljkom zaustavi Muju: -… više »

VIC DANA

Plavuša u pizzeriji

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Plavuša ogladnila pa svratila u obližnju pizzeriju, naručila jednu miješanu za van i sjela na kavu dok se pizza ne ispeče. Dođe konobar za par minuta i kaže: - Pizza vam je… više »

VIC DANA

Plavuša na kupanju

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Plavuša došla sa sinom na plažu, izvalila se na ručnik i sunča se, a mali se kupa i pliva. Nakon desetak minuta digne se žena koja je ležala blizu nje i poviče: - Muj'ce, ne… više »

VIC DANA

Fata kod psihijatra

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Fata odlučila otići do psihijatra jer mu se događaju čudne stvari, pa kad je legla na kauč, krene objašnjavati: - Doktore, imam problem... meš'čini k'o da su nas dvije u mojoj… više »

VIC DANA

Mali Mujica na plaži

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mujo odveo familiju na more, pa kad su došli na plažu dotrči do njega mali Mujica za jedno pola sata i počne ga moliti: - Babo, babo, de m' kupi dušek na napuhavanje! Mujo… više »

skrolaj na vrh