Zagreb nema prethodne stranice
DOĐITE!

Advent na župnom dvoru

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

U organizaciji župljana Župe sv. Ivana Nepomuka Stupnik - Lučko, dana 23. i 24. prosinca 2017. na prostoru župnog dvora, s početkom u 18 sati, održati će se Advent na župnom dvoru Advent… više »

DOĐITE!

Kvizana – novi pub kviz u omiljenoj zagrebačkoj pivnici

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

U ponedjeljak 11. prosinca od 19 sati u Pivani će se održati nulto, božićno izdanje pub kviza pod nazivom Kvizana za koje će pitanja sastavljati jedno od najpoznatijih kvizaških lica,… više »

PRIJAVITE SE!

Postani psu brat - amatersko natjecanje u funkcionalnom fitnessu

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Ako nikada niste sudjelovali u nekom CF/funkcionalnom fitness natjecanju onda je ovo event za vas!  Napomena za one napredne (koji npr. rade snatch sa vlastitom kilažom, mogu striktne… više »

DOĐITE!

Sveti Nikola na Knežiji

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Centar za kulturu Trešnjevka u suradnji sa Vijećem mjesnog odbora Knežija organizira, 9. prosinca s početkom u 18 sati manifestaciju „Sveti Nikola" na Knežiji. Ove godine Sveti… više »

ODLIČNO JE!

Predstavljeno 28. izdanje Božićnog piva

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Na najromantičnijem dijelu zagrebačkog Gornjeg grada, u idiličnom blagdanskom okruženju Adventa na Strossu, predstavljeno je najveselije i najšarenije izdanje Božićnog piva do sada.… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec prosinac 2017.

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Arhivalija mjeseca za prosinac je račun dimnjačara Janka Klarna iz daleke 1886. godine. Sukladno Obrtnom zakonu iz 1884. godine čl.168., Poglavarstvo poveljnog trgovišta Samobor bilo… više »

LOVICA

Advent u Zagrebu i ove godine dovodi turiste

objavljeno prije 14 dana i 16 sati

Advent u Zagrebu jedna je od najvažnijih turističko-kulturnih manifestacija za zagrebački i hrvatski turizam, koja bogatim programom želi stvoriti što ljepši predblagdanski… više »

EH, DA...

Advent u Zagrebu - posebna regulacija prometa

objavljeno prije 15 dana i 12 sati

Za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu, od 1. prosinca do 7. siječnja 2018., na području grada Zagreba, odnosno u 1. zoni, vikendima će javni gradski prijevoz biti besplatan i to od petkak u… više »

AKCIJA

Napunite i vi Čarobnu škrinjicu božićnih želja Zagrebačkih humanitaraca!

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Zagrebački humanitarci i ove godine marljivo pune Čarobnu škrinjicu božićnih želja, a vjerujemo da biste i vi mogli pomoći ponekim poklonom, pa pročitajte što kažu: sva djeca… više »

DOĐITE!

Započnimo Advent u zagrebu - Grad Svetog Nikole

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Posebna i bajkovita priča sprema se ove godine u našem dragom Zagrebu. Po prvi puta dogodit će se čudo i dovesti ravno u Muzej Mimara jedan čarobni grad prepun mašte, djece i… više »

DOĐITE!

Sigetski advent - inicijativa za spas zelenih površina

objavljeno prije 20 dana i 8 sati

S obzirom na događanja vezana za zelene površine u naselju Siget zadnjih pola godine, a u vezi kojih je Udruga građana Siget poduzela sve moguće poteze prema gradskim i državnim… više »

DOGAĐANJA

Chivasov Blend of success okupio mnoge uspješne priče

objavljeno prije 20 dana i 12 sati

Nakon prošlogodišnjeg projekta pod nazivom „Win the rigth way", Chivas Regal može se pohvaliti još jednim uspješno završenim eventom. Njihov… više »

Foto: Pexels
DOĐITE!

Tjedan dana 'craft' događanja i veliki vikend festival u Zagrebu

objavljeno prije 22 dana i 14 sati

Poput drugih značajnih pivskih gradova, i naša će metropola dobiti prvi Zagreb Craft Beer Week (ZCBW) a glavni je događaj tjedna Zagreb Craft Beer Festival koji će se održati 1. i 2.… više »

PRIPREME

Advent na Strossu prepun je novih i atraktivnih sadržaja

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

Na zagrebačkom Gornjem gradu prošle je godine po prvi put održan Advent na Strossu, a sudeći prema sjajnim reakcijama sudionika i posjetitelja, manifestacija će ove godine biti opet… više »

MAPIRANJE

Cvjetno naselje za napredne radoznalce

objavljeno prije 1 mjesec

Projekt Mapiranje Trešnjevke i CeKaTe pozivaju u subotu, 18. studenoga u 10 sati na još jednu ovogodišnju šetnju. Mjesto susreta je Slavonska avenija pokraj… više »

skrolaj na vrh