Zagreb nema prethodne stranice
20. 3.

Svjetski dan bez mesa

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Povodom Svjetskog dana bez mesa, koji se diljem svijeta obilježava 20. ožujka, Prijatelji životinja ostvarili su suradnju s 10 picerija i potaknuli ih da u svoju stalnu ponudu uvedu… više »

TRIBINA

Udruženje udruga - mit ili stvarnost'

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

U Hrvatskoj postoji veliki broj udruga koje se brinu o dobrobiti i zaštiti napuštenih, zlostavljanih i zanemarenih životinja. Puno puta se vode rasprave mogu li udruge… više »

BRAVO!

Djeca s poteškoćama u razvoju dobila svoje igralište na Jarunu

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Na obalama jezera Jarun ovoga utorka vladala je vesela atmosfera. Naime, na Otoku Trešnjevka poznatog zagrebačkog jezera otvoreno je igralište za djecu s poteškoćama u… više »

Pasica kasica – mala, ali važna akcija za napuštene njuškice

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Mala, ali važna akcija za napuštene njuškice pod nazivom Pasica kasica pokrenuta je u prosincu 2016. godine s ciljem pomaganja psima u skloništima i azilima, ali na… više »

DOĐITE

Welcome Spring Festival – novi festival ovog proljeća u Zagrebu

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Prvi dan proljeća donosi i novi festival u centar Zagreba! Od 21. do 26. ožujka Strossmayerov trg postaje dom Welcome Spring Festivala. Festivala na kojem se ljudi i priroda vole. … više »

DOĐITE!

Veliki biciklistički prosvjed u Zagrebu

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Greenpeace Hrvatska, Sindikat biciklista i Zelena akcija u nedjelju 12. ožujka u 16h, organiziraju masovnu biciklističku vožnju kroz Zagreb s ciljem osvještavanja što većeg… više »

NAJAVE

Otvorena rasprava Dinamička svjetska okolina na Filozofskom

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Krug mladih urednika »Filozofskih istraživanja« i Udruženje studenta filozofije Filozofskog fakulteta pozivaju zainteresirane na otvorenu raspravu »Dinamička svjetska… više »

TRIBINA

Tribina Narod pod oružjem – je li nam potreban vojni rok?

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu… više »

ZG HUMANITARCI

Nova akcija - Uskršnja čarobna škrinjica

objavljeno prije 20 dana i 2 sata

Uskršnji zeko pronašao je ključeve Čarobne škrinjice Zagrebačkih humanitaraca i otvara ju za vaše donacije. Za 19 obitelji o kojima brinu Zagrebački… više »

DOĐITE

Četvrti Sajam kućnih ljubimaca

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Nakon tri odlična, uspješno održana Sajma kućnih ljubimaca, zadovoljstvo nam je što vas možemo pozvati i na 4. Sajam kućnih ljubimaca koji će se kao i dosad održati u Westgate… više »

DAZ

Arhivalija za mjesec ožujak 2017.

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Državni arhiv u Zagrebu ima sjajan običaj predstavljanja zanimljivosti iz svog fundusa - Arhivaliju mjeseca. U suradnji s DAZ-om, ovoga mjeseca donosimo zanimljivu spomenicu, koju inače… više »

WS 2017

Završen treći Whisky sajam

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

U zagrebačkom Plaza Event Centru završilo je treće izdanje Whisky sajma ZG017 koje je okupilo više od 2000 zaljubljenika u whisky. Najveći broj izlagača do sada posjetiteljima… više »

SJAJNO

Uspješan prvi dan Whisky sajma ZG017

objavljeno prije 26 dana i 22 sata

Više od 1000 posjetitelja prvi dan trećeg izdanja Whisky sajma u zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) imalo je priliku isprobati rekordan broj whiskyja. Na sajmu ove… više »

DDZ 2017

Design District Zagreb ove godine duži, raznovrsniji i “zeleniji“

objavljeno prije 29 dana

Festival Design District Zagreb, koji je po prvi puta organiziran u lipnju 2016., ove će se godine održati od 13. do 18. lipnja i ponuditi dva dana sadržaja više. U suradnji s… više »

DOĐITE

Whisky sajam ZG017 u Plaza Event Centru

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

u Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) u Zagrebu će se u petak i subotu, 24. i 25. veljače, okupiti velik broj ljubitelja whiskyja na Whisky sajmu ZG017. Treće izdanje sajma donosi… više »

skrolaj na vrh