Zagreb nema prethodne stranice
PRIPAZITE

Privremena regulacija prometa u Zagrebu zbog Tour of Croatia 2018.

objavljeno prije 18 sati i 59 minuta

Privremena regulacija prometa u Zagrebu - dana 22. travnja 2018. godine u vremenu od 15:30 sati do 17:00 sati za promet se privremeno zatvara: Slavonska avenija od čvora Ivanje Reke… više »

NAJAVE

Zakoračite u čaroban svijet ZmaJurjeva

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Park Ribnjak ovoga će vikenda treći put zaredom otputovati u srednji vijek kroz maštoviti svijet ZmaJurjeva, kojim će i ove godine šetati brojni vitezovi i njihove djeve, a… više »

DOĐITE

Peti rođendan Pet shopa Šapa

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida, u subotu, 21.4.2018. godine će prikupljati donacije građana i prodavati svoje… više »

PIRJATELJI ŽIVOTINJA

Udomljavanje je fora: Prijateljstvo – ljudi i psi

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Prva ovogodišnja akcija „Udomljavanje je fora" održat će se u subotu 21. travnja 2018. godine, od 9 do 15 sati na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, u organizaciji Grada… više »

MAPIRANJE TREŠNJEVKE

Šetnja Staglišćem i sjevernim dijelom Vrbana

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju u srijedu, 18. travnja, novu, proljetnu šetnju Staglišćem i sjevernim dijelom Vrbana.… više »

VIDITE LI?

Zašto je Sljeme „oćelavilo“?

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Dovoljno je iz bilo kojeg dijela Zagreba pogledati prema Medvednici, tim plućima hrvatskog glavnog grada i vidljivo je da se šuma na zagrebačkoj gori prorijedila. Godinama stižu… više »

NAJAVE

Tribina Psihologija identiteta – pitanja roda i spola

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i Suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku pozivaju sve zainteresirane na tribinu iz ciklusa… više »

POŽURITE

Prijave za Nagradu Luka Ritz do 13. travnja

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Kandidaturu za dodjelu Nagrade Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost mogu podnijeti zagrebačke osnovne i srednje škole, a kriteriji su sudjelovanje u humanitarnim… više »

DOĐITE

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja - 7. travnja, Cvjetni trg

objavljeno prije 16 dana i 18 sati

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja 2018. u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo i u suradnji s Hrvatskom komorom zdravstvenih radnika, strukovni razred za… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za travanj 2018.

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

HR-DAZG-872  ZBIRKA TISKOVINA, 3493 Iz Zbirke tiskovina izdvojili smo Tarifu za dvoprežne podvoze (fijakere) u gradu Zagrebu iz 1917. godine. Tarifa je prihvaćena zaključkom… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2018.

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2018. je, za divno čudo, u najvećem lancu trgovina prilagođen i radnicima koji će napokon imati vremena za obitelj na ovaj… više »

DOĐITE

Mapiranje Trešnjevke u obrtu Ferrum

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Centar za kulturu Trešnjevka organizira, u četvrtak, 5. travnja novu proljetnu šetnju / posjet obrtničkoj radionici za restauriranje metala „Ferrum". Sastanak sudionika je… više »

RADIONICE

Čarobni prsti - Cool school radionice u CeKaTeu

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

Centar za kulturu Trešnjevka organizira kreativne radionice za djecu u vrijeme trajanja proljetnih školskih praznika. Brojne zanimljive radionice edukativnog i zabavnog… više »

HUMANITARNO

"Ne daj se, Ines" - humanitarni glazbeno-scenski program za fotografkinju Ines Kotarac

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

"Ne daj se, Ines!" humanitarni je glazbeno-scenski program čiji je cilj prikupljanje sredstava za prijeko potrebno liječenje fotografkinje Ines Kotarac, koja se već dvije godine bori s… više »

TRIBINA 18

Uključiti mlade u procese odlučivanja

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Na tribini ''Pun kufer'', koja je održana 20. ožujka u 18. gimnaziji u Zagrebu, stotinjak srednjoškolaca, studenata, njihovih nastavnika i roditelja raspravljalo je o tome zašto… više »

skrolaj na vrh