Zagreb
WTF?

Gajeva se raskopava, slijedi dvomjesečni kaos u gradu

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Gajeva ulica postaje gradilište i tako će biti barem sljedeća dva mjeseca, a ako vrijeme ne posluži izvođače, tko zna ... Što reći o Bandićevoj ideji da raskopa jednu od žila… više »

TRIBINA

Kako se krećemo Donjim gradom?

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

ODRAZ-Održivi razvoj zajednice, Grad Zagreb i Udruga "Sindikat biciklista" u suradnji s Gradskom četvrti Donji grad pozivaju stanovnike Donjeg grada i sve ostale zainteresirane građane… više »

MLJAC

Počeo prvi Zagreb Burger Festival

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Najbolji zagrebački burger restorani počeli su služiti svoje najbolje kreacije u samom centru grada, na Strossmayerovom trgu. Punih jedanaest dana svi će ljubitelji burgera moći uživati u… više »

DOĐITE

CeKaTe u kvARTu: Dan Vrbana, subota 17. rujna

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

CeKaTe u suradnji s kvartovskim Mjesnim odborima i Vijećima gradskih četvrti nastavlja programe oživljavanja javnih gradskih površina te izvođenja lokalne kulturne i umjetničke ponude… više »

KOMENTAR

Burni život bora sa Savice

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Moj omiljeni dio u ekranizaciji klasika H.G. Welsa „Vremeplov" je kada izumitelj sjedne u svoj vremenski stroj i kada se putujući kroz vrijeme, prostor oko njega mijenja munjevitom… više »

HAPPENING

Oslobođena Masarykova 18. rujna - dođite!

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Zagrebački Sindikat biciklista poziva građane u nedjelju 18. rujna na poslijepodnevno druženje u Masarykovoj ulici, koja će biti zatvorena za promet, te najavljuje još jednu nacionalnu… više »

DOĐITE

Park Art Festival ovoga vikenda u parku Ribnjak

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Park Art Festival nastao je sa željom da se stres početka školske godine i novih radnih obaveza malo razbije vikendom umjetnosti. Tim povodom, ovog vikenda u parku Ribnjak i Centru… više »

KVIZ

Otvara se nova sezona KOZa - e

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

U subotu, 17. rujna, otvorit ćemo novu sezonu KOZe, kvizova općeg znanja! S početkom u 19 sati, prva sezonska KOZa održat će se u prostoru Metropolisa, kul glazba&biljar… više »

DOĐITE

Obrani park, obrani grad - Subota, 10. rujna - Park Trnjanska Savica

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Veliko subotnje okupljanje bit će još jedna u nizu akcija stanovnika Savice okupljenih u Inicijativi, a koji se bore za trajno očuvanje parka u njegovom sadašnjem obliku, protiv… više »

TRIBINA

Za bolji Zakon o zaštiti životinja

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

U tijeku je javna rasprava o Prijedlogu Zakona o zaštiti životinja, koja pokriva opsežno tematsko područje i brojne aktualne probleme. Javna rasprava traje do 12. rujna do kada građani… više »

RUJAN 2016

Arhivalija za mjesec rujan 2016

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Počinje nova školska godina 2016/2017, slažu se novi rasporedi nastavnih sati. Usporedbe radi evo jedan raspored iz fonda HR-DAZG- 205 Državna mješovita pučka škola… više »

DOĐITE!

Nulti Dani Savske od 7. do 10. rujna

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Od srijede 7. do subote 10. rujna u Savkoj 160, u Vintage Industrial Baru i Kavezu, održat će se 0. Dani Savske - četverodnevna parada besplatnih koncerata, slušaonica, izložaba i… više »

ODLIČNO!

Predavanje - Izazovi arhiviranja

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Digitalizacija muzejske građe bitan je segment rada svakog muzeja jer osim što omogućava lakšu dostupnost i pretragu odgovarajućih informacija u bazama podataka, bitna je i za… više »

UKUSNO!

Festival Svijet na tanjuru

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Od 8. do 18. rujna posjetite Europski trg, u 11 dana obiđite cijeli svijet i uživajte u specijalitetima egzotičnih destinacija. Ukoliko ste ljubitelji meksičkih delicija nikako nemojte… više »

DOĐITE

Počeo ZeGeVege festival

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

ZeGeVege festival, uz mnoštvo zanimljivosti, prava je prigoda za naučiti nešto novo o održivom življenju i veganskoj prehrani. Održivo življenje je način života kojim se pri… više »

skrolaj na vrh