Zagreb
DOĐITE

Pop-up izdanje Pasice kasice na Tjednu dizajna

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Uz uspješnu suradnju s kreativcima pokrenutu s ciljem pomaganja životinjama u skloništima i azilima te poticanja njihovog udomljavanja, Pasica kasica započinje i… više »

READYMADE

Novosti iz Ilice | Što je u programu ovog utorka?

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Svi izložbeni prostori (Ilica 69, Ilica 87 i Ilica 124)) otvoreni su svakoga dana od 12.00 do 20.00 sati, a ovoga utorka 9.5.2017. nemojte propustiti: ILICA 69 / dvorište 17.00DIJALOG… više »

PRIJAVITE SE!

"Škola bicikliranja 18+" – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, udruga Sigurnost u prometu ovu će srijedu, 10. svibnja, u Zagrebu održati besplatnu edukaciju i trening… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja 2017., Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada Radno vrijeme trgovina: BILLA - nedjeljno radno vrijeme Diona - nedjeljno radno vrijeme… više »

OTPOR

Bandić misli da će betonirati park, ali...

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Milan Bandić je, kao i uvijek, neodređen i čudnovat kad gubi a pun sebe kad misli da pobjeđuje, pa je tako ispalio da će se u parku Savica izgraditi "ono što građani žele", uz… više »

POZIV

Pseći vikend u Zagrebu - edukacija i zabava za velike i male

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Koliko pas može biti dobro odgojen, zdrav i poslušan, bez obzira na to kojoj rasi pripada, Zagrepčani mogu provjeriti iz prve ruke (ili prve šape) na proslavi rođendana pet… više »

EH, DA ...

Bandić Trnjanskom Savicom vraća dugove - kome?

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Inicijativa Čuvamo naš park objavila je priopćenje u kojemu izvještavaju kako je u subotu od sedam sati na Savici počelo prikupljanje potpisa ankete zagrebačkoga gradonačelnika… više »

JEE :)

Bandić popušio na Trnjanskoj Savici?

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Milan Bandić najavio je odustajanje od preuređenja parka Trnjanska Savica te je izjavio da neće raditi ništa protivno volji ljudi, a park će vratiti u prvobitno stanje. "Ne znam tko na… više »

POZIV

Dođite na 11. Dan društvenih igara

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana društvenih igara (International Tabletop Day) zagrebačka udruga Igranje organizira svoj 11. Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje… više »

SAČUVAJMO PARK!

Građani i dalje blokiraju bagere na Savici

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Gradski komunalci postavili su novu ogradu u parku na Savici pod okriljem noći s nedjelje na ponedjeljak, a jutros su se građani iz tog zagrebačkog naselja organizirali i stali ispred bagera… više »

POZIV

Srednjovjekovni festival ZmaJurjevo ovog vikenda u Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Ovog će vikenda zagrebački park Ribnjak postati mjesto na kojem će se drugu godinu za redom oživjeti povijest, a svi posjetitelji imat će jedinstvenu priliku ući u maštoviti svijet… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2017.

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2017. je, baš kao i svake godine, raspoređeno tako da trgovci baš i nemaju previše vremena za uživanje i… više »

HUMANITARNO

Uskrs na dar - priključite se akciji!

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

"Uskrs na dar" akcija je humanitarne udruge FB Humanitarci Zagreb kojom se obiteljima u potrebi žele darovati lijepi uskršnji blagdani, pa evo što oni sami kažu:… više »

JAVITE

Nestao je Josip Drinovac, javite ako ste ga vidjeli

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Josip Drinovac iz Zagreba nestao je 1. travnja, pretpostavlja se da je odjeven u crvenu majicu s kapuljačom. Visok je 190 cm, jače građe, a zadnji puta je viđen u svom domu u Rujanskoj ulici.… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec travanj 2017.

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Daleke 1964. g. u Zagrebu je pokrenuta akcija „Svaki građanin svake godine jedno stablo", sa ciljem ozeljenjavanja gradskih i prigradskih površina. Nešto kasnije u Sigetu… više »

skrolaj na vrh