Zagreb
PRIPAZITE

Zagreb Pride 2017 - posebna regulacija prometa

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Trasa kretanja kolone pješaka je: Rooseveltov trg - Trg maršala Tita (zapadni kolnik) - Frankopanska - Ilica - Trg bana Josipa Jelačića - Draškovićeva -… više »

ŠETAJTE!

Kreće osma sezona Tajni Griča

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Noćna kazališna tura Tajne Griča, koja već sedam godina svojim inovativnim konceptom privlači brojne domaće i inozemne turiste i Zagrepčane, i ove će se sezone održavati - svakog petka… više »

KAOS?

Posebna regulacija prometa za INA Delta Rally

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

U petak i subotu Zagreb ugošćuje utrku INA Delta Rally zbog koje će vrijediti posebna regulacija prometa, upozorila je zagrebačka policija. Utrka će se održati na prometnicama na… više »

COOL

Art Park pivo by Medvedgrad & Pimp My Pump

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Ljetni projekt Art Park (lociran između Tomićeve, Ilice i Strossmayerovog šetališta ) nedavno je zakoračio u svoje drugo izdanje, a ovoga puta je za svoje posjetitelje pripremio… više »

KVIZ

33. KOZa ove nedjelje u Metropolisu

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Nakon petljanja s crnom magijom (Harry Potter Edition, vol. 2), vraćamo se u bezjački svijet općeg znanja! U nedjelju, 11. lipnja, s početkom u 19 sati, u zagrebačkom klubu Metropolis odigrat… više »

DAZ

Arhivalija za mjesec lipanj 2017.

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

HR-DAZG-857 Zbirka Ulčnik Ivan, 1702. Viteška dvorana Kule nad Kamenitim vratima Na poticaj Družbe Braće Hrvatskog Zmaja, Gradsko poglavarstvo je 1907. osnovalo Gradsku knjižnicu i… više »

KOMENTAR

Hrvati i dalje ne shvaćaju političku odgovornost

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Lokalni izbori su gotovi, pobjednici se znaju, a jedino što je bilo sigurno i prije i poslije izbora jest činjenica da Hrvati nisu narod koji shvaća pojam političke odgovornosti. Kad… više »

PROVJERITE

Posebna regulacija prometa zbog utrke u Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by Ciak Auto i ove se godine vraća na vrući asfalt Avenije Dubrovnik i najavljuje još veći spektakl! Ova atraktivna utrka jedini je oktanski… više »

MONTAŽSTROJ

LJUBAV & EKONOMIJA Montažstroja

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Umjetnički kolektiv Montažstroj vas poziva na humanitarni događaj LJUBAV & EKONOMIJA koji će se održati 11. lipnja 2017. godine u Kinu Tuškanac u Zagrebu, s početkom u 20 sati.… više »

Toni Milun održao predavanje u novoj učionici na otvorenom

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Djeca uče stalno i na svakom koraku, a ta neiscrpna sposobnost upijanja znanja o svijetu posebno dolazi do izražaja u novim i zanimljivim okolinama, koje maksimalno potiču njihovu kreativnost… više »

COOL

Whiskey Affair - prvi sajam viskija u Vintage ljetnom vrtu

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

U sklopu otvaranja druge sezone vrućih zabava u ljetnom Vintage vrtu, u petak 2. lipnja održat će se prvi Whiskey Affair sajam u sklopu kojeg će biti predstavljeni brojni whiskey brendovi.… više »

ZAGREB

Posebna regulacija prometa za vikend i Dan oružanih snaga

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

U povodu Dana Oružanih snaga RH održati više događanja. Tako će od petka, 26. svibnja, do ponedjeljka, 29. svibnja, na području grada biti uspostavljena posebna regulacija prometa… više »

ANALIZA

Bandić slavio što gubitak glasova nije i – veći!

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Do završetka mjesnih izbora u Gradu Zagrebu 21. svibnja 2017.g. mnogi su građani bili uvjereni da riječ „veći" znači veći broj nekih brojivih čestica, a da riječ „manje"… više »

SUPER

Na Črnomercu održan Sajam dobrosusjedstva

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Zagrebačka pivovara još je jednom pokazala važnost dobrosusjedskih odnosa te u sklopu svog društveno odgovornog projekta „Pivovara moj susjed" podržala Sajam… više »

EHHH...

Građani su rekli svoje - a političari to zanimljivo tumače

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Milan Bandić jednim je odgovorom nakon objave privremenih rezultata prvoga kruga lokalnih izbora rekao, zapravo, sve - na novinarsko pitanje kako tumači da je ovoga puta osvojio manje glasova… više »

skrolaj na vrh