Zagreb
ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za veljaču 2017.

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

HR-DAZG-15 Porezna uprava I Zagreb, spisi 1940. (kut.16.) Tijekom veljače su četrdesetih godina prošlog stoljeća, po običaju, građani bili dužni prijaviti porez. Objavljujemo primjerak… više »

SUDJELUJTE!

Svjetski dan zimskog bicikliranja na posao, Zagreb vodi

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

U petak, 10. veljače, na međunarodni Dan zimske vožnje biciklom na posao, stanovnici gradova diljem svijeta se "obvezuju" voziti biciklom na posao barem taj dan, bez obzira na vremenske… više »

WTF?!

Bandić želi uvesti uniforme u škole?

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Živimo u zemlji u kojoj je vojni rok bitnija tema od kurikularne reforme, o nastavku koje se ništa ne zna. I dok traje grčevita potreba za boljim obrazovanjem koje koči politika -… više »

UDOMI ME!

Udomite Reu

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Upoznajte svoju novu prijateljicu! Volite li pse u tipu ovčara? Želite li imati aktivnog psa, a opet odanog prijatelja? Rea je idealna za vas, kujica stara godinu i pol, cijepljena i… više »

UDOMI ME!

Udomite Azru

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Azra je pronađena na cesti izgladnjela i skotna. Smještena je na privremeni smještaj gdje je donijela na svijet četiri prekrasne male njuškice koje sada već imaju godinu… više »

UDOMI ME!

Udomite malenu Rosie

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Jedna mala slatka Rosie koja je dulje vrijeme provela bez kontakta s čovjekom, sada je konačno spremna za zauvijek dom. Nakon par mjeseci resocijalizacije, Rosie se konačno opustila i počela… više »

UDOMI ME!

Udomite Biaggija

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Biaggi je mladi dečko, ostavljen od vlasnika. Bio je pas koji je živio s obitelji u stanu, a onda je odjednom izbačen kao višak. Za Biaggia je život postao noćna mora. Lutanje po… više »

UDOMI ME!

Udomite Benija

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Upoznajte Benija. Draga, mazna i zaigrana crna njuška. Znate li da se crni psi teže udomljavaju? Zašto, ni nama nije jasno, no nadamo se da će Beni ubrzo pronaći svoj novi topli… više »

UDOMI ME!

Udomite Flokija

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Floki je još jedan od pasa pronađenih napuštenih na ulicama, bez čipa, promrzao i gladan. Iako je prošao svašta nešto ružno, ova predraga njuška… više »

UDOMI ME!

Udomite Alfija

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Alfi je jedno veselo i zaigrano pseto od tri godine. Kao i mnogi drugi psi, Alfi je pronađen napušten i izgladnjen na ulici. Od tada se nalazi na plaćenom smještaju gdje ima… više »

UDOMI ME!

Udomite Agija

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Agi je jedno mlado stvorenje sa polarnim genima. Što bi to značilo ? Agi je inteligentan i snalažljiv pas. Traži interakciju i zabavu, a ako mu postane dosadno pokazat će Vam da se… više »

SAZNAJEMO

Tečaj oslobađanja straha od letenja posljednji put u staroj zračnoj luci

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Novi tečaj oslobađanja straha od letenja, koji se u Zagrebu održava još od 2010. godine, održat će se posljednji put u staroj zračnoj luci 04. veljače 2017. godine. Podsjetimo, tečaj… više »

UDOMI ME!

Udomite Janis Joplin

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Janis Joplin je cura u tipu bull; stara cca 2 god, cijepljena, cipirana i sterilizirana. Trenutno papa hipoalergenu hranu. Na lajni je sve bolja, s nekim psima (većinom muškima)… više »

UDOMI ME!

Udomite Armanija!

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Danas vam predstavljamo Armanija koji je pronađen kao štene s ozlijeđenom nogicom kojoj nije bilo spasa te je amputirana. Unatoč tome sto je Armani na tri nogice, on je i crna… više »

UDOMI ME!

Udomite Kali!

objavljeno prije 10 mjeseci

Još jedna crna njuška čeka već predugo svoj zauvijek dom ili makar besplatan privremeni smještaj. Upoznajte Kali, mladu hrvatsku ovčarku od svega 15 mjeseci. Kujica je… više »

skrolaj na vrh