Zagreb
I OPET ...

Radovi u Zagrebu, kako izbjeći prometni kaos

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Zagreb je, kao i svakog ljeta, veliko gradilište na kojem se treniraju živci njegovih stanovnika - ova godina nije iznimka, pa su tako neke prometne žile kucavice grada zatvorene, a… više »

SRAMOTA!

Bandić (opet) kupuje glasove novcem Zagrepčana

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Milan Bandić nastavlja s uobičajenom praksom - prije izbora šakom i kapom dijeli novce zagrebačkih poreznih obveznika, no s obzirom na narasle političke ambicije, sad ih rasipa… više »

DOĐITE

Spašene životinje na ZeGeVege festivalu!

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Svake godine sve popularniji i posjećeniji ZeGeVege festival održivog življenja ponovno će 2. i 3. rujna 2016. privući brojne posjetitelje na zagrebački Trg bana Jelačića. U sklopu… više »

GOSPA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2016.

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. po hrvatskom običaju ne razlikuje se mnogo od obične nedjelje, osim par trgovačkih centara kojima je ipak stalo do ljudi koji… više »

KAMPANJA

Drap i Udruga Indigo pokrenuli kampanju za udomljavanje na Tinderu!

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Jeste li znali da Kupid svojim strelicama češće gađa ljude s četveronožnim prijateljima? Osim što potiču ljude na aktivniji život, poboljšavaju produktivnost na poslu i… više »

5. KOLOVOZA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2016.

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2016. neće se puno razlikovati od ostalih blagdana s izuzetkom Nove godine i Uskrsa, tj.… više »

ZEGEVEGE

Snaga je u bilju!

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Mislav Skrepnik, certificirani instruktor fitnessa i Ivana Rukavina, socijalna pedagoginja, nutricionistica biljne prehrane i polaznica programa Plant-Based Nutrition na… više »

DOĐITE

Mali piknik na Vranicanijevoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Spajajući koncept prirodne i lokalne hrane te jedinstvenog gornjogradskog ambijenta poznata "mobilna tržnica" Mali plac s Tavana stvara jednu sasvim novu ljetnu priču - Mali piknik na… više »

MOLIM?

Forenzičar Bandić i pseći drekeci

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Milan Bandić ima ideju za svaki problem, ma kako ona sumanuto zvučala - na žalost stanovnika grada Zagreba on ih obično provodi. Sad je odlučio stati na kraj psećim drekecima po gradskim… više »

WTF?!

Bandić plaća 25 tisuća glasova s 42 milijuna naših kuna

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Zagrepčani koji nemaju priključak za vodu ili su na njega ilegalno priključeni dobit će ga besplatno, odlučio je gradonačelnik Bandić, a izglasala gradska skupština po hitnom postupku… više »

NAJAVE

9. ZeGeVege festival

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Više od 100 domaćih i inozemnih zanimljivih izlagača/ica zdrave hrane, ekoloških proizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama predstavit će se na ovogodišnjem… više »

POČELA KAMPANJA

Većini Zagrepčana odvoz otpada jeftiniji 30 do 50 posto

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Milan Bandić započeo je neslužbenu kampanju za prijevremene izbore na svoj stari, dobro oprobani način - razbacivanjem novaca Zagrepčana. Naime, od 1. kolovoza 84 posto Zagrepčana bit će… više »

CIRKUS

Građani Savice protiv crkve u jedinom parku

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Pedesetak građana okupljenih u inicijativu "Čuvamo naš park" prosvjedovalo je u srijedu ispred zgrade zagrebačke Gradske uprave protiv gradnje crkve u parku na Trnjanskoj Savici… više »

SNAĐITE SE

Gdje su u Zagrebu raskopane ulice

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Zagreb je, kao i svake godine, veliko gradilište - Bandić milijun turista dočekuje raskopanim ulicama i gužvama, a koliko su koji radovi logični - o tome je bolje i ne raspravljati… više »

AKCIJA

Zagrepčani ne žele promjene na Britancu

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Već dva dana cijeli Zagreb priča o ukidanju obrta na Britanskom trgu, uključujući i jedan popularni kafić. Grad im nije produžio ugovor pa se pišu peticije, bijesne društvene… više »

skrolaj na vrh