Zagreb
DAN MRTVIH

Besplatno na gradska groblja tramvajem i autobusom ZET-a

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Gradska groblja će na blagdan Svih svetih biti puna, a ZET se pobrinuo olakšati Zagrepčanima posjet besplatnim prijevozom. Prema svim većim gradskim grobljima javni prijevoz je pojačan… više »

1. 11.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2016.

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih kao i svake godine je ograničeno, uglavnom prema nedjeljnom rasporedu.  Trgovački centri ne rade za… više »

1. 11.

Privremena regulacija prometa za Dan Svih Svetih 2016.

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Privremena regulacija prometa u Zagrebu govori sljedeće - promet prema zagrebačkim gradskim grobljima u vrijeme blagdana Svih Svetih odvijat će se ograničeno te će vožnja u tim pravcima biti… više »

DOĐITE!!

Humanitarni koncert Udruge Indigo - 23. listopada!

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi svoj treći rođendan.  Uz predstavljanje rada Udruge, te uz slavljeničku tortu, proslavu rođendana će uveličati i glazbeni… više »

STOJEDINICA

Jutarnja ekipa Stojedinice pozvala Plenkovića i Hajdaša Dončića na pomirbeni koncert

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Što je zajedničko Vladi i oporbi?  Ako je suditi po njihovim izjavama u Saboru ovih dana, onda je to ljubav prema bendu Lačni Franz. Ekipa Radija 101 Ivana Pevec i Marko… više »

SAJMOVI

INTERLIBER, 39. međunarodni sajam knjiga i učila 08. – 13. 11. 2016.

objavljeno prije 10 mjeseci

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare, platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti, znanja, sajam koji… više »

SVJETSKI DAN VIDA

Brinite o svojim očima!

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Iza nas je tjedan posvećen Svjetskom danu vida u kojem je Hrvatsko društvo optičara i optometrista u suradnji s velikim brojem optika diljem Hrvatske pokrenulo besplatnu provjeru vida.… više »

43. PUT

'Ambienta' ujedinila više od 320 izlagača i 19.200 posjetitelja

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Ovogodišnja Ambienta bila je nova, koncepcijski i komunikacijski redizajnirana priča o ideji, dizajnu, arhitekturi i hrvatskoj proizvodnji, ističu iz Zagrebačkog velesajma te… više »

HUMANITARNO

Pomozite da im zima bude toplija

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Zima se bliži, a s njom i vrlo niske temperature. Na žalost, u našem gradu i dalje ima ljudi koji si ne mogu priuštiti grijanje, pa su naši prijatelji iz Udruge FB… više »

COOL

U Gradskom vrtu Mandlova otvorena sportska zona

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Gradski vrt Mandlova dobio je svoju sportsku zonu u kojoj će osim sadnje i uređenja svojih vrtova, vlasnici vrtnih parcela moći uživati i u raznom sportskom sadržaju. Pravi sportski duh… više »

OPREZ

Posebna regulacija prometa zbog zagrebačkog maratona

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

U organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza od 10 do 15 sati, održat će se 25. Zagreb maraton. Za sav promet sljedeće ulice i trgovi bit će privremeno zatvoreni: Ilica od Selske do Trga bana… više »

ZNA SE ... SVE

Tko je kriv za terase na Cvjetnom? Pogodite!

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Zrinka Paladino, zamjenica pročelnika Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode, na svom je Facebooku u opsežnom statusu objavila detaljnije informacije o izdavanju… više »

DAN NEOVISNOSTI

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2016.

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2016. ove godine, na žalost svih zaposlenih, pada u subotu pa će tek nekima donijeti malo odmora, no ne baš… više »

SRAMOTA

Grad Zagreb ponovo krši vlastite propise - radi privatnog interesa

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Stranka ZA GRAD oštro se protivi politici sadašnje gradske uprave koja već tradicionalno pogoduje privatnom interesu i provodi uzurpaciju javnog prostora. Prilikom nedjeljnog… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec listopad

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

HR-DAZG-38-Ured za katastar ( 1883./1959. ), kut.894. Popis kućnih brojeva, imena, prezimena i nadimaka (prisvarka) porezne općine Zaprešić iz 1894.godine (tada sela) u svrhu popisa… više »

skrolaj na vrh