Zagreb
OTPOR

Bandić misli da će betonirati park, ali...

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Milan Bandić je, kao i uvijek, neodređen i čudnovat kad gubi a pun sebe kad misli da pobjeđuje, pa je tako ispalio da će se u parku Savica izgraditi "ono što građani žele", uz… više »

POZIV

Pseći vikend u Zagrebu - edukacija i zabava za velike i male

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Koliko pas može biti dobro odgojen, zdrav i poslušan, bez obzira na to kojoj rasi pripada, Zagrepčani mogu provjeriti iz prve ruke (ili prve šape) na proslavi rođendana pet… više »

EH, DA ...

Bandić Trnjanskom Savicom vraća dugove - kome?

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Inicijativa Čuvamo naš park objavila je priopćenje u kojemu izvještavaju kako je u subotu od sedam sati na Savici počelo prikupljanje potpisa ankete zagrebačkoga gradonačelnika… više »

JEE :)

Bandić popušio na Trnjanskoj Savici?

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Milan Bandić najavio je odustajanje od preuređenja parka Trnjanska Savica te je izjavio da neće raditi ništa protivno volji ljudi, a park će vratiti u prvobitno stanje. "Ne znam tko na… više »

POZIV

Dođite na 11. Dan društvenih igara

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana društvenih igara (International Tabletop Day) zagrebačka udruga Igranje organizira svoj 11. Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje… više »

SAČUVAJMO PARK!

Građani i dalje blokiraju bagere na Savici

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Gradski komunalci postavili su novu ogradu u parku na Savici pod okriljem noći s nedjelje na ponedjeljak, a jutros su se građani iz tog zagrebačkog naselja organizirali i stali ispred bagera… više »

POZIV

Srednjovjekovni festival ZmaJurjevo ovog vikenda u Zagrebu

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Ovog će vikenda zagrebački park Ribnjak postati mjesto na kojem će se drugu godinu za redom oživjeti povijest, a svi posjetitelji imat će jedinstvenu priliku ući u maštoviti svijet… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2017. je, baš kao i svake godine, raspoređeno tako da trgovci baš i nemaju previše vremena za uživanje i… više »

HUMANITARNO

Uskrs na dar - priključite se akciji!

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

"Uskrs na dar" akcija je humanitarne udruge FB Humanitarci Zagreb kojom se obiteljima u potrebi žele darovati lijepi uskršnji blagdani, pa evo što oni sami kažu:… više »

JAVITE

Nestao je Josip Drinovac, javite ako ste ga vidjeli

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Josip Drinovac iz Zagreba nestao je 1. travnja, pretpostavlja se da je odjeven u crvenu majicu s kapuljačom. Visok je 190 cm, jače građe, a zadnji puta je viđen u svom domu u Rujanskoj ulici.… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec travanj 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Daleke 1964. g. u Zagrebu je pokrenuta akcija „Svaki građanin svake godine jedno stablo", sa ciljem ozeljenjavanja gradskih i prigradskih površina. Nešto kasnije u Sigetu… više »

FB HUMANITARCI

Velika akcija Uskrs na dar, pomozite koliko možete

objavljeno prije 1 godinu

Građani su za Božić pokazali veliko srce i skupljali donacije za blagdansku trpezu te tako vratili osmijeh na lica mnogih. Uskrs je pred vratima, a 63 zagrebačke obitelji i njihovo 120 djece… više »

20. 3.

Svjetski dan bez mesa

objavljeno prije 1 godinu

Povodom Svjetskog dana bez mesa, koji se diljem svijeta obilježava 20. ožujka, Prijatelji životinja ostvarili su suradnju s 10 picerija i potaknuli ih da u svoju stalnu ponudu uvedu… više »

TRIBINA

Udruženje udruga - mit ili stvarnost'

objavljeno prije 1 godinu

U Hrvatskoj postoji veliki broj udruga koje se brinu o dobrobiti i zaštiti napuštenih, zlostavljanih i zanemarenih životinja. Puno puta se vode rasprave mogu li udruge… više »

BRAVO!

Djeca s poteškoćama u razvoju dobila svoje igralište na Jarunu

objavljeno prije 1 godinu

Na obalama jezera Jarun ovoga utorka vladala je vesela atmosfera. Naime, na Otoku Trešnjevka poznatog zagrebačkog jezera otvoreno je igralište za djecu s poteškoćama u… više »

skrolaj na vrh