Zagreb
UDOMI ME!

Udomite Reu

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Upoznajte svoju novu prijateljicu! Volite li pse u tipu ovčara? Želite li imati aktivnog psa, a opet odanog prijatelja? Rea je idealna za vas, kujica stara godinu i pol, cijepljena i… više »

UDOMI ME!

Udomite Azru

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Azra je pronađena na cesti izgladnjela i skotna. Smještena je na privremeni smještaj gdje je donijela na svijet četiri prekrasne male njuškice koje sada već imaju godinu… više »

UDOMI ME!

Udomite malenu Rosie

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Jedna mala slatka Rosie koja je dulje vrijeme provela bez kontakta s čovjekom, sada je konačno spremna za zauvijek dom. Nakon par mjeseci resocijalizacije, Rosie se konačno opustila i počela… više »

UDOMI ME!

Udomite Biaggija

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Biaggi je mladi dečko, ostavljen od vlasnika. Bio je pas koji je živio s obitelji u stanu, a onda je odjednom izbačen kao višak. Za Biaggia je život postao noćna mora. Lutanje po… više »

UDOMI ME!

Udomite Benija

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Upoznajte Benija. Draga, mazna i zaigrana crna njuška. Znate li da se crni psi teže udomljavaju? Zašto, ni nama nije jasno, no nadamo se da će Beni ubrzo pronaći svoj novi topli… više »

UDOMI ME!

Udomite Flokija

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Floki je još jedan od pasa pronađenih napuštenih na ulicama, bez čipa, promrzao i gladan. Iako je prošao svašta nešto ružno, ova predraga njuška… više »

UDOMI ME!

Udomite Alfija

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Alfi je jedno veselo i zaigrano pseto od tri godine. Kao i mnogi drugi psi, Alfi je pronađen napušten i izgladnjen na ulici. Od tada se nalazi na plaćenom smještaju gdje ima… više »

UDOMI ME!

Udomite Agija

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Agi je jedno mlado stvorenje sa polarnim genima. Što bi to značilo ? Agi je inteligentan i snalažljiv pas. Traži interakciju i zabavu, a ako mu postane dosadno pokazat će Vam da se… više »

SAZNAJEMO

Tečaj oslobađanja straha od letenja posljednji put u staroj zračnoj luci

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Novi tečaj oslobađanja straha od letenja, koji se u Zagrebu održava još od 2010. godine, održat će se posljednji put u staroj zračnoj luci 04. veljače 2017. godine. Podsjetimo, tečaj… više »

UDOMI ME!

Udomite Janis Joplin

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Janis Joplin je cura u tipu bull; stara cca 2 god, cijepljena, cipirana i sterilizirana. Trenutno papa hipoalergenu hranu. Na lajni je sve bolja, s nekim psima (većinom muškima)… više »

UDOMI ME!

Udomite Armanija!

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Danas vam predstavljamo Armanija koji je pronađen kao štene s ozlijeđenom nogicom kojoj nije bilo spasa te je amputirana. Unatoč tome sto je Armani na tri nogice, on je i crna… više »

UDOMI ME!

Udomite Kali!

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Još jedna crna njuška čeka već predugo svoj zauvijek dom ili makar besplatan privremeni smještaj. Upoznajte Kali, mladu hrvatsku ovčarku od svega 15 mjeseci. Kujica je… više »

UDOMI ME!

Udomite vjernog Kekeca!

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Kekec je još jedna od njuška pod skrbi Udruge Indigo. Preuzet je iz loših uvjeta i skinut s lanca. Pas u tipu belgijskog ovčara , starosti cca 2,5god.  On nije pas… više »

UDOMI ME!

Udomite Taz!

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Upoznajte Taz - od milja zvanu mala tasmanijska neman :) Taz je curka koja je pronađena ostavljena na smetlištu na Markuševcu u jami. Svom srećom pa psi rijetko kada zamjeraju… više »

UDOMI ME!

Udomite Tysona!

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Crne njuške se i dalje udomljavaju puno teže nego ikoje druge. Stoga vam danas predstavljamo Tysona. Iako ima moćno ime, Tyson je jedno vrlo veselo, zaigrano i mazno pseto. Pronađen… više »

skrolaj na vrh