Zagreb
ZAPAMTITE

9 stvari koje trebate znati o Zagrebu

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Crtana serija 'Profesor Baltazar' je najpoznatiji projekt  Zagrebačke škole crtanog filma koja broji ukupno 59 epizoda.  Jagerhorn u Ilici 14 je najstariji zagrebački… više »

UDOMI ME!

Udomite Pina!

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Udomljavanje pasa - Pino je mlada crna njuška od 10 mjeseci u tipu retrivera. Pronađen je pokisao i gladan na ulicama Slavonije. Sklonjen je na privremeni smještaj, no Pino bi… više »

PRIPAZITE

Posebna regulacija prometa za vikend

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

U petak, 27. i subotu, 28. svibnja 2016., obilježava se Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dan Hrvatske kopnene vojske, u svezi čega će se održati svečani mimohod vojnih postrojbi u… više »

TRIBINA

Kulturno-filozofski događaj Policijsko nasilje

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Udruženje studenata filozofije i Suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku pozivaju na prvi događaj ciklusa Bubnjevi kulture, koji će se održati 2.… više »

PRAZNIK?

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 26. svibnja

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 26. 5. 2016. u najvećem će broju slučajeva biti kao nedjeljom: Radno vrijeme trgovina na Tijelovo 26. 5.: BILLA radno vrijeme… više »

COOL

Purgeri, svi po Zagrebačku domovnicu na Dan grada Zagreba

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Pod motom Koliko ste „veliki" purger/ica? Državni arhiv u Zagrebu poklanja svim Zagrepčanima i onima koji se to osjećaju personaliziranu Zagrebačku domovnicu koja će se moći preuzeti u… više »

HUMANITARNO

Pomozite malom Mariju

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Mario Čeh Ujdur jedan je od hrabrih malih klinaca kojima treba pomoć, a evo što su nam napisali njegovi roditelji: Naš sin Mario je rođen 12.11.2013. u bolnici Sveti Duh kao… više »

DOĐITE

Turbina - Turbo tribina Mighty Dogs

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Često možemo vidjeti sadržaje naslova "krvoločan pit bull zaklao..."  , no pozadina priče isto tako vrlo često nije ispričana.  Psi kao što su američki stafordski terijer,… više »

REGULACIJA

Norijada u Zagrebu - pazite na promet

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Norijada je danas, a povorku s maturantima tradicionalno će povesti gradonačelnik Milan Bandić u 12 sati od Trga bana Josipa Jelačića prema jezeru Bundek. Na Trgu bana Jelačića očekuje se oko… više »

ZANIMLJIVO :)

Što Zagrepčani vole, a što ne u Zagrebu?

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Sudeći po medijskim napisima, na dan Grada Zagreba građane je najviše zanimala rasprava o ustašama i partizanima, dok navedena istraživanja pokazuju da Zagrepčani imaju sasvim… više »

NAJAVA

Milo za drago u Maksimiru: sajam razmjene i radionice o održivom kućanstvu

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Tranzicija u Maksimiru - Kružna ekonomija "milo za drago" - Održivo kućanstvo Udruga Hrvatska permakultura u suradnji s Centrom za Kulturu i Informacije Maksimir u subotu 14.5.2016. od 10… više »

UDOMI ME!

Udomite Demi!

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Udomljavanje pasa - Demi je curka oštenjena u lipnju 2013 godine, cijepljena i čipirana. Dobro se slaže s ljudima, dok s pesekima - kako s kojima. Curka je preuzeta od vlasnika koji su… više »

POMOZITE

Obitelji u svibnju - trebamo vašu pomoć

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Zagrebački humanitarci neumorno pomažu i dalje, a u mjesecu svibnju žele naročitu pažnju posvetiti ovim obiteljima u vrlo nezavidnoj situaciji. OBITELJ 11 Oni su mladi par (24 i 28 godina),… više »

UDOMI ME!

Udomite Belija!

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Beli je dečko rođen 2006 godine. Pronađen je u Mostaru gdje ga je neki nečovjek udario sjekirom i nanio mu gadnu ozljedu po glavici i okecu.. Cijepljen, čipiran, u početku malo plah ali čim… više »

DOĐITE

Mineral Expo u Zagrebu 21. i 22. svibnja

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

18. Međunarodni sajam MINERAL EXPO u Zagrebu, održat će se 21. i 22. svibnja 2016. u Domu sportova, u subotu i nedjelju,od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna. Za djecu do 14… više »

skrolaj na vrh