Zagreb
SILVESTROVO

Svi dočeci Nove godine u Zagrebu

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Nova godina može se dočekati na otvorenom besplatno, a gotovo svaka lokacija Adventa u Zagrebu ima svoj program.  Trg bana Jelačića - hitom "Tek je 12 sati" u novu 2017. okupljene… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2016. i Novu 2017. godinu

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Radno vrijeme trgovina na Staru godinu 2016. i Novu 2017. godinu BILLABilla radno vrijeme Stara godina 31. 12. subota - do 18 ili 20 sati. Billa radno vrijeme Nova… više »

PRIJAVITE SE!

Besplatne radionice i edukacije rada sa staklom u Bokartu

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Iskoristite priliku i otkrijte sve tajne stakla! Radionice su namijenjene arhitektima, umjetnicima, dizajnerima i svima drugima čija je struka donekle vezana uz staklo pa čak i… više »

BLAGDANI

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Božić 2016.

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2016. ipak će donijete neke male razlike od dosadašnjih blagdana, barem što se tiče jednog velikog… više »

INICIJATIVE

Završio sjajan ciklus radionica Izrazi sebe!

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Vrijeme Adventa Nova Stranica Zagreb - Udruga za poticanje čitanja i promicanje književnih i kulturnih vrijednosti - odučila je spojiti s Mjesecom knjige te u sklopu svojih… više »

DOĐITE

Najzabavniji Badnjak ove zime je na Fuliranju

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Fuliranje je ove zime definitivno opravdalo titulu najboljeg i najatraktivnijeg adventskog projekta u Zagrebu. Dobra zabava se nastavlja i za Badnjak kada sve željne dobre zabave i ukusnog… više »

STRAŠNO

Ovo se zapravo želi graditi u parku Trnjanska Savica

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

U nastojanjima da se što jasnije vizualizira površina koju bi planirani crkveni kompleks zauzimao u parku Trnjanska Savica, do sada se najviše koristila usporedba s… više »

DOĐITE

Humanitarni koncert za Indigo njuške u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Humanitarni koncert za Indigo njuške održat će se 5. siječnja 2017. godine u Vintage Industrial Baru, Savska cesta 160, Zagreb. Glavni pokretač i organizator je jedna od najpoznatijih… više »

BIOETIČKI UTORAK

Tribina Diskriminacija građana: potrošač vs. trgovac

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu… više »

KONTRA MILANA

Pravo na grad i Zelena akcija zasuli poglavarstvo lažnim novcem

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

'Grad Zagreb na odlagalište Jakuševac godišnje baci oko 155 milijuna kuna', kažu u Zelenoj akciji. Zbog neadekvatnog sustava odvojenog prikupljanja otpada aktivisti i… više »

ŽIVJELI!

Ove zime najljepše božićne priče stižu iz Beck`sa

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Jučer je u sklopu Marketa u Martićevoj predstavljen digitalni natječaj - Beck's stories koji omogućuje svima da svoju maštu i kreativnost pretoče u riječi i pritom osvoje vrijedne… više »

EH, DA ...

U Zagrebu se voli - ectasy

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Analiza otpadnih voda u preko 50 europskih gradova i 18 europskih zemalja provedena u ožujku ove godine pokazala je kako je Zagreb jedan od vodećih gradova po pitanju konzumacije droga,… više »

SRAMOTA!!!

Zagreb: europska prijestolnica smeća

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Grad Zagreb je u izvještaju Europske komisije iz 2015. proglašen zadnjim od 28 glavnih gradova Europske unije u odvajanju i recikliranju otpada. Lošim sustavom… više »

MMM

Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Potpuno drugačija adventska priča počela je na prostoru ljetne pozornice Tuškanac u okružju magične park šume u centru Zagreba. Pop Up Winter Garden u intimnijem okruženju na… više »

DOĐITE

Pet najzanimljivijih iskustava u Muzeju realnosti

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Virtualna stvarnost, hologrami, optičke iluzije i interaktivne instalacije samo su neki od eksponata koji nas ove godine, od 12. do 18. prosinca, očekuju u Muzeju realnosti. Upravo će uz… više »

skrolaj na vrh