Zagreb
UPOZORENJE

Čaša Save na Zrinjevcu

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Instalacija pod nazivom Čaša Save, skulptura u obliku predimenzionirane čaše unutar koje se, zahvaljujući dvostrukim stijenkama, nalazi voda iz rijeke Save, postavljena je danas… više »

DOĐITE

Humanitarni koncert za Indigo njuške

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi svoj treći rođendan.  Uz predstavljanje rada Udruge, te uz slavljeničku tortu, proslavu rođendana će uveličati i glazbeni… više »

NAPOKON

Moderniji i atraktivniji Zoološki vrt otvorio vrata posjetiteljima

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

U 2015. godini Grad Zagreb posjetilo je više od milijun turista. Glavni grad Republike Hrvatske u zadnjih nekoliko godina bilježi konstantan rast broja posjetitelja, a kako bi se taj… više »

VJEŽBAJTE!

Tjedan otvorenih vrata Synergy fitness centra

objavljeno prije 9 mjeseci

Synergy, novootvoreni fitness centar i ovim putem sas poziva na Tjedan otvorenih vratakoji se održava od 26.9. do 1.10. Nalaze se u samom središtu Zagreba, u Praškoj ulici 10, a… više »

PROSVJEDNA AKCIJA

Oslobodite prostor za bicikliste i pješake!

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Prosvjednim performansom ispred zgrade Gradske uprave danas na međunarodni Dan bez automobila aktivisti i aktivistice Zelene akcije zahtijevali su promjenu gradske politike kojom se omogućava… više »

ZV

Sajmovi zdravog življenja i IZVOR na Velesajmu

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Drugu polovicu sajamske poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu otvaramo terminom rezerviranog za Sajmove zdravog življenja (Organica, APItera, Mystic) i IZVOR, sajam županija, izvornih… više »

WTF?

Gajeva se raskopava, slijedi dvomjesečni kaos u gradu

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Gajeva ulica postaje gradilište i tako će biti barem sljedeća dva mjeseca, a ako vrijeme ne posluži izvođače, tko zna ... Što reći o Bandićevoj ideji da raskopa jednu od žila… više »

TRIBINA

Kako se krećemo Donjim gradom?

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

ODRAZ-Održivi razvoj zajednice, Grad Zagreb i Udruga "Sindikat biciklista" u suradnji s Gradskom četvrti Donji grad pozivaju stanovnike Donjeg grada i sve ostale zainteresirane građane… više »

MLJAC

Počeo prvi Zagreb Burger Festival

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Najbolji zagrebački burger restorani počeli su služiti svoje najbolje kreacije u samom centru grada, na Strossmayerovom trgu. Punih jedanaest dana svi će ljubitelji burgera moći uživati u… više »

DOĐITE

CeKaTe u kvARTu: Dan Vrbana, subota 17. rujna

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

CeKaTe u suradnji s kvartovskim Mjesnim odborima i Vijećima gradskih četvrti nastavlja programe oživljavanja javnih gradskih površina te izvođenja lokalne kulturne i umjetničke ponude… više »

KOMENTAR

Burni život bora sa Savice

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Moj omiljeni dio u ekranizaciji klasika H.G. Welsa „Vremeplov" je kada izumitelj sjedne u svoj vremenski stroj i kada se putujući kroz vrijeme, prostor oko njega mijenja munjevitom… više »

HAPPENING

Oslobođena Masarykova 18. rujna - dođite!

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Zagrebački Sindikat biciklista poziva građane u nedjelju 18. rujna na poslijepodnevno druženje u Masarykovoj ulici, koja će biti zatvorena za promet, te najavljuje još jednu nacionalnu… više »

DOĐITE

Park Art Festival ovoga vikenda u parku Ribnjak

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Park Art Festival nastao je sa željom da se stres početka školske godine i novih radnih obaveza malo razbije vikendom umjetnosti. Tim povodom, ovog vikenda u parku Ribnjak i Centru… više »

KVIZ

Otvara se nova sezona KOZa - e

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

U subotu, 17. rujna, otvorit ćemo novu sezonu KOZe, kvizova općeg znanja! S početkom u 19 sati, prva sezonska KOZa održat će se u prostoru Metropolisa, kul glazba&biljar… više »

DOĐITE

Obrani park, obrani grad - Subota, 10. rujna - Park Trnjanska Savica

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Veliko subotnje okupljanje bit će još jedna u nizu akcija stanovnika Savice okupljenih u Inicijativi, a koji se bore za trajno očuvanje parka u njegovom sadašnjem obliku, protiv… više »

skrolaj na vrh