Zagreb
VEGE SAJAM

Uoči 6. VegeSajma Igor Barberić poziva na veganstvo

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Utorak 20. lipnja 2017. datum je kada se definitivno trebate prošetati zagrebačkim Trgom bana Jelačića i pogledati što sve imaju u ponudi izlagači 6. VegeSajma, koji nude… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 15. lipnja 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 15. 6. 2017. kod najvećeg broja trgovina zapravo je preslikano nedjeljno radno vrijeme Radno vrijeme trgovina na Tijelovo 15. 6.:… više »

NAJAVE

Otvorenje Pop Up Summer Gardena i sezone filmskih festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Ovog četvrtka, 15. lipnja 2017. od 18h na LJETNOJ POZORNICI TUŠKANAC, udaljenoj svega nekoliko minuta od samog centra Zagreba, započinje prvo izdanje Pop Up Summer Gardena! Okružje… više »

DOĐITE

VegeSajam kao pozdrav ljetu

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

U utorak 20. lipnja 2017. od 9 do 19 sati, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, održava se 6. VegeSajam. Cilj VegeSajma jest upoznati građane i turiste s ponudom i prednostima zdravih,… više »

PAWSITIVE

Kako se šišaju kućni ljubimci

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Šišanje kućnih ljubimaca nije tako jednostavno kao što izgleda na prvi pogled, pa je stoga takve stvari najbolje prepustiti profesionalcima - evo kako to radi salon… više »

BRAVO

Deset tisuća ljudi ispunilo 16. Zagreb Pride

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Zagreb Pride, šesnaesta Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji koja se u subotu održala pod sloganom "Slobodan život počinje ponosom" okupila je prema riječima organizatora oko 10… više »

PRIPAZITE

Zagreb Pride 2017 - posebna regulacija prometa

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Trasa kretanja kolone pješaka je: Rooseveltov trg - Trg maršala Tita (zapadni kolnik) - Frankopanska - Ilica - Trg bana Josipa Jelačića - Draškovićeva -… više »

ŠETAJTE!

Kreće osma sezona Tajni Griča

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Noćna kazališna tura Tajne Griča, koja već sedam godina svojim inovativnim konceptom privlači brojne domaće i inozemne turiste i Zagrepčane, i ove će se sezone održavati - svakog petka… više »

KAOS?

Posebna regulacija prometa za INA Delta Rally

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

U petak i subotu Zagreb ugošćuje utrku INA Delta Rally zbog koje će vrijediti posebna regulacija prometa, upozorila je zagrebačka policija. Utrka će se održati na prometnicama na… više »

COOL

Art Park pivo by Medvedgrad & Pimp My Pump

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Ljetni projekt Art Park (lociran između Tomićeve, Ilice i Strossmayerovog šetališta ) nedavno je zakoračio u svoje drugo izdanje, a ovoga puta je za svoje posjetitelje pripremio… više »

KVIZ

33. KOZa ove nedjelje u Metropolisu

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Nakon petljanja s crnom magijom (Harry Potter Edition, vol. 2), vraćamo se u bezjački svijet općeg znanja! U nedjelju, 11. lipnja, s početkom u 19 sati, u zagrebačkom klubu Metropolis odigrat… više »

DAZ

Arhivalija za mjesec lipanj 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

HR-DAZG-857 Zbirka Ulčnik Ivan, 1702. Viteška dvorana Kule nad Kamenitim vratima Na poticaj Družbe Braće Hrvatskog Zmaja, Gradsko poglavarstvo je 1907. osnovalo Gradsku knjižnicu i… više »

KOMENTAR

Hrvati i dalje ne shvaćaju političku odgovornost

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Lokalni izbori su gotovi, pobjednici se znaju, a jedino što je bilo sigurno i prije i poslije izbora jest činjenica da Hrvati nisu narod koji shvaća pojam političke odgovornosti. Kad… više »

PROVJERITE

Posebna regulacija prometa zbog utrke u Zagrebu

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by Ciak Auto i ove se godine vraća na vrući asfalt Avenije Dubrovnik i najavljuje još veći spektakl! Ova atraktivna utrka jedini je oktanski… više »

MONTAŽSTROJ

LJUBAV & EKONOMIJA Montažstroja

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Umjetnički kolektiv Montažstroj vas poziva na humanitarni događaj LJUBAV & EKONOMIJA koji će se održati 11. lipnja 2017. godine u Kinu Tuškanac u Zagrebu, s početkom u 20 sati.… više »

skrolaj na vrh