Zagreb
SNAĐITE SE

Gdje su u Zagrebu raskopane ulice

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Zagreb je, kao i svake godine, veliko gradilište - Bandić milijun turista dočekuje raskopanim ulicama i gužvama, a koliko su koji radovi logični - o tome je bolje i ne raspravljati… više »

AKCIJA

Zagrepčani ne žele promjene na Britancu

objavljeno prije 10 mjeseci

Već dva dana cijeli Zagreb priča o ukidanju obrta na Britanskom trgu, uključujući i jedan popularni kafić. Grad im nije produžio ugovor pa se pišu peticije, bijesne društvene… više »

25. 6.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti, 25. 6. 2016.

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 25. 6. 2016. zapravo nema velike razlike od uobičajenog nedjeljnog, uz par časnik iznimaka koje daju barem malo nade za… više »

22. 6. 2016.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2016

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2016. nećese puno razlikovati od onoga koje je na snazi za većinu praznika ili neradnih dana u… više »

PRIJAVITE SE

Poboljšajte komunikaciju sa psom uz ljetni intenziv

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u suradnji sa Sirius klubom za vlasnike pasa organizira jos jednu radionicu pod nazivom Ljetni Intenziv. Ljetni inteziv je… više »

RADIONICE

Workshop s Nenadom Novakom

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Imate li neki problem sa svojim ljubimcem ili možda Vaš ljubimac ima problema s Vama ? Želite li naučiti nešto novo ili popraviti staro ? Želite li saznati kako postati… više »

NAJAVE

Dođite na Yoga piknik u nedjelju!

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Provedi dan u prekrasnoj prirodi na čistom zraku u miru, uz fine smoothie i raw slastice, malo vježbanja i meditaciju za mir uz stručan tim učitelja koji ti je na raspolaganju. Datum:… više »

SJAJNO!

The Garden Brewery otvara vrata 11. lipnja

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Tim koji stoji iza kultnog The Garden Festivala, te sada The Garden Resorta u Tisnom, Barbarella's Discotheque u Pirovcu, kao i zadarskog The Garden Lounge bara otisnuo se u novu pustolovinu… više »

DAZ

Arhivalija mjeseca za lipanj

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Svečana povelja o osnutku zagrebačkog vodovoda, 1878. HR-DAZG-10 Gradsko poglavarstvo Zagreb, Gradska poduzeća, GP 1/3 Zagrebački vodovod svečano je otvoren 7. srpnja 1878. Tim povodom je car… više »

ZAPAMTITE

9 stvari koje trebate znati o Zagrebu

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Crtana serija 'Profesor Baltazar' je najpoznatiji projekt  Zagrebačke škole crtanog filma koja broji ukupno 59 epizoda.  Jagerhorn u Ilici 14 je najstariji zagrebački… više »

UDOMI ME!

Udomite Pina!

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Udomljavanje pasa - Pino je mlada crna njuška od 10 mjeseci u tipu retrivera. Pronađen je pokisao i gladan na ulicama Slavonije. Sklonjen je na privremeni smještaj, no Pino bi… više »

PRIPAZITE

Posebna regulacija prometa za vikend

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

U petak, 27. i subotu, 28. svibnja 2016., obilježava se Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dan Hrvatske kopnene vojske, u svezi čega će se održati svečani mimohod vojnih postrojbi u… više »

TRIBINA

Kulturno-filozofski događaj Policijsko nasilje

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Udruženje studenata filozofije i Suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku pozivaju na prvi događaj ciklusa Bubnjevi kulture, koji će se održati 2.… više »

PRAZNIK?

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 26. svibnja

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 26. 5. 2016. u najvećem će broju slučajeva biti kao nedjeljom: Radno vrijeme trgovina na Tijelovo 26. 5.: BILLA radno vrijeme… više »

COOL

Purgeri, svi po Zagrebačku domovnicu na Dan grada Zagreba

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Pod motom Koliko ste „veliki" purger/ica? Državni arhiv u Zagrebu poklanja svim Zagrepčanima i onima koji se to osjećaju personaliziranu Zagrebačku domovnicu koja će se moći preuzeti u… više »

skrolaj na vrh