Zagreb
MAPIRANJE TREŠNJEVKE

Stare i nove trnjanske priče iz zaleđa Save

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

CeKaTe i projekt Mapiranje Trešnjevke pozivaju sve na šetnju kroz zagrebačku četvrt Trnje, 8. lipnja s početkom 17 sati na Savskom mostu kod… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec lipanj 2018.

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

HR-DAZG-857 Zbirka Ulčnik Ivan, 858. Maksimir, jezero i Vidikovac. Predivan ambijent parka Maksimir tema je mnogih starih fotografija. Arhivalijom mjeseca za lipanj 2018. pozivamo vas da… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 31. svibnja 2018.

objavljeno prije 24 dana i 16 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 31. 5. 2018. u većini se trgovina može shvatiti kao radno vrijeme Radno vrijeme trgovina na Tijelovo 31. 5.: DIONA radno… više »

PRIKLJUČITE SE!

Počinje Pedalafest, zagrebački festival koji slavi kulturu urbanog bicikliranja!

objavljeno prije 1 mjesec

Sindikat biciklista već četvrti put organizira biciklistički festival Pedalafest, volonterski i jedinstveni festival u regiji koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, odnosno stil života u… više »

DOĐITE

Bonsai EXPO ovoga vikenda u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Bonsai expo - međunarodna izložba bonsaija održava se po prvi puta u Zagrebu, a ujedno će se obilježiti 25 godina diplomatskih odnosa Japana i Hrvatske. Izložba je međunarodnog karaktera, na… više »

MATURANTI

Norijada u Zagrebu - posebna regulacija prometa

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Norijada je danas - Zagrepčani dobro znaju da je na taj dan pametno izbjegavati centar grada, pogotovo tijekom jutra kad se maturanti počinju okupljati na Trgu bana Jelačića. Točno u podne… više »

DOĐITE

Ne propustite 7. VegeSajam

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Ponedjeljak 21. svibnja 2018., od 8 do 19 sati, vrijeme je kada vrijedi prošetati se središtem Zagreba. Štandovi sa sjenicama privlačit će prolaznike raznovrsnom ponudom… više »

DOĐITE

Croatian Makers konferencija digitalnih stvaralaca

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Konferencija će se održati u Tehnološkom parku Zagreb, u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma, na 1. katu. Točnu lokaciju možete pogledati ovdje. Aktivnosti počinju u 10:00 ujutro,… više »

INICIJATIVE

Projekt Ilica: Q'ART / ODRAZimo se održivo!

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

ODRAZ - Održivi razvoj zajednice se uključuje u Projekt Ilica: Q'ART sa željom da doprinese zamisli o oživljavanju napuštenih i zapuštenih prostora oko zagrebačke žile… više »

NOVOSTI

Krajem svibnja počinje Pedalafest

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Sindikat biciklista već četvrti put organizira biciklistički festival Pedalafest, volonterski i jedinstveni festival u regiji koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, odnosno stil života u… više »

DOĐITE

Luftanje - dvodnevno druženje na Savici

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Nakon prvog izdanja amaterskog turnira u boćanju - Uzela!, održanog na jesen, zbog velikog interesa za takav oblik druženja nastala je ideja o 'Luftanju' - vikendu na obali Savice uz bogatu… više »

JANE'S WALK

Mapiranje Trešnjevke - tragom potoka Štefanovca

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju sutra, 17. svibnja četvrtu od devet Jane's Walk šetnji pod nazivom „Tragom potoka… više »

DOĐITE

Margrit Coates, šaptačica životinjama u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Margrit Coates,  vodeća  svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama iz Velike Britanije ponovno dolazi u Zagreb. Margrit je… više »

IZLOŽBE

Mineral EXPO u Zagreb od 18. do 20. svibnja

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

20. Međunarodni sajam MINERAL EXPO u Zagrebu, održat će se u petak, subotu i nedjelju18, 19. i 20. svibnja 2018. u Domu sportova, od 10 do 20 sati. Cijena jednodnevne ulaznice je 20… više »

DOĐITE

Zeleni ponedjeljak na 7. VegeSajmu

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Jeste li znali da, kada se odreknemo samo jednog mesnog hamburgera, uštedimo istu količinu vode kao što bismo uštedjeli da se prestanemo tuširati u razdoblju od… više »

skrolaj na vrh