Zagreb
TRIBINA

Tribina Narod pod oružjem – je li nam potreban vojni rok?

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu… više »

ZG HUMANITARCI

Nova akcija - Uskršnja čarobna škrinjica

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Uskršnji zeko pronašao je ključeve Čarobne škrinjice Zagrebačkih humanitaraca i otvara ju za vaše donacije. Za 19 obitelji o kojima brinu Zagrebački… više »

DOĐITE

Četvrti Sajam kućnih ljubimaca

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Nakon tri odlična, uspješno održana Sajma kućnih ljubimaca, zadovoljstvo nam je što vas možemo pozvati i na 4. Sajam kućnih ljubimaca koji će se kao i dosad održati u Westgate… više »

DAZ

Arhivalija za mjesec ožujak 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Državni arhiv u Zagrebu ima sjajan običaj predstavljanja zanimljivosti iz svog fundusa - Arhivaliju mjeseca. U suradnji s DAZ-om, ovoga mjeseca donosimo zanimljivu spomenicu, koju inače… više »

WS 2017

Završen treći Whisky sajam

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

U zagrebačkom Plaza Event Centru završilo je treće izdanje Whisky sajma ZG017 koje je okupilo više od 2000 zaljubljenika u whisky. Najveći broj izlagača do sada posjetiteljima… više »

SJAJNO

Uspješan prvi dan Whisky sajma ZG017

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Više od 1000 posjetitelja prvi dan trećeg izdanja Whisky sajma u zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) imalo je priliku isprobati rekordan broj whiskyja. Na sajmu ove… više »

DDZ 2017

Design District Zagreb ove godine duži, raznovrsniji i “zeleniji“

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Festival Design District Zagreb, koji je po prvi puta organiziran u lipnju 2016., ove će se godine održati od 13. do 18. lipnja i ponuditi dva dana sadržaja više. U suradnji s… više »

DOĐITE

Whisky sajam ZG017 u Plaza Event Centru

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

u Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) u Zagrebu će se u petak i subotu, 24. i 25. veljače, okupiti velik broj ljubitelja whiskyja na Whisky sajmu ZG017. Treće izdanje sajma donosi… više »

WTF?!

Najnesigurnija metropola EU u prometu je - Zagreb!

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Udruga Sigurnost u prometu (SUP), u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, jučer je organizirala okrugli stol naziva ''Aktualno stanje sigurnosti cestovnog… više »

SJSJNO

Od 1. ožujka biciklom u bus

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine su većinom glasova prihvatili odluku kojom se omogućuje prijevoz bicikala na autobusima. Odlukom o prijevozu putnika u javnom prometu, prijevoz… više »

BRAVO!

Biciklisti pozivaju gradonačelnika da vozi bicikl i kada kamere nisu uključene

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Sutra je 5. Međunarodni dan zimske vožnje biciklom na posao, inicijativa prijateljskog natjecanja među gradovima, državama i organizacijama, koja je pokrenuta u Kanadi 2013. godine i uvijek… više »

HUMANITARNO

Zagrebački humanitarci ponovno u akciji

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Novi mjesec - nova tužna i teška priča. Ovaj puta radi se o samohranoj majci sa 3 djece (15, 13 i 9) koja živi u stanu od 32m2. I ova je žena žrtva obiteljskog nasilja, a bivši… više »

CEKATE

Valentinovo na dječji način u CEKATE-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Pozivamo svu djecu s Knežije, a i šire, da s nama proslave ovaj divan dan LJUBAVI na KNEŽIJI. U Domu kulture Knežija djeca će plesati i pjevati ljubavi i o ljubavi. Prigodnim program… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za veljaču 2017.

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

HR-DAZG-15 Porezna uprava I Zagreb, spisi 1940. (kut.16.) Tijekom veljače su četrdesetih godina prošlog stoljeća, po običaju, građani bili dužni prijaviti porez. Objavljujemo primjerak… više »

SUDJELUJTE!

Svjetski dan zimskog bicikliranja na posao, Zagreb vodi

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

U petak, 10. veljače, na međunarodni Dan zimske vožnje biciklom na posao, stanovnici gradova diljem svijeta se "obvezuju" voziti biciklom na posao barem taj dan, bez obzira na vremenske… više »

skrolaj na vrh