Zagreb
SUDJELUJTE!

Svjetski dan zimskog bicikliranja na posao, Zagreb vodi

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

U petak, 10. veljače, na međunarodni Dan zimske vožnje biciklom na posao, stanovnici gradova diljem svijeta se "obvezuju" voziti biciklom na posao barem taj dan, bez obzira na vremenske… više »

WTF?!

Bandić želi uvesti uniforme u škole?

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Živimo u zemlji u kojoj je vojni rok bitnija tema od kurikularne reforme, o nastavku koje se ništa ne zna. I dok traje grčevita potreba za boljim obrazovanjem koje koči politika -… više »

UDOMI ME!

Udomite Reu

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Upoznajte svoju novu prijateljicu! Volite li pse u tipu ovčara? Želite li imati aktivnog psa, a opet odanog prijatelja? Rea je idealna za vas, kujica stara godinu i pol, cijepljena i… više »

UDOMI ME!

Udomite Azru

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Azra je pronađena na cesti izgladnjela i skotna. Smještena je na privremeni smještaj gdje je donijela na svijet četiri prekrasne male njuškice koje sada već imaju godinu… više »

UDOMI ME!

Udomite malenu Rosie

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Jedna mala slatka Rosie koja je dulje vrijeme provela bez kontakta s čovjekom, sada je konačno spremna za zauvijek dom. Nakon par mjeseci resocijalizacije, Rosie se konačno opustila i počela… više »

UDOMI ME!

Udomite Biaggija

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Biaggi je mladi dečko, ostavljen od vlasnika. Bio je pas koji je živio s obitelji u stanu, a onda je odjednom izbačen kao višak. Za Biaggia je život postao noćna mora. Lutanje po… više »

UDOMI ME!

Udomite Benija

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Upoznajte Benija. Draga, mazna i zaigrana crna njuška. Znate li da se crni psi teže udomljavaju? Zašto, ni nama nije jasno, no nadamo se da će Beni ubrzo pronaći svoj novi topli… više »

UDOMI ME!

Udomite Flokija

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Floki je još jedan od pasa pronađenih napuštenih na ulicama, bez čipa, promrzao i gladan. Iako je prošao svašta nešto ružno, ova predraga njuška… više »

UDOMI ME!

Udomite Alfija

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Alfi je jedno veselo i zaigrano pseto od tri godine. Kao i mnogi drugi psi, Alfi je pronađen napušten i izgladnjen na ulici. Od tada se nalazi na plaćenom smještaju gdje ima… više »

UDOMI ME!

Udomite Agija

objavljeno prije 3 mjeseca

Agi je jedno mlado stvorenje sa polarnim genima. Što bi to značilo ? Agi je inteligentan i snalažljiv pas. Traži interakciju i zabavu, a ako mu postane dosadno pokazat će Vam da se… više »

SAZNAJEMO

Tečaj oslobađanja straha od letenja posljednji put u staroj zračnoj luci

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Novi tečaj oslobađanja straha od letenja, koji se u Zagrebu održava još od 2010. godine, održat će se posljednji put u staroj zračnoj luci 04. veljače 2017. godine. Podsjetimo, tečaj… više »

UDOMI ME!

Udomite Janis Joplin

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Janis Joplin je cura u tipu bull; stara cca 2 god, cijepljena, cipirana i sterilizirana. Trenutno papa hipoalergenu hranu. Na lajni je sve bolja, s nekim psima (većinom muškima)… više »

UDOMI ME!

Udomite Armanija!

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Danas vam predstavljamo Armanija koji je pronađen kao štene s ozlijeđenom nogicom kojoj nije bilo spasa te je amputirana. Unatoč tome sto je Armani na tri nogice, on je i crna… više »

UDOMI ME!

Udomite Kali!

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Još jedna crna njuška čeka već predugo svoj zauvijek dom ili makar besplatan privremeni smještaj. Upoznajte Kali, mladu hrvatsku ovčarku od svega 15 mjeseci. Kujica je… više »

UDOMI ME!

Udomite vjernog Kekeca!

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Kekec je još jedna od njuška pod skrbi Udruge Indigo. Preuzet je iz loših uvjeta i skinut s lanca. Pas u tipu belgijskog ovčara , starosti cca 2,5god.  On nije pas… više »

skrolaj na vrh