Zagreb
PRIKLJUČITE SE!

Zagrebačke njuške - kampanja povodom Međunarodnog dana zaštite životinja

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u suradnji s bendom Kawasaki 3p i MR produkcija - proizvođačima najzagrebačkijih majica su pokrenuli na Međunarodni… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za listopad 2017.

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

HR-DAZG-784 Zagrebačko društvo „Dobrotvor"2.6.Tiskovine.note-fotografije,kut.31 Prije 140 godina,1877.g, počelo je s radom jedno od naših nastarijih humanitarnih… više »

POMOZITE!

Socijalna samoposluga je prazna, napunite je!

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Socijalni dućan iz zagrebačkog Sigeta, koja se brine za oko 4.500 Zagrepčana lošijeg imovinskog stanja odnosno za oko 1.700 siromašnih obitelji, ovih dana opet je ostala… više »

UPOZNAJTE...

Od najstarije Trešnjevke do najnovije

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Projekt MAPIRANJE i CeKaTe organiziraju još jednu rundu šetnje  po kvartu u svrhu istraživanja i upoznavanja trešnjevačke povijesti, sadašnjosti i moguće… više »

NE ZABORAVITE

Svjetski dan vegetarijanstva - 1. 10.

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Iako su oko nas boje jeseni, listopad se diljem svijeta obilježava i slavi zeleno kao mjesec vegetarijanstva počevši s 1. 10., Svjetskim danom vegetarijanstva, i… više »

PRIKLJUČITE SE!

Počeo je Europski tjedan sporta

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Na zagrebačkom jezeru Jarunu pod motom BeActive službeno je otvoren Europski tjedan sporta.  Jarun će biti središnje mjesto događanja Europskog tjedna sporta koji će se… više »

ZABAVNO

Dođite na 12. Dan društvenih igara

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Zagrebačka udruga Igranje u suradnji s velikogoričkom udrugom Talus poziva sve na 12. po redu Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje uz moderne društvene igre održat će se u… više »

MOBILNOST

Europski dan bez automobila, 22. rujna - centar grada pješačka zona

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Europski dan bez automobila u petak, 22. rujna, ponovno će pretvoriti centar Zagreba u pješačku zonu jer će biti zabranjen promet motornih vozila u užem središtu Zagreba,… više »

DOĐITE

Udomljavanje je fora – edukacija je fora

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Akcija „Udomljavanje je fora" u organizaciji Grada Zagreba i Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba ''Dumovec'', u suradnji s udrugom Prijatelji životinja, održat će se… više »

CEKATE

7. Obiteljski festival u Parku Stara Trešnjevka

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Centar za kulturu Trešnjevka već sedmu godinu za redom organizira OBITELJSKI FESTIVAL koji se održava u Parku Stara Trešnjevka s početkom u 11 sati. Ova manifestacija donosi… više »

DOĐITE

Najveći flash mob događaj za 5 dana i u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Samo jedna minuta gledanja u oči bit će dovoljna da vas u subotu 23. rujna na Trgu Bana Jelačića s početkom u 11h, u tjednu UN-ovog Međunarodnog dana mira, poveže s potpunim… više »

INFORMACIJE

Kad počinje sezona grijanja?

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Odgovor HEP-a prenosimo u cijelosti. "U skladu s Općim uvjetima za isporuku toplinske energije (NN 35/14, 129/15), ogrjevna sezona započinje razdobljem spremnosti za grijanje najranije 15.… više »

MLJAC!

Burgermanija na najjače na zagrebačkom Strossmajerovom trgu

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Sočni, mirisni i slasni hamburgeri od  14.9 do 24.9 „vladaju" Strossmayerovim trgom. Zagreb Burger Festival powered by Heinz otvara svoja vrata, a burgersko carstvo želi… više »

DOĐITE

Dan Vrbana - CekaTe u kvARTu

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Centar za kulturu Trešnjevka u partnerstvu sa mjesnim odborom Vrbani već šestu godinu za redom sudjeluje u obrazovnim, kulturno-umjetničkim i sportskim aktivnostima kvarta. U… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za rujan 2017

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

HR-DAZG-200 Državna mješovita pučka škola Kaptol (1909. - 1930.), kut. 16 Na početku nove školske godine izdvojili smo neke školske radove učenika od 1 do 4… više »

skrolaj na vrh