Zagreb
PRIJAVITE SE!

"Škola bicikliranja 18+" – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, udruga Sigurnost u prometu ovu će srijedu, 10. svibnja, u Zagrebu održati besplatnu edukaciju i trening… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja 2017., Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada Radno vrijeme trgovina: BILLA - nedjeljno radno vrijeme Diona - nedjeljno radno vrijeme… više »

OTPOR

Bandić misli da će betonirati park, ali...

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Milan Bandić je, kao i uvijek, neodređen i čudnovat kad gubi a pun sebe kad misli da pobjeđuje, pa je tako ispalio da će se u parku Savica izgraditi "ono što građani žele", uz… više »

POZIV

Pseći vikend u Zagrebu - edukacija i zabava za velike i male

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Koliko pas može biti dobro odgojen, zdrav i poslušan, bez obzira na to kojoj rasi pripada, Zagrepčani mogu provjeriti iz prve ruke (ili prve šape) na proslavi rođendana pet… više »

EH, DA ...

Bandić Trnjanskom Savicom vraća dugove - kome?

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Inicijativa Čuvamo naš park objavila je priopćenje u kojemu izvještavaju kako je u subotu od sedam sati na Savici počelo prikupljanje potpisa ankete zagrebačkoga gradonačelnika… više »

JEE :)

Bandić popušio na Trnjanskoj Savici?

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Milan Bandić najavio je odustajanje od preuređenja parka Trnjanska Savica te je izjavio da neće raditi ništa protivno volji ljudi, a park će vratiti u prvobitno stanje. "Ne znam tko na… više »

POZIV

Dođite na 11. Dan društvenih igara

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana društvenih igara (International Tabletop Day) zagrebačka udruga Igranje organizira svoj 11. Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje… više »

SAČUVAJMO PARK!

Građani i dalje blokiraju bagere na Savici

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Gradski komunalci postavili su novu ogradu u parku na Savici pod okriljem noći s nedjelje na ponedjeljak, a jutros su se građani iz tog zagrebačkog naselja organizirali i stali ispred bagera… više »

POZIV

Srednjovjekovni festival ZmaJurjevo ovog vikenda u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Ovog će vikenda zagrebački park Ribnjak postati mjesto na kojem će se drugu godinu za redom oživjeti povijest, a svi posjetitelji imat će jedinstvenu priliku ući u maštoviti svijet… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2017.

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2017. je, baš kao i svake godine, raspoređeno tako da trgovci baš i nemaju previše vremena za uživanje i… više »

HUMANITARNO

Uskrs na dar - priključite se akciji!

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

"Uskrs na dar" akcija je humanitarne udruge FB Humanitarci Zagreb kojom se obiteljima u potrebi žele darovati lijepi uskršnji blagdani, pa evo što oni sami kažu:… više »

JAVITE

Nestao je Josip Drinovac, javite ako ste ga vidjeli

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Josip Drinovac iz Zagreba nestao je 1. travnja, pretpostavlja se da je odjeven u crvenu majicu s kapuljačom. Visok je 190 cm, jače građe, a zadnji puta je viđen u svom domu u Rujanskoj ulici.… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec travanj 2017.

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Daleke 1964. g. u Zagrebu je pokrenuta akcija „Svaki građanin svake godine jedno stablo", sa ciljem ozeljenjavanja gradskih i prigradskih površina. Nešto kasnije u Sigetu… više »

FB HUMANITARCI

Velika akcija Uskrs na dar, pomozite koliko možete

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Građani su za Božić pokazali veliko srce i skupljali donacije za blagdansku trpezu te tako vratili osmijeh na lica mnogih. Uskrs je pred vratima, a 63 zagrebačke obitelji i njihovo 120 djece… više »

20. 3.

Svjetski dan bez mesa

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Povodom Svjetskog dana bez mesa, koji se diljem svijeta obilježava 20. ožujka, Prijatelji životinja ostvarili su suradnju s 10 picerija i potaknuli ih da u svoju stalnu ponudu uvedu… više »

skrolaj na vrh