Zagreb
MONTAŽSTROJ

LJUBAV & EKONOMIJA Montažstroja

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Umjetnički kolektiv Montažstroj vas poziva na humanitarni događaj LJUBAV & EKONOMIJA koji će se održati 11. lipnja 2017. godine u Kinu Tuškanac u Zagrebu, s početkom u 20 sati.… više »

Toni Milun održao predavanje u novoj učionici na otvorenom

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Djeca uče stalno i na svakom koraku, a ta neiscrpna sposobnost upijanja znanja o svijetu posebno dolazi do izražaja u novim i zanimljivim okolinama, koje maksimalno potiču njihovu kreativnost… više »

COOL

Whiskey Affair - prvi sajam viskija u Vintage ljetnom vrtu

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

U sklopu otvaranja druge sezone vrućih zabava u ljetnom Vintage vrtu, u petak 2. lipnja održat će se prvi Whiskey Affair sajam u sklopu kojeg će biti predstavljeni brojni whiskey brendovi.… više »

ZAGREB

Posebna regulacija prometa za vikend i Dan oružanih snaga

objavljeno prije 4 mjeseca

U povodu Dana Oružanih snaga RH održati više događanja. Tako će od petka, 26. svibnja, do ponedjeljka, 29. svibnja, na području grada biti uspostavljena posebna regulacija prometa… više »

ANALIZA

Bandić slavio što gubitak glasova nije i – veći!

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Do završetka mjesnih izbora u Gradu Zagrebu 21. svibnja 2017.g. mnogi su građani bili uvjereni da riječ „veći" znači veći broj nekih brojivih čestica, a da riječ „manje"… više »

SUPER

Na Črnomercu održan Sajam dobrosusjedstva

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Zagrebačka pivovara još je jednom pokazala važnost dobrosusjedskih odnosa te u sklopu svog društveno odgovornog projekta „Pivovara moj susjed" podržala Sajam… više »

EHHH...

Građani su rekli svoje - a političari to zanimljivo tumače

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Milan Bandić jednim je odgovorom nakon objave privremenih rezultata prvoga kruga lokalnih izbora rekao, zapravo, sve - na novinarsko pitanje kako tumači da je ovoga puta osvojio manje glasova… više »

PODACI

Obmanjivanje javnosti o velikoj potpori birača Bandiću!

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Milan Bandić u predizbornoj kampanji izbjegava javna sučeljavanja s ostalim kandidatima za gradonačelnika, a njegovu kandidaturu umjesto po zakonu minimalnih 5.ooo građana svojim je potpisom… više »

PRIPAZITE :)

Norijada 2017. - program i posebna regulacija prometa

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

U petak 19. svibnja 2017. na području Grada Zagreba obilježava se završetak školovanja završnih razreda srednjih škola pod nazivom Dan maturanata ili popularno… više »

DOĐITE

Mali plac u Vintage vrtu

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Jedinstvena mobilna tržnica lokalnih i organskih proizvoda i poznato gastronomsko događanje Mali plac gostovat će u vrtu Vintage Industrial Bara u Savskoj 160 u petak, 19. svibnja od 16 do 20… više »

PREDIZBORNO

Zagrepčani mogu odgoditi plaćanje komunalija

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Zahtjev za odgodom plaćanja, obročnom otplatom i otpisom zateznih kamata za račune za vodu, plin i odvoz smeća, kao i otpustu dijela troškova postupka mogu podnijeti građani s… više »

POZIV

19. Međunarodni sajam MINERAL EXPO u Zagrebu

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

MINERAL EXPO održava se po 19. puta u Zagrebu, i to 19, 20. i 21. svibnja 2017. u Domu sportova, u petak, subotu i nedjelju, od 10 do 20 sati. Cijena jednodnevne ulaznice je 20… više »

INICIJATIVA

#PLAC je opet IN

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Sinoć je na Britanskom trgu predstavljen novi projekt #PLAC - #placforma koja za cilj ima pružiti novi distribucijski kanal malim OPG-ovima ali i pokrenuti i rasplesati gradske placeve te… više »

DOĐITE!

Prosvjed - Snaga promjene

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Na internetu se pojavila grupa na Facebook stranici Snaga promjene koja poziva na prosvjed koji će se održati 19. svibnja 2017. na Trgu J. bana Jelačića. Još nije navedeno tko… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za svibanj 2017.

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Položajni nacrt perivoja Maksimir koji je u ožujku 1930. godine izradio Gradski mjernički odsjek HR-DAZG-1122 Zbirka građevne dokumentacije Poglavarstva grada Zagreba (kut. 2378) Između dva… više »

skrolaj na vrh