Zagreb
UDOMI ME!

Udomite Janis Joplin

objavljeno prije 4 mjeseca

Janis Joplin je cura u tipu bull; stara cca 2 god, cijepljena, cipirana i sterilizirana. Trenutno papa hipoalergenu hranu. Na lajni je sve bolja, s nekim psima (većinom muškima)… više »

UDOMI ME!

Udomite Armanija!

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Danas vam predstavljamo Armanija koji je pronađen kao štene s ozlijeđenom nogicom kojoj nije bilo spasa te je amputirana. Unatoč tome sto je Armani na tri nogice, on je i crna… više »

UDOMI ME!

Udomite Kali!

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Još jedna crna njuška čeka već predugo svoj zauvijek dom ili makar besplatan privremeni smještaj. Upoznajte Kali, mladu hrvatsku ovčarku od svega 15 mjeseci. Kujica je… više »

UDOMI ME!

Udomite vjernog Kekeca!

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Kekec je još jedna od njuška pod skrbi Udruge Indigo. Preuzet je iz loših uvjeta i skinut s lanca. Pas u tipu belgijskog ovčara , starosti cca 2,5god.  On nije pas… više »

UDOMI ME!

Udomite Taz!

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Upoznajte Taz - od milja zvanu mala tasmanijska neman :) Taz je curka koja je pronađena ostavljena na smetlištu na Markuševcu u jami. Svom srećom pa psi rijetko kada zamjeraju… više »

UDOMI ME!

Udomite Tysona!

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Crne njuške se i dalje udomljavaju puno teže nego ikoje druge. Stoga vam danas predstavljamo Tysona. Iako ima moćno ime, Tyson je jedno vrlo veselo, zaigrano i mazno pseto. Pronađen… više »

UDOMI ME

Udomite Vrapčića

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

S obzirom na povećani broj napuštenih pasa u zadnjih dva tjedna odlučili smo se ponovno pomoći kampanjom #Udomi me u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.… više »

BIOETIČKI UTORAK

Tribina Gradovi od otpada i budućnost okoliša

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu… više »

COOL

Besplatno surfanje u nekim ZET-ovim tramvajima

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Prvo je 2015. godine tehnološki napredak stigao u Beograd gdje su građanima u 30 autobusa i jednako toliko tramvaja uveli uslugu besplatnog surfanja, a zatim u Osijek i to… više »

STVARNO?

Advent u Zagrebu privukao 50 posto više turista

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Završen je Advent u Zagrebu, a prema podacima zagrebačke turističke zajednice, u proteklih mjesec i pol ostvareno je 120.000 dolazaka i 230.000 noćenja. Vlasnicima štandova na… više »

CEKATE

Kreativne radionice za školarce tijekom praznika

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Već tradicionalno, u Cekate-u smo za naše školarce pripremili zanimljive radionice kako bi zimske praznike proveli što ljepše i kvalitetnije. Kad već nema puno… više »

INFORMACIJE

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Sveta Tri kralja 2017.

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Radno vrijeme trgovina na blagdan Sveta Tri kralja 2017. BILLABilla radno vrijeme Sveta Tri kralja. petak 6. siječnja - do 14 ili 20 sati. DIONA:Diona radno vrijeme Sveta Tri… više »

DAZ

Arhivalija za siječanj 2017.

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Arhivalija za mjesec siječanj 2017. može se, kao i svakoga mjeseca, vidjeti na prozoru Državnog arhiva u Zagrebu, a odabrana je sljedeća: HR-DAZG-37.4, NOGZ KABINET PREDSJEDNIKA SIG. 74… više »

NAJAVE

Humanitarni koncert za nezbrinute njuške u Vintageu

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

U četvrtak , 05.01.2017. s početkom u 21h, u Vintage Industrial Baru, Savska 160, Zagreb,održat će se humanitarni koncert za Indigo njuške. Svrha koncerta je prikupljanje donacija za… više »

EH, DA ...

Posebna regulacija prometa u Zagrebu zbog Snježne kraljice

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Povodom održavanja skijaških natjecanja FIS Svjetskog kupa pod nazivom 'Snow Queen Trophy' i zatvaranja prometa dana 3. i 5. siječnja 2017. godine, za sav promet, osim busa ZET-a,… više »

skrolaj na vrh