Zagreb
MMM

Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Potpuno drugačija adventska priča počela je na prostoru ljetne pozornice Tuškanac u okružju magične park šume u centru Zagreba. Pop Up Winter Garden u intimnijem okruženju na… više »

DOĐITE

Pet najzanimljivijih iskustava u Muzeju realnosti

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Virtualna stvarnost, hologrami, optičke iluzije i interaktivne instalacije samo su neki od eksponata koji nas ove godine, od 12. do 18. prosinca, očekuju u Muzeju realnosti. Upravo će uz… više »

NINJAS

Besplatne zimske radionice za srednjoškolce

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Već četvrtu godinu zaredom Visoko učilište Algebra održava besplatne zimske radionice za maturante i srednjoškolce na kojima se učenici mogu upoznati s nekim od najatraktivnijih… više »

10. 12.

Međunarodni dan prava životinja na Trgu

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Ako je itko pomislio da je biti vegan i aktivist za prava životinja lako i jednostavno, prevario se. Ono najteže nema veze s hranom i odricanjem, već sve koji izaberu život bez okrutnosti… više »

DOĐITE

Tribina Otvoreni dijalog

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

U okviru ciklusa pod naslovom Aporije psihe: filozofske, psihijatrijske i bioetičke perspektive, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata… više »

DOĐITE

Dosad se Fuliralo oko 30 000 posjetitelja

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Fuliranje svojom kreativnom i raznolikom ponudom uvelike doprinosi Zagrebu u obrani titule Najbolje adventske destinacije u Europi. Tako je samo u desetak dana Fuliranja, Tomićevu i Kurelčevu… više »

DAZG

Arhivalija mjeseca za prosinac 2016.

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

HR-DAZG-1152 Pavić Milan, 153. U iščekivanju bijelog Božića, donosimo Vam fotografiju poznatog zagrebačkog fotografa i umjetnika Milana Pavića iz 1958. godine. Uživanje u snježnim… više »

DOĐITE

Premijerni adventski Market u Martićevoj se ne propušta

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Advent u Design Districtu - Market u Martićevoj otvara se u četvrtak 1. prosinca, što će biti obilježeno koncertom s nastupom Elvira Lakovića Lake i Mirele Laković Lele u 19 sati. U… više »

KRENITE!

Advent u Zagrebu - raspored događanja

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Advent u Zagrebu počeo je sa svojim brojnim događanjima, pa evo što ćete moći tijekom sljedećih mjesec dana raditi na mnogim mjestima u gradu:  Na Zrinjevcu se u 23… više »

NARAVNO ...

Holding izgubio na sudu - godinu dana pljačkaju Zagrepčane!

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Dražen je umirovljeni inženjer građevine i prije godinu dana tužio je Zagrebački holding Visokom upravnom sudu. Tražio je ukidanje odredbi gradske Skupštine, cjenika i općih uvjeta… više »

STRAŠNO

Četiri urbane katastrofe Milana Bandića

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Više od 3000 arhitekata prije dva tjedna je poslalo Milanu Bandiću dopis u kojim navode sve propuste i (ne)djela, a mi ćemo navesti samo četiri ... jer za navođenje svega treba… više »

SVI NA CVJETNI!!

Cvijet za Cvjetni - dođite na prosvjed!

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

'Vratimo cvijeće na Cvjetni!', piše u pozivu na prosvjed zbog posljednjih odluka gradonačelnika Zagreba Milana Bandića vezanih uz Cvjetni trg 'Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, moramo… više »

EH, DA ...

Pet izazova za budućeg zagrebačkog gradonačelnika

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Prometnice ispod kojih se otvaraju rupe, loša situacija u vrtićima, gubitci u vodovodnom sustavu, kvalitetno raspolaganje gradskom imovinom i pronalaženje rješenja za… više »

FULIRANJE 2016

Najbolja zabava očekuje nas na Fuliranju

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Utorak je rezerviran za B side for colectiv uz rezidente DJ-a William Collinsa, Junatsa i E1. Srijedom puštaju DJ. Legents: 30.11- Slavin Balen by Zagreb Disco Festival 7.12. - Alen… više »

UDOMI ME

Kawasaki 3p za napuštene Indigo njuške

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Veliki ljubitelji pasa I ostalih životinja, Kawasaki 3p svoj veliki hit 'Ni da ni ne' prepjevali  su u 'Udomi me' kako bi pomogli u humanitarnoj akciji za dobrobit i zaštitu… više »

skrolaj na vrh