Zagreb
HUMANITARNO

Uskrs na dar - pomozite potrebitima

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Uskrs je sve bliže, a potrebitih u našem gradu uvijek ima, na žalost. Srećom, tu su divne cure iz udruge FB Humanitarci Zagreb koje, kao i uvijek, organiziraju humanitarnu akciju… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za ožujak 2018.

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Trgovine i poduzeća 1987. na Trgu Republike, danas Trg bana Josipa Jelačića HR-DAZG-1309 Kranjc Mihajlo, privr. svež. 4. Skupština općine Centar je, preko Društva arhitekata… više »

DOĐITE

Mali Food Hub #2 u Travel&Technology HUBu u subotu

objavljeno prije 4 mjeseca

Drugo izdanje Malog Food Huba održat će se u subotu, 24.veljače od 10 do 14 sati u Travel&Technology HUB-u Gacka16, a ovoga puta u fokusu će biti Velika razmjena sjemena ZMAG /… više »

KATASTROFA

Grad Zagreb u biciklistički promet ulaže - prosipanjem boje

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Grad Zagreb objavio je detaljno Izvješće o biciklističkom podsustavu unutar prometnog sustava Grada Zagreba za 2017. na 38 stranica. U Sindikatu biciklista su, međutim, nezadovoljni te… više »

INICIJATIVA

Pokrenuta kampanja Nije cool biti bully

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Grad Zagreb u suradnji s Centrom za zdravlje mladih pokrenuo je javnozdravstvenu kampanju "NIJE COOL BITI BULLY", s nakanom podizanja svijesti o rizičnim i zaštitnim čimbenicima u… više »

DOĐITE!

Besplatni zagrljaji u Zagrebu na Valentinovo

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Pozivamo vas da danas, 14.02.2018. u Zagrebu, na središnjem gradskom trgu bana Josipa Jelačića od 18.00-19.00h, a u organizaciji volontera Udruge… više »

COOL

Završio 4. Whisky Fair Zagreb

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Između 3000 posjetitelja 4. Whisky Faira Zagreb, vrhunskih poznavatelja i ljubitelja whiskyja, u zagrebačkom Plaza Event Centru, bili su i Božo Sušec, Željko Bebek i Ružica Bebek, Ivan… više »

SJAJNO!

Prvi dan 4. Whisky Faira Zagreb

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

U zagrebačkom Plaza Event Centru 9. veljače u 15:00 počeo je 4. Whisky Fair Zagreb 2018, najveće hrvatsko okupljanje ljubitelja whiskyja. Očekuje se da će četvrto izdanje koje završava… više »

CEKATE

Dječje Valentinovo na Knežiji uz CeKaTe

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Vijeće mjesnog odbora Knežija u suradnji sa Centrom za kulturu Trešnjevka organizira 14. veljače Valentinovo na Knežiji. Program će se održati u Domu kulture Knežija, Albaharijeva 2 s… više »

COOL

Zagreb ponovno pri vrhu gradova u kojima se zimi na posao ide biciklom

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Zagreb i ove godine sudjeluje u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao, pohvalnoj inicijativi koja je 2013. pokrenuta u Kanadi kao prijateljsko natjecanje među gradovima i zemljama… više »

NAJAVE

4. Whisky Fair Zagreb 2018 donosi niz ekskluzivnih whiskyja

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Zagrepčankama i Zagrepčanima je veljača već nekoliko godina sinonim za whisky jer donosi najveći whisky sajam u regiji, a svake godine pridružuju im se i brojni posjetitelji iz ostalih… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za veljaču 2018.

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Već 1947. god. "Narodni list" objavljuje članak u kojem građani grada Zagreba pišu o potrebi posjeta muzejima i važnijim mjestima u gradu Zagrebu. Ukazuje se na veliki broj… više »

POMOZITE!

Pomozite maloj Vinnie

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Vinnie je mješanka njufića stara 6 mjeseci, udomljena sa 4 od ljudi koji nisu imali više mjesta za nju jer im je postala prevelika i prevelika briga uz djecu. Kod njih je dosta… više »

DOĐITE

Pretvori svoj hobi u besplatno putovanje

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Mega tim istraživača besplatnog putovanja… više »

11. PUT

Sutra je Dan mimoza, dođite na Cvjetni!

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Javnozdravstvena akcija će biti održana u organizaciji Hrvatske lige protiv raka, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba, Ligine udruge Zdravka i… više »

skrolaj na vrh