Zagreb

Pasica kasica – mala, ali važna akcija za napuštene njuškice

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mala, ali važna akcija za napuštene njuškice pod nazivom Pasica kasica pokrenuta je u prosincu 2016. godine s ciljem pomaganja psima u skloništima i azilima, ali na… više »

DOĐITE

Welcome Spring Festival – novi festival ovog proljeća u Zagrebu

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Prvi dan proljeća donosi i novi festival u centar Zagreba! Od 21. do 26. ožujka Strossmayerov trg postaje dom Welcome Spring Festivala. Festivala na kojem se ljudi i priroda vole. … više »

DOĐITE!

Veliki biciklistički prosvjed u Zagrebu

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Greenpeace Hrvatska, Sindikat biciklista i Zelena akcija u nedjelju 12. ožujka u 16h, organiziraju masovnu biciklističku vožnju kroz Zagreb s ciljem osvještavanja što većeg… više »

NAJAVE

Otvorena rasprava Dinamička svjetska okolina na Filozofskom

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Krug mladih urednika »Filozofskih istraživanja« i Udruženje studenta filozofije Filozofskog fakulteta pozivaju zainteresirane na otvorenu raspravu »Dinamička svjetska… više »

TRIBINA

Tribina Narod pod oružjem – je li nam potreban vojni rok?

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu… više »

ZG HUMANITARCI

Nova akcija - Uskršnja čarobna škrinjica

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Uskršnji zeko pronašao je ključeve Čarobne škrinjice Zagrebačkih humanitaraca i otvara ju za vaše donacije. Za 19 obitelji o kojima brinu Zagrebački… više »

DOĐITE

Četvrti Sajam kućnih ljubimaca

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Nakon tri odlična, uspješno održana Sajma kućnih ljubimaca, zadovoljstvo nam je što vas možemo pozvati i na 4. Sajam kućnih ljubimaca koji će se kao i dosad održati u Westgate… više »

DAZ

Arhivalija za mjesec ožujak 2017.

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Državni arhiv u Zagrebu ima sjajan običaj predstavljanja zanimljivosti iz svog fundusa - Arhivaliju mjeseca. U suradnji s DAZ-om, ovoga mjeseca donosimo zanimljivu spomenicu, koju inače… više »

WS 2017

Završen treći Whisky sajam

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

U zagrebačkom Plaza Event Centru završilo je treće izdanje Whisky sajma ZG017 koje je okupilo više od 2000 zaljubljenika u whisky. Najveći broj izlagača do sada posjetiteljima… više »

SJAJNO

Uspješan prvi dan Whisky sajma ZG017

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Više od 1000 posjetitelja prvi dan trećeg izdanja Whisky sajma u zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) imalo je priliku isprobati rekordan broj whiskyja. Na sajmu ove… više »

DDZ 2017

Design District Zagreb ove godine duži, raznovrsniji i “zeleniji“

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Festival Design District Zagreb, koji je po prvi puta organiziran u lipnju 2016., ove će se godine održati od 13. do 18. lipnja i ponuditi dva dana sadržaja više. U suradnji s… više »

DOĐITE

Whisky sajam ZG017 u Plaza Event Centru

objavljeno prije 6 mjeseci

u Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) u Zagrebu će se u petak i subotu, 24. i 25. veljače, okupiti velik broj ljubitelja whiskyja na Whisky sajmu ZG017. Treće izdanje sajma donosi… više »

WTF?!

Najnesigurnija metropola EU u prometu je - Zagreb!

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Udruga Sigurnost u prometu (SUP), u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, jučer je organizirala okrugli stol naziva ''Aktualno stanje sigurnosti cestovnog… više »

SJSJNO

Od 1. ožujka biciklom u bus

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine su većinom glasova prihvatili odluku kojom se omogućuje prijevoz bicikala na autobusima. Odlukom o prijevozu putnika u javnom prometu, prijevoz… više »

BRAVO!

Biciklisti pozivaju gradonačelnika da vozi bicikl i kada kamere nisu uključene

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Sutra je 5. Međunarodni dan zimske vožnje biciklom na posao, inicijativa prijateljskog natjecanja među gradovima, državama i organizacijama, koja je pokrenuta u Kanadi 2013. godine i uvijek… više »

skrolaj na vrh