Zagreb
DOĐITE

Dosad se Fuliralo oko 30 000 posjetitelja

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Fuliranje svojom kreativnom i raznolikom ponudom uvelike doprinosi Zagrebu u obrani titule Najbolje adventske destinacije u Europi. Tako je samo u desetak dana Fuliranja, Tomićevu i Kurelčevu… više »

DAZG

Arhivalija mjeseca za prosinac 2016.

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

HR-DAZG-1152 Pavić Milan, 153. U iščekivanju bijelog Božića, donosimo Vam fotografiju poznatog zagrebačkog fotografa i umjetnika Milana Pavića iz 1958. godine. Uživanje u snježnim… više »

DOĐITE

Premijerni adventski Market u Martićevoj se ne propušta

objavljeno prije 5 mjeseci

Advent u Design Districtu - Market u Martićevoj otvara se u četvrtak 1. prosinca, što će biti obilježeno koncertom s nastupom Elvira Lakovića Lake i Mirele Laković Lele u 19 sati. U… više »

KRENITE!

Advent u Zagrebu - raspored događanja

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Advent u Zagrebu počeo je sa svojim brojnim događanjima, pa evo što ćete moći tijekom sljedećih mjesec dana raditi na mnogim mjestima u gradu:  Na Zrinjevcu se u 23… više »

NARAVNO ...

Holding izgubio na sudu - godinu dana pljačkaju Zagrepčane!

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Dražen je umirovljeni inženjer građevine i prije godinu dana tužio je Zagrebački holding Visokom upravnom sudu. Tražio je ukidanje odredbi gradske Skupštine, cjenika i općih uvjeta… više »

STRAŠNO

Četiri urbane katastrofe Milana Bandića

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Više od 3000 arhitekata prije dva tjedna je poslalo Milanu Bandiću dopis u kojim navode sve propuste i (ne)djela, a mi ćemo navesti samo četiri ... jer za navođenje svega treba… više »

SVI NA CVJETNI!!

Cvijet za Cvjetni - dođite na prosvjed!

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

'Vratimo cvijeće na Cvjetni!', piše u pozivu na prosvjed zbog posljednjih odluka gradonačelnika Zagreba Milana Bandića vezanih uz Cvjetni trg 'Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, moramo… više »

EH, DA ...

Pet izazova za budućeg zagrebačkog gradonačelnika

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Prometnice ispod kojih se otvaraju rupe, loša situacija u vrtićima, gubitci u vodovodnom sustavu, kvalitetno raspolaganje gradskom imovinom i pronalaženje rješenja za… više »

FULIRANJE 2016

Najbolja zabava očekuje nas na Fuliranju

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Utorak je rezerviran za B side for colectiv uz rezidente DJ-a William Collinsa, Junatsa i E1. Srijedom puštaju DJ. Legents: 30.11- Slavin Balen by Zagreb Disco Festival 7.12. - Alen… više »

UDOMI ME

Kawasaki 3p za napuštene Indigo njuške

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Veliki ljubitelji pasa I ostalih životinja, Kawasaki 3p svoj veliki hit 'Ni da ni ne' prepjevali  su u 'Udomi me' kako bi pomogli u humanitarnoj akciji za dobrobit i zaštitu… više »

INICIJATIVE

Prosvjed Središće za MSU - protiv betonizacije

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Građanska inicijativa Sumrak gradnje u Središću - Središće za MSU, u subotu je kod Muzeja suvremene umjetnosti (MSU) organizirala prosvjed protiv gradnje zgrade od devet katova… više »

INICIJATIVA

Dođite na prosvjed Sumrak gradnje u Središću - Središće za MSU

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Pozivamo sas da nam se pridružite u mirnom prosvjedu za očuvanje Muzeja suvremene umjetnosti (MSU), zelenih oaza i humanih urbanističkih rješenja Novog Zagreba, kaže još jedna… više »

BIOETIČKI UTORAK

Tribina TTIP sporazum i pad demokracije

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskogbioetičkog društva, suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za… više »

NAPOKON

Otvoreno pismo Hrvatske komore arhitekata zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Hrvatska komora arhitekata odlučila je poslati otvoreno pismo zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, očito zgrožena najnovijim arhitektonskim nedjelima kojima on natrpava grad,… više »

NARAVNO!

Velika većina stanovnika Savice ne želi crkvu u parku

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

GfK je anketu proveo na uzorku od nasumično odabranih 200 ispitanika iz različitih dobnih i spolnih skupina te zaposlenih, nezaposlenih i umirovljenika. "Čak 77 posto ispitanika izjasnilo se… više »

skrolaj na vrh