Zagreb
ANALIZA

Bandić slavio što gubitak glasova nije i – veći!

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Do završetka mjesnih izbora u Gradu Zagrebu 21. svibnja 2017.g. mnogi su građani bili uvjereni da riječ „veći" znači veći broj nekih brojivih čestica, a da riječ „manje"… više »

SUPER

Na Črnomercu održan Sajam dobrosusjedstva

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Zagrebačka pivovara još je jednom pokazala važnost dobrosusjedskih odnosa te u sklopu svog društveno odgovornog projekta „Pivovara moj susjed" podržala Sajam… više »

EHHH...

Građani su rekli svoje - a političari to zanimljivo tumače

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Milan Bandić jednim je odgovorom nakon objave privremenih rezultata prvoga kruga lokalnih izbora rekao, zapravo, sve - na novinarsko pitanje kako tumači da je ovoga puta osvojio manje glasova… više »

PODACI

Obmanjivanje javnosti o velikoj potpori birača Bandiću!

objavljeno prije 5 mjeseci

Milan Bandić u predizbornoj kampanji izbjegava javna sučeljavanja s ostalim kandidatima za gradonačelnika, a njegovu kandidaturu umjesto po zakonu minimalnih 5.ooo građana svojim je potpisom… više »

PRIPAZITE :)

Norijada 2017. - program i posebna regulacija prometa

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

U petak 19. svibnja 2017. na području Grada Zagreba obilježava se završetak školovanja završnih razreda srednjih škola pod nazivom Dan maturanata ili popularno… više »

DOĐITE

Mali plac u Vintage vrtu

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Jedinstvena mobilna tržnica lokalnih i organskih proizvoda i poznato gastronomsko događanje Mali plac gostovat će u vrtu Vintage Industrial Bara u Savskoj 160 u petak, 19. svibnja od 16 do 20… više »

PREDIZBORNO

Zagrepčani mogu odgoditi plaćanje komunalija

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Zahtjev za odgodom plaćanja, obročnom otplatom i otpisom zateznih kamata za račune za vodu, plin i odvoz smeća, kao i otpustu dijela troškova postupka mogu podnijeti građani s… više »

POZIV

19. Međunarodni sajam MINERAL EXPO u Zagrebu

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

MINERAL EXPO održava se po 19. puta u Zagrebu, i to 19, 20. i 21. svibnja 2017. u Domu sportova, u petak, subotu i nedjelju, od 10 do 20 sati. Cijena jednodnevne ulaznice je 20… više »

INICIJATIVA

#PLAC je opet IN

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Sinoć je na Britanskom trgu predstavljen novi projekt #PLAC - #placforma koja za cilj ima pružiti novi distribucijski kanal malim OPG-ovima ali i pokrenuti i rasplesati gradske placeve te… više »

DOĐITE!

Prosvjed - Snaga promjene

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Na internetu se pojavila grupa na Facebook stranici Snaga promjene koja poziva na prosvjed koji će se održati 19. svibnja 2017. na Trgu J. bana Jelačića. Još nije navedeno tko… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za svibanj 2017.

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Položajni nacrt perivoja Maksimir koji je u ožujku 1930. godine izradio Gradski mjernički odsjek HR-DAZG-1122 Zbirka građevne dokumentacije Poglavarstva grada Zagreba (kut. 2378) Između dva… više »

POZIV

Počinje Zagrebački piknik u Maksimiru

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Organizatori Zagrebačkog piknika u parku Maksimir, prvi puta predstavljenog prošle godine, najavljuju novu sezonu piknika u omiljenom zagrebačkom parku! Cjelodnevno događanje koje je… više »

DOĐITE

Pop-up izdanje Pasice kasice na Tjednu dizajna

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Uz uspješnu suradnju s kreativcima pokrenutu s ciljem pomaganja životinjama u skloništima i azilima te poticanja njihovog udomljavanja, Pasica kasica započinje i… više »

READYMADE

Novosti iz Ilice | Što je u programu ovog utorka?

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Svi izložbeni prostori (Ilica 69, Ilica 87 i Ilica 124)) otvoreni su svakoga dana od 12.00 do 20.00 sati, a ovoga utorka 9.5.2017. nemojte propustiti: ILICA 69 / dvorište 17.00DIJALOG… više »

PRIJAVITE SE!

"Škola bicikliranja 18+" – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, udruga Sigurnost u prometu ovu će srijedu, 10. svibnja, u Zagrebu održati besplatnu edukaciju i trening… više »

skrolaj na vrh