Zagreb
AKCIJA

Zvončica Vucković poziva na mikročipiranje pasa

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Već tradicionalnoj ljetnoj kampanji udruge Prijatelja životinja pod nazivom „Obitelj na more, a pas na ulicu?!" ove godine pridružila se manekenka Zvončica Vucković koja je upravo za… više »

25. 6.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti, 25. 6. 2017.

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 25. 6. 2017. ne razlikuje se previše od ostalih neradnih dana u Hrvata koji su i dalje radnicima u trgovini prilična… više »

22. 6. 2017.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2017

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2017. u principu je prilično očekivano - kao i za većinu ostalih praznika, najveći broj trgovina i… više »

GROZNO

Zagreb ima - 20 tisuća vrana!

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

U devet zagrebačkih kvartova zabilježeni su napadi vrana na ljude ove godine, a svaki dan pet do šest Zagrepčana zove Zrinjevac sa zahtjevom za uklanjanje gnijezda vrana, no to je… više »

ZET

Ljetni vozni red ZET-a

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Školski praznici su počeli što, kao i ranijih godina, dovodi do smanjenja prometne potražnje te će se sukladno tome prilagoditi raspored vožnje u tramvajskom i autobusnom… više »

MLJAC

6. Festival slastica SLATKI GUŠTI na Zrinjevcu

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Zagrebački park Zrinjevac od 22. 6. do 2. 7. postat će dom 6. festivala slastica Slatki gušti by Electrolux. Ovaj već svima dobro poznati festival u organizaciji Dobre vibre za svoj… više »

VEGE SAJAM

Uoči 6. VegeSajma Igor Barberić poziva na veganstvo

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Utorak 20. lipnja 2017. datum je kada se definitivno trebate prošetati zagrebačkim Trgom bana Jelačića i pogledati što sve imaju u ponudi izlagači 6. VegeSajma, koji nude… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 15. lipnja 2017.

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 15. 6. 2017. kod najvećeg broja trgovina zapravo je preslikano nedjeljno radno vrijeme Radno vrijeme trgovina na Tijelovo 15. 6.:… više »

NAJAVE

Otvorenje Pop Up Summer Gardena i sezone filmskih festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Ovog četvrtka, 15. lipnja 2017. od 18h na LJETNOJ POZORNICI TUŠKANAC, udaljenoj svega nekoliko minuta od samog centra Zagreba, započinje prvo izdanje Pop Up Summer Gardena! Okružje… više »

DOĐITE

VegeSajam kao pozdrav ljetu

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

U utorak 20. lipnja 2017. od 9 do 19 sati, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, održava se 6. VegeSajam. Cilj VegeSajma jest upoznati građane i turiste s ponudom i prednostima zdravih,… više »

PAWSITIVE

Kako se šišaju kućni ljubimci

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Šišanje kućnih ljubimaca nije tako jednostavno kao što izgleda na prvi pogled, pa je stoga takve stvari najbolje prepustiti profesionalcima - evo kako to radi salon… više »

BRAVO

Deset tisuća ljudi ispunilo 16. Zagreb Pride

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Zagreb Pride, šesnaesta Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji koja se u subotu održala pod sloganom "Slobodan život počinje ponosom" okupila je prema riječima organizatora oko 10… više »

PRIPAZITE

Zagreb Pride 2017 - posebna regulacija prometa

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Trasa kretanja kolone pješaka je: Rooseveltov trg - Trg maršala Tita (zapadni kolnik) - Frankopanska - Ilica - Trg bana Josipa Jelačića - Draškovićeva -… više »

ŠETAJTE!

Kreće osma sezona Tajni Griča

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Noćna kazališna tura Tajne Griča, koja već sedam godina svojim inovativnim konceptom privlači brojne domaće i inozemne turiste i Zagrepčane, i ove će se sezone održavati - svakog petka… više »

KAOS?

Posebna regulacija prometa za INA Delta Rally

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

U petak i subotu Zagreb ugošćuje utrku INA Delta Rally zbog koje će vrijediti posebna regulacija prometa, upozorila je zagrebačka policija. Utrka će se održati na prometnicama na… više »

skrolaj na vrh