Zagreb
HUMANITARNO

Pomozite da im zima bude toplija

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Zima se bliži, a s njom i vrlo niske temperature. Na žalost, u našem gradu i dalje ima ljudi koji si ne mogu priuštiti grijanje, pa su naši prijatelji iz Udruge FB… više »

COOL

U Gradskom vrtu Mandlova otvorena sportska zona

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Gradski vrt Mandlova dobio je svoju sportsku zonu u kojoj će osim sadnje i uređenja svojih vrtova, vlasnici vrtnih parcela moći uživati i u raznom sportskom sadržaju. Pravi sportski duh… više »

OPREZ

Posebna regulacija prometa zbog zagrebačkog maratona

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

U organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza od 10 do 15 sati, održat će se 25. Zagreb maraton. Za sav promet sljedeće ulice i trgovi bit će privremeno zatvoreni: Ilica od Selske do Trga bana… više »

ZNA SE ... SVE

Tko je kriv za terase na Cvjetnom? Pogodite!

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Zrinka Paladino, zamjenica pročelnika Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode, na svom je Facebooku u opsežnom statusu objavila detaljnije informacije o izdavanju… više »

DAN NEOVISNOSTI

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2016.

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2016. ove godine, na žalost svih zaposlenih, pada u subotu pa će tek nekima donijeti malo odmora, no ne baš… više »

SRAMOTA

Grad Zagreb ponovo krši vlastite propise - radi privatnog interesa

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Stranka ZA GRAD oštro se protivi politici sadašnje gradske uprave koja već tradicionalno pogoduje privatnom interesu i provodi uzurpaciju javnog prostora. Prilikom nedjeljnog… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec listopad

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

HR-DAZG-38-Ured za katastar ( 1883./1959. ), kut.894. Popis kućnih brojeva, imena, prezimena i nadimaka (prisvarka) porezne općine Zaprešić iz 1894.godine (tada sela) u svrhu popisa… više »

KVIZ

Prijavite svoje ekipe za KOZu još jučer!

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

U nedjelju, 9. listopada, s početkom u 19 sati održat će se nova KOZa, kviz općeg znanja. Kviz će se sastojati od raznovrsnih pitanja podijeljenih u pet standardnih kategorija: Opći kaos… više »

1. LISTOPADA

Tijela nisu za roštilj

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Povodom obilježavanja Svjetskog dana vegetarijanstva (1. listopada) i Svjetskog dana životinja s farma (2. listopada), udruga Prijatelji životinja pozvala je sve da se odluče na pozitivne… više »

DOĐITE

Vikend zdravlja na Velesajmu

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Širok raspon tema obuhvaća i problem pretilosti kao uzročnika mnogih problema, zatim audiometriju u prevenciji gubitka sluha, prirodno liječenje neplodnosti u Daruvarskim toplicama te… više »

UPOZORENJE

Čaša Save na Zrinjevcu

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Instalacija pod nazivom Čaša Save, skulptura u obliku predimenzionirane čaše unutar koje se, zahvaljujući dvostrukim stijenkama, nalazi voda iz rijeke Save, postavljena je danas… više »

DOĐITE

Humanitarni koncert za Indigo njuške

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi svoj treći rođendan.  Uz predstavljanje rada Udruge, te uz slavljeničku tortu, proslavu rođendana će uveličati i glazbeni… više »

NAPOKON

Moderniji i atraktivniji Zoološki vrt otvorio vrata posjetiteljima

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

U 2015. godini Grad Zagreb posjetilo je više od milijun turista. Glavni grad Republike Hrvatske u zadnjih nekoliko godina bilježi konstantan rast broja posjetitelja, a kako bi se taj… više »

VJEŽBAJTE!

Tjedan otvorenih vrata Synergy fitness centra

objavljeno prije 6 mjeseci

Synergy, novootvoreni fitness centar i ovim putem sas poziva na Tjedan otvorenih vratakoji se održava od 26.9. do 1.10. Nalaze se u samom središtu Zagreba, u Praškoj ulici 10, a… više »

PROSVJEDNA AKCIJA

Oslobodite prostor za bicikliste i pješake!

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Prosvjednim performansom ispred zgrade Gradske uprave danas na međunarodni Dan bez automobila aktivisti i aktivistice Zelene akcije zahtijevali su promjenu gradske politike kojom se omogućava… više »

skrolaj na vrh