Zagreb
BIOETIČKI UTORAK

Tribina Gradovi od otpada i budućnost okoliša

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu… više »

COOL

Besplatno surfanje u nekim ZET-ovim tramvajima

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Prvo je 2015. godine tehnološki napredak stigao u Beograd gdje su građanima u 30 autobusa i jednako toliko tramvaja uveli uslugu besplatnog surfanja, a zatim u Osijek i to… više »

STVARNO?

Advent u Zagrebu privukao 50 posto više turista

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Završen je Advent u Zagrebu, a prema podacima zagrebačke turističke zajednice, u proteklih mjesec i pol ostvareno je 120.000 dolazaka i 230.000 noćenja. Vlasnicima štandova na… više »

CEKATE

Kreativne radionice za školarce tijekom praznika

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Već tradicionalno, u Cekate-u smo za naše školarce pripremili zanimljive radionice kako bi zimske praznike proveli što ljepše i kvalitetnije. Kad već nema puno… više »

INFORMACIJE

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Sveta Tri kralja 2017.

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Radno vrijeme trgovina na blagdan Sveta Tri kralja 2017. BILLABilla radno vrijeme Sveta Tri kralja. petak 6. siječnja - do 14 ili 20 sati. DIONA:Diona radno vrijeme Sveta Tri… više »

DAZ

Arhivalija za siječanj 2017.

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Arhivalija za mjesec siječanj 2017. može se, kao i svakoga mjeseca, vidjeti na prozoru Državnog arhiva u Zagrebu, a odabrana je sljedeća: HR-DAZG-37.4, NOGZ KABINET PREDSJEDNIKA SIG. 74… više »

NAJAVE

Humanitarni koncert za nezbrinute njuške u Vintageu

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

U četvrtak , 05.01.2017. s početkom u 21h, u Vintage Industrial Baru, Savska 160, Zagreb,održat će se humanitarni koncert za Indigo njuške. Svrha koncerta je prikupljanje donacija za… više »

EH, DA ...

Posebna regulacija prometa u Zagrebu zbog Snježne kraljice

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Povodom održavanja skijaških natjecanja FIS Svjetskog kupa pod nazivom 'Snow Queen Trophy' i zatvaranja prometa dana 3. i 5. siječnja 2017. godine, za sav promet, osim busa ZET-a,… više »

SILVESTROVO

Svi dočeci Nove godine u Zagrebu

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Nova godina može se dočekati na otvorenom besplatno, a gotovo svaka lokacija Adventa u Zagrebu ima svoj program.  Trg bana Jelačića - hitom "Tek je 12 sati" u novu 2017. okupljene… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2016. i Novu 2017. godinu

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Radno vrijeme trgovina na Staru godinu 2016. i Novu 2017. godinu BILLABilla radno vrijeme Stara godina 31. 12. subota - do 18 ili 20 sati. Billa radno vrijeme Nova… više »

PRIJAVITE SE!

Besplatne radionice i edukacije rada sa staklom u Bokartu

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Iskoristite priliku i otkrijte sve tajne stakla! Radionice su namijenjene arhitektima, umjetnicima, dizajnerima i svima drugima čija je struka donekle vezana uz staklo pa čak i… više »

BLAGDANI

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Božić 2016.

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2016. ipak će donijete neke male razlike od dosadašnjih blagdana, barem što se tiče jednog velikog… više »

INICIJATIVE

Završio sjajan ciklus radionica Izrazi sebe!

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Vrijeme Adventa Nova Stranica Zagreb - Udruga za poticanje čitanja i promicanje književnih i kulturnih vrijednosti - odučila je spojiti s Mjesecom knjige te u sklopu svojih… više »

DOĐITE

Najzabavniji Badnjak ove zime je na Fuliranju

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Fuliranje je ove zime definitivno opravdalo titulu najboljeg i najatraktivnijeg adventskog projekta u Zagrebu. Dobra zabava se nastavlja i za Badnjak kada sve željne dobre zabave i ukusnog… više »

STRAŠNO

Ovo se zapravo želi graditi u parku Trnjanska Savica

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

U nastojanjima da se što jasnije vizualizira površina koju bi planirani crkveni kompleks zauzimao u parku Trnjanska Savica, do sada se najviše koristila usporedba s… više »

skrolaj na vrh