Zagreb
STRAŠNO

Ovo se zapravo želi graditi u parku Trnjanska Savica

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

U nastojanjima da se što jasnije vizualizira površina koju bi planirani crkveni kompleks zauzimao u parku Trnjanska Savica, do sada se najviše koristila usporedba s… više »

DOĐITE

Humanitarni koncert za Indigo njuške u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Humanitarni koncert za Indigo njuške održat će se 5. siječnja 2017. godine u Vintage Industrial Baru, Savska cesta 160, Zagreb. Glavni pokretač i organizator je jedna od najpoznatijih… više »

BIOETIČKI UTORAK

Tribina Diskriminacija građana: potrošač vs. trgovac

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu… više »

KONTRA MILANA

Pravo na grad i Zelena akcija zasuli poglavarstvo lažnim novcem

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

'Grad Zagreb na odlagalište Jakuševac godišnje baci oko 155 milijuna kuna', kažu u Zelenoj akciji. Zbog neadekvatnog sustava odvojenog prikupljanja otpada aktivisti i… više »

ŽIVJELI!

Ove zime najljepše božićne priče stižu iz Beck`sa

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Jučer je u sklopu Marketa u Martićevoj predstavljen digitalni natječaj - Beck's stories koji omogućuje svima da svoju maštu i kreativnost pretoče u riječi i pritom osvoje vrijedne… više »

EH, DA ...

U Zagrebu se voli - ectasy

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Analiza otpadnih voda u preko 50 europskih gradova i 18 europskih zemalja provedena u ožujku ove godine pokazala je kako je Zagreb jedan od vodećih gradova po pitanju konzumacije droga,… više »

SRAMOTA!!!

Zagreb: europska prijestolnica smeća

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Grad Zagreb je u izvještaju Europske komisije iz 2015. proglašen zadnjim od 28 glavnih gradova Europske unije u odvajanju i recikliranju otpada. Lošim sustavom… više »

MMM

Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Potpuno drugačija adventska priča počela je na prostoru ljetne pozornice Tuškanac u okružju magične park šume u centru Zagreba. Pop Up Winter Garden u intimnijem okruženju na… više »

DOĐITE

Pet najzanimljivijih iskustava u Muzeju realnosti

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Virtualna stvarnost, hologrami, optičke iluzije i interaktivne instalacije samo su neki od eksponata koji nas ove godine, od 12. do 18. prosinca, očekuju u Muzeju realnosti. Upravo će uz… više »

NINJAS

Besplatne zimske radionice za srednjoškolce

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Već četvrtu godinu zaredom Visoko učilište Algebra održava besplatne zimske radionice za maturante i srednjoškolce na kojima se učenici mogu upoznati s nekim od najatraktivnijih… više »

10. 12.

Međunarodni dan prava životinja na Trgu

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Ako je itko pomislio da je biti vegan i aktivist za prava životinja lako i jednostavno, prevario se. Ono najteže nema veze s hranom i odricanjem, već sve koji izaberu život bez okrutnosti… više »

DOĐITE

Tribina Otvoreni dijalog

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

U okviru ciklusa pod naslovom Aporije psihe: filozofske, psihijatrijske i bioetičke perspektive, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata… više »

DOĐITE

Dosad se Fuliralo oko 30 000 posjetitelja

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Fuliranje svojom kreativnom i raznolikom ponudom uvelike doprinosi Zagrebu u obrani titule Najbolje adventske destinacije u Europi. Tako je samo u desetak dana Fuliranja, Tomićevu i Kurelčevu… više »

DAZG

Arhivalija mjeseca za prosinac 2016.

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

HR-DAZG-1152 Pavić Milan, 153. U iščekivanju bijelog Božića, donosimo Vam fotografiju poznatog zagrebačkog fotografa i umjetnika Milana Pavića iz 1958. godine. Uživanje u snježnim… više »

DOĐITE

Premijerni adventski Market u Martićevoj se ne propušta

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Advent u Design Districtu - Market u Martićevoj otvara se u četvrtak 1. prosinca, što će biti obilježeno koncertom s nastupom Elvira Lakovića Lake i Mirele Laković Lele u 19 sati. U… više »

skrolaj na vrh