Zagreb
DOĐITE

Počeo ZeGeVege festival

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

ZeGeVege festival, uz mnoštvo zanimljivosti, prava je prigoda za naučiti nešto novo o održivom življenju i veganskoj prehrani. Održivo življenje je način života kojim se pri… više »

ZAPAMTITE

Prijave na Zagreb Connect otvorene do 01. listopada!

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Zagreb Connect dio je najveće europske konferencije poslovnih anđela EBAN Winter University 2016 koja se po prvi puta održava u Hrvatskoj 29. i 30. studenog u koncertnoj dvorani Vatroslav… više »

DOĐITE

Provedite nedjelju u kvARTu uz Dan Horvata – Srednjaka

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

U nedjelju 4. rujna održava se još jedan CeKaTe-ov Dan u kvARTu. Ovoga puta družit ćemo se u parku Srednjaci.. Jutarnji program Šetnja parkom, punktovi od 10:00 SPORTSKI POLIGON… više »

SVI NA TRG

Stigao ZeGeVege 2016.

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

ZeGeVege festival, uz mnoštvo zanimljivosti, prava je prigoda za naučiti nešto novo o održivom življenju i veganskoj prehrani. Održivo življenje je način života kojim se pri… više »

DOĐITE

Srijeda je dan za Mali piknik

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Na Gornjem gradu danas vas ponovno čekaju dekice s pogledom na grad. Ležerno piknik-druženje u starogradskom ambijentu i romantičnoj atmosferi održat će se od 17 do 21 sat na Vranicanijevoj… više »

DOĐITE

ZeGeVege festival na Trgu 2. i 3. rujna

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Pridružite nam se na ovogodišnjoj Zagrebačkoj Veganmaniji. Već kultni i 9. po redu ZeGeVege festival održat će se ove godine 2. i 3. rujna! Očekuje vas više od 100 domaćih i… više »

SUPER

Uživajte u Malom pikniku i ove srijede na Gornjem gradu

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

I ove srijede svratite nakon posla na Mali piknik na Vranicanijevoj, istražite stolove pune delicija domaćih OPG-ovaca i u samoposlužnom stilu složite svoju piknik-platu s organskom lokalnom… više »

ODLIČNO!

Fluorescentni prsluci za siguran put djece u školu

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

U sklopu višegodišnjega projekta Za sigurnost djece Goodyear želi doprinijeti većoj sigurnosti najmlađih sudionika u cestovnom prometu te će se početkom ove… više »

I OPET ...

Radovi u Zagrebu, kako izbjeći prometni kaos

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Zagreb je, kao i svakog ljeta, veliko gradilište na kojem se treniraju živci njegovih stanovnika - ova godina nije iznimka, pa su tako neke prometne žile kucavice grada zatvorene, a… više »

SRAMOTA!

Bandić (opet) kupuje glasove novcem Zagrepčana

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Milan Bandić nastavlja s uobičajenom praksom - prije izbora šakom i kapom dijeli novce zagrebačkih poreznih obveznika, no s obzirom na narasle političke ambicije, sad ih rasipa… više »

DOĐITE

Spašene životinje na ZeGeVege festivalu!

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Svake godine sve popularniji i posjećeniji ZeGeVege festival održivog življenja ponovno će 2. i 3. rujna 2016. privući brojne posjetitelje na zagrebački Trg bana Jelačića. U sklopu… više »

GOSPA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2016.

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. po hrvatskom običaju ne razlikuje se mnogo od obične nedjelje, osim par trgovačkih centara kojima je ipak stalo do ljudi koji… više »

KAMPANJA

Drap i Udruga Indigo pokrenuli kampanju za udomljavanje na Tinderu!

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Jeste li znali da Kupid svojim strelicama češće gađa ljude s četveronožnim prijateljima? Osim što potiču ljude na aktivniji život, poboljšavaju produktivnost na poslu i… više »

5. KOLOVOZA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2016.

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2016. neće se puno razlikovati od ostalih blagdana s izuzetkom Nove godine i Uskrsa, tj.… više »

ZEGEVEGE

Snaga je u bilju!

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Mislav Skrepnik, certificirani instruktor fitnessa i Ivana Rukavina, socijalna pedagoginja, nutricionistica biljne prehrane i polaznica programa Plant-Based Nutrition na… više »

skrolaj na vrh