Zagreb
BRAVO!

Biciklisti pozivaju gradonačelnika da vozi bicikl i kada kamere nisu uključene

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Sutra je 5. Međunarodni dan zimske vožnje biciklom na posao, inicijativa prijateljskog natjecanja među gradovima, državama i organizacijama, koja je pokrenuta u Kanadi 2013. godine i uvijek… više »

HUMANITARNO

Zagrebački humanitarci ponovno u akciji

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Novi mjesec - nova tužna i teška priča. Ovaj puta radi se o samohranoj majci sa 3 djece (15, 13 i 9) koja živi u stanu od 32m2. I ova je žena žrtva obiteljskog nasilja, a bivši… više »

CEKATE

Valentinovo na dječji način u CEKATE-u

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Pozivamo svu djecu s Knežije, a i šire, da s nama proslave ovaj divan dan LJUBAVI na KNEŽIJI. U Domu kulture Knežija djeca će plesati i pjevati ljubavi i o ljubavi. Prigodnim program… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za veljaču 2017.

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

HR-DAZG-15 Porezna uprava I Zagreb, spisi 1940. (kut.16.) Tijekom veljače su četrdesetih godina prošlog stoljeća, po običaju, građani bili dužni prijaviti porez. Objavljujemo primjerak… više »

SUDJELUJTE!

Svjetski dan zimskog bicikliranja na posao, Zagreb vodi

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

U petak, 10. veljače, na međunarodni Dan zimske vožnje biciklom na posao, stanovnici gradova diljem svijeta se "obvezuju" voziti biciklom na posao barem taj dan, bez obzira na vremenske… više »

WTF?!

Bandić želi uvesti uniforme u škole?

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Živimo u zemlji u kojoj je vojni rok bitnija tema od kurikularne reforme, o nastavku koje se ništa ne zna. I dok traje grčevita potreba za boljim obrazovanjem koje koči politika -… više »

UDOMI ME!

Udomite Reu

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Upoznajte svoju novu prijateljicu! Volite li pse u tipu ovčara? Želite li imati aktivnog psa, a opet odanog prijatelja? Rea je idealna za vas, kujica stara godinu i pol, cijepljena i… više »

UDOMI ME!

Udomite Azru

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Azra je pronađena na cesti izgladnjela i skotna. Smještena je na privremeni smještaj gdje je donijela na svijet četiri prekrasne male njuškice koje sada već imaju godinu… više »

UDOMI ME!

Udomite malenu Rosie

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Jedna mala slatka Rosie koja je dulje vrijeme provela bez kontakta s čovjekom, sada je konačno spremna za zauvijek dom. Nakon par mjeseci resocijalizacije, Rosie se konačno opustila i počela… više »

UDOMI ME!

Udomite Biaggija

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Biaggi je mladi dečko, ostavljen od vlasnika. Bio je pas koji je živio s obitelji u stanu, a onda je odjednom izbačen kao višak. Za Biaggia je život postao noćna mora. Lutanje po… više »

UDOMI ME!

Udomite Benija

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Upoznajte Benija. Draga, mazna i zaigrana crna njuška. Znate li da se crni psi teže udomljavaju? Zašto, ni nama nije jasno, no nadamo se da će Beni ubrzo pronaći svoj novi topli… više »

UDOMI ME!

Udomite Flokija

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Floki je još jedan od pasa pronađenih napuštenih na ulicama, bez čipa, promrzao i gladan. Iako je prošao svašta nešto ružno, ova predraga njuška… više »

UDOMI ME!

Udomite Alfija

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Alfi je jedno veselo i zaigrano pseto od tri godine. Kao i mnogi drugi psi, Alfi je pronađen napušten i izgladnjen na ulici. Od tada se nalazi na plaćenom smještaju gdje ima… više »

UDOMI ME!

Udomite Agija

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Agi je jedno mlado stvorenje sa polarnim genima. Što bi to značilo ? Agi je inteligentan i snalažljiv pas. Traži interakciju i zabavu, a ako mu postane dosadno pokazat će Vam da se… više »

SAZNAJEMO

Tečaj oslobađanja straha od letenja posljednji put u staroj zračnoj luci

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Novi tečaj oslobađanja straha od letenja, koji se u Zagrebu održava još od 2010. godine, održat će se posljednji put u staroj zračnoj luci 04. veljače 2017. godine. Podsjetimo, tečaj… više »

skrolaj na vrh