Zagreb
NARAVNO ...

Holding izgubio na sudu - godinu dana pljačkaju Zagrepčane!

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Dražen je umirovljeni inženjer građevine i prije godinu dana tužio je Zagrebački holding Visokom upravnom sudu. Tražio je ukidanje odredbi gradske Skupštine, cjenika i općih uvjeta… više »

STRAŠNO

Četiri urbane katastrofe Milana Bandića

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Više od 3000 arhitekata prije dva tjedna je poslalo Milanu Bandiću dopis u kojim navode sve propuste i (ne)djela, a mi ćemo navesti samo četiri ... jer za navođenje svega treba… više »

SVI NA CVJETNI!!

Cvijet za Cvjetni - dođite na prosvjed!

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

'Vratimo cvijeće na Cvjetni!', piše u pozivu na prosvjed zbog posljednjih odluka gradonačelnika Zagreba Milana Bandića vezanih uz Cvjetni trg 'Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, moramo… više »

EH, DA ...

Pet izazova za budućeg zagrebačkog gradonačelnika

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Prometnice ispod kojih se otvaraju rupe, loša situacija u vrtićima, gubitci u vodovodnom sustavu, kvalitetno raspolaganje gradskom imovinom i pronalaženje rješenja za… više »

FULIRANJE 2016

Najbolja zabava očekuje nas na Fuliranju

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Utorak je rezerviran za B side for colectiv uz rezidente DJ-a William Collinsa, Junatsa i E1. Srijedom puštaju DJ. Legents: 30.11- Slavin Balen by Zagreb Disco Festival 7.12. - Alen… više »

UDOMI ME

Kawasaki 3p za napuštene Indigo njuške

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Veliki ljubitelji pasa I ostalih životinja, Kawasaki 3p svoj veliki hit 'Ni da ni ne' prepjevali  su u 'Udomi me' kako bi pomogli u humanitarnoj akciji za dobrobit i zaštitu… više »

INICIJATIVE

Prosvjed Središće za MSU - protiv betonizacije

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Građanska inicijativa Sumrak gradnje u Središću - Središće za MSU, u subotu je kod Muzeja suvremene umjetnosti (MSU) organizirala prosvjed protiv gradnje zgrade od devet katova… više »

INICIJATIVA

Dođite na prosvjed Sumrak gradnje u Središću - Središće za MSU

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Pozivamo sas da nam se pridružite u mirnom prosvjedu za očuvanje Muzeja suvremene umjetnosti (MSU), zelenih oaza i humanih urbanističkih rješenja Novog Zagreba, kaže još jedna… više »

BIOETIČKI UTORAK

Tribina TTIP sporazum i pad demokracije

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskogbioetičkog društva, suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za… više »

NAPOKON

Otvoreno pismo Hrvatske komore arhitekata zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Hrvatska komora arhitekata odlučila je poslati otvoreno pismo zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, očito zgrožena najnovijim arhitektonskim nedjelima kojima on natrpava grad,… više »

NARAVNO!

Velika većina stanovnika Savice ne želi crkvu u parku

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

GfK je anketu proveo na uzorku od nasumično odabranih 200 ispitanika iz različitih dobnih i spolnih skupina te zaposlenih, nezaposlenih i umirovljenika. "Čak 77 posto ispitanika izjasnilo se… više »

PRIKLJUČITE SE

Čarobna škrinjica božićnih želja Zagrebačkih humanitaraca

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Zagrebački humanitarci i ove godine organiziraju Čarobnu škrinjicu božićnih želja koja će usrećiti 28 obitelji slabog imovinskog stanja, pa je vrijeme da se uključite i vi, a evo… više »

DAZ

Arhivalija mjeseca za studeni

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Fotografija je izdvojena iz serije službenih fotografija časopisa „Revija Zagreb". Časopis je svojim člancima i fotografijama pratio sva važna kulturna i društvena događanja u… više »

DAN MRTVIH

Besplatno na gradska groblja tramvajem i autobusom ZET-a

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Gradska groblja će na blagdan Svih svetih biti puna, a ZET se pobrinuo olakšati Zagrepčanima posjet besplatnim prijevozom. Prema svim većim gradskim grobljima javni prijevoz je pojačan… više »

1. 11.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2016.

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih kao i svake godine je ograničeno, uglavnom prema nedjeljnom rasporedu.  Trgovački centri ne rade za… više »

skrolaj na vrh