Žene nema prethodne stranice
AHA!

Znakovi da privlačite muškarca

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Govor tijela muškaraca jasan je kao dan onima koji ga znaju tumačiti, jer predstavlja gotovo 80 posto komunikacije, tako da po njemu možete zaključiti puno više od onoga… više »

EH, DA ...

5 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Muškarci mogu biti ovakvi ili onakvi, dobri ili loši, pametni ili glupi, no i dalje su predmet zanimanja suprotnog spola. Svaka žena ima neki svoj ideal muškarca kojem… više »

AHA!

Kako muškarci pokazuju zaljubljenost

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Žene vole pažnju muškaraca, ponajviše kad su zaljubljeni u njih, a darovi su ono o čemu se najčešće govori. No, ženama su zapravo puno draži sitni znakovi pažnje kojima… više »

EH, DA ...

Kad su to muškarci vjerni?

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Muškarci nisu baš uvijek vjerni, ali u toj cijeloj priči niti žene nisu bez grijeha, naravno - treba svoju partnericu s nekim i prevariti. E sad, muškarci tvrde da im je… više »

EH, DA ...

Kakve žene muškarci žene

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Opterećuju vas kilogrami? Možda vas može utješiti činjenica da muškarci na duge staze ipak vole punije žene. Istraživanje koje je nedavno provedeno u Meksiku pokazalo… više »

MA DA?

Svaka druga žena pati od ovog oblika depresije

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Depresija se obično povezuje s nekim lošim osjećajima koji je izazivaju, no, ljudsko tijelo izvor je nevjerojatnih čuda, pa tako i ovog - hormoni žene tjeraju u postseksualnu depresiju… više »

ZANIMLJIVO

Kako procijeniti muškarca prema - kućnom ljubimcu

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Kućni ljubimci govore jako puno o svojim vlasnicima, pa tako nije pretjerano velik problem procijeniti muškarca upravo prema tome.  Dakle, da vidimo što o karakteru… više »

ISPROBAJTE

Savršeno jutro jedne žene

objavljeno prije 15 dana i 2 sata

Jutro jedno od najstresnijih doba dana, jer budilica uvijek zvoni barem deset minuta prekasno, sve se radi na brzaka i u panici, a odlazak na posao postaje jedan od najgorih poslova u danu.… više »

STVARNO?

Kako zavesti muškarca sa skromnim dekolteom

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Muškarci, nemojmo se lagati, imaju pravi pravcati radar za dekolte dama koje se kreću oko njih i to je jedna od prvih stvari koje primjećuju, no ako se baš nemate čime… više »

STVARNO?

Muškarce nije tako lako razumjeti

objavljeno prije 21 dan i 4 sata

Muškarci su, ako pitate žene, vrlo jednostavna bića koja se može lako shvatiti, no je li to baš tako? Svaka iskusnija žena reći će vam da nije i da muškarce treba… više »

ZANIMLJIVO

Što o ženi govori - njezin muškarac?

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

Žene imaju neke svoje kriterije odabira muškarca koji dobrim dijelom počivaju na privlačnosti kako je one shvaćaju, no nezanemariv utjecaj ima i karater žene - pogađate, lako je… više »

ZNATE LI?

Kako muškarci zapravo izjavljuju ljubav?

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Muškarac je biće kojem razne stvari padaju na pamet, mnoge od njih impulzivne i glupe, no žene to sve uglavnom mogu podnijeti osim jedne - činjenicu da dvije male riječi "volim te"… više »

BAŠ TAKO

Što u vezi rade - pametne žene

objavljeno prije 23 dana i 4 sata

Veza nam ponekad pomuti razum, puno češće ženama nego muškarcima, pa tako nije rijetkost da žene u vezi izgube doticaj sa stvarnim svijetom i počnu se ponašati, recimo to… više »

TULUM!

Što rade žene kad muškaraca nema u blizini?

objavljeno prije 24 dana i 4 sata

Žene trebaju vrijeme samo za sebe, baš kao i muškarci, no stalno se govori o tome što oni rade kad im drage nema - većinom se radi o sadržajima 18+, kako na ekranima,… više »

STVARNO?

13 stvari koje muškarci obožavaju na ženama

objavljeno prije 29 dana i 4 sata

Muškarci na ženama obično vole male, svakodnevne stvari koje one rade bez prevelikog razmišljanja, a ne baš one za koje se spremaju satima, nekad čak i danima... Stoga,… više »

skrolaj na vrh