Žene
EH, DA ...

Zašto žene trebaju napraviti prvi korak

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Žene danas gotovo ravnopravno sudjeluju u svijetu rada i političkom životu, ali u ljubavnim odnosima i dalje slijede naučene patrijarhalne modele ponašanja. Donosimo vam nekoliko… više »

FORA

Kako mame nose bebe i zašto?

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Mame radije drže bebe na lijevoj strani. Fenomen koji se naziva sklonost lijevoj strani pri nošenju, zajednička je svi sisavcima prema novom istraživanju objavljenom u Nature… više »

ZAPAMTITE :)

Ženska odjeća koja se sviđa muškarcima

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Ženska odjeća nešto je o čemu muškarci ne razmišljaju previše 8osim o donjem rublju, naravno), barem se tako misli ... jer po njima, ženu je najljepše… više »

EH, DA ...

Što mudre žene ne traže od partnera

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Sretna veza nije jednostavna stvar, već prava mješavina različitih čimbenika koje oba partnera ulažu u nju. No, ženama je ponekad prilično teško shvatiti da od svog partnera ne… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje muškarci obožavaju na ženama

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Žene vjeruju da shvaćaju muškarce, no zapravo to baš i nije slučaj - jači im je spol enigma gotovo jednako koliko su i one njima. To je jedan od glavnih razloga problema pri… više »

STVARNO?

Kad je najbolje postati majka?

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Već je ranije dokazano kako dobivanje bebe nakon 35. godine produžava životni vijek, a sada je nova studija koju su proveli znanstvenici s University of Southern… više »

STVARNO?

Kako se ponašaju zreli muškarci

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Zreo muškarac prilično je rijetka biljka, stoga donosimo 8 karakteristika koje razlikuju zrele od nezrelih muškaraca. Vjerujte, godine nemaju ništa s tim. Ima zdrav odnos… više »

EH, DA ...

Što muškarce čini ljubomornima

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Muškarci imaju problem s ljubomorom, iako bi na prvi pogled većina ljudi rekla da su žene te koje će češće pokazivati taj osjećaj. Naravno, malo zdrave ljubomore nikad ne… više »

HE HE

Zaljubljeni muškarci rade ovih 5 stvari

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Zaljubljenost se kod muškaraca vrlo jasno pokazuje na ovih pet načina, pa dobro pogledajte ima li vaš dragi neke od navedenih karakteristika ... Bori se - prije nego… više »

JUPI!

Ne treba izbjegavati blagdanske radosti

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Lijepo tijelo je u zadnje vrijeme postalo gotovo imperativ kod osviještene publike, jer epidemija pretilosti ne sluti na dobro. No, nerijetko se u održavanju idealne linije zna i… više »

HE HE

Muškarci koje treba odvesti pred oltar pod hitno

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Brada je jedan od načina pokazivanja muževnosti koji se u zadnje vrijeme vraća na velika vrata, a potencijalni i pravi bradonje trebaju znati jednu važnu stvar - takvi kakvi jesu… više »

MA DA?

Zašto muškarci više vole brinete?

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Odgovor na vječito pitanje koga više vole muškarci, brinete ili plavuše, napokon je pred nama Naime, muški korisnici internetske… više »

ZAPAMTITE :)

Zašto muškarcima treba najbolji prijatelj

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Žene nerijetko imaju problema s prijateljima svog partnera, često ih optužujući za sve nepodopštine na koje su ga "nagovorili", pa ne čudi da se dobar dio muškaraca nakon ulaska… više »

EH, DA ...

5 stvari koje odbijaju muškarce

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Privlačnost je skup karakteristika koje nekome odgovaraju, jednostavno rečeno, no jednako tako postoji i tamna strana - ono što suprotnom spolu ne odgovara i zbog čega vas izbjegavaju.… više »

PRIPAZITE

Muškarci koji ne trebaju niti jednoj ženi

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Žene se često zadovoljavaju s određenim tipovima muškaraca zato što misle da ne mogu bolje. Ali mogu. Ovi tipovi definitivno vam neće donijeti sreću na duge staze, zato -… više »

skrolaj na vrh