Žene
SAVJETI

Pokažite muškarcu da vam se sviđa - diskretno

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Zavođenje je ženama prilično teže nego muškarcima iz jednog jedinog razloga - ne smiju pokazati koliko im je stalo do toga, jer će ispasti lake žene ... da, to je nepravda i grozno je,… više »

KOMPLIMENTI

5 stvari koje trebate pohvaliti kod svog muškarca

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Muškarcima su pohvale duševna hrana, ma koliko se oni pravili frajeri i odmahivali rukom, jer se ispod grube površine gotovo uvijek krije nesigurni mali dečko koji se… više »

ZANIMA VAS?

Što se ne govori drugima - o svom dragom

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Ženama nije lako sačuvati tajnu, iako to čine bolje od muškaraca, no unatoč tome potrudite se i nemojte nikome reći ovih sedam stvari o svom dragom - bit će mu jako, jako drago.… više »

AHA!

5 ženskih karakteristika koje osvajaju muškarce

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Zavođenje muškaraca nekad je vrlo jednostavno - minica, štikle, dekolte i dobar make up napravit će posao, no hoćete li na taj način upoznati onog Pravog? Zavisi od toga… više »

SAVJETI

3 savjeta za prirodno povećanje grudi

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Povećanje grudi prirodnim putem ponekad je jedini način, naročito ako pri ruci nemate priličnu svoticu za ugradnju silikona ili ste jednostavno premladi da biste napravili tako nešto.… više »

SUPER

Žene su danas puno sretnije nego prije 70 godina

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Žene su danas u Britaniji puno sretnije zbog toga što su žene nego prije 70 godina, pokazalo je istraživanje BBC-ija objavljeno u ponedjeljak koje pokazuje da je njihov… više »

NAGRADNJAČA

Carice, kuhaj s nama!

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Ti si kuharica koja obožava biti u svojoj kuhinji? Ukućani jako hvale tvoja jela? Prijatelji bi najradije kada bi im stalno kuhala? Bez obzira jesi li na putu da postaneš… više »

EH, DA ...

Najveće ženske pogreške u braku

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Brak ili dugotrajna veza živi su organizmi na koje treba paziti baš kao i na živa bića - biti nježan i pažljiv, no po potrebi i oštar i odlučan kako bi se razvijali kako treba.… više »

GOVOR TIJELA

Kako prepoznati da se sviđate muškarcu

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Muškarci ne razumiju žene, a žene misle da razumiju muškarce, no često se i one varaju. Što nam onda preostaje? Govor tijela, naravno, pa evo sedam znakova koji sigurno… više »

MA DA?

Kakvi frajeri rade bolju djecu?

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Muškarci koji danju nose bokserice, a noću spavaju bez donjeg rublja imaju znatno manje oštećenja DNK u sjemenu u usporedbi s onima koji nose slip gaćice, pokazalo je zanimljivo… više »

MA DA?

Kakve su žene draže muškarcima?

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Muškarcima su ostavljene žene puno privlačnije od onih koje ostavljaju muškarce, pokazalo je vrlo zanimljivo istraživanje.. Kad saznaju da je žena ostavila muškarca, to… više »

SAVJETI

Kako se oporaviti od prekida?

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Riječi koje ne želimo čuti - nije do tebe, do mene je, želim izlaz iz ove veze. Možemo zvati to kako god hoćemo - ali prekid je, svakome tko ga je barem jednom prošao,… više »

ZAVALITE SE

Zašto trebate gledati filmove i serije s partnerom?

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Gledanje omiljenih filmova i serija odlično je za emocionalno zdravlje, to znamo svi i bez istraživanja, no osim toga trebali bi se potruditi i u cijelu priču uvući i partnera, tvrdi novo… više »

SAVJETI

5 savjeta za nalaženje pravog partnera

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Savršen partner ne postoji, to je općepoznato, no kad uravnotežite svoje kriterije, imate velike šanse pronaći ono što tražite. Evo 5 savjeta kako to najlakše… više »

KAVALIRSTVO

13 znakova da ste pronašli pravog gentlemana

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Kavalirstvo, dobri maniri, bonton, ali i općenita pravila lijepog ponašanja nažalost današnjem su društvu sve straniji. Gentlemani kao takvi izumiruća su vrsta, ali… više »

skrolaj na vrh