Žene
AHA!

Što žene NE trebaju raditi za muškarce

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Žene će za muškarca kojeg vole napraviti sve što je u njihovoj moći, ponekad čak i preko toga, no takvo ponašanje nije baš zdravo - ponekad treba pustiti dragog da… više »

HE HE

Kako dobiti sve što želite od svog muškarca

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Žene imaju više oruđa kojima mogu natjerati vodu na svoj mlin, preciznije, dobiti ono što žele od svog muškarca iako se on tome usprotivio - e sad, ako ste manje iskusni… više »

COOL

7 stvari koje muškarce pale na ženama

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Muškarci ne gledaju samo na izgled, iako žene obično misle da je baš tako. Zapravo, da budemo precizni, gledaju ali uz to krajičkom oka i ostalim čulima doživljavaju neke druge… više »

HE HE

5 znakova da ste spremni za udaju

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Brak i dalje predstavlja san velikog broja žena, no kako procijeniti jeste li stvorene za udaju ili ste ipak jedne od onih koje više vole kroz život ploviti same (što je sasvim… više »

STVARNO?

Kako prepoznati nevjernog muškarca

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Siang Mein je drevna kineska vještina čitanja lica, a kako ima dovoljno seksologa na svijetu koji se žele istaknuti nekim zaključcima koje drugi još nisu predstavili, tako se… više »

EH, DA ...

Što stvarno ubija ženske ambicije?

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Žene imaju ambicije u karijeri bez obzira na to imaju li djece ili ne, pokazalo je novo istraživanje The Boston Consulting Group, no pokazalo se da je uzrok manjeg napredovanja žena u… više »

STVARNO?

Majčinstvo je bolje što je - kasnije?

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Mlada mama izraz je koji je svima blizak, a obično se već u 25. godini žene počne ispitivati "kad misle roditi", govori se o biološkom satu i općenito ih se gnjavi tim pitanjem, tako… više »

EH, DA ...

Kako uživati u sebi?

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

...vrijeme ide.. nema te... još uvijek te nema ... a da li ćete ikada biti......kako da shvatim i kako da počnem razlikovati želje, snove od realnosti..? a… više »

ZADNJI DIO

Što žene ne znaju o muškarcima - četvrti dio

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Da, vrijeme je da se ploča malo okrene. Prije svega, za razgovor o ovoj temi čak ne postoji ni adekvatan vokabular u muškaraca. Uglavnom bezimena je to bol, neizgovoreno nezadovoljstvo… više »

NASTAVLJAMO...

Što žene ne znaju o muškarcima - treći dio

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Žene inače jako malo znaju o iskustvu muškog proživljavanja tinejdžerskih dana. No, to nas ne iznenađuje. Danas doista ni nema realističnog prikaza tinejdžerskih dana u medijima. Za… više »

SERIJAL :)

Što žene ne znaju o muškarcima - drugi dio

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Poznato je da neki muškarci traže žene koje izgledaju kao da su iz reklame. S druge strane neke žene traže upravo takve muškarce. No, ipak će većina žena sjesti sa svojim… više »

ZAPAMTITE :)

Što žene ne znaju o muškarcima - prvi dio

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Postoji jedno staro pravilo prilikom flertanja i osvajanje dame: ako je djevojka lijepa ne očekujte da bude impresionirana ako joj kažete da je lijepa. Ljudi joj taj kompliment daje… više »

PREPOZNAJTE

Kako se ponašaju nezrele osobe

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Rijetko tko će odoljeti djetinjastoj zaigranosti odraslih ljudi, obično su privlačni i šarmantni preko svake mjere, praćeni odličnim smislom za humor i pozitivnim stavom... no, jesu li… više »

ZAPAMTITE :)

Što muškarci stvarno obožavaju na ženama

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Žene su muškarcima stalno na pameti, o tome nije potrebno detaljnije pisati, dovoljno je samo pratiti muške poglede kad prođe atraktivna žena - no, kad bismo gledali samo na toj… više »

NAPRAVITE TO!

Kako muškarci danas mogu pokazati da su ravnopravni

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Žene su prvi put izišle na ulice 8. ožujka 1857. godine u New Yorku. Prosvjedovale su zbog loših uvjeta rada i niskih plaća. Prosvjedi su se nastavili održavati na isti… više »

skrolaj na vrh