Žene
Tko je u pravu?

Zašto je dobro koji puta se posvađati

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Svi znamo da je svađa znak neslaganja, ali znači li to automatski da je veza u kojoj se partneri svađaju loša? U ovom članku donosimo vam tri razloga zašto bi vam pokoja svađa u… više »

SAVJETI

Tri stvari kojih se žene nikad ne smiju odreći

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Žene u vezi nerijetko imaju problem - vrlo lako zaboravljaju na život koji su vodile prije veze, a koji definitivno nije ni na koji način ovisio o partneru. Na prvu to možda i ne zvuči… više »

EH, DA ...

5 problema koje imaju samo slobodne djevojke

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Djevojka bez muškarca (ili žene, kako god volite) obično izaziva sumnju - što s njom nije u redu, zašto ne može pronaći nikoga i još tisuću drugih pitanja koja… više »

STVARNO?

Što će žene prvo uočiti na muškarcu?

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Da bi vas dama vašeg interesa uopće zamijetila potrebno je napraviti sljedeće radnje: prvo izgledajte kao model, zatim pokazujte da ste bezobrazno bogati i snalažljivi s lovom te u… više »

MA DA?

Što muškarci vole na ženama, a one baš i ne...

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Noge su onaj dio tijela koji žene vrlo često prikrivaju hlačama ili dugim haljinama jer nisu zadovoljne njihovim izgledom - no, nije li jasno samo po sebi da ne mogu svi imati noge… više »

HEH

Vole li se muškarci ljuljati ili žuljati?

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Muškarci su tijekom povijesti često mijenjali svoje preferencije kad je u pitanju izgled žena, no bez obzira na sve, znanstvenici sad tvrde da je to varka i da su cijelo… više »

AMORE :)

Ljubavnice koštaju više nego što se misli

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Ljubavnice su oduvijek u modi, nemojmo se zavaravati, no u današnje vrijeme čini se kao da ih ima sve više. No, problem je uvijek isti - kako odvojiti vrijeme za ljubavnicu kraj… više »

MA DA?

5 znakova da mu nije samo seks na pameti

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Žene od muškaraca ne traže samo površan interes i seks već osjećaje i vezu... a kako bi to trebalo izgledati, rijetko tko zna unaprijed. Stoga, ako vam je takva ideja u glavi, a… više »

ZNATE LI?

5 stvari koje muškarac želi od svoje drage

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Žene misle da poznaju muškarce puno bolje nego što oni poznaju njih, no to nije uvijek istina - ovih pet stvari muškarci nikad neće reći, ali ako njih u vezi nema,… više »

PRIPAZITE

Tri razloga zašto muškarci ostavljaju žene

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Žene nerijetko mijenjaju svoje ponašanje kako bi se svidjele nekom muškarcu, misleći pritom da je to dobro za njih, no vrlo često im se to obije o glavu i upravo na taj način… više »

STVARNO?

Žensko lice koje muškarci obožavaju

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Žene brinu o svom izgledu puno više od muškaraca, a jedan od razloga je i činjenica da ne znaju kakvo je to žensko lice najprivlačnije muškarcima... pa su znanstvenici… više »

AHA!

5 znakova da imate savršenog partnera

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Savršenog partnera nije jednostavno niti lako naći, no neki od nas imaju tu sreću - no jesmo li to prepoznali? Za one koji ne znaju, evo pet znakova koji vam jasno govore kako ste ipak… više »

AHA!

Znakovi da privlačite muškarca

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Govor tijela muškaraca jasan je kao dan onima koji ga znaju tumačiti, jer predstavlja gotovo 80 posto komunikacije, tako da po njemu možete zaključiti puno više od onoga… više »

EH, DA ...

5 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Muškarci mogu biti ovakvi ili onakvi, dobri ili loši, pametni ili glupi, no i dalje su predmet zanimanja suprotnog spola. Svaka žena ima neki svoj ideal muškarca kojem… više »

AHA!

Kako muškarci pokazuju zaljubljenost

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Žene vole pažnju muškaraca, ponajviše kad su zaljubljeni u njih, a darovi su ono o čemu se najčešće govori. No, ženama su zapravo puno draži sitni znakovi pažnje kojima… više »

skrolaj na vrh