Žene
HE HE

Zaljubljenost - kako mijenja žene?

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Zaljubljenost je osjećaj za kojeg je netko pametan rekao da bi ga svaka osoba trebala iskusiti najmanje jednom u životu, jer nas ova sjajna stvar mijenja u potpunosti - iznutra se… više »

PRIMJENITE

Lijek za slomljeno žensko srce

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Prekid veze nekima izgleda kao smak svijeta, a ponekad su svi savjeti koje čuju od prijateljica neprihvatljivi u tom trenutku, no ipak postoji recept za liječenje slomljenog srca koji ima… više »

EH, DA ...

Žene trebaju zavoljeti svoje tijelo

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Percepcija o ženskom tijelu se polako mijenja, a na naslovnim stranicama više nisu samo izgladnjele djevojke koje se 'ubijaju' od fitnessa. Tijekom 2015. i 2016. bilo je nekoliko… više »

EH, DA ...

Loše osobine koje vas - poružnjuju

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Žene mogu imati raznorazne navike koje će muškarci tolerirati zbog njihove privlačnosti, no kad su ove u pitanju - tolerancija pada na nulu. Stoga, zapamtite koje karakterne osobine ne… više »

BAŠ TAKO?

Najveći ženski problemi u braku

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Brak je san mnogih žena, a cijela ona frka oko priprema vjenčanja svakoga dana ispunjava ih zadovoljstvom što su došle do te točke u svom životu. No, nerijetko se događa da… više »

PRIPAZITE

3 stvari koje muškarci mrze kod žena

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Žene u većini slučajeva tvrde da razumiju muškarce i da ih čitaju kao otvorenu knjigu, no kad bi tako bilo u stvarnosti, sigurno ne bi radile neke stvari koje se muškarcima niti… više »

EHH ...

Kada žene počinju stariti

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Starenje je neumitan proces koji se svi u određenom trenutku potrude zaustaviti, no naravno da im ne polazi za rukom (naročito onima koji su u mladosti živjeli vrlo burno). Žene su i tu u… više »

RAZLOZI

Zašto samci ne žele na spoj s vama?

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Zabavljaju li se samci bolje od ljudi u parovima? Sigurni smo da će mnogi od vas potvrdno kimnuti glavom, jer za njih je biti solo neopisiva sloboda. No, istraživanja pokazuju kako je to samo… više »

ZANIMLJIVO :)

Što kupaće gaće govore o muškarcu?

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Kupaće gačice otkrivaju karakterne osobine likova koji ih nose, pa da vidimo kako možete procijeniti tipa za kojeg ste sigurni da vam se približava na plaži jer sprema neki ulet ... kako bi… više »

ZANIMLJIVO :)

Razlike između žene i ljubavnice

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Žena ili ljubavnica - pitanje je koje si svaki muškarac tiho postavi kad se zainteresira za neku ženu, a znanstvenici su došli do spoznaje na koji se način donosi odluka. Crte… više »

MITOVI

Tri stupidna ljubavna savjeta za žene

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Ljubavni savjeti univerzalna su kategorija u kojoj se ama baš svi osjećaju kao kod kuće i dijele se šakom i kapom, uz obavezno klimanje glavom i zavjerenički ton koji bi cijeloj… više »

SAVJETI

Najbolji način za upoznavanje muškaraca

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Upoznavanje muškaraca može se nekim ženama pretvoriti u pravu noćnu moru, beskrajan niz tipova koje bi naradije zadavile.  Naravno, danas je to lakše nego nekad zbog… više »

HE HE

Tri tipa muškaraca za koje se - ne udaje!

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Muškarci nisu baš ludi za brakom, barem većina njih tako tvrdi, no prije ili kasnije gotovo svi se nađu pred oltarom (ili matičarem, prema željama). No, postoje i oni koje… više »

ZNATE LI?

Tri najbolja načina za upoznavanje

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Nekada su se parovi upoznavali na različiti načine - u školama, u uredima i crkvama, dok danas postoje samo tri vodeća mjesta, gdje ćete najvjerojatnije upoznati partnera. Istraživanje… više »

OPA :)

Kakve noge vole muškarci?

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Žene vrlo često prigovaraju na izgled svojih nogu, jer bi velik broj njih želio biti manekenski tip s tanušnim nogicama, muškarci imaju potpuno drugačiji pogled na taj dio… više »

skrolaj na vrh