Žene
EH, DA ...

Tri stvari koje žene trebaju znati o muškarcima

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Što muškarci sakrivaju od žena? Ništa strašno, zapravo - samo svoje male strahove i muke, a kako im komunikacija s partnericom nije baš jača strana, ne čudi… više »

NIJE VALJDA?

Koliko je seks stvarno važan u vezi?

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Seks, vjerovali ili ne, nije na listi prioriteta ljubavnih parova. Novo istraživanje pokazalo je da su za dobru vezu potrebne potpuno drukčije stvari.  Za dobar partnerski odnos… više »

EHH ...

Koliko je potrebno za oporavak od prekida?

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Prekid je traumatičan za oba partnera, ma koliko se muškarci pravili frajeri i glumili da im to nije ništa strašno, no znate li koliko je potrebno da vam srce zacijeli?… više »

HE HE

Kad je pravo vrijeme za vjenčanje?

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Do sada se činilo kako je bolje vjenčati se u nešto kasnijim godinama života, ali najsvježiji rezultati istraživanja sa Sveučilišta Utah pokazali su kako su oni koji brak sklope… više »

ZANIMLJIVO :)

Treba li se vratiti bivšem?

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Izaberete li podgrijati ljubav s bivšim partnerom, mogli biste se ponovno razočarati. No u nekim slučajevima ta tzv. podgrijana juha i nije loš izbor Renata Jeren je posve… više »

ZAPAMTITE

5 stvari koje muškarci traže u ženi

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

1. Samopouzdanje Muškarcima su izrazito seksipilne žene kojima je ugodno u vlastitoj koži. Ako ste jedna od žena koja konstanto ispituje svog muškarca o svom izgledu i traži… više »

OPREZNO :)

Tri stvari koje ne smijete nikada reći muškarcu

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Muškarci su tolerantni i lako opraštaju pogreške, barem velika većina njih, no kad im servirate neku od ovih rečenica ... neće biti dobro, to vam garantiramo. Isti si kao… više »

ZANIMLJIVO :)

Zašto se muškarci žene?

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Muškarci i brak često ne mogu u istu rečenicu bez velike muke, pa nije loše znati koji su glavni razlozi ulaska u brak pripadnika jačeg spola. Idealna je varijanta kad je… više »

SUPER

5 znakova da ste idealan par

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Savršenog partnera nije jednostavno pronaći, no ako vaša veza nakon par mjeseci zadovoljava ove kriterije, sigurno ste vrlo blizu ... Dopisivanje ste sveli na bitni… više »

I TAK ...

Tri stvari koje će odbiti svakog muškarca

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Veza je posao, težak, rudarski posao koji treba raditi svaki dan, a ako u životu imate ove tri loše navike, sigurno vam neće potrajati. Stoga, izbjegavajte sljedeće: Durenje - kad… više »

ZNATE LI?

5 stvari u koje se muškarci zaljubljuju

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Zaljubljenost je osjećaj koji svaka žena želi probuditi u muškarcu prema kojem ima iste takve osjećaje, no to ponekad izgleda prilično komplicirano - muškarci rijetko pokazuju… više »

ZAPAMTITE

3 važne činjenice o muškarcima

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Muškarci su nekim ženama otvorena knjiga, barem tako tvrde, a ako ste svjesni da ne možete znati sve, evo tri stvari koje svakako trebate znati o muškarcima kako ne bi… više »

EHH ...

Znakovi da vam veza odlazi u povijest

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Prekid veze u većini slučajeva teško pada barem jednom partneru, pa nije loše znati kad stvari počinju ići u krivom smjeru - evo par znakova da je vaša veza zapravo… više »

OPA :)

Koji spol jači? Iznenadit ćete se ...

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Jači spol obično je naziv rezerviran za muškarce, no znanstvenici se ne slažu s tim - oni tvrde da su jači spol - žene. Žene su ipak jači spol, kažu znanstvenici, a razlog je puno… više »

ZAPAMTITE

Znakovi da ste u vezi s pravim muškarcem

objavljeno prije 10 mjeseci

Savršen muškarac prilično je rijedak, štoviše, neke će žene ustvrditi da je to legendarno biće poput jednoroga, no uvijek postoji onaj koji je pravi za vas. Kako… više »

skrolaj na vrh