Žene
ŠOPINGMANIJA

Osjećate se potišteno? Odite u shopping!

objavljeno prije 7 godina

Znanstvenici su napokon potvrdili ono što svaka moderna djevojka već odavno zna. Ukoliko se osjećate loše ne mijenjajte vaše navike već vašeg frajera, a nakon… više »

Naslovnica reizdanja knjige iz 1899. godine
SAVJETI ZA ODMOR

Vodič za žene na odmoru - sezona 1899./1900.

objavljeno prije 7 godina

Knjiga izdana 1889. godine „Hints to Lady Travellers" („Savjeti za dame putnice") donosi pregršt savjeta ženama kako najbolje proći na putovanju, ali i pokazuje kolika je… više »

KOJE SU NJIHOVE TAJNE?

Kako poznate žene zadržavaju ili vraćaju lijep izgled tijekom i nakon trudnoće

objavljeno prije 7 godina

Trudnoća je sama po sebi poprilično naporna uz jutarnje mučnine i ostale tipične probleme, a kad se beba rodi, svijet se zaista okreće naglavačke. Međutim, pored svega toga, trudnoće i… više »

ZANIMLJIVO

Što dublje bore na licu, to veća šansa za osteoporozu

objavljeno prije 7 godina

Znanstvenici sa Sveučilišta Yale otkrili su da žene s više bora imaju veće šanse da zbog loše kvalitete kostiju pretrpe lomove. Istraživanje provedeno među 114… više »

BORBENE TRAUME

Žene u vojsci jednako se dobro nose sa stresom kao i muškarci

objavljeno prije 7 godina

Najnovija studija o američkim veteranima iz ratova u Afganistanu i Iraku pokazala je da se vojnikinje jednako dobro nose sa stresom kao i njihovi muški kolege, prenosi Hina. "Suprotno… više »

JAK LIBIDO

Žene u seksu najviše uživaju u tridesetima

objavljeno prije 7 godina

Istraživanje Sveučilišta Texas pokazalo je da žene između 30. i 40. godine imaju najveći libido i najviše uživaju u seksu, mnogo više od djevojaka u svojim dvadesetima.… više »

5 VRSTI MODERNOG BRAKA

Koji je vaš tip braka?

objavljeno prije 7 godina

Romantične komedije i chick lit knjige navode žene vjerovati kako je brak Sveti gral odnosa. No, čini se kako je danas ostvariti „živjeli su zauvijek sretno" teže nego ikada. Autorica… više »

PERIOD TRACKER

iBaby generacija: Zatrudnite uz pomoć iPhonea

objavljeno prije 7 godina

Djeca koja su stvorena i rođena uz pomoć jedne aplikacije za iPhone okosnica su nove kategorije kojom se mediji razbacuju na sve strane - iBebe. Za samo nekoliko dolara, žene mogu primiti… više »

ISTRAŽIVANJE

Fast food uzrokuje pobačaj i mrtvorođenčad

objavljeno prije 7 godina

Trudnice koje jedu previše nezdrave hrane riskiraju mogućnost poroda mrtvorođenčeta. Istraživači su otkrili kako nezdrava prehrana smanjuje protok krvi od majke prema plodu preko… više »

ADRENALIN

Sve više žena ide na avanturistička putovanja

objavljeno prije 7 godina

Kada čujete riječi avanturističko putovanje, možda vam na um padne venecijanski trgovac Marko Polo, istaknuti afrički istraživač David Livingstone, ili pak avanturist Robert  Pearly koji… više »

KRIZE U ODNOSIMA

Može li vaš brak preživjeti menopauzu?

objavljeno prije 7 godina

Za ženu, menopauza je vrijeme dubokih emocionalnih i psihičkih promjena, no što se događa muškarcima za to vrijeme? Kako ovaj kritični period u životu žene utječe na njih? Ova… više »

PROTIV BOLI

Menstrualne tegobe i alternativna rješenja

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Imate bolnu mjesečnicu, a nemate lijek protiv bolova ili ga ne volite koristiti? Zašto ne biste probali promijeniti pristup problemu uz neke alternartivne metode? Evo što… više »

KOFEIN NEPRIJATELJ OPLODNJE

Želite lakše zatrudnjeti? Prestanite piti kavu

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Znanstvenici vjeruju da su otkrili zašto konzumiranje kave otežava pokušaje žene da zatrudni. Kofein, snažan stimulans iz kave, onemogućuje prijenos jajašca iz jajnika do… više »

ŽENSKO ZDRAVLJE

Neredovita menstruacija kriva za debljanje

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Stručnjaci sa Sveučilišta u Cinncinatiju potvrdili su da postoji veza između neredovitog menstrualnog ciklusa u tinejđerskoj dobi i dijabetesa i srčanih oboljenja kod žena u starijoj… više »

NE TRČATI PRED RUDO

Provjerite kako vam stoje silikoni

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Besplatna aplikacija iAugment je namijenjena ženama koje razmišljaju o operaciji povećanja grudi, te im omogućuje da prije toga provjere kako bi zapravo izgledale nakon zahvata.… više »

skrolaj na vrh