Žene
NOVA GENERACIJA PILULA

Stižu kontracepcijske pilule bez hormona

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Neželjene nuspojave kontracepcijskih pilula, poput glavobolje, mučnine i pojačane gladi, uskoro bi mogle postati stvar prošlosti. Naime, do nuspojava dolazi zbog hormona koji se nalaze… više »

DAN ŽENA

Žene su danas uspješne političarke, poduzetnice i roba

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Svijet slavi 100. Dan žena, uz pozive na jačanje rodne ravnopravnosti, te objave tragičnih podataka o broju silovanih, ubijenih žena koje su u velikom dijelu svijeta još uvijek… više »

GREJP I MANGO

Dobar parfem može pomladiti ženu osam godina

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Mogu li nas parfemi pomladiti? Istraživanja američkog parfumera Harveyja Princea pokazuju da mogu, a isto potvrđuje i studija koju je provela Zaklada "Smell and Taste Research" u Chicagu.… više »

PREKID JE UVIJEK BOLAN

Što nikako ne treba reći odbačenoj ženi

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

No, tu zapravo nastaje problem, što joj reći, a što bolje prešutjeti? U mnogo slučajeva neke stvari je bolje izostaviti, jer kako se kaže - put do pakla popločen je… više »

PRAVI PRISTUP

Tajna uspješne poslovne žene jest njena ženstvenost

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Naime, studija je pokazala kako žene koje imaju agresivan pristup imaju manje šanse da dobiju promociju za razliku od onih koje ispoljavaju svoje ženstvene osobine. Rezultati… više »

ISTRAŽIVANJE:

Trudnice koje puše rađaju male kriminalce?

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

"Pušenje vaše dijete pretvara u kriminalca" moglo bi glasiti upozorenje na kutiji cigareta nakon što su američki znanstvenici s Harvarda otkrili da pušenje tijekom… više »

MUDROST U PAR RIJEČI

Izjave slavnih žena koje inspiriraju

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Rosa Parks, afro-američka aktivistica za civilna prava: "Tijekom godina sam naučila da kad je um odlučan, to poništava strah. Ono što se mora učiniti, neka se učini bez… više »

BEZ OČAJAVANJA

Muškarcima se više sviđaju ostavljene žene

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Djevojke, ako ste nedavno ostavljene, ne očajavajte. Ta činjenica  bi vam mogla donijeti prednost u idućoj vezi jer, sudeći prema istraživanju objavljenom u časopisu Evolucijska… više »

BEZ TOGA NE IDE

Oružje koje svaka seksi žena mora imati u svojem arsenalu

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Muški pogledi imponiraju svakoj ženi, bez obzira htjela ona to priznati ili ne. No, kao i bilo koja druga impresivna stvar u životu, biti seksi zahtjeva i primjenu nekih pravila.… više »

MALI TRIKOVI

Zapustio se i dobio pivski trbuh? Dovedite svojeg muškarca u red

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Tako je, lijenost i manjak slobodnog vremena neki su od razloga, no postoje i drugi faktori koji igraju ulogu. Muškarci se sve više debljaju. Recentna studija Sveučilišta… više »

EMANCIPACIJA?

Većina žena najradije bi bile kućanice

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Ideja da većina žena žele biti financijski neovisne jest mit, navodi Catherine Hakim iz Londonske škole za ekonomiju. Tvrdi da, unatoč godinama kampanje za jednakost spolova, mnoge… više »

INTRALIPID

Soja znatno poboljšava plodnost kod žena

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Kada je ženama koje su bezuspješno prolazile kroz tretmane umjetne oplodnje dana supstanca na bazi soje, polovica iz testne skupine je zatrudnjela. S druge strane, samo jedna od 10… više »

ŽELITE DIJETE?

Test otkriva koliko dugo ćete biti plodni

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Test, koji će se naći u prodaji za tri godine, moći će predvidjeti kada će žena ući u menopauzu s odmakom od 4 mjeseca. To znači da ako žena otkrije kako joj se menopauza bliži, može se… više »

POGODITE PRAVU NOTU

Odaberite parfem prema raspoloženju

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Jeste li primijetili da se miris parfema kojeg koristite mijenja tijekom dana? Jeste li se ikad zapitali zašto je to tako? Činjenica je da bilo koji parfem do kraja dana ne… više »

BEST OF

Najpoželjniji razgolićeni muškarci 2010.

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Tiger Woods - iako mu je ovo bila teška godina, praćena skandalima, liječenjem ovisnosti o seksu, te na koncu razvodom od supruge, Tiger je i dalje ostao uspješan… više »

skrolaj na vrh