Žene
ZANIMLJIVO :)

Treba li se vratiti bivšem?

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Izaberete li podgrijati ljubav s bivšim partnerom, mogli biste se ponovno razočarati. No u nekim slučajevima ta tzv. podgrijana juha i nije loš izbor Renata Jeren je posve… više »

ZAPAMTITE

5 stvari koje muškarci traže u ženi

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

1. Samopouzdanje Muškarcima su izrazito seksipilne žene kojima je ugodno u vlastitoj koži. Ako ste jedna od žena koja konstanto ispituje svog muškarca o svom izgledu i traži… više »

OPREZNO :)

Tri stvari koje ne smijete nikada reći muškarcu

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Muškarci su tolerantni i lako opraštaju pogreške, barem velika većina njih, no kad im servirate neku od ovih rečenica ... neće biti dobro, to vam garantiramo. Isti si kao… više »

ZANIMLJIVO :)

Zašto se muškarci žene?

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Muškarci i brak često ne mogu u istu rečenicu bez velike muke, pa nije loše znati koji su glavni razlozi ulaska u brak pripadnika jačeg spola. Idealna je varijanta kad je… više »

SUPER

5 znakova da ste idealan par

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Savršenog partnera nije jednostavno pronaći, no ako vaša veza nakon par mjeseci zadovoljava ove kriterije, sigurno ste vrlo blizu ... Dopisivanje ste sveli na bitni… više »

I TAK ...

Tri stvari koje će odbiti svakog muškarca

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Veza je posao, težak, rudarski posao koji treba raditi svaki dan, a ako u životu imate ove tri loše navike, sigurno vam neće potrajati. Stoga, izbjegavajte sljedeće: Durenje - kad… više »

ZNATE LI?

5 stvari u koje se muškarci zaljubljuju

objavljeno prije 11 mjeseci

Zaljubljenost je osjećaj koji svaka žena želi probuditi u muškarcu prema kojem ima iste takve osjećaje, no to ponekad izgleda prilično komplicirano - muškarci rijetko pokazuju… više »

ZAPAMTITE

3 važne činjenice o muškarcima

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Muškarci su nekim ženama otvorena knjiga, barem tako tvrde, a ako ste svjesni da ne možete znati sve, evo tri stvari koje svakako trebate znati o muškarcima kako ne bi… više »

EHH ...

Znakovi da vam veza odlazi u povijest

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Prekid veze u većini slučajeva teško pada barem jednom partneru, pa nije loše znati kad stvari počinju ići u krivom smjeru - evo par znakova da je vaša veza zapravo… više »

OPA :)

Koji spol jači? Iznenadit ćete se ...

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Jači spol obično je naziv rezerviran za muškarce, no znanstvenici se ne slažu s tim - oni tvrde da su jači spol - žene. Žene su ipak jači spol, kažu znanstvenici, a razlog je puno… više »

ZAPAMTITE

Znakovi da ste u vezi s pravim muškarcem

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Savršen muškarac prilično je rijedak, štoviše, neke će žene ustvrditi da je to legendarno biće poput jednoroga, no uvijek postoji onaj koji je pravi za vas. Kako… više »

HE HE

Riješite se PMS-a i usrećite sebe i okolinu

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

PMS ne izluđuje samo žene, od njega pati i njihova okolina, pa ako vam je dosta PMS-a probajte pratiti ovaj mjesečni raspored, a pošto je riječ o apsolutno prirodnim namirnicama… više »

ZAPAMTITE

Zašto je loše ostati dobar s bivšim

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Bivši će vam u životu stvoriti probleme koje niste ni sanjali u slučaju da ostanete dobri s njim, pa iako ste se možda razišli maksimalno civilizirano, evo razloga zašto… više »

HE HE

Tko prvi kaže - volim te?

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Volim te su dvije male riječi velikog značenja koje se obično bojimo izgovoriti prvi ... Recimo, viđate se s novom osobom koja je potpuno promijenila vaš svijet. Sve vidite u… više »

MA DA?!

Muško ponašanje koje zbunjuje žene

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Muškarce se lako može pogrešno shvatiti, vjerovali ili ne, jer žene vrlo često pretpostavljaju da su mete, a zapravo se traži - razumijevanje. Evo koja ponašanja žene… više »

skrolaj na vrh