Žene
EH, DA ...

Kad su to muškarci vjerni?

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Muškarci nisu baš uvijek vjerni, ali u toj cijeloj priči niti žene nisu bez grijeha, naravno - treba svoju partnericu s nekim i prevariti. E sad, muškarci tvrde da im je… više »

EH, DA ...

Kakve žene muškarci žene

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Opterećuju vas kilogrami? Možda vas može utješiti činjenica da muškarci na duge staze ipak vole punije žene. Istraživanje koje je nedavno provedeno u Meksiku pokazalo… više »

MA DA?

Svaka druga žena pati od ovog oblika depresije

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Depresija se obično povezuje s nekim lošim osjećajima koji je izazivaju, no, ljudsko tijelo izvor je nevjerojatnih čuda, pa tako i ovog - hormoni žene tjeraju u postseksualnu depresiju… više »

ZANIMLJIVO

Kako procijeniti muškarca prema - kućnom ljubimcu

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Kućni ljubimci govore jako puno o svojim vlasnicima, pa tako nije pretjerano velik problem procijeniti muškarca upravo prema tome.  Dakle, da vidimo što o karakteru… više »

ISPROBAJTE

Savršeno jutro jedne žene

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Jutro jedno od najstresnijih doba dana, jer budilica uvijek zvoni barem deset minuta prekasno, sve se radi na brzaka i u panici, a odlazak na posao postaje jedan od najgorih poslova u danu.… više »

STVARNO?

Kako zavesti muškarca sa skromnim dekolteom

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Muškarci, nemojmo se lagati, imaju pravi pravcati radar za dekolte dama koje se kreću oko njih i to je jedna od prvih stvari koje primjećuju, no ako se baš nemate čime… više »

STVARNO?

Muškarce nije tako lako razumjeti

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Muškarci su, ako pitate žene, vrlo jednostavna bića koja se može lako shvatiti, no je li to baš tako? Svaka iskusnija žena reći će vam da nije i da muškarce treba… više »

ZANIMLJIVO

Što o ženi govori - njezin muškarac?

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Žene imaju neke svoje kriterije odabira muškarca koji dobrim dijelom počivaju na privlačnosti kako je one shvaćaju, no nezanemariv utjecaj ima i karater žene - pogađate, lako je… više »

ZNATE LI?

Kako muškarci zapravo izjavljuju ljubav?

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Muškarac je biće kojem razne stvari padaju na pamet, mnoge od njih impulzivne i glupe, no žene to sve uglavnom mogu podnijeti osim jedne - činjenicu da dvije male riječi "volim te"… više »

BAŠ TAKO

Što u vezi rade - pametne žene

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Veza nam ponekad pomuti razum, puno češće ženama nego muškarcima, pa tako nije rijetkost da žene u vezi izgube doticaj sa stvarnim svijetom i počnu se ponašati, recimo to… više »

TULUM!

Što rade žene kad muškaraca nema u blizini?

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Žene trebaju vrijeme samo za sebe, baš kao i muškarci, no stalno se govori o tome što oni rade kad im drage nema - većinom se radi o sadržajima 18+, kako na ekranima,… više »

STVARNO?

13 stvari koje muškarci obožavaju na ženama

objavljeno prije 10 mjeseci

Muškarci na ženama obično vole male, svakodnevne stvari koje one rade bez prevelikog razmišljanja, a ne baš one za koje se spremaju satima, nekad čak i danima... Stoga,… više »

EH, DA ...

Može li se preživjeti veza s narcisom?

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Nnarcisi su majstori manipulacije, a kolege s Genijalnog su se raspisali o njima. Na prvi pogled vrlo su inteligentni i šarmantni. U početku imate visoko mišljenje o… više »

STVARNO?

Zašto su muškarci nevjerni voljenim ženama?

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Muškarci nisu vjerni, barem u određenom postotku koji je (ako niste znali), jednak onome kod žena, no njihovi su razlozi potpuno različiti - žene varaju jer se osjećaju nevoljeno i… više »

HE HE

Žene su sretne i zadovoljne kad...

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Žene vole male stvari u životu koje ih čine sretnim, a ako mislite da to nije istina, razuvjerit će vas rezultati jednog zanimljivog istraživanja. Tako, primjerice, 71 posto žena može… više »

skrolaj na vrh