Žene
Bivši je bivši

Šaljete poruku bivšemu? Nemojte!

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Možda ste doživjeli onaj prekid nakon kojega jednostavno ne možete prestati misliti na njega. Razmišljate o tome što on sada radi, gdje je, s kim je, misli li možda sad o vama.… više »

5 STVARI

Tetovaže i piercing na tijelu za vrijeme trudnoće

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Ako imate tetovažu ili piercing, a planirate ostati u drugom stanju, sigurno ste se zapitali može takav ukras ikako utjecati na vašu trudnoću. Donosimo nekoliko stručnih… više »

ISPRIKE, ISPRIKE

Pravi razlog zašto izbjegavamo veze

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Možda poznajete, ili jeste jedna od onih osoba koje izbjegavaju veze. Zasigurno postoje dobre strane vaše odluke. Na kraju krajeva, na taj način najlakše naučimo kako biti… više »

HEH

Tri stvari koje plaše muškarce u vezi

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Muškarci vezama pristupaju opuštenije od žena, no u jednom trenutku stvari postaju ozbiljnije i većina njih reagira na jednak način kad im se postave neka pitanja koja zapravo… više »

SAVJETI

Što žene ne bi trebale priznati partneru

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Komunikacija se uvijek stavlja na pijedestal temelja zdravog i normalnog odnosa dvoje ljudi, naročito ako se radi o ljubavnom odnosu. Ipak, neke stvari partner jednostavno ne treba znati i… više »

METAR NERVOZE

Kako smiriti dijete

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Tražite od djece da nešto naprave, a ona se na vas istresaju ili vam odgovaraju sarkastičnim komentarima? Što kažete na sljedeći pristup od 3 koraka? Prvi korak: "Ispravi se."… više »

EH, DA ...

Kakve su to žene kojima se ne može odoljeti

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Neodoljive žene ne moraju biti prekrasne, pravilnih crta lica i savršenog tijela - one privlače poglede gdje god došle, uvijek su u centru pažnje, a zapravo nikome nije potpuno… više »

AHA!

Pročitajte namjere muškarca prema njegovom pogledu

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Pogled odaje sve, baš kao što su oči ogledalo duše, samo su neke od izreka koje smo slušali od naših starih od malih nogu, pa ne čudi da i istraživanja… više »

Je li zaista tako?

Lažete li sami sebi o vašoj vezi?

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Toliko želimo tu bliskost i romantiku, toliko želimo vezu, da smo o njoj postali ovisni. Ostajemo u vezi iako je ona loša, samo zato da ne bismo bili sami. Zašto si lažemo?… više »

On nije taj

5 znakova da vaš dečko nije najbolji materijal

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Često primjećujemo znakove njegovog lošeg ponašanja, ali nažalost, još češće ih i ignoriramo. Nesigurnost, potreba za pažnjom i komfor u vezi, sve su to razlozi… više »

Tajna poželjnih žena

Zašto je ona tako posebna

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Ako imate prijateljicu za kojom se muškarci uporno okreću sigurno ste se već zapitali koji je njezin as u rukavu. Možda ne izgleda kao da je upravo sišla s modne piste, ali… više »

Lubrikantu, izdajice!

5 faktora koji utječu na žensku plodnost

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Ako pokušavate zatrudnjeti, ili čak ako vam to nije cilj, vjerojatno ste već čuli koju o tome kako postoje neke navike koje utječu na žensku plodnost. "Ova je poza najbolja ako… više »

Tko je u pravu?

Zašto je dobro koji puta se posvađati

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Svi znamo da je svađa znak neslaganja, ali znači li to automatski da je veza u kojoj se partneri svađaju loša? U ovom članku donosimo vam tri razloga zašto bi vam pokoja svađa u… više »

SAVJETI

Tri stvari kojih se žene nikad ne smiju odreći

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Žene u vezi nerijetko imaju problem - vrlo lako zaboravljaju na život koji su vodile prije veze, a koji definitivno nije ni na koji način ovisio o partneru. Na prvu to možda i ne zvuči… više »

EH, DA ...

5 problema koje imaju samo slobodne djevojke

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Djevojka bez muškarca (ili žene, kako god volite) obično izaziva sumnju - što s njom nije u redu, zašto ne može pronaći nikoga i još tisuću drugih pitanja koja… više »

skrolaj na vrh