Žene
ZAPAMTITE

Recept za sretnu vezu

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Sretna veza san je svake žene, no vrlo često se nađu u situaciji da snižavaju kriterije do minimuma, samo kako ne bi ostale same. Naravno, posljedice su poznate - niz loših veza koji… više »

NE ZNATE?!

Par nezgodnih činjenica o zajedničkom životu

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Zajednički život velik je korak u vezi, definitivno, no kako ne biste u to uletjeli naglavačke, evo par "sitnica" koje vam obično zaborave reći oni iskusniji, koji su to već prošli ...… više »

HE HE

Zašto je i ženama mlađe - slađe?

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Žene također vole mlađe partnere, tako kažu istraživanja jer rezultati pokazuju da je 34 posto žena između 40 i 69 godina imalo barem aferu s mlađim muškarcem. Kako su i kod… više »

RIJEČI

Kako znati voli li vas stvarno ili ...

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Volim te je vjerojatno najiščekivanija fraza na početku veze, no ženama ona ipak više znači nego muškarcima. Ali, kad te dvije riječi napokon čujete s njegovih usana,… više »

NERASKIDIVA :)

Kakva je veza muškarca i njegovog ponosa?

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Muškarce se najčešće optužuje da nisu pretjerano emotivni, kao i da premalo pokazuju svoje osjećaje, no jedna stvar u njihovim životima uvijek će izazvati buru emocija -… više »

ZANIMLJIVO :)

Kako broj seksualnih partnera utječe na brak?

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Sretan brak zbroj je velikog broja faktora koji utječu na njegovu dugotrajnost, a zanimljivu vezu između predbračnog seksa i razvoda pronašlo je istraživanje provedeno na… više »

HE HE

Zašto ON još nije uletio?

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Zavođenje muškaraca nije baš tako jednostavno kako neke žene misle. Vjerojatno se većini žena barem jedno dogodilo da pokušava suptilno dati do znanja muškarcu da… više »

EHH ...

Zaljubljenost - pet znakova da to zapravo niste

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Znakovi zaljubljenosti svima su, barem tako mislimo, jasni i prepoznatljivi, no jeste li sigurni da se ne radi o - zaluđenosti? Kratka i strastvena veza koja se brzo ugasila i nakon nje nije… više »

ZAPAMTITE

Tri faze ljubavi

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Ljubav je divna, ali i komplicirana stvar koja ima svoje psihičke i fizičke manifestacije, a kako se ne biste pogubili, donosimo vam zaključak stručnjaka - ljubav zapravo ima tri faze, a u… više »

POGODITE

Najbolji ljubavnici su ipak ...

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Muškarce u krevetu određuje i njihov posao, pokazuje anketa provedena među udatim ženama o seksualnom životu s partnerima, uzimajući u obzir njihov posao. Na vrhu liste tako su se… više »

SAVJETI

Kako prepoznati da vam je veza u opasnosti

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

U dugoj vezi ponekad zanemarujemo probleme ili ne vodimo računa o tome kako se zapravo osjećamo mi ili naš partner. Na taj način, svjesno ili ne, gomilamo probleme u vezi, a oni nakon… više »

SAVJETI

Kako žene preživljavaju razvod

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

Razvod je traumatičan kako za žene, tako i muškarce, a recept za preživljavnje nije tako kompliciran - kad se podvuče crta, najvažnije je - biti sretan sa sobom. Borna… više »

ZAPAMTITE

Kako prepoznati da vam je partner - narcis?

objavljeno prije 1 godinu

Kako možete prepoznati narcisoidnu osobu u svojoj vezi? Postoji 10 jasnih znakova, i iako je većina nas ponekad "kriva" za neke od njih osobama koje pate od narcističkog poremećaja ličnosti… više »

ZANIMLJIVO :)

Koje su najpoželjnije ženske mjere?

objavljeno prije 1 godinu

Ideal ženske ljepote nekako je teško definirati brojevima, no zadnjih desetljeća uvriježilo se govoriti o famoznih 90-60-90 kao mjerama koje predstavljaju savršenu ženu.  … više »

ZANIMLJIVO :)

Tri stvari koje muškarci obožavaju kod žena

objavljeno prije 1 godinu

Muškarci se obično optužuju da su površni i gledaju samo na vanjske atribute ljepote kad su žene u pitanju, no ako pitate njih, ove tri stvari su im seksi puno više od… više »

skrolaj na vrh