Žene
SAVJETI

5 savjeta za nalaženje pravog partnera

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Savršen partner ne postoji, to je općepoznato, no kad uravnotežite svoje kriterije, imate velike šanse pronaći ono što tražite. Evo 5 savjeta kako to najlakše… više »

KAVALIRSTVO

13 znakova da ste pronašli pravog gentlemana

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Kavalirstvo, dobri maniri, bonton, ali i općenita pravila lijepog ponašanja nažalost današnjem su društvu sve straniji. Gentlemani kao takvi izumiruća su vrsta, ali… više »

ZAPAMTITE :)

Što je muškarcima neodoljivo kod žena?

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Muškarci vole različite tipove žena, no te su preferencije uglavnom usmjerene na vanjski izgled, što se tiče karaktera - tu će se velika većina složiti da su ove karakteristike… više »

STVARNO?

Žene i higijena? Nije baš onako kako mislimo ...

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Žene se percipiraju kao "čišći spol", preciznije, one su uvijek čiste, mirisne i uredne ... ili je to samo privid? Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da se samo… više »

HE HE

Trideset sitnica koje muškarac mora napraviti za ženu

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Da, ponekad je potrebno skinuti dlaku sa jezika i nazvati stvari onakvima kakve jesu, stoga, dame, ako se mu dovoljno sviđate da vas je*e, onda mu se također i dovoljno sviđate za ovih 30-ak… više »

NELOGIČNO

Zgodne žene muškarci također ostavljaju ...

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Atraktivne žene na prvu izgledaju kao da im nitko ne može ništa, plove kroz svijet bez problema i udarci se odbijaju od njih, a izgledaju kao milijun dolara ... i na kraju i njih netko… više »

EH, DA ...

PMS dijeta rješava sve probleme

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Zaslužujemo mir tijekom PMS-a, no rijetke od nas ga imaju. Tih dana u mjesecu poželimo se okružiti brdom slatkiša i grickalica jer mislimo da nam baš to treba. Međutim, potpuno… više »

TRIKOVI

Zašto žene misle da su zaljubljene?

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Zaljubljenost je osjećaj koji žene obožavaju, pa nije ni čudo da ponekad neke znakove zamijene za nešto što, zapravo, nisu ... Evo tri najčešća znaka zaljubljenosti koji… više »

HE HE

Zašto žene treba pustiti da spavaju?

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Žene su ujutro mrzovoljnije od muškaraca jer trebaju više sna, pokazalo je istraživanje koje je došlo i do razloga za ovakvu potrebu - razlika u hormonima traži od žena… više »

ZANIMLJIVO :)

Kada muškarci traže muškobanjaste žene?

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Muškarce u bogatijim zemljama, odnosno onima gdje je zdravstvena skrb najbolja, više privlače ženstvenije crte lica kod pripadnica suprotnog spola, dok one u siromašnijim… više »

EH, DA ...

Muški izgovori za prekid veze

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Muškarci vezu prekidaju uglavnom džentlmenski, vjerovali ili ne, pa tako pritom navode razloge koji, zapravo, nemaju puno dodirnih točaka s istinom. No, mora im se ipak odati priznanje… više »

OZBILJNO?

Muški snovi razlikuju se od ženskih

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Snovi su svjetovi u koje ulazimo svake noći, no i tamo postoje razlike u spolovima, tvrde znanstvenici. Naime, bez obzira na emancipaciju žena u zadnjim desetljećima, spolne se razlike nisu… više »

HE HE ...

Koja je svrha postojanja muškaraca?

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Muški primjerci potrebni su za proces poznat kao spolna selekcija koji pomaže vrsti da se bori protiv bolesti i izbjegne nestanak, pa je tako pitanje koje si često postavljaju žene -… više »

STVARNO?

Kako unaprijed prepoznati nevjernog muškarca?

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Nevjera je vjerojatno najgora stvar koja se može dogoditi u braku, a žene bi dale sve da mogu unaprijed znati je li njihov potencijalni suprug sklon takvom ponašanju. Kod nekih je to… više »

OTVORITE SE

3 tajne koje ne smijete sakrivati od partnera

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Komunikacija je jedan od temelja svake kvalitetne veze, no jednako tako je za svaku osobu dobro da ima neke svoje male tajne koje ne želi podijeliti ni sa kim, održavajući na taj način svoju… više »

skrolaj na vrh