Žene
ZAPAMTITE

Znakovi da ste u vezi s pravim muškarcem

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Savršen muškarac prilično je rijedak, štoviše, neke će žene ustvrditi da je to legendarno biće poput jednoroga, no uvijek postoji onaj koji je pravi za vas. Kako… više »

HE HE

Riješite se PMS-a i usrećite sebe i okolinu

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

PMS ne izluđuje samo žene, od njega pati i njihova okolina, pa ako vam je dosta PMS-a probajte pratiti ovaj mjesečni raspored, a pošto je riječ o apsolutno prirodnim namirnicama… više »

ZAPAMTITE

Zašto je loše ostati dobar s bivšim

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Bivši će vam u životu stvoriti probleme koje niste ni sanjali u slučaju da ostanete dobri s njim, pa iako ste se možda razišli maksimalno civilizirano, evo razloga zašto… više »

HE HE

Tko prvi kaže - volim te?

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Volim te su dvije male riječi velikog značenja koje se obično bojimo izgovoriti prvi ... Recimo, viđate se s novom osobom koja je potpuno promijenila vaš svijet. Sve vidite u… više »

MA DA?!

Muško ponašanje koje zbunjuje žene

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Muškarce se lako može pogrešno shvatiti, vjerovali ili ne, jer žene vrlo često pretpostavljaju da su mete, a zapravo se traži - razumijevanje. Evo koja ponašanja žene… više »

HMM

Isplati li se vratiti bivšem?

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Izaberete li podgrijati ljubav s bivšim partnerom, mogli biste se ponovno razočarati. No u nekim slučajevima ta tzv. podgrijana juha i nije loš izbor Renata Jeren je posve… više »

SAVJETI

Što svaka žena treba raditi svaki dan

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Žene vole planirati svoje dane puno više od muškaraca, koji će eventualno isplanirati neke poslovne obaveze, a nakon njih - noge na stol, daljinski u ruke i udri brigu na… više »

EHH ...

Emotivno odsutan partner - evo glavnih razloga

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Emotivna udaljenost vrlo je čest pojam u vezama. Uglavnom se razvija vrlo sporo stoga najčešće nismo ni svjesni problema dok on ne postane (pre)velik.  Postoji mnogo razloga zbog… više »

EHH ...

Znakovi da vas dragi više ne voli

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Ljubav je predivna stvar, toliko sjajna da kad jednom nestane, osjećamo golemu rupu u sebi koju jednostavno ne možemo zapuniti ... E, upravo tako se osjećaju žene kad shvate da ih njihov… više »

MA DA?

Muškarci stvarno misle ....

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Muškarci razmišljaju na različit način od žena, to je i više nego jasno, no neka od razmišljanja i stavova koje dijeli većina muškaraca zapravo razbijaju… više »

OPA :)

Znakovi koji pokazuju da ON misli ozbiljno

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Muškarci su škrti u izražavanju osjećaja i to je jednostavno tako, pa žene vrlo često moraju na temelju nekih skrivenih znakova zaključivati koliko ozbiljno oni zapravo shvaćaju… više »

AHA!

Tri stvari koje niti jedan muškarac ne želi čuti

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Muškarci su, zapravo, prilično osjetljive biljke u nekim stvarima, tako da ih čak i naizgled bezazlena primjedba može potpuno izbaciti iz takta i napraviti im pravi kratki spoj u… više »

EHH ...

5 znakova da mu brak nije na pameti

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Kako prepoznati da se nalazite u vezi s muškarcem kojemu je njegova sloboda važnija od toga da se konačno skrasi i ponaša u skladu sa svojim godinama? Ovih pet znakova otkrit će… više »

EHH ...

Nevjera je najveći test svake veze

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Nevjera je poljuljala ili razorila čak trećinu brakova jer iako žele oprostiti, prevareni se partneri, zapravo, ne mogu s time pomiriti - povjerenje je nestalo, a počinje agonija… više »

PUNOOO

Slomljeno srce - koliko se dugo liječi?

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Prekid veze uvijek je traumatičan, a oporavak od prekida traje toliko da nam se čini da patimo godinama .... no, nije to baš tako  - zabilježite datum na kalendaru, jer evo kad će… više »

skrolaj na vrh