Žene
HE HE

Kako svog muškarca učiniti ljubomornim

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Muškarci najčešće svoju dragu uzimaju zdravo za gotovo nakon nekog vremena, naročito poslije razmjene zavjeta pred oltarom, a ženama se to, naravno niti najmanje ne sviđa. … više »

DA?

Tajna sretnog braka je u...

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Brak i dalje ima mnogo pobornika i nije institucija prošlosti, niti blizu, ali ipak svaki drugi brak u prosjeku propada... zašto? Razloga ima kao u priči, a najčešći je… više »

ISPROBAJTE

7 savjeta za zavođenje muškaraca

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Zavođenje muškaraca često može biti prilično frustrirajuće iskustvo jer ako pokušate sa suptilnim igricama, velike su šanse da oni to jednostavno - neće shvatiti i sav… više »

EH, DA ...

Kada žene stižu godine?

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Mentalno starenje nije posljedica hormonalnih promjena koje prate to razdoblje ženina života Pamćenje i vrijeme ili brzina reakcije mozga kod žena počinje slabjeti u pedesetim… više »

SAVJETI

Što čini pravu damu?

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Tko ne želi čuti da vas zovu damom? Zar svi ne želimo respekt i divljenje okoline? Osnova je biti uredna i decentna, usklađena, imati svoj stil, nenapadna i ugodna oku, nenametljiva,… više »

EVOLUCIJA

Zašto žene tračaju?

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Trač je komadić informacije koji svi na prvu odbacujemo i javno preziremo, no definitivno većina ljudi povremeno obožava čuti dobar trač, a nakon toga ga precizno plasirati dalje u… više »

HE HE

Žene prije braka moraju isprobati ove stvari

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Žene trebaju isprobati neke stvari prije braka jer kasnije, baš kao i muškarci, za to neće imati prilike, a stvarn bi bilo šteta da im život prođe bez toga... … više »

EH, DA ...

Dva razloga zbog kojih se muškarci mijenjaju

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Veza je nekim ženama sve na svijetu, a nerijetko ulaze u nju temeljem potencijala koji vide u muškarcu, zanemarujući pritom neke njegove trenutne karakteristike koje joj zapravo ne… više »

EH, DA ...

Zašto žene trebaju napraviti prvi korak

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Žene danas gotovo ravnopravno sudjeluju u svijetu rada i političkom životu, ali u ljubavnim odnosima i dalje slijede naučene patrijarhalne modele ponašanja. Donosimo vam nekoliko… više »

FORA

Kako mame nose bebe i zašto?

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Mame radije drže bebe na lijevoj strani. Fenomen koji se naziva sklonost lijevoj strani pri nošenju, zajednička je svi sisavcima prema novom istraživanju objavljenom u Nature… više »

ZAPAMTITE :)

Ženska odjeća koja se sviđa muškarcima

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Ženska odjeća nešto je o čemu muškarci ne razmišljaju previše 8osim o donjem rublju, naravno), barem se tako misli ... jer po njima, ženu je najljepše… više »

EH, DA ...

Što mudre žene ne traže od partnera

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Sretna veza nije jednostavna stvar, već prava mješavina različitih čimbenika koje oba partnera ulažu u nju. No, ženama je ponekad prilično teško shvatiti da od svog partnera ne… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje muškarci obožavaju na ženama

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Žene vjeruju da shvaćaju muškarce, no zapravo to baš i nije slučaj - jači im je spol enigma gotovo jednako koliko su i one njima. To je jedan od glavnih razloga problema pri… više »

STVARNO?

Kad je najbolje postati majka?

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Već je ranije dokazano kako dobivanje bebe nakon 35. godine produžava životni vijek, a sada je nova studija koju su proveli znanstvenici s University of Southern… više »

STVARNO?

Kako se ponašaju zreli muškarci

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Zreo muškarac prilično je rijetka biljka, stoga donosimo 8 karakteristika koje razlikuju zrele od nezrelih muškaraca. Vjerujte, godine nemaju ništa s tim. Ima zdrav odnos… više »

skrolaj na vrh