Žene
STVARNO?

Kako prepoznati nevjernog muškarca

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Siang Mein je drevna kineska vještina čitanja lica, a kako ima dovoljno seksologa na svijetu koji se žele istaknuti nekim zaključcima koje drugi još nisu predstavili, tako se… više »

EH, DA ...

Što stvarno ubija ženske ambicije?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Žene imaju ambicije u karijeri bez obzira na to imaju li djece ili ne, pokazalo je novo istraživanje The Boston Consulting Group, no pokazalo se da je uzrok manjeg napredovanja žena u… više »

STVARNO?

Majčinstvo je bolje što je - kasnije?

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Mlada mama izraz je koji je svima blizak, a obično se već u 25. godini žene počne ispitivati "kad misle roditi", govori se o biološkom satu i općenito ih se gnjavi tim pitanjem, tako… više »

EH, DA ...

Kako uživati u sebi?

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

...vrijeme ide.. nema te... još uvijek te nema ... a da li ćete ikada biti......kako da shvatim i kako da počnem razlikovati želje, snove od realnosti..? a… više »

ZADNJI DIO

Što žene ne znaju o muškarcima - četvrti dio

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Da, vrijeme je da se ploča malo okrene. Prije svega, za razgovor o ovoj temi čak ne postoji ni adekvatan vokabular u muškaraca. Uglavnom bezimena je to bol, neizgovoreno nezadovoljstvo… više »

NASTAVLJAMO...

Što žene ne znaju o muškarcima - treći dio

objavljeno prije 2 mjeseca

Žene inače jako malo znaju o iskustvu muškog proživljavanja tinejdžerskih dana. No, to nas ne iznenađuje. Danas doista ni nema realističnog prikaza tinejdžerskih dana u medijima. Za… više »

SERIJAL :)

Što žene ne znaju o muškarcima - drugi dio

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Poznato je da neki muškarci traže žene koje izgledaju kao da su iz reklame. S druge strane neke žene traže upravo takve muškarce. No, ipak će većina žena sjesti sa svojim… više »

ZAPAMTITE :)

Što žene ne znaju o muškarcima - prvi dio

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Postoji jedno staro pravilo prilikom flertanja i osvajanje dame: ako je djevojka lijepa ne očekujte da bude impresionirana ako joj kažete da je lijepa. Ljudi joj taj kompliment daje… više »

PREPOZNAJTE

Kako se ponašaju nezrele osobe

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Rijetko tko će odoljeti djetinjastoj zaigranosti odraslih ljudi, obično su privlačni i šarmantni preko svake mjere, praćeni odličnim smislom za humor i pozitivnim stavom... no, jesu li… više »

ZAPAMTITE :)

Što muškarci stvarno obožavaju na ženama

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Žene su muškarcima stalno na pameti, o tome nije potrebno detaljnije pisati, dovoljno je samo pratiti muške poglede kad prođe atraktivna žena - no, kad bismo gledali samo na toj… više »

NAPRAVITE TO!

Kako muškarci danas mogu pokazati da su ravnopravni

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Žene su prvi put izišle na ulice 8. ožujka 1857. godine u New Yorku. Prosvjedovale su zbog loših uvjeta rada i niskih plaća. Prosvjedi su se nastavili održavati na isti… više »

ČINJENICE

Što žene bolje rade od muškaraca

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Ravnopravnost spolova i dalje je, nažalost, bajka koju bi žene voljele pročitati, ali ne mogu, a Dan žena je upravo ono vrijeme godine kad su takve teme u fokusu javnosti... i opet… više »

EH, DA ...

Dan žena - kakav je stvarno položaj žena u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

U povodu Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, Državni zavod za statistiku (DZS) dao je pregled najvažnijih pokazatelja iz područja stanovništva, obrazovanja i tržišta rada kada je… više »

ZANIMLJIVO

Žensko poduzetništvo u svijetu - podaci koji iznenađuju

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Žensko poduzetništvo temelji se ponajprije na dvjema platformama - želji za uspjehom ili potrebi za preživljavanjem, a pristup financijskim uslugama i lakoća poslovanja su uvjeti koji… više »

SAVJETI

Što žene moraju tražiti u muškarcima

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Potraga za muškarcem iz snova može biti stvarno uzaludan poduhvat, no većina žena odustaje jer putem naletava na gomilu muškaraca koji definitivno nisu ono što… više »

skrolaj na vrh