Žene
STVARNO?

Žensko lice koje muškarci obožavaju

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Žene brinu o svom izgledu puno više od muškaraca, a jedan od razloga je i činjenica da ne znaju kakvo je to žensko lice najprivlačnije muškarcima... pa su znanstvenici… više »

AHA!

5 znakova da imate savršenog partnera

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Savršenog partnera nije jednostavno niti lako naći, no neki od nas imaju tu sreću - no jesmo li to prepoznali? Za one koji ne znaju, evo pet znakova koji vam jasno govore kako ste ipak… više »

AHA!

Znakovi da privlačite muškarca

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Govor tijela muškaraca jasan je kao dan onima koji ga znaju tumačiti, jer predstavlja gotovo 80 posto komunikacije, tako da po njemu možete zaključiti puno više od onoga… više »

EH, DA ...

5 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Muškarci mogu biti ovakvi ili onakvi, dobri ili loši, pametni ili glupi, no i dalje su predmet zanimanja suprotnog spola. Svaka žena ima neki svoj ideal muškarca kojem… više »

AHA!

Kako muškarci pokazuju zaljubljenost

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Žene vole pažnju muškaraca, ponajviše kad su zaljubljeni u njih, a darovi su ono o čemu se najčešće govori. No, ženama su zapravo puno draži sitni znakovi pažnje kojima… više »

EH, DA ...

Kad su to muškarci vjerni?

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Muškarci nisu baš uvijek vjerni, ali u toj cijeloj priči niti žene nisu bez grijeha, naravno - treba svoju partnericu s nekim i prevariti. E sad, muškarci tvrde da im je… više »

EH, DA ...

Kakve žene muškarci žene

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Opterećuju vas kilogrami? Možda vas može utješiti činjenica da muškarci na duge staze ipak vole punije žene. Istraživanje koje je nedavno provedeno u Meksiku pokazalo… više »

MA DA?

Svaka druga žena pati od ovog oblika depresije

objavljeno prije 2 mjeseca

Depresija se obično povezuje s nekim lošim osjećajima koji je izazivaju, no, ljudsko tijelo izvor je nevjerojatnih čuda, pa tako i ovog - hormoni žene tjeraju u postseksualnu depresiju… više »

ZANIMLJIVO

Kako procijeniti muškarca prema - kućnom ljubimcu

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Kućni ljubimci govore jako puno o svojim vlasnicima, pa tako nije pretjerano velik problem procijeniti muškarca upravo prema tome.  Dakle, da vidimo što o karakteru… više »

ISPROBAJTE

Savršeno jutro jedne žene

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Jutro jedno od najstresnijih doba dana, jer budilica uvijek zvoni barem deset minuta prekasno, sve se radi na brzaka i u panici, a odlazak na posao postaje jedan od najgorih poslova u danu.… više »

STVARNO?

Kako zavesti muškarca sa skromnim dekolteom

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Muškarci, nemojmo se lagati, imaju pravi pravcati radar za dekolte dama koje se kreću oko njih i to je jedna od prvih stvari koje primjećuju, no ako se baš nemate čime… više »

STVARNO?

Muškarce nije tako lako razumjeti

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Muškarci su, ako pitate žene, vrlo jednostavna bića koja se može lako shvatiti, no je li to baš tako? Svaka iskusnija žena reći će vam da nije i da muškarce treba… više »

ZANIMLJIVO

Što o ženi govori - njezin muškarac?

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Žene imaju neke svoje kriterije odabira muškarca koji dobrim dijelom počivaju na privlačnosti kako je one shvaćaju, no nezanemariv utjecaj ima i karater žene - pogađate, lako je… više »

ZNATE LI?

Kako muškarci zapravo izjavljuju ljubav?

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Muškarac je biće kojem razne stvari padaju na pamet, mnoge od njih impulzivne i glupe, no žene to sve uglavnom mogu podnijeti osim jedne - činjenicu da dvije male riječi "volim te"… više »

BAŠ TAKO

Što u vezi rade - pametne žene

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Veza nam ponekad pomuti razum, puno češće ženama nego muškarcima, pa tako nije rijetkost da žene u vezi izgube doticaj sa stvarnim svijetom i počnu se ponašati, recimo to… više »

skrolaj na vrh