Žene
STVARNO?

Idealno vrijeme za udaju je ...

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Kad je pravo vrijeme za udaju? Neki bi rekli kad pronađete pravog partnera, no žene su u anketi provedenoj na njih 2 tisuće bile puno određenije ... Naime, u zanimljivoj je anketi sudjelovalo… više »

bu?enje nesanica
PRIPAZITE

3 navike žena koje odbijaju muškarce

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Loše navike ključne su za opstanak veze, tako da bi i muškarci i žene trebali pripaziti na svoje ponašanje ako žele zadržati partnera.  Od svih mogućih loših… više »

STVARNO?

Četvrtak je ženama najomiljeniji dan?

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Dani u tjednu nekad se stapaju u jedan, neprekinuti i grozni ili lijepi, no u relativno normalnom tjednu obično nećemo pretjerano obožavati ponedjeljak jer je, naravno, početak radnog tjedna.… više »

MA DA?

Znakovi da se muškarac boji žene

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Zavođenje muškaraca ponekad jednostavno ne uspijeva, jer unatoč svom koketiranju i smješkanju, od njega ne dolazi očekivani odgovor ... Zašto? Zato što je jedan od… više »

ISPROBAJTE

Testirajte se - jeste li pronašli pravoga?

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Veza se treba odvesti na novu razinu, ma koja ona bila - prema gore ili dolje, no kako znati u kojoj ste zapravo fazi i što bi trebao biti sljedeći korak, daljnje približavanje ili… više »

OPA :)

7 stvari koje ženama daju seksualno samopouzdanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Žene trebaju samopouzdanje kako bi u životu imale što manje problema jer, naravno, pred sobom uvijek imaju problem - mušku okolinu punu predrasuda. No, ako su samopouzdane, a uz… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje žene ne smiju dijeliti

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Dijeliti je lijepo i dobro, neki bi vam doslovno dali i košulju s leđa ako vam stvarno treba, no kad govorimo o svakodnevnim stvarima, ove niti jedna žena ne bi smjela dijeliti, pa čak… više »

HE HE

5 pitanja koja će izbezumiti svakog muškarca

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Žene jednu stvar rade fantastično - izluđuju muškarce. Naravno, ne zato što to žele (barem ne uvijek), već iz razloga što muški i ženski mozak razmišljaju… više »

E, DEČKI, DEČKI ...

Muškarci o ženama ne znaju ove stvari

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Muškarci otvoreno priznaju da pojma nemaju o ženama, no koliko je to strašno? Pa, zapravo, baš i ne toliko koliko žene misle ... evo brojki: - 10 posto ih ne zna kako se… više »

HE HE

Što rade muškarci kad ih žene ne vide

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Iako su odgajani da "dečki ne plaču", i muškarci to rade. Ne baš tako često kao žene, sigurno ne tako javno, ali suza im iz oka kane za puno manje od višestrukog… više »

ZAPAMTITE :)

5 pravila iskusnih žena

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Žene, baš kao i muškarci, moraju proživjeti određene godine "na tržištu" kako bi stekle iskustvo i znale što trebaju raditi i što mogu očekivati od… više »

EH, DA ...

Kako si žene ubijaju samopouzdanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Žena samu sebe u prosjeku kritizira čak 8 puta dnevno, što je potpuna katastrofa za njihovo samopouzdanje. Uz to, mnoge žene namjerno pobijaju komplimente koji su im dani, pa čak 89… više »

OPA :)

Što muškarci najviše traže na ženama

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Muškarci i njihove preferencije kad su žene u pitanju tema je koja kao da otvara Pandorinu kutiju, jer će odgovori žena biti različiti, na temelju bivših iskustava - no,… više »

MA DA?

Sebičnost je nužna za dobru vezu?

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Veza se treba pažljivo zalijevati i paziti, baš kao najnježniji cvijet kako bi preživjela sve nedaće koje donosi život, a sebičnost inače gledamo kao neželjenu karakteristiku koje se… više »

OPA :)

Žene koje su najmanje vjerne su ...

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Žene su sklone prevari jednako kao i muškarci, to je već dokazano cijelim nizom istraživanja, a omiljeno mjesto za nevjeru im je posao jer ne moraju nigdje ići i najmanji je rizik za… više »

skrolaj na vrh