Žene
ZNAMO :)

Najbolje se razumiju - majke i kćeri

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Majke i kćeri imaju najsnažniju povezanost, pokazala su istraživanja, iako zapravo svi to nekako jednostavno znamo. Majke su uvijek bile tu za nas. I kada smo napravile svoje prve… više »

ZNATE LI?

Tri stvari koje muškarci stvarno traže kod žena

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Žene često u razgovoru s prijateljicama razgovaraju kako zadržati muškarca i tu je sve puno raznih teorija, više ili manje točnih No, jednako tako muškarci se nalaze s… više »

NEVJEROJATNO!

Žene su po prirodi u boljoj formi od muškaraca

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Iako su dosadašnji relevantni izvori najčešće tvrdili da su muškarci prirodno nadareniji za sportove i fizičke aktivnosti, na sveučilištu… više »

TAKO TREBA!

Finska – jedina država u kojoj očevi provode više vremena s djecom od majki

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Prema podacima OECD-a (Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj), Finska, država od 5.5 milijuna stanovnika, jedina je država na svijetu u kojoj očevi provode više vremena sa svojom… više »

HMMM...

Zašto ostajemo zaljubljeni u krivu osobu

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Najčešće je razlog zbog kojeg ostajemo u vezi u kojoj nismo sretni - strah. Strah da nikada više nećemo naći osobu koja će nas voljeti (pogotovo ako smo prije toga dugo bili… više »

NARAVNO!

Otvorenije majke odgajaju kreativniju djecu

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Majke koje imaju otvoreniji stav prema životu vjerojatnije stvoriti kreativnu okolinu u kojoj će odrastati njihovo dijete. Istraživači iz Poljska, predvođeni Joannom Martin Kwaśniewskom,… više »

ZNATE LI?

Zašto muškarci toliko vole kartati?

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Kartaške igre imaju svoju daleku prošlost. U različitim su oblicima kartaške igre postojale već tisućama godina, a prvi su se puta igrale na Dalekom istoku. Odande su se… više »

AHA!

Što žene čini privlačnima?

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Privlačnost je čudna kategorija - složit ćete se da je svaka žena lijepa na svoj način, no ipak i dalje postoje neke stvari koje se mogu generalizirati i vrijede za sve. Stoga, evo… više »

EH, DA...

5 razloga zašto se muškarci odljubljuju

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Zaljubljenost je divna i svi bi trebali barem jednom u životu iskusiti taj osjećaj, no nerijetko se događa da se neke na očigled skladne i sretne veze naprasno završavaju. Jedan od… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE!

5 savjeta za oporavak nakon prekida

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Prekid veze iskustvo je koje nije strano valjda niti jednom čovjeku na svijetu, jer teško da ima i jedna osoba koja ga nije doživjela barem jednom. Osobe koje nisu pretjerano… više »

EH, DA... :)

Zašto žene uporno padaju na loše dečke?

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Žene uvijek govore kako žele da njihov odabranik bude emotivan, nježan, drag, pažljiv. No, ženski mozak je paradoksalan. Privlače ih jaki, drski, pomalo umišljeni frajeri. S… više »

Pametnim trikovima do zdravije kose / Pixabay
SAVJETI

5 savjeta za savršenu kosu

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Vjerujemo da bismo se svi složili kako je kosa jedan od naših najboljih ukrasa. Upravo zbog toga, svi smo upoznati s time kolika tlaka ponekad može biti dotjerati je u red. Ovisno… više »

Kako da beba zaspi? /Pixabay
Savjeti

Kako postići da beba prespava noć?

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Svakom novorođenču treba vremena da se privikne na novi svijet i njegova pravila, a tu spadaju i ona kada zaspati i koliko dugo spavati. Bebe počnu spavati nekoliko duljih sati u… više »

MYTHBUSTERS

10 mitova o muškarcima koji nemaju veze s mozgom

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Muškarci ne plaču, jedino o čemu razmišljaju je seks i jako su loši roditelji. Popis ovakvih i sličnih pretpostavki o muškarcima ponekad je lista bez kraja.… više »

Razlike među spolovima zaista postoje / Pixabay
MA DA!

Što sve muškarci ne znaju o svojoj dragoj?

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Muškarci su obično optuženi od strane svoje drage da nemaju pojma o tome što ona voli, a oni se, naravno, brane da to nije istina. No, istraživanje provedeno među… više »

skrolaj na vrh