Žene
ZAPAMTITE :)

Nesavršenosti su muškarcima jako privlačne

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Žene se trude uvijek biti savršene, što za sebe, što za svog muškarca, no ako pitate normalne muškarce što vole na ženama, doći ćete do zaključka da… više »

STVARNO?!

Zašto muškarci odustaju od braka

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Brak je postao ugrožena institucija, no razlog tome nije neka nova moda, raspad morala ili slične stvari - radi se, naravno, samo o seksu. Naime, u prošlosti je brak bio motivacija… više »

HEH

5 stvari o muškom umu - za žene

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Kako zapravo funkcionira muški mozak? Osim što se to često pitaju žene, isto su si pitanje postavili i znanstvenici, pa su nakon podosta istraživanja utvrdili da imaju sve… više »

PITANJE

Je li normalno voljeti bivšega?

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Mnogi od nas u ranoj mladosti otkriju što znači imati slomjeno srce. Povrijeđeni smo i mislimo da se to nikada neće dogoditi, no malo pomalo, i ta bol nestaje. S godinama i ozbiljnijim… više »

TREBATE DVOJE...

Želite zatrudnjeti? Evo što ON mora napraviti!

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Želite da spermiji budu zdravi i pokretni na putu do cilja, zar ne? U trenutku začeća, ne mora samo žensko tijelo biti zdravo kako bi došlo do sretnog događaja, a za slučaj da se… više »

FEMME FATALE

5 načina kako postati senzualnija i samopouzdanija žena

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Nema čarobne formula uz pomoć koje bismo postale nešto što nismo. Samopouzdanje i zavodljivost karakteristike su koje se moraju naučiti, a kao i svaka druga vještina,… više »

DOBRO JE ZNATI

Trudnoća u četrdesetima

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Što se događa ako vam se, iz bilo kojeg razloga, prilika da osnujete ili povećate obitelj pruži tek u četrdesetima? Jeste li se dobro raspitali kako bi se trudnoća mogla odraziti na… više »

ONI DANI

Što jesti, a što ne, za vrijeme mjesečnice

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Hormoni su čudna stvar i ne pitaju za godine, no ponekad zaboravljamo da ih možemo regulirati vlastitom prehranom. Kad jednom mjesečno, obično za 'onih dana', podivljaju, vrijeme je da… više »

ŠTO RADITI?

Kad nova beba stiže u vašim tridesetima

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Na ovo biste trebali obratiti pažnju ako po prvi puta postajete majka u tridesetima: 1. Morate razumjeti rizike Majčinstvo u kasnijim godinama podrazumijeva veću mogućnost za razvoj… više »

Foto: mliu92
DA ILI NE?

Putovanja za vrijeme trudnoće

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Najvažnije je imati na umu da postoje različita prijevozna sredstva kojima možemo putovati, a puno ovisi i o tome koliko je poodmakla vaša trudnoća i kamo točno putujete. Ne morate se… više »

STIŽE BEBA

Je li debljanje za vrijeme trudnoće povezano sa spolom djeteteta?

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Puno je uzoraka kojima u trudnoći pribjegavamo kako bismo odredili spol djeteta, no većina njih temelji se na mitovima. Međutim, jedna od posljednjih studija donosi neka nova… više »

VRIJEME

Koliko dugo patimo za bivšim?

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Prekid veze traumatičan je događaj u životu obje osobe, no često su žene te koje duže pate, barem naizgled. Kako su razna istraživanja pokazala da pate i muškarci, nije na odmet znati… više »

SAVJETI :)

5 stvari koje žene trebaju znati o muškarcima

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Žene misle da muškarce čitaju kao otvorenu knjigu, no naravno da je to prilično pogrešan pristup - ima stvari koje o muškarcima definitivno ne znate, a mi smo vam… više »

Suojećate li?

3 straha koji muče žene u vezama

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

U partneru svi tražimo osobu koja će nas razumijeti i s kojom ćemo moći biti najbolje verzije nas samih. Kada takvu osobu nađemo, ona nas prihvaća sa svim našim manama i vrlinama,… više »

MA DA?

Velike grudi izlaze iz mode?

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Velike grudi oduvijek su bile favorit većine muškaraca, mada se s pravom kaže da svake grudi pronađu svoje obožavatelje... no i to se, izgleda, mijenja. Prema podacima o navikama… više »

skrolaj na vrh