Žene
OPA :)

Žene koje su najmanje vjerne su ...

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Žene su sklone prevari jednako kao i muškarci, to je već dokazano cijelim nizom istraživanja, a omiljeno mjesto za nevjeru im je posao jer ne moraju nigdje ići i najmanji je rizik za… više »

PITANJA

Provjerite jeste li spremni za brak

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Brak je velik korak u životu svakog čovjeka, a kako se u zadnje vrijeme broj rastava alarmantno povećava, izgleda da se dosta bračnih parova odlučilo malo preuranjeno. Kako se to ne bi… više »

KVIZ :)

Jeste li Štraca, Drugotna ili Neposlušna?

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Napokon odgovor na pitanje koje vas je jamačno oduvijek mučilo: saznajte jeste li Štraca, Neposlušna ili Drugotna. Bonus: izjasnite svoj stav sa stilom! Na ovaj način autori/ce… više »

5 dobrih razloga za sebičnost u vezi

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Sebičnost nije baš najbolja karakterna osobina, naročito u vezama, no postoji nekoliko situacija u kojima žene definitivno trebaju biti sebične jer će na taj način vezu povesti u… više »

UPS

Što muškarci primjećuju na ženama

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Žene nastoje dati sve od sebe kako bi zaintrigirale muškarca koji im se sviđa i pokazale mu ono za što smatraju da je najvažnije. Ipak, postavlja se pitanje naglašavaju… više »

STVARNO?

7 najčešćih muških laži

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Muškarci lažu o raznim stvarima, a iznenađujuće je to što im je dobar dio omiljenih laži jednak ženskima, što pokazuje da taština ne poznaje granice između spolova… više »

SAVJETI

Pokažite muškarcu da vam se sviđa - diskretno

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Zavođenje je ženama prilično teže nego muškarcima iz jednog jedinog razloga - ne smiju pokazati koliko im je stalo do toga, jer će ispasti lake žene ... da, to je nepravda i grozno je,… više »

KOMPLIMENTI

5 stvari koje trebate pohvaliti kod svog muškarca

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Muškarcima su pohvale duševna hrana, ma koliko se oni pravili frajeri i odmahivali rukom, jer se ispod grube površine gotovo uvijek krije nesigurni mali dečko koji se… više »

ZANIMA VAS?

Što se ne govori drugima - o svom dragom

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Ženama nije lako sačuvati tajnu, iako to čine bolje od muškaraca, no unatoč tome potrudite se i nemojte nikome reći ovih sedam stvari o svom dragom - bit će mu jako, jako drago.… više »

AHA!

5 ženskih karakteristika koje osvajaju muškarce

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Zavođenje muškaraca nekad je vrlo jednostavno - minica, štikle, dekolte i dobar make up napravit će posao, no hoćete li na taj način upoznati onog Pravog? Zavisi od toga… više »

SAVJETI

3 savjeta za prirodno povećanje grudi

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Povećanje grudi prirodnim putem ponekad je jedini način, naročito ako pri ruci nemate priličnu svoticu za ugradnju silikona ili ste jednostavno premladi da biste napravili tako nešto.… više »

SUPER

Žene su danas puno sretnije nego prije 70 godina

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Žene su danas u Britaniji puno sretnije zbog toga što su žene nego prije 70 godina, pokazalo je istraživanje BBC-ija objavljeno u ponedjeljak koje pokazuje da je njihov… više »

NAGRADNJAČA

Carice, kuhaj s nama!

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Ti si kuharica koja obožava biti u svojoj kuhinji? Ukućani jako hvale tvoja jela? Prijatelji bi najradije kada bi im stalno kuhala? Bez obzira jesi li na putu da postaneš… više »

EH, DA ...

Najveće ženske pogreške u braku

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Brak ili dugotrajna veza živi su organizmi na koje treba paziti baš kao i na živa bića - biti nježan i pažljiv, no po potrebi i oštar i odlučan kako bi se razvijali kako treba.… više »

GOVOR TIJELA

Kako prepoznati da se sviđate muškarcu

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Muškarci ne razumiju žene, a žene misle da razumiju muškarce, no često se i one varaju. Što nam onda preostaje? Govor tijela, naravno, pa evo sedam znakova koji sigurno… više »

skrolaj na vrh