Žene
MA DA?

Kakve su žene draže muškarcima?

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Muškarcima su ostavljene žene puno privlačnije od onih koje ostavljaju muškarce, pokazalo je vrlo zanimljivo istraživanje.. Kad saznaju da je žena ostavila muškarca, to… više »

SAVJETI

Kako se oporaviti od prekida?

objavljeno prije 6 mjeseci

Riječi koje ne želimo čuti - nije do tebe, do mene je, želim izlaz iz ove veze. Možemo zvati to kako god hoćemo - ali prekid je, svakome tko ga je barem jednom prošao,… više »

ZAVALITE SE

Zašto trebate gledati filmove i serije s partnerom?

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Gledanje omiljenih filmova i serija odlično je za emocionalno zdravlje, to znamo svi i bez istraživanja, no osim toga trebali bi se potruditi i u cijelu priču uvući i partnera, tvrdi novo… više »

SAVJETI

5 savjeta za nalaženje pravog partnera

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Savršen partner ne postoji, to je općepoznato, no kad uravnotežite svoje kriterije, imate velike šanse pronaći ono što tražite. Evo 5 savjeta kako to najlakše… više »

KAVALIRSTVO

13 znakova da ste pronašli pravog gentlemana

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Kavalirstvo, dobri maniri, bonton, ali i općenita pravila lijepog ponašanja nažalost današnjem su društvu sve straniji. Gentlemani kao takvi izumiruća su vrsta, ali… više »

ZAPAMTITE :)

Što je muškarcima neodoljivo kod žena?

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Muškarci vole različite tipove žena, no te su preferencije uglavnom usmjerene na vanjski izgled, što se tiče karaktera - tu će se velika većina složiti da su ove karakteristike… više »

STVARNO?

Žene i higijena? Nije baš onako kako mislimo ...

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Žene se percipiraju kao "čišći spol", preciznije, one su uvijek čiste, mirisne i uredne ... ili je to samo privid? Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da se samo… više »

HE HE

Trideset sitnica koje muškarac mora napraviti za ženu

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Da, ponekad je potrebno skinuti dlaku sa jezika i nazvati stvari onakvima kakve jesu, stoga, dame, ako se mu dovoljno sviđate da vas je*e, onda mu se također i dovoljno sviđate za ovih 30-ak… više »

NELOGIČNO

Zgodne žene muškarci također ostavljaju ...

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Atraktivne žene na prvu izgledaju kao da im nitko ne može ništa, plove kroz svijet bez problema i udarci se odbijaju od njih, a izgledaju kao milijun dolara ... i na kraju i njih netko… više »

EH, DA ...

PMS dijeta rješava sve probleme

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Zaslužujemo mir tijekom PMS-a, no rijetke od nas ga imaju. Tih dana u mjesecu poželimo se okružiti brdom slatkiša i grickalica jer mislimo da nam baš to treba. Međutim, potpuno… više »

TRIKOVI

Zašto žene misle da su zaljubljene?

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Zaljubljenost je osjećaj koji žene obožavaju, pa nije ni čudo da ponekad neke znakove zamijene za nešto što, zapravo, nisu ... Evo tri najčešća znaka zaljubljenosti koji… više »

HE HE

Zašto žene treba pustiti da spavaju?

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Žene su ujutro mrzovoljnije od muškaraca jer trebaju više sna, pokazalo je istraživanje koje je došlo i do razloga za ovakvu potrebu - razlika u hormonima traži od žena… više »

ZANIMLJIVO :)

Kada muškarci traže muškobanjaste žene?

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Muškarce u bogatijim zemljama, odnosno onima gdje je zdravstvena skrb najbolja, više privlače ženstvenije crte lica kod pripadnica suprotnog spola, dok one u siromašnijim… više »

EH, DA ...

Muški izgovori za prekid veze

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Muškarci vezu prekidaju uglavnom džentlmenski, vjerovali ili ne, pa tako pritom navode razloge koji, zapravo, nemaju puno dodirnih točaka s istinom. No, mora im se ipak odati priznanje… više »

OZBILJNO?

Muški snovi razlikuju se od ženskih

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Snovi su svjetovi u koje ulazimo svake noći, no i tamo postoje razlike u spolovima, tvrde znanstvenici. Naime, bez obzira na emancipaciju žena u zadnjim desetljećima, spolne se razlike nisu… više »

skrolaj na vrh