Žene
SAVJETI

Što žene moraju tražiti u muškarcima

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Potraga za muškarcem iz snova može biti stvarno uzaludan poduhvat, no većina žena odustaje jer putem naletava na gomilu muškaraca koji definitivno nisu ono što… više »

CARICE

Što svaka žena želi?

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Osjećati se kao carica! Znamo da puno radiš, još više brineš o djeci i obitelji i puno si angažirana oko kućanstva, doma i brojnih dnevnih obaveza. Zato ćemo mi,… više »

ZAPAMTITE :)

4 stvari koje će vas postarati, a ne pomladiti

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Mladolik izgled tražena je roba među ženama, a najčešće se prvo želja za njim rješava određenim zahvatima koji nisu estetski. No, problem je u tome što se često mogu… više »

EH, DA ...

5 stvari koje se muškarci ne usude reći ženama

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Svi su muškarci isti, kaže jedna stara izreka, a zapravo i nije toliko daleko od istine, barem kad je riječ o tome što se ne usude reći svojim boljim polovicama. Naime, dvoje… više »

MA DA?

Kako žene nesvjesno zavode muškarce?

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Zavođenje je ponekad prilično nesvjesna stvar - ugledate osobu koja vam se sviđa i koju želite, a vaše tijelo samo počne izvoditi trikove kako bi privukli njegovu pažnju, tvrde… više »

PRIPAZITE :)

Kako prepoznati manipulatora

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Zaljubljenost je predivan osjećaj koji ipak ima jednu poprilično veliku manu - zamagljuje nam prosuđivanje i ne dozvoljava nam da vidimo sve loše strane svog partnera. U dobrom dijelu… više »

UPS :)

Vježbanjem do boljeg seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Vježbanje nije samo sjajna stvar za zdravlje, već jednako tako utječe i na kvalitetu seksa - potiče lučenje testosterona, jača cirkulaciju u "strateškim" dijelovima tijela te može… više »

EH, DA ...

Zašto žene u Hrvatskoj tlače tijekom poroda?

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Porod u hrvatskim bolnicama više liči na ispitivanje inkvizicije nego na sretan događaj, to će vam (u povjerenju) priznati svaka hrvatska trudnica, a najveće mučenje je uskraćivanje… više »

ZAPAMTITE :)

10 stvari koje muškarca čine - onim pravim

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Pravi, dobar muškarac velikom se broju žena čini kao nedostižan ideal, jednorog ili zmaj - mitsko biće za koje svi tvrde da postoji, no nitko ga nije osobno ugledao već je čuo priče...… više »

ZNATE LI?

7 savjeta za kupovinu grudnjaka

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Grudnjak je jedan od onih odjevnih predmeta kojima se pri svakoj kupovini poklanja velika pažnja, no pritom se rade i najveće pogreške, tvrde stručnjaci koji su istražili stvar i… više »

HE HE

Kako svog muškarca učiniti ljubomornim

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Muškarci najčešće svoju dragu uzimaju zdravo za gotovo nakon nekog vremena, naročito poslije razmjene zavjeta pred oltarom, a ženama se to, naravno niti najmanje ne sviđa. … više »

DA?

Tajna sretnog braka je u...

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Brak i dalje ima mnogo pobornika i nije institucija prošlosti, niti blizu, ali ipak svaki drugi brak u prosjeku propada... zašto? Razloga ima kao u priči, a najčešći je… više »

ISPROBAJTE

7 savjeta za zavođenje muškaraca

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Zavođenje muškaraca često može biti prilično frustrirajuće iskustvo jer ako pokušate sa suptilnim igricama, velike su šanse da oni to jednostavno - neće shvatiti i sav… više »

EH, DA ...

Kada žene stižu godine?

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Mentalno starenje nije posljedica hormonalnih promjena koje prate to razdoblje ženina života Pamćenje i vrijeme ili brzina reakcije mozga kod žena počinje slabjeti u pedesetim… više »

SAVJETI

Što čini pravu damu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Tko ne želi čuti da vas zovu damom? Zar svi ne želimo respekt i divljenje okoline? Osnova je biti uredna i decentna, usklađena, imati svoj stil, nenapadna i ugodna oku, nenametljiva,… više »

skrolaj na vrh