Žene
Stiže beba

10 najčešćih pogrešaka koje možda činite kad pokušavate zatrudniti

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Naravno da je pomisao kako nešto ne činimo kako treba kad se radi o pravljenju bebe poražavajuća, no barem je to posao koji sa zadovoljstvom volimo ponavljati. Ali ako nakon duljeg… više »

ŠEFUJTE

5 trikova da bebe počnu jesti raznoliku hranu

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Počnu plakati, okreću glavu ili rade nered. Sigurno i sami nešto možete pridodati tom zabanom popisu koji se širi nakon svakog novog obroka ako mališanima… više »

SAVJETI

Kako na zelenu granu s djetetom koje je izbirljivo u prehrani

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Nije lako s djecom koja tjeraju po svome, a još je gore kad svoja pravila i prohtjeve žele progurati za stolom. Djeca, naravno, imaju pravo odbiti određenu vrstu hrane ako im ona… više »

EH, DA ...

Zaljubljenost - događa li vam se previše često?

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Zaljubljenost je predivan osjećaj koji bi svaka osoba trebala iskusiti u životu najmanje jednom, no ima i onih kojima bi se to trebalo događati - manje često. Primjerice, ima žena koje… više »

ZANIMLJIVO

Što sve žene zapravo - ne vole?

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Žene rade mnoge stvari samo iz jednog jedinog razloga - to im nameću društvene norme (koje one baš i nisu stvarale), a ustvari ih mrze iz dna duše, pokazala je zanimljiva… više »

KOGA TRAŽITE?

3 ženske pogreške

objavljeno prije 4 mjeseca

Žene će nerijetko osjetiti povezanost s muškarcem, a onda, ujesto da se opuste jer sve dobro ide, one će se početi opsjedati razmišljanjima o svakoj sitnici te veze, i možda sve… više »

DALEKO OD OKA...

Imaju li veze na daljinu svojih prednosti?

objavljeno prije 4 mjeseca

Ako ste odvojeni od osobe koju volite, može vam se dogoditi da žudite za njom više nego inače, ili još gore, da zaboravite zašto uopće i dalje želite biti u toj vezi.… više »

PITANJA, PITANJA

9 pitanja za prvi spoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Želimo svašta saznati, a bojimo se da prvi spoj umjesto u zabavno iskustvo ne pretvorimo u poslovni intervju. Zato je korisno imati nekoliko spremnih pitanja koja otvaraju mogućnost… više »

SAVJETI

Muškarci kakve treba pronaći i sačuvati

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Muškarci su, kao uostalom i žene, puno više od običnog zbroja izgleda i karakternih osobina, no svejedno postoji nekoliko tipova muškaraca za koje se vrijedi potruditi,… više »

POSLA PREKO GLAVE

Dječji poslovi - što i kada djeca trebaju raditi

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mnogi tvrde da djecu treba obavezama učiti od malena, ali ostaje pitanje kada početi i što bi točno od najranijih dana trebali znati.  Znamo da 'poslovi' koje će obavljati moraju… više »

Bivši je bivši

Šaljete poruku bivšemu? Nemojte!

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Možda ste doživjeli onaj prekid nakon kojega jednostavno ne možete prestati misliti na njega. Razmišljate o tome što on sada radi, gdje je, s kim je, misli li možda sad o vama.… više »

5 STVARI

Tetovaže i piercing na tijelu za vrijeme trudnoće

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Ako imate tetovažu ili piercing, a planirate ostati u drugom stanju, sigurno ste se zapitali može takav ukras ikako utjecati na vašu trudnoću. Donosimo nekoliko stručnih… više »

ISPRIKE, ISPRIKE

Pravi razlog zašto izbjegavamo veze

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Možda poznajete, ili jeste jedna od onih osoba koje izbjegavaju veze. Zasigurno postoje dobre strane vaše odluke. Na kraju krajeva, na taj način najlakše naučimo kako biti… više »

HEH

Tri stvari koje plaše muškarce u vezi

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Muškarci vezama pristupaju opuštenije od žena, no u jednom trenutku stvari postaju ozbiljnije i većina njih reagira na jednak način kad im se postave neka pitanja koja zapravo… više »

SAVJETI

Što žene ne bi trebale priznati partneru

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Komunikacija se uvijek stavlja na pijedestal temelja zdravog i normalnog odnosa dvoje ljudi, naročito ako se radi o ljubavnom odnosu. Ipak, neke stvari partner jednostavno ne treba znati i… više »

skrolaj na vrh