Žene
E, DEČKI, DEČKI ...

Muškarci o ženama ne znaju ove stvari

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Muškarci otvoreno priznaju da pojma nemaju o ženama, no koliko je to strašno? Pa, zapravo, baš i ne toliko koliko žene misle ... evo brojki: - 10 posto ih ne zna kako se… više »

HE HE

Što rade muškarci kad ih žene ne vide

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Iako su odgajani da "dečki ne plaču", i muškarci to rade. Ne baš tako često kao žene, sigurno ne tako javno, ali suza im iz oka kane za puno manje od višestrukog… više »

ZAPAMTITE :)

5 pravila iskusnih žena

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Žene, baš kao i muškarci, moraju proživjeti određene godine "na tržištu" kako bi stekle iskustvo i znale što trebaju raditi i što mogu očekivati od… više »

EH, DA ...

Kako si žene ubijaju samopouzdanje

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Žena samu sebe u prosjeku kritizira čak 8 puta dnevno, što je potpuna katastrofa za njihovo samopouzdanje. Uz to, mnoge žene namjerno pobijaju komplimente koji su im dani, pa čak 89… više »

OPA :)

Što muškarci najviše traže na ženama

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Muškarci i njihove preferencije kad su žene u pitanju tema je koja kao da otvara Pandorinu kutiju, jer će odgovori žena biti različiti, na temelju bivših iskustava - no,… više »

MA DA?

Sebičnost je nužna za dobru vezu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Veza se treba pažljivo zalijevati i paziti, baš kao najnježniji cvijet kako bi preživjela sve nedaće koje donosi život, a sebičnost inače gledamo kao neželjenu karakteristiku koje se… više »

OPA :)

Žene koje su najmanje vjerne su ...

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Žene su sklone prevari jednako kao i muškarci, to je već dokazano cijelim nizom istraživanja, a omiljeno mjesto za nevjeru im je posao jer ne moraju nigdje ići i najmanji je rizik za… više »

PITANJA

Provjerite jeste li spremni za brak

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Brak je velik korak u životu svakog čovjeka, a kako se u zadnje vrijeme broj rastava alarmantno povećava, izgleda da se dosta bračnih parova odlučilo malo preuranjeno. Kako se to ne bi… više »

KVIZ :)

Jeste li Štraca, Drugotna ili Neposlušna?

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Napokon odgovor na pitanje koje vas je jamačno oduvijek mučilo: saznajte jeste li Štraca, Neposlušna ili Drugotna. Bonus: izjasnite svoj stav sa stilom! Na ovaj način autori/ce… više »

5 dobrih razloga za sebičnost u vezi

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Sebičnost nije baš najbolja karakterna osobina, naročito u vezama, no postoji nekoliko situacija u kojima žene definitivno trebaju biti sebične jer će na taj način vezu povesti u… više »

UPS

Što muškarci primjećuju na ženama

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Žene nastoje dati sve od sebe kako bi zaintrigirale muškarca koji im se sviđa i pokazale mu ono za što smatraju da je najvažnije. Ipak, postavlja se pitanje naglašavaju… više »

STVARNO?

7 najčešćih muških laži

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Muškarci lažu o raznim stvarima, a iznenađujuće je to što im je dobar dio omiljenih laži jednak ženskima, što pokazuje da taština ne poznaje granice između spolova… više »

SAVJETI

Pokažite muškarcu da vam se sviđa - diskretno

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Zavođenje je ženama prilično teže nego muškarcima iz jednog jedinog razloga - ne smiju pokazati koliko im je stalo do toga, jer će ispasti lake žene ... da, to je nepravda i grozno je,… više »

KOMPLIMENTI

5 stvari koje trebate pohvaliti kod svog muškarca

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Muškarcima su pohvale duševna hrana, ma koliko se oni pravili frajeri i odmahivali rukom, jer se ispod grube površine gotovo uvijek krije nesigurni mali dečko koji se… više »

ZANIMA VAS?

Što se ne govori drugima - o svom dragom

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Ženama nije lako sačuvati tajnu, iako to čine bolje od muškaraca, no unatoč tome potrudite se i nemojte nikome reći ovih sedam stvari o svom dragom - bit će mu jako, jako drago.… više »

skrolaj na vrh