Žene
Foto: Pexels
HMMM

Kad imate dvoje djece mlađe od dvije godine

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Neki roditelji ne žele ni pomišljati o drugom djetetu odmah nakon što im se rodi prvo, no neki razmišljaju drugačije. Njima se sviđa pomisao da odgajaju djecu… više »

Foto: Pexels
Ups

3 zeznute navike koje vam stvaraju probleme tamo dolje

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Koliko god se ponekad trudile da područje stidnice održavaju čistim i urednim, ponekad se ipak dogode - prištići. Što zapravo uzrokuje prištiće koji se pojavljuju… više »

ZAPAMTITE

3 stvari zbog kojih muškarci odlaze... zauvijek

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Muškarci i prekid veze ponekad ženama djeluju potupuno zbunjujuće, jer se najčešće misli da postoje dva glavna razloga - nevjera ili nedostatak seksa. Ipak, ma koliko to čudno… više »

EH, DA ...

4 pokazatelja da niste preboljeli bivšega

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Osjećaji znaju varati, osobito kada ste ranjivi. Brkati zbog usamljenosti ljubav i potrebu za nekim mogu nas odvesti na krivi put. Ako ste ušli u novu vezu, a još činite ove… više »

Foto: Pexels
Love is in the air

6 stvari koje radi muškarac koji vas voli

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Nije tajna da muškarci nisu vični verbalnom izražavanju emocija, a razlog tomu vjerojatno je činjenica da ih nemaju volju analizirati već ih radije pokazuju svojim postupcima.… više »

Foto: Pexels
PST PST

Sve što morate znati o očijukanju

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Treptanje u nečijem smjeru i pokoji osmijeh mogu činiti čuda, pod uvjetom da druga osoba zna prepoznati znakove vaše zainteresiranosti. Ako imate malo hrabrosti, očijukanje se može… više »

TAJNE

5 stvari koje moraju ostati unutar vaša četiri zida

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Kvalitetna veza počiva i na međusobnom povjerenju, pa treba biti vrlo pažljiv u otkrivanju svoje intime drugim osobama. Stoga, ma koliko vam prijateljice bile dobre i povjerljive, ovih pet… više »

ZAPAMTITE :)

Nesavršenosti su muškarcima jako privlačne

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Žene se trude uvijek biti savršene, što za sebe, što za svog muškarca, no ako pitate normalne muškarce što vole na ženama, doći ćete do zaključka da… više »

STVARNO?!

Zašto muškarci odustaju od braka

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Brak je postao ugrožena institucija, no razlog tome nije neka nova moda, raspad morala ili slične stvari - radi se, naravno, samo o seksu. Naime, u prošlosti je brak bio motivacija… više »

HEH

5 stvari o muškom umu - za žene

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Kako zapravo funkcionira muški mozak? Osim što se to često pitaju žene, isto su si pitanje postavili i znanstvenici, pa su nakon podosta istraživanja utvrdili da imaju sve… više »

PITANJE

Je li normalno voljeti bivšega?

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Mnogi od nas u ranoj mladosti otkriju što znači imati slomjeno srce. Povrijeđeni smo i mislimo da se to nikada neće dogoditi, no malo pomalo, i ta bol nestaje. S godinama i ozbiljnijim… više »

TREBATE DVOJE...

Želite zatrudnjeti? Evo što ON mora napraviti!

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Želite da spermiji budu zdravi i pokretni na putu do cilja, zar ne? U trenutku začeća, ne mora samo žensko tijelo biti zdravo kako bi došlo do sretnog događaja, a za slučaj da se… više »

FEMME FATALE

5 načina kako postati senzualnija i samopouzdanija žena

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Nema čarobne formula uz pomoć koje bismo postale nešto što nismo. Samopouzdanje i zavodljivost karakteristike su koje se moraju naučiti, a kao i svaka druga vještina,… više »

DOBRO JE ZNATI

Trudnoća u četrdesetima

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Što se događa ako vam se, iz bilo kojeg razloga, prilika da osnujete ili povećate obitelj pruži tek u četrdesetima? Jeste li se dobro raspitali kako bi se trudnoća mogla odraziti na… više »

ONI DANI

Što jesti, a što ne, za vrijeme mjesečnice

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Hormoni su čudna stvar i ne pitaju za godine, no ponekad zaboravljamo da ih možemo regulirati vlastitom prehranom. Kad jednom mjesečno, obično za 'onih dana', podivljaju, vrijeme je da… više »

skrolaj na vrh