Žene
SAVJETI

Što žene ne bi trebale priznati partneru

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Komunikacija se uvijek stavlja na pijedestal temelja zdravog i normalnog odnosa dvoje ljudi, naročito ako se radi o ljubavnom odnosu. Ipak, neke stvari partner jednostavno ne treba znati i… više »

METAR NERVOZE

Kako smiriti dijete

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Tražite od djece da nešto naprave, a ona se na vas istresaju ili vam odgovaraju sarkastičnim komentarima? Što kažete na sljedeći pristup od 3 koraka? Prvi korak: "Ispravi se."… više »

EH, DA ...

Kakve su to žene kojima se ne može odoljeti

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Neodoljive žene ne moraju biti prekrasne, pravilnih crta lica i savršenog tijela - one privlače poglede gdje god došle, uvijek su u centru pažnje, a zapravo nikome nije potpuno… više »

AHA!

Pročitajte namjere muškarca prema njegovom pogledu

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Pogled odaje sve, baš kao što su oči ogledalo duše, samo su neke od izreka koje smo slušali od naših starih od malih nogu, pa ne čudi da i istraživanja… više »

Je li zaista tako?

Lažete li sami sebi o vašoj vezi?

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Toliko želimo tu bliskost i romantiku, toliko želimo vezu, da smo o njoj postali ovisni. Ostajemo u vezi iako je ona loša, samo zato da ne bismo bili sami. Zašto si lažemo?… više »

On nije taj

5 znakova da vaš dečko nije najbolji materijal

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Često primjećujemo znakove njegovog lošeg ponašanja, ali nažalost, još češće ih i ignoriramo. Nesigurnost, potreba za pažnjom i komfor u vezi, sve su to razlozi… više »

Tajna poželjnih žena

Zašto je ona tako posebna

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Ako imate prijateljicu za kojom se muškarci uporno okreću sigurno ste se već zapitali koji je njezin as u rukavu. Možda ne izgleda kao da je upravo sišla s modne piste, ali… više »

Lubrikantu, izdajice!

5 faktora koji utječu na žensku plodnost

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Ako pokušavate zatrudnjeti, ili čak ako vam to nije cilj, vjerojatno ste već čuli koju o tome kako postoje neke navike koje utječu na žensku plodnost. "Ova je poza najbolja ako… više »

Tko je u pravu?

Zašto je dobro koji puta se posvađati

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Svi znamo da je svađa znak neslaganja, ali znači li to automatski da je veza u kojoj se partneri svađaju loša? U ovom članku donosimo vam tri razloga zašto bi vam pokoja svađa u… više »

SAVJETI

Tri stvari kojih se žene nikad ne smiju odreći

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Žene u vezi nerijetko imaju problem - vrlo lako zaboravljaju na život koji su vodile prije veze, a koji definitivno nije ni na koji način ovisio o partneru. Na prvu to možda i ne zvuči… više »

EH, DA ...

5 problema koje imaju samo slobodne djevojke

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Djevojka bez muškarca (ili žene, kako god volite) obično izaziva sumnju - što s njom nije u redu, zašto ne može pronaći nikoga i još tisuću drugih pitanja koja… više »

STVARNO?

Što će žene prvo uočiti na muškarcu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Da bi vas dama vašeg interesa uopće zamijetila potrebno je napraviti sljedeće radnje: prvo izgledajte kao model, zatim pokazujte da ste bezobrazno bogati i snalažljivi s lovom te u… više »

MA DA?

Što muškarci vole na ženama, a one baš i ne...

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Noge su onaj dio tijela koji žene vrlo često prikrivaju hlačama ili dugim haljinama jer nisu zadovoljne njihovim izgledom - no, nije li jasno samo po sebi da ne mogu svi imati noge… više »

HEH

Vole li se muškarci ljuljati ili žuljati?

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Muškarci su tijekom povijesti često mijenjali svoje preferencije kad je u pitanju izgled žena, no bez obzira na sve, znanstvenici sad tvrde da je to varka i da su cijelo… više »

AMORE :)

Ljubavnice koštaju više nego što se misli

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Ljubavnice su oduvijek u modi, nemojmo se zavaravati, no u današnje vrijeme čini se kao da ih ima sve više. No, problem je uvijek isti - kako odvojiti vrijeme za ljubavnicu kraj… više »

skrolaj na vrh