Žene
STVARNO?

Majčinstvo je bolje što je - kasnije?

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Mlada mama izraz je koji je svima blizak, a obično se već u 25. godini žene počne ispitivati "kad misle roditi", govori se o biološkom satu i općenito ih se gnjavi tim pitanjem, tako… više »

EH, DA ...

Kako uživati u sebi?

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

...vrijeme ide.. nema te... još uvijek te nema ... a da li ćete ikada biti......kako da shvatim i kako da počnem razlikovati želje, snove od realnosti..? a… više »

ZADNJI DIO

Što žene ne znaju o muškarcima - četvrti dio

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Da, vrijeme je da se ploča malo okrene. Prije svega, za razgovor o ovoj temi čak ne postoji ni adekvatan vokabular u muškaraca. Uglavnom bezimena je to bol, neizgovoreno nezadovoljstvo… više »

NASTAVLJAMO...

Što žene ne znaju o muškarcima - treći dio

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Žene inače jako malo znaju o iskustvu muškog proživljavanja tinejdžerskih dana. No, to nas ne iznenađuje. Danas doista ni nema realističnog prikaza tinejdžerskih dana u medijima. Za… više »

SERIJAL :)

Što žene ne znaju o muškarcima - drugi dio

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Poznato je da neki muškarci traže žene koje izgledaju kao da su iz reklame. S druge strane neke žene traže upravo takve muškarce. No, ipak će većina žena sjesti sa svojim… više »

ZAPAMTITE :)

Što žene ne znaju o muškarcima - prvi dio

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Postoji jedno staro pravilo prilikom flertanja i osvajanje dame: ako je djevojka lijepa ne očekujte da bude impresionirana ako joj kažete da je lijepa. Ljudi joj taj kompliment daje… više »

PREPOZNAJTE

Kako se ponašaju nezrele osobe

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Rijetko tko će odoljeti djetinjastoj zaigranosti odraslih ljudi, obično su privlačni i šarmantni preko svake mjere, praćeni odličnim smislom za humor i pozitivnim stavom... no, jesu li… više »

ZAPAMTITE :)

Što muškarci stvarno obožavaju na ženama

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Žene su muškarcima stalno na pameti, o tome nije potrebno detaljnije pisati, dovoljno je samo pratiti muške poglede kad prođe atraktivna žena - no, kad bismo gledali samo na toj… više »

NAPRAVITE TO!

Kako muškarci danas mogu pokazati da su ravnopravni

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Žene su prvi put izišle na ulice 8. ožujka 1857. godine u New Yorku. Prosvjedovale su zbog loših uvjeta rada i niskih plaća. Prosvjedi su se nastavili održavati na isti… više »

ČINJENICE

Što žene bolje rade od muškaraca

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Ravnopravnost spolova i dalje je, nažalost, bajka koju bi žene voljele pročitati, ali ne mogu, a Dan žena je upravo ono vrijeme godine kad su takve teme u fokusu javnosti... i opet… više »

EH, DA ...

Dan žena - kakav je stvarno položaj žena u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

U povodu Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, Državni zavod za statistiku (DZS) dao je pregled najvažnijih pokazatelja iz područja stanovništva, obrazovanja i tržišta rada kada je… više »

ZANIMLJIVO

Žensko poduzetništvo u svijetu - podaci koji iznenađuju

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Žensko poduzetništvo temelji se ponajprije na dvjema platformama - želji za uspjehom ili potrebi za preživljavanjem, a pristup financijskim uslugama i lakoća poslovanja su uvjeti koji… više »

SAVJETI

Što žene moraju tražiti u muškarcima

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Potraga za muškarcem iz snova može biti stvarno uzaludan poduhvat, no većina žena odustaje jer putem naletava na gomilu muškaraca koji definitivno nisu ono što… više »

CARICE

Što svaka žena želi?

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Osjećati se kao carica! Znamo da puno radiš, još više brineš o djeci i obitelji i puno si angažirana oko kućanstva, doma i brojnih dnevnih obaveza. Zato ćemo mi,… više »

ZAPAMTITE :)

4 stvari koje će vas postarati, a ne pomladiti

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Mladolik izgled tražena je roba među ženama, a najčešće se prvo želja za njim rješava određenim zahvatima koji nisu estetski. No, problem je u tome što se često mogu… više »

skrolaj na vrh