Žene
MA DA?

5 znakova da mu nije samo seks na pameti

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Žene od muškaraca ne traže samo površan interes i seks već osjećaje i vezu... a kako bi to trebalo izgledati, rijetko tko zna unaprijed. Stoga, ako vam je takva ideja u glavi, a… više »

ZNATE LI?

5 stvari koje muškarac želi od svoje drage

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Žene misle da poznaju muškarce puno bolje nego što oni poznaju njih, no to nije uvijek istina - ovih pet stvari muškarci nikad neće reći, ali ako njih u vezi nema,… više »

PRIPAZITE

Tri razloga zašto muškarci ostavljaju žene

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Žene nerijetko mijenjaju svoje ponašanje kako bi se svidjele nekom muškarcu, misleći pritom da je to dobro za njih, no vrlo često im se to obije o glavu i upravo na taj način… više »

STVARNO?

Žensko lice koje muškarci obožavaju

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Žene brinu o svom izgledu puno više od muškaraca, a jedan od razloga je i činjenica da ne znaju kakvo je to žensko lice najprivlačnije muškarcima... pa su znanstvenici… više »

AHA!

5 znakova da imate savršenog partnera

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Savršenog partnera nije jednostavno niti lako naći, no neki od nas imaju tu sreću - no jesmo li to prepoznali? Za one koji ne znaju, evo pet znakova koji vam jasno govore kako ste ipak… više »

AHA!

Znakovi da privlačite muškarca

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Govor tijela muškaraca jasan je kao dan onima koji ga znaju tumačiti, jer predstavlja gotovo 80 posto komunikacije, tako da po njemu možete zaključiti puno više od onoga… više »

EH, DA ...

5 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Muškarci mogu biti ovakvi ili onakvi, dobri ili loši, pametni ili glupi, no i dalje su predmet zanimanja suprotnog spola. Svaka žena ima neki svoj ideal muškarca kojem… više »

AHA!

Kako muškarci pokazuju zaljubljenost

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Žene vole pažnju muškaraca, ponajviše kad su zaljubljeni u njih, a darovi su ono o čemu se najčešće govori. No, ženama su zapravo puno draži sitni znakovi pažnje kojima… više »

EH, DA ...

Kad su to muškarci vjerni?

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Muškarci nisu baš uvijek vjerni, ali u toj cijeloj priči niti žene nisu bez grijeha, naravno - treba svoju partnericu s nekim i prevariti. E sad, muškarci tvrde da im je… više »

EH, DA ...

Kakve žene muškarci žene

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Opterećuju vas kilogrami? Možda vas može utješiti činjenica da muškarci na duge staze ipak vole punije žene. Istraživanje koje je nedavno provedeno u Meksiku pokazalo… više »

MA DA?

Svaka druga žena pati od ovog oblika depresije

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Depresija se obično povezuje s nekim lošim osjećajima koji je izazivaju, no, ljudsko tijelo izvor je nevjerojatnih čuda, pa tako i ovog - hormoni žene tjeraju u postseksualnu depresiju… više »

ZANIMLJIVO

Kako procijeniti muškarca prema - kućnom ljubimcu

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Kućni ljubimci govore jako puno o svojim vlasnicima, pa tako nije pretjerano velik problem procijeniti muškarca upravo prema tome.  Dakle, da vidimo što o karakteru… više »

ISPROBAJTE

Savršeno jutro jedne žene

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Jutro jedno od najstresnijih doba dana, jer budilica uvijek zvoni barem deset minuta prekasno, sve se radi na brzaka i u panici, a odlazak na posao postaje jedan od najgorih poslova u danu.… više »

STVARNO?

Kako zavesti muškarca sa skromnim dekolteom

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Muškarci, nemojmo se lagati, imaju pravi pravcati radar za dekolte dama koje se kreću oko njih i to je jedna od prvih stvari koje primjećuju, no ako se baš nemate čime… više »

STVARNO?

Muškarce nije tako lako razumjeti

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Muškarci su, ako pitate žene, vrlo jednostavna bića koja se može lako shvatiti, no je li to baš tako? Svaka iskusnija žena reći će vam da nije i da muškarce treba… više »

skrolaj na vrh