Žene
ZAPAMTITE :)

Zašto muškarcima treba najbolji prijatelj

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Žene nerijetko imaju problema s prijateljima svog partnera, često ih optužujući za sve nepodopštine na koje su ga "nagovorili", pa ne čudi da se dobar dio muškaraca nakon ulaska… više »

EH, DA ...

5 stvari koje odbijaju muškarce

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Privlačnost je skup karakteristika koje nekome odgovaraju, jednostavno rečeno, no jednako tako postoji i tamna strana - ono što suprotnom spolu ne odgovara i zbog čega vas izbjegavaju.… više »

PRIPAZITE

Muškarci koji ne trebaju niti jednoj ženi

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Žene se često zadovoljavaju s određenim tipovima muškaraca zato što misle da ne mogu bolje. Ali mogu. Ovi tipovi definitivno vam neće donijeti sreću na duge staze, zato -… više »

SAVJETI

Stvari kojima nema mjesta u vezi

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Veza treba biti puna međusobnog poštovanja i uvažavanja, no velik će broj ljudi (naročito žena) pristati i na puno manje u strahu da ne ostanu sami. Ma koliko samoća plašila,… više »

EH, DA ...

3 stvari koje se mogu naučiti u lošoj vezi

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Prekid veze traumatičan je događaj za obje strane, čak i za onu koja je inicirala prekid, no umjesto da tugujete za lošom vezom, vrijeme je za učenje životnih lekcija koje će… više »

SAVJETI

Ideje za darivanje za pravu gospodu

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Kao što svake godine u prosincu, na svim radio stanicama, George Michael plače za srcem kojeg je darovao "Last Christmas", tako u prosincu počinje i atak sa svih strana s… više »

ZAPAMTITE :)

Što se nikad ne govori o vezi

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Prijatelji su nam nužni i potrebni za zdrav i normalan život, pa nije čudo da svojim najbližim prijateljima često otkrivamo tajne koje ne bismo nikome drugome. No, postoji nekoliko stvari… više »

KARAKTER

Muškarci koji su najbolji za žene

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Žene su komplicirana bića. To znamo, to smo doživjeli i to će uvijek tako i biti. Ponekad je stvarno teško razumjeti što žele i kada nešto žele te kako žele da se… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje muškarci rade kad žele ozbiljnu vezu

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Ženama je duga veza i brak san, barem većini njih, dok je s muškarcima priča potpuno različita jer nikad ne razmišljaju toliko unaprijed. Upravo iz tog razloga je prilično… više »

ISPROBAJTE

Kako navesti nekoga da se zaljubi u nas?

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Što se tiče ljubavi ljudska su biča vrlo jednostavna, iako na prvi pogled to ne izgleda tako. U nama je prirodno ugrađena ta vječna želja da se duboko, strastveno i istinski zaljubimo… više »

STVARNO?

Idealno vrijeme za udaju je ...

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Kad je pravo vrijeme za udaju? Neki bi rekli kad pronađete pravog partnera, no žene su u anketi provedenoj na njih 2 tisuće bile puno određenije ... Naime, u zanimljivoj je anketi sudjelovalo… više »

bu?enje nesanica
PRIPAZITE

3 navike žena koje odbijaju muškarce

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Loše navike ključne su za opstanak veze, tako da bi i muškarci i žene trebali pripaziti na svoje ponašanje ako žele zadržati partnera.  Od svih mogućih loših… više »

STVARNO?

Četvrtak je ženama najomiljeniji dan?

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Dani u tjednu nekad se stapaju u jedan, neprekinuti i grozni ili lijepi, no u relativno normalnom tjednu obično nećemo pretjerano obožavati ponedjeljak jer je, naravno, početak radnog tjedna.… više »

MA DA?

Znakovi da se muškarac boji žene

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Zavođenje muškaraca ponekad jednostavno ne uspijeva, jer unatoč svom koketiranju i smješkanju, od njega ne dolazi očekivani odgovor ... Zašto? Zato što je jedan od… više »

ISPROBAJTE

Testirajte se - jeste li pronašli pravoga?

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Veza se treba odvesti na novu razinu, ma koja ona bila - prema gore ili dolje, no kako znati u kojoj ste zapravo fazi i što bi trebao biti sljedeći korak, daljnje približavanje ili… više »

skrolaj na vrh