Žene
RAZLOZI

Zašto samci ne žele na spoj s vama?

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Zabavljaju li se samci bolje od ljudi u parovima? Sigurni smo da će mnogi od vas potvrdno kimnuti glavom, jer za njih je biti solo neopisiva sloboda. No, istraživanja pokazuju kako je to samo… više »

ZANIMLJIVO :)

Što kupaće gaće govore o muškarcu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Kupaće gačice otkrivaju karakterne osobine likova koji ih nose, pa da vidimo kako možete procijeniti tipa za kojeg ste sigurni da vam se približava na plaži jer sprema neki ulet ... kako bi… više »

ZANIMLJIVO :)

Razlike između žene i ljubavnice

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Žena ili ljubavnica - pitanje je koje si svaki muškarac tiho postavi kad se zainteresira za neku ženu, a znanstvenici su došli do spoznaje na koji se način donosi odluka. Crte… više »

MITOVI

Tri stupidna ljubavna savjeta za žene

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Ljubavni savjeti univerzalna su kategorija u kojoj se ama baš svi osjećaju kao kod kuće i dijele se šakom i kapom, uz obavezno klimanje glavom i zavjerenički ton koji bi cijeloj… više »

SAVJETI

Najbolji način za upoznavanje muškaraca

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Upoznavanje muškaraca može se nekim ženama pretvoriti u pravu noćnu moru, beskrajan niz tipova koje bi naradije zadavile.  Naravno, danas je to lakše nego nekad zbog… više »

HE HE

Tri tipa muškaraca za koje se - ne udaje!

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Muškarci nisu baš ludi za brakom, barem većina njih tako tvrdi, no prije ili kasnije gotovo svi se nađu pred oltarom (ili matičarem, prema željama). No, postoje i oni koje… više »

ZNATE LI?

Tri najbolja načina za upoznavanje

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Nekada su se parovi upoznavali na različiti načine - u školama, u uredima i crkvama, dok danas postoje samo tri vodeća mjesta, gdje ćete najvjerojatnije upoznati partnera. Istraživanje… više »

OPA :)

Kakve noge vole muškarci?

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Žene vrlo često prigovaraju na izgled svojih nogu, jer bi velik broj njih želio biti manekenski tip s tanušnim nogicama, muškarci imaju potpuno drugačiji pogled na taj dio… više »

ZAPAMTITE

Recept za sretnu vezu

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Sretna veza san je svake žene, no vrlo često se nađu u situaciji da snižavaju kriterije do minimuma, samo kako ne bi ostale same. Naravno, posljedice su poznate - niz loših veza koji… više »

NE ZNATE?!

Par nezgodnih činjenica o zajedničkom životu

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Zajednički život velik je korak u vezi, definitivno, no kako ne biste u to uletjeli naglavačke, evo par "sitnica" koje vam obično zaborave reći oni iskusniji, koji su to već prošli ...… više »

HE HE

Zašto je i ženama mlađe - slađe?

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Žene također vole mlađe partnere, tako kažu istraživanja jer rezultati pokazuju da je 34 posto žena između 40 i 69 godina imalo barem aferu s mlađim muškarcem. Kako su i kod… više »

RIJEČI

Kako znati voli li vas stvarno ili ...

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Volim te je vjerojatno najiščekivanija fraza na početku veze, no ženama ona ipak više znači nego muškarcima. Ali, kad te dvije riječi napokon čujete s njegovih usana,… više »

NERASKIDIVA :)

Kakva je veza muškarca i njegovog ponosa?

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Muškarce se najčešće optužuje da nisu pretjerano emotivni, kao i da premalo pokazuju svoje osjećaje, no jedna stvar u njihovim životima uvijek će izazvati buru emocija -… više »

ZANIMLJIVO :)

Kako broj seksualnih partnera utječe na brak?

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Sretan brak zbroj je velikog broja faktora koji utječu na njegovu dugotrajnost, a zanimljivu vezu između predbračnog seksa i razvoda pronašlo je istraživanje provedeno na… više »

HE HE

Zašto ON još nije uletio?

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Zavođenje muškaraca nije baš tako jednostavno kako neke žene misle. Vjerojatno se većini žena barem jedno dogodilo da pokušava suptilno dati do znanja muškarcu da… više »

skrolaj na vrh