Žene
HE HE

3 stvari koje žene moraju reći muškarcima

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Muškarci jednostavno ne razumiju žene i to otvoreno priznaju, pa bi ženama život bio bitno lakši kad ne bi čekale da im oni pročitaju misli, već im ravno u glavu jednostavnim… više »

LJUBAV

Kako znati da ga stvarno volite

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Volite li stvarno svog dragog? Dobar dio žena u vezama bez razmišljanja će ispaliti - DA!, no je li to baš tako? Kad krenete s potpitanjima, obično se zbune, počnu… više »

KAKO SI POMOĆI

Umorni ste, nemate koncentracije - možda je kriv nedostatak estrogena

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Ako se osjćate umorno, zaboravljivi ste, imate napade vrućine, uzrok može biti u manjku estrogena bez obzira na to što možda niste u menopauzi niti joj se približavate. Estrogen je… više »

ZAPAMTITE

Kako uspješne žene započinju dan

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Jutarnja rutina važna je stvar u životu svake žene (naravno, i muškarca), a ako želite biti uspješni, postoje neke stvari koje jednostavno trebate izbjegavati jer će vam… više »

HE HE

Zaljubljenost - kako mijenja žene?

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Zaljubljenost je osjećaj za kojeg je netko pametan rekao da bi ga svaka osoba trebala iskusiti najmanje jednom u životu, jer nas ova sjajna stvar mijenja u potpunosti - iznutra se… više »

PRIMJENITE

Lijek za slomljeno žensko srce

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Prekid veze nekima izgleda kao smak svijeta, a ponekad su svi savjeti koje čuju od prijateljica neprihvatljivi u tom trenutku, no ipak postoji recept za liječenje slomljenog srca koji ima… više »

EH, DA ...

Žene trebaju zavoljeti svoje tijelo

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Percepcija o ženskom tijelu se polako mijenja, a na naslovnim stranicama više nisu samo izgladnjele djevojke koje se 'ubijaju' od fitnessa. Tijekom 2015. i 2016. bilo je nekoliko… više »

EH, DA ...

Loše osobine koje vas - poružnjuju

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Žene mogu imati raznorazne navike koje će muškarci tolerirati zbog njihove privlačnosti, no kad su ove u pitanju - tolerancija pada na nulu. Stoga, zapamtite koje karakterne osobine ne… više »

BAŠ TAKO?

Najveći ženski problemi u braku

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Brak je san mnogih žena, a cijela ona frka oko priprema vjenčanja svakoga dana ispunjava ih zadovoljstvom što su došle do te točke u svom životu. No, nerijetko se događa da… više »

PRIPAZITE

3 stvari koje muškarci mrze kod žena

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Žene u većini slučajeva tvrde da razumiju muškarce i da ih čitaju kao otvorenu knjigu, no kad bi tako bilo u stvarnosti, sigurno ne bi radile neke stvari koje se muškarcima niti… više »

EHH ...

Kada žene počinju stariti

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Starenje je neumitan proces koji se svi u određenom trenutku potrude zaustaviti, no naravno da im ne polazi za rukom (naročito onima koji su u mladosti živjeli vrlo burno). Žene su i tu u… više »

RAZLOZI

Zašto samci ne žele na spoj s vama?

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Zabavljaju li se samci bolje od ljudi u parovima? Sigurni smo da će mnogi od vas potvrdno kimnuti glavom, jer za njih je biti solo neopisiva sloboda. No, istraživanja pokazuju kako je to samo… više »

ZANIMLJIVO :)

Što kupaće gaće govore o muškarcu?

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Kupaće gačice otkrivaju karakterne osobine likova koji ih nose, pa da vidimo kako možete procijeniti tipa za kojeg ste sigurni da vam se približava na plaži jer sprema neki ulet ... kako bi… više »

ZANIMLJIVO :)

Razlike između žene i ljubavnice

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Žena ili ljubavnica - pitanje je koje si svaki muškarac tiho postavi kad se zainteresira za neku ženu, a znanstvenici su došli do spoznaje na koji se način donosi odluka. Crte… više »

MITOVI

Tri stupidna ljubavna savjeta za žene

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Ljubavni savjeti univerzalna su kategorija u kojoj se ama baš svi osjećaju kao kod kuće i dijele se šakom i kapom, uz obavezno klimanje glavom i zavjerenički ton koji bi cijeloj… više »

skrolaj na vrh