Žene
NELOGIČNO

Zgodne žene muškarci također ostavljaju ...

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Atraktivne žene na prvu izgledaju kao da im nitko ne može ništa, plove kroz svijet bez problema i udarci se odbijaju od njih, a izgledaju kao milijun dolara ... i na kraju i njih netko… više »

EH, DA ...

PMS dijeta rješava sve probleme

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Zaslužujemo mir tijekom PMS-a, no rijetke od nas ga imaju. Tih dana u mjesecu poželimo se okružiti brdom slatkiša i grickalica jer mislimo da nam baš to treba. Međutim, potpuno… više »

TRIKOVI

Zašto žene misle da su zaljubljene?

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Zaljubljenost je osjećaj koji žene obožavaju, pa nije ni čudo da ponekad neke znakove zamijene za nešto što, zapravo, nisu ... Evo tri najčešća znaka zaljubljenosti koji… više »

HE HE

Zašto žene treba pustiti da spavaju?

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Žene su ujutro mrzovoljnije od muškaraca jer trebaju više sna, pokazalo je istraživanje koje je došlo i do razloga za ovakvu potrebu - razlika u hormonima traži od žena… više »

ZANIMLJIVO :)

Kada muškarci traže muškobanjaste žene?

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Muškarce u bogatijim zemljama, odnosno onima gdje je zdravstvena skrb najbolja, više privlače ženstvenije crte lica kod pripadnica suprotnog spola, dok one u siromašnijim… više »

EH, DA ...

Muški izgovori za prekid veze

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Muškarci vezu prekidaju uglavnom džentlmenski, vjerovali ili ne, pa tako pritom navode razloge koji, zapravo, nemaju puno dodirnih točaka s istinom. No, mora im se ipak odati priznanje… više »

OZBILJNO?

Muški snovi razlikuju se od ženskih

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Snovi su svjetovi u koje ulazimo svake noći, no i tamo postoje razlike u spolovima, tvrde znanstvenici. Naime, bez obzira na emancipaciju žena u zadnjim desetljećima, spolne se razlike nisu… više »

HE HE ...

Koja je svrha postojanja muškaraca?

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Muški primjerci potrebni su za proces poznat kao spolna selekcija koji pomaže vrsti da se bori protiv bolesti i izbjegne nestanak, pa je tako pitanje koje si često postavljaju žene -… više »

STVARNO?

Kako unaprijed prepoznati nevjernog muškarca?

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Nevjera je vjerojatno najgora stvar koja se može dogoditi u braku, a žene bi dale sve da mogu unaprijed znati je li njihov potencijalni suprug sklon takvom ponašanju. Kod nekih je to… više »

OTVORITE SE

3 tajne koje ne smijete sakrivati od partnera

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Komunikacija je jedan od temelja svake kvalitetne veze, no jednako tako je za svaku osobu dobro da ima neke svoje male tajne koje ne želi podijeliti ni sa kim, održavajući na taj način svoju… više »

STVARNO?

Zaljubljenost se prepoznaje u - poljupcu

objavljeno prije 10 mjeseci

Znakovi zaljubljenosti su razni, a ako niste znali, i način na koji vas vaš partner ljubi pokazuje koliko je zapravo zaljubljen u vas.  Zašto? Zapravo je odgovor… više »

HE HE

3 stvari koje žene moraju reći muškarcima

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Muškarci jednostavno ne razumiju žene i to otvoreno priznaju, pa bi ženama život bio bitno lakši kad ne bi čekale da im oni pročitaju misli, već im ravno u glavu jednostavnim… više »

LJUBAV

Kako znati da ga stvarno volite

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Volite li stvarno svog dragog? Dobar dio žena u vezama bez razmišljanja će ispaliti - DA!, no je li to baš tako? Kad krenete s potpitanjima, obično se zbune, počnu… više »

KAKO SI POMOĆI

Umorni ste, nemate koncentracije - možda je kriv nedostatak estrogena

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Ako se osjćate umorno, zaboravljivi ste, imate napade vrućine, uzrok može biti u manjku estrogena bez obzira na to što možda niste u menopauzi niti joj se približavate. Estrogen je… više »

ZAPAMTITE

Kako uspješne žene započinju dan

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Jutarnja rutina važna je stvar u životu svake žene (naravno, i muškarca), a ako želite biti uspješni, postoje neke stvari koje jednostavno trebate izbjegavati jer će vam… više »

skrolaj na vrh