Život nema prethodne stranice
EH, DA ...

Kad su najveće šanse za - rastavu

objavljeno prije 2 sata i 55 minuta

Razvod braka mučan je za obje strane, ma koliko se ponekad činilo da nije baš tako, no zanimljivo je da broj rastava opada - iako, glavni uzrok toj činjenici jest manji broj… više »

PRIČA

Zašto gubimo zdravlje, energiju i zadovoljstvo u životu?

objavljeno prije 6 sati i 28 minuta

Biti dama ili borac sa stilom, uz emocionalnu inteligenciju se može puno toga. Stari Vedski spisi kažu : "Žena je ta koja pobjeđuje bez rata." Zašto imamo osjećaj da smo neprekidno u… više »

PODUHVAT

SpaceX lansirao drugu raketu u tri dana

objavljeno prije 8 sati i 57 minuta

SpaceX je u nedjelju izveo drugo od dva lansiranja raketa u tri dana, a obje su misije završile uspješno, sigurnim slijetanjem na Zemlju. SpaceX-ova raketa Falcon 9… više »

ZANIMLJIVO

Kako izgleda budućnost ekonomije dijeljenja?

objavljeno prije 11 sati i 30 minuta

Na konferenciji Money20/20 Europe u Kopenhagenu Mastercard je predstavio izvješće koja se bavi izazovima i mogućnostima iz područja ekonomije dijeljenja. Dokument The Sharing Economy:… više »

COOL

SAD u iščekivanju potpune pomrčine Sunca

objavljeno prije 12 sati i 2 minute

Prva potpuna pomrčina Sunca u kontinentalnom dijelu SAD-a u posljednjih sto godina će, kako se očekuje, privući brojne promatrače i prouzročiti zastoje u prometu kako će nebo bivati sve… više »

KRAĐA

Bluboo 8 - besramna dizajnerska kopija Galaxy S8

objavljeno prije 15 sati i 2 minute

Kineski brend Bluboo, priprema se uskoro plasirati na tržište S8 model pametnog telefona koji izgledom bezobrazno kopira Samsung Galaxy S8. Trenutno uređaj prolazi kroz testiranja.… više »

HE HE

Tri vrste seksa za duge veze i brak

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Rutinski seks najgori je mogući seks koji vam zapravo u dugoj vezi ili braku niti ne treba, pa ako ćemo vjerovati autoru bestsellera Johnu Grayu, postoje tri vrste seksa koje bi svaki par… više »

EH, DA ...

Kako pretvoriti prvi spoj u prvi seks

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Prvi spoj ste odradili kako treba, došli ste do toga da je kava kod vas prihvaćena i nadate se da bi moglo pasti i nešto više od malo maženja... bi, naravno, osim ako ne… više »

seks
SAVJETI

5 pravila najboljeg prvog seksa

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Dobar prvi seks s novom partenricom može biti prava pravcata katastrofa ako ne pazite na neke stvari, pa evo pet koje garantiraju da se nećete izblamirati. 1. Prezervativ - uvijek morate… više »

AHA!

Znakovi da privlačite muškarca

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Govor tijela muškaraca jasan je kao dan onima koji ga znaju tumačiti, jer predstavlja gotovo 80 posto komunikacije, tako da po njemu možete zaključiti puno više od onoga… više »

BROJKE

Milijun novih korisnika mobilnog interneta - dnevno!

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Do 2022. godine u svijetu će biti 2,6 milijardi novih pretplatnika mobilnog širokopojasnog pristupa internetu što je u prosjeku više od milijun novih pretplatnika svaki… više »

STVARNO?

Kućanski aparati koji vam gutaju struju

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Kućanski aparati troše električnu energiju i u trenucima kad su isključeni, a mnogi od njih imaju čisto pristojnu potrošnju koja će vam se odraziti na računu. Koji su to… više »

NAPOKON

WhatsApp povećao mogućnost dijeljenja datoteka

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

U aplikaciji WhatsApp možete dijeliti puno toga: slike, video i audio zapise, lokacije i dokumente. No, sve dosad broj je formata bio ograničen na PDF-ove, Word, tablice i slajdove. Svi drugi… više »

PRIPAZITE

Seks u moru - da ili ne

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Seks u moru, bazenu ili kadi je definitivno primamljiv, no neizbježno se postavlja pitanje koliko je seks na takvim mjestima zapravo siguran. Naime, postoje dva potencijalno prilično velika… više »

NARAVNO

3 stvari koje trebate raspraviti prije braka

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Brak bi trebao biti vrhunac veze i pokazati da ste dovoljno zreli da se jedno drugom obećate zauvijek, no to ne znači samo da ćete organizirati veliku svadbu i nakon nje živjeti zajedno, već… više »

skrolaj na vrh