Život nema prethodne stranice
EH, DA ...

Ljubav i pamet ne idu baš ruku pod ruku...

objavljeno prije 38 minuta i 34 sekunde

Inteligencija ne znači nužno da je ljudi primjenjuju u svim segmentima života, a onaj koji je najviše pogođen većina smatra i najvažnijim - ljubav. Naime, opće je poznato da je… više »

ZAPAMTITE :)

5 mitova o odgoju djece

objavljeno prije 2 sata i 38 minuta

Odgoj djece najčešće se svodi na jednu stvar - kontrolu, pa nije ni čudo da je takva želja roditelja dovela i do rezultata kojima se bolje ne hvaliti, a kamoli spominjati metode kojima… više »

COOL

Gmail - skrivene mogućnosti koje olakšavaju život

objavljeno prije 4 sata i 8 minuta

Gmail je uvjerljivo najpopularniji webmail program koji je odavno postao brand za sebe, no ma koliko on vama bio dobar, može biti još i punu bolji kad zavirite u njegovu… više »

SAVJETI

Zdravi i fit uz nordijsko hodanje

objavljeno prije 6 sati i 25 minuta

Nordijsko hodanje noviji je oblik tjelesne aktivnosti pogodan u rekreativnim programima svih dobnih kategorija. To je aktivnost u kojoj možete uživati kroz cijelu godinu, bilo ljeto ili zima,… više »

MA DA?

Najbolji lijek za slab libido

objavljeno prije 23 sata i 28 minuta

Libido može biti problematičan i muškarcima i ženama, iako će muškarci obično optuživati ljepši spol za manjak, no recept za rješenje problema je izuzetno… više »

Stiže beba

10 najčešćih pogrešaka koje možda činite kad pokušavate zatrudniti

objavljeno prije 1 dan

Naravno da je pomisao kako nešto ne činimo kako treba kad se radi o pravljenju bebe poražavajuća, no barem je to posao koji sa zadovoljstvom volimo ponavljati. Ali ako nakon duljeg… više »

SAZNAJEMO

Samsung uređaji povoljniji u Tele2

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Svima koji žele neograničeno surfati, razgovarati i slati SMS poruke na uređajima kao što su Samsung Galaxy S8 i S8+, Tele2 pripremio je jedinstvenu ponudu. U razdoblju od 18. kolovoza… više »

ZABAVNO JE

Čitanje i školski praznici

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Roditelji ponekad jedva dočekaju kraj školske godine i školski praznici vesele ih više nego djecu. No, akoje vaš mališan svijež u školskim… više »

PRIJAVITE SE!

Startup Factory Zagreb 2017. otvorio prijave

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način? Jednostavno, prijavi se, postani jedan od odabranih timova u predakceleracijskom programu Startup Factory Zagreb i na dobrom… više »

ŠEFUJTE

5 trikova da bebe počnu jesti raznoliku hranu

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Počnu plakati, okreću glavu ili rade nered. Sigurno i sami nešto možete pridodati tom zabanom popisu koji se širi nakon svakog novog obroka ako mališanima… više »

COOL

Velika američka pomrčina izaziva uzbuđenje i jezu

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Velika američka pomrčina - naziv koji prirodnom spektaklu mogu nadjenuti jedino Ameri, koji nisu vidjeli potpunu pomrčinu Sunca gotovo stotinu godina. Deseci tisuća, možda i milijuni ljudi… više »

Hmmm

10 vrsta zvukova koje muškarci ispuštaju tijekom seksa

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Žene su obično glasnije dok se to radi, pa onih nekoliiko zvukova koji muškarci proizvode često potpiruju žensku maštu. Zato nudimo nekoliko… više »

ZNAKOVI OPASNOSTI

Kako prepoznati emocionalno zlostavljanje

objavljeno prije 2 dana

Emocionalna i psihološka prisilna kontrola nad partnerom jednako je opasna kao i ona fizička, no mnoge je osobe još ne znaju prepoznati. Samo zato jer znakovi zlostavljanja… više »

SAVJETI

Mentalne mape - kako obaviti više zadataka

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Što su uopće mentalne mape? Mentalne mape način su organizacije zadataka koje uključuju dijagrame i slike kojima se bilježe ideje kako bi one postale preglednije.… više »

face palm, greška, ups
NE, HVALA

Smajlići u službenim mailovima ;)

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Emotikoni ili smajlići vladaju neverbalnom komunikacijom. Kaže se da slika govori tisuću riječi pa tako često koristimo pomoć nasmiješenin ili namrštenih lica… više »

skrolaj na vrh