Život nema prethodne stranice
OČEKIVANO

Žene više privlače muškarci koji izgledaju "snažno"

objavljeno prije 8 sati i 8 minuta

Nekim će ova vijest biti pravo otkriće, dok će drugi zapitati što tu uopće ima novo, no Australci su odlučili provesti istraživanje kojim su dokazali da žene više… više »

MA DAJ!

Novostvoreni "ljubavni hormon" mogao bi liječiti mentalne bolesti

objavljeno prije 9 sati i 40 minuta

Nova verzija takozvanog ljubavnog hormona oksitocina proizvedena je s ciljem da se pomogne osobama koje pate od anksioznosti ili šizofrenije.  Molekule oksitocina imaju… više »

DA?!

Kako muškarci postaju gay

objavljeno prije 13 sati i 10 minuta

Kako se postaje gay? Ako pitate tradicionalnije orjentiranu ekipu, oni će početi spominjati razne gadosti, nazivati takve ljudime perverznjacima, bolesnicima i sličnim imenima, dok će… više »

ČESTITAMO

Znanstvenicima za IRB-a uručene Državne nagrade za znanost

objavljeno prije 14 sati i 12 minuta

U Hrvatskom saboru održano je svečano uručenje Državnih nagrada za znanost za 2016. godinu, a među dobitnicima ove prestižne nagrade i priznanja za izvrstan znanstveni rad su i dva… više »

IDEJE

Idealni božićni pokloni iz AOC-a

objavljeno prije 17 sati i 39 minuta

Ova 2017. godina je već na izmaku, a božićni blagdani samo što nisu stigli. Vrijeme je to kada svi radosno iščekujemo otvoriti svoje poklone, a mnogi su još uvijek u… više »

ČUDO!

Pronađen lijek za hemofiliju A?

objavljeno prije 19 sati i 12 minuta

Znanstvenici vjeruju da su na dobrom putu da otkriju lijek za hemofiliju A, bolest koja nastaje zbog manjka faktora zgrušavanja krvi, a očituje se u nemogućnosti prestanka krvarenja.… više »

NOVOSTI

Qualcomm najavio svoj prvi USB-C Hi-Fi AQT1000 DAC

objavljeno prije 20 sati i 12 minuta

Qualcomm je razvio poseban audio Hi-Fi DAC (digitalno-analogni pretvarač) s USB-C vezom pod nazivom AQT1000. DAC USB-C Hi-Fi AQT1000 omogućuje prijenos glazbe od 32 na 384 kHz. Također je… više »

STVARNO?

Koliko seksa pomlađuje?

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Seks je od davnina poznat kao sredstvo za pomlađivanje - iako su još u relativno nedalekoj prošlosti to shvaćali poprilično doslovno, pa su stari muškarci skakali na… više »

MA DA?

Kakav treba biti privlačan muškarac? Iznenadit ćete se...

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Muškarci bi dali sve da znaju kakvi moraju biti da se svide ženama, a novo zanimljivo istraživanje provedeno na Sveučilištu Griffith u Queenslandu postavilo je to pitanje uzorku… više »

ČUDESNO!

Preživjelo dijete rođeno sa srcem izvan tijela

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Djevojčica rođena sa srcem izvan tijela prva je koja je u Velikoj Britaniji preživjela s obzirom na svoje nevjerojatno rijetko stanje. Novorođenče je podvrgnuto trima operacjiama, a… više »

NEVJEROJATNO!

Otkrivena nova materija!

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Identificirana je nova materija o kojoj se kojoj su teoretičar raspravljali proteklih pedesetak godina. Nazvana je "excitonium", a sastoji se od exitona - neobičnih čestica koju… više »

MALI ZELENI?

Astronomi će na letećem svemirskom objektu tražiti znakove tehnologije

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Misteriozni objekt koji juri kroz sunčev sustav možda sadrži vanzemaljsku tehnologiju, smatraju astronomi, a kako bi to provjerili kosristit će najveći teleskop na svijetu. Teleskopom Green… više »

Iz svijeta

Trump planira astronaute poslati na Mjesec i na Mars

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Američki predsjednik Donald Trump izdao je direktivu kojom će NASA-in novi program za istraživanje svemira poslati astronaute natrag na Mjesec, a možda i na Mars. "Amerika opet mora postati… više »

NAJAVE

Meizu 15 plus - top model tvrtke za 2018. godinu

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Meizu 15 Plus trebao bi izaći u 2018. godini, najkasnije negdje početkom proljeća, a ovim će pametnim telefonom tvrtka obilježiti 15. godišnjicu od plasiranja na tržište svog… više »

HMMM

Čovječanstvo je stiglo do vrha, slijedi - pad?!

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Ljudski rod napreduje već milijunima godina, a sudeći po današnjem napretku tehnologije, prognoze da imamo još prostora za napredak čine se utemeljenima - osim što… više »

skrolaj na vrh