Život nema prethodne stranice
ZAPAMTITE!

7 metoda kontracepcije koje nisu pilule

objavljeno prije 4 sata i 49 minuta

Siguran seks nema alternative, pogotovo kad ne spadate u one koji su našli osobu svog života i ne pada im ni na kraj pameti seksati se s drugima. Muška lijenost je u ovim… više »

ZNATE LI?

Kako previše soli utječe na mozak

objavljeno prije 9 sati i 54 minute

Ako se hranite izrazito slanom hranom, ne činite svojem mozgu uslugu. Naime, dugo se vjerovalo da je previše soli loše za tijelo, no jedno od novijih… više »

MA DA?

Internet i religija ne idu zajedno?

objavljeno prije 11 sati i 22 minute

Internet je prepun religioznog sadržaja, znate i sami, no najnovije istraživanje pokazalo je da je, matematičkim rječnikom rečeno, vrijeme provedeno na internetu obrnuto proporcionalno s… više »

Photo: Apple
STVARNO?

Apple iOS gubi na svim tržištima

objavljeno prije 16 sati i 54 minute

Pogledamo li usporednu prodaju Appleovih uređaja s iOS operativnim sustavom, primjetan je pad udjela na gotovo svim tržištima u svijetu, osim jednog. Svi podaci se odnose na rujan,… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
UPS!

Svakodnevni seks može biti genijalna stvar, ali i...

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Seks je genijalna stvar i kad bismo pitali ljude koliko ga žele, vjerujemo da tek rijetki ne bi odgovorili - svaki dan! Američka spisateljica Brittany Gibbons, koja je napisala Fat… više »

ZNATE LI?

Privlačiti žene možete samo jednom karakteristikom

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Privlačnost je jedna od karakteristika koju želi imati svaki muškarac, no izgleda da se većina pritom baca na pogrešne stvari - frizuru, odjeću, osmijeh... a zapravo im treba… više »

ZAPAMTITE!

Snažna tjeskoba prvi je znak Alzheimerove bolesti?

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

U Sjedinjenim Državama svake se godine među odraslim osobama evidentira oko 40 milijuna novooboljelih od anksioznih poremećaja, a nova je studija pokazala da se kod starijih osoba kojima se s… više »

NOVOSTI

Galaxy A8: dvije prednje kamere i dvije SIM verzije

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Najnoviji Samsungov model na hrvatskom tržištu Galaxy A8 (2018) dostupan je u dvije verzije - s jednom i s dvije SIM kartice. Samsungova A serija pametnih telefona kombinira premium… više »

STVARNO?

Žene su ipak jači spol

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Žene se obično naziva ljepšim spolom, a oni manje politički korektni reći će i - slabijim, no upravo ta riječ je potpuno pogrešna, jer kad se sve zbroji i oduzme, žene su… više »

HMMM...

Jeste li čuli za misteriozne radio signale koji dopiru iz svemira?

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Korak smo bliže razotkrianju istine koja se skriva iza misterioznih signala koji dolaze iz dubine svemira. Još 2007. astronome je počeo mučiti signal odaslan s nepoznate lokacije… više »

MA DA?

Kako učinkovito zaustaviti tračanje?

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Tračanje je jedna od aktivnosti koje će svi deklarativno osuđivati (kao i, primjerice, gledanje sapunica ili slušanje Severine i Rozge), no kad se nađu u situaciji da im se nudi sočan… više »

KOMENTAR

Treba nam internetska policija!

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Zamislite da ste navečer izišli iz kuće. I - s jedne strane stoji netko sa zastavom Njemačkog Reicha, a s druge strane - muškarac koji u megafon viče: „Neka gore domovi za… više »

PRVACI

Francuska i dalje najturističkija zemlja svijeta, Španjolska druga

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Francuska je i dalje najatraktivnija turistička destinacija na svijetu s najviše posjeta, a drugo mjesto je, nakon godina gledanja u leđa SAD, preuzela njena prva susjeda -… više »

NOVOSTI

Huawei nadograđuje Honore na EMUI 8.0

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Huawei će nadograditi svoje Honor 8 Pro, Honor 8 Lite, Honor 9i i Honor 7X mobitele s novim, AI nadograđenim EMUi 8.0 sučeljem. Baza je Andorid 8.0 Oreo, a Huawei je to začinio s par dobrih… više »

ŠTETA

Prilično neugodna posljedica seksa

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Seks je genijalna stvar, no ima nekih kojima ta omiljena aktivnost zapravo nije niti najmanje ugodna - naime, barem jedan posto odraslih doživi "seksualnu glavobolju" ili… više »

skrolaj na vrh