Život
EH, DA ...

Četiri savjeta za uspješnu i sretnu vezu

objavljeno prije 21 dan i 19 sati

Sretna veza ne postoji samo u romantičnim filmovima i ljubavnim romanima, do nje je moguće doći i u stvarnom životu, no kako biste to postigli, oba partnera moraju raditi na ove četiri vrlo… više »

ZANIMLJIVO

Zašto ne možemo prestati lagati?

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Laganje je nezgodna navika zbog koje smo spremni optuživati ljude, no kako su nebrojena istraživanja pokazala da svi lažemo, kao i da nema velike razlike u količini laži između… više »

WOW!

Otkrili otisak stopala dinosaura sauropoda dug 1,7 m

objavljeno prije 22 dana

Sauropodi su dinosauri iz skupine Saurischia. Bili su najveće kopnene životinje na Zemlji, ali i najveći dinosauri. Potječu od prosauropoda. U periodu kasne jure sauropodi su bili… više »

BRAVO

Hrvati drastično smanjili unos soli

objavljeno prije 22 dana

Hrvatska je tijekom deset godina kampanje smanjenja prekomjernog unosa kuhinjske soli u organizam postigla značajne rezultate po kojima je u samom svjetskom vrhu, ponajviše… više »

SAZNAJEMO

Nokia C9 - nove glasine i konceptualni video

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

Nokia je najavila nekoliko novih modela pametnih telefona, ali niti jedan od njih nije top model. Sada imamo nove glasine da bi model oznake C9 mogao biti pravi borac koji će ravnopravno… više »

EH, DA ...

Kad žene glume orgazme?

objavljeno prije 22 dana i 17 sati

Glumljeni orgazam, na žalost većine muškaraca i nešto manjeg broja žena, nije mit nego svakodnevnica, jer je cijeli niz istraživanja pokazao dva porazna podatka - većina žena… više »

STVARNO?

Za sretnu vezu morate dijelii - sve!

objavljeno prije 22 dana i 19 sati

Sretna veza svima je cilj, definitivno, no nije jednostavno zadovoljiti sve faktore potrebne za to - međusobno poštovanje, razumijevanje, podrška, spremnost na kompromise... a… više »

HE HE

5 stvari o kojima lažemo na društvenim mrežama

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Facebook i ostale društvene mreže napravile su virtualni svijet kao stvoren za - laganje. Zvuči vam grubo i zločesto? Pa, i nije... jer, recimo, mogli bismo se okladiti da ste barem na… više »

ZANIMLJIVO

Pluća ne služe samo za disanje

objavljeno prije 22 dana i 22 sata

Stručnjaci sa Sveučilišta u San Franciscu otkrili su, proučavajući pluća miševa, potpuno novu ulogu koju pluća imaju. Koristeći mikroskopsku kameru u plućima živog… više »

STVARNO?

Stanovnici EU-a su neskloni piratstvu, radije plaćaju

objavljeno prije 23 dana

Piratstvo među stanovnicima Europske unije nije pretjerano popularno - umjesto skidanja ili streamanja piratskog sadržaja s interneta, većina ljudi spremna je platiti za gledanje filmova i… više »

STVARNO?

Igranje Tetrisa učinkovito u sprečavanju PTSP-a

objavljeno prije 23 dana

Igranje Tetrisa u bolnici samo nekoliko sati nakon doživljene automobilske nesreće može pridonijeti sprečavanju pojave posttraumatskog stresnog poremećaja PTSP-a, pokazalo je novo… više »

OPREZ

Maraton može naškoditi zdravlju

objavljeno prije 23 dana i 2 sata

Maratoni mogu naškoditi zdravlju, piše magazin American Journal of Kidney Diseases, uoči maratona u Londonu koji se održava 23. travnja. Magazin je objavio rezultate… više »

ZAPAMTITE :)

5 najinteligentnijih pasmina na svijetu

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Pametan pas često je pametniji i od svog gospodara, rekli bi neki, a postoji nešto što privlači ljude da svoje pse učine ne samo poslušnima, već i pravim zabavljačima u… više »

SAZNAJEMO

Prva špijunska fotografija Honor Note 9

objavljeno prije 23 dana i 5 sati

U mnoštvu curenja raznih informacija, koje su za neke modele postale već dosadne, sada je osvanula u bespućima kineskih društvenih mreža, prva špijunska fotografija Honor… više »

ZAPAMTITE :)

5 savjeta za dobar dirty talk

objavljeno prije 23 dana i 17 sati

Prljavi razgovori na jastuku jedan su od boljih načina napaljivanja, no rijetki se na to odlučuju iz prve, jer nisu sigurni hoće li zvučati glupo ili će postići upravo suprotan učinak od… više »

skrolaj na vrh