Život
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MMMM

Mirisi i seksualna privlačnost

objavljeno prije 28 dana i 14 sati

Ljubav može poremetiti naš tjelesni sustav, a pogotovo naša osjetila - to će vam potvrditi svaka osoba koja je u životu bila zaljubljena preko ušiju. Međutim,… više »

Kosa, krevet, spavanje
ZNATE LI?

Što zapravo radimo u snu?

objavljeno prije 28 dana i 15 sati

San je vrijeme kad se mi, kao, odmaramo... no zapravo se u našem tijelu odigrava čitav niz izuzetno važnih procesa - usporedivih čak s generalkom na motoru automobila. Čiste se… više »

Sir Richard Branson trenira za put u svemir

objavljeno prije 28 dana i 23 sata

Sir Richard Branson trenira za astronauta i uskoro će prvi put poletjeti u svemir, prenosi u subotu BBC. "Govorimo o mjesecima, ne o godinama. Dakle, vrlo je blizu. Pred nama je uzbudljiv… više »

GAMING

Grand Theft Auto V u razvoju za PlayStation 5

objavljeno prije 29 dana i 2 sata

Developerski time Rockstar Games , koji potpisuje video igru Grand Theft Auto V, objavili su da pripremaju osvježeno izdanje za nadolazeću Sony PlayStation 5 konzolu. Prva Grand Theft Auto V… više »

MMMM

Što nam rade dobri poljupci

objavljeno prije 29 dana i 14 sati

Evo kako poljupci djeluju na našu psihu i mentalno stanje. Tijekom istraživanja koje je vodio Kory Floyd sa Sveučilišta Arizona, psiholozi su se fokusirali na poljupce… više »

EH, DA...

Zašto vas ona više ne voli

objavljeno prije 29 dana i 15 sati

Zapostavljanje i previše opuštanja samo su prvi koraci koji vode do ohlađivanja njenog srca. Ženama je izuzetno važan i humor koji, ako izostane, unosi dosadu u vezu. A kada se… više »

ISPROBAJTE!

Test osobnosti koji će vam otkriti puno o vama

objavljeno prije 29 dana i 17 sati

Test osobnosti jedna je od stvari koje volimo rješavati u trenucima dokolice, a znanstvenici vjeruju da i na taj način pokušavamo dati smisao svom životu i odgovoriti na… više »

ANTI-RANSOMWARE

Vratite hakirane stranice bez plaćanja otkupnine

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

Platforma www.nomoreransom.org s alatima za dekriptiranje blokiranih uređaja žrtava ransomware-a sada je dostupna i na hrvatskom jeziku, a na stranici su i savjeti kako izbjeći… više »

MA DA?

Nekad je dobro biti sramežljiv i introvertiran

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

Znate one koji uvijek tihi, povučeni, ne eksponiraju se... zovemo ih introvertima, a oni su najbolji u jednoj vrlo važnoj stvari - predviđanju ponašanja ljudi u društvenom… više »

GLASINE

Otkrivene neke tajne Pixel 3 pametnog telefona

objavljeno prije 1 mjesec

Iako Android P ima posebnu podršku za ekrane s usjekom iznad zaslona, čini se Google Pixel 3 modeli neće slijediti ovogodišnji dizajnerski trend. Kako to znamo? U postavkama… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZAPAMTITE!

Tri savjeta za savršen seks

objavljeno prije 1 mjesec

Savjeta za dobar seks ima vjerojatno jednako kao i onih za mršavljenje, što znači da ste ih pročitali već mali milijun. No, mi svejedno vjerujemo da će vam ova tri otvoriti oči… više »

STVARNO?

Starenje je ipak u glavi

objavljeno prije 1 mjesec

Starenje je neminovan proces u životu kojeg se svi, željeli mi to priznati ili ne, potajno užasavamo i mislimo da ćemo napraviti sve kako bi bio dostojanstven i što bezbolniji, no ipak… više »

FORA!

Zašto prije nekih riječi ponekad izgovaramo onaj neugodni „ummm”?

objavljeno prije 1 mjesec

Koji je ono...umm...cilj ovog članka?Aha, sjetili smo se! Jeste li ikada obraćali pažnju na one neugodne trenutke kada se spremate nešto izgovoriti, a onda nastane pauza koju popunite… više »

STVARNO?

I glupost je zarazna, kažu...

objavljeno prije 1 mjesec

Odbojnost prema etničkim manjinama je zarazna, a prihvatljivost destruktivnog ponašanja prema njima vrlo se lako mijenja ovisno o ponašanju drugih, pokazuju rezultati… više »

ČUDNO

Hrvatsko zdravstvo odmah iza američkog?!

objavljeno prije 1 mjesec

Hrvatska je 30. u svijetu po dostupnosti i kvaliteti zdravstvene skrbi, objavio je časopis Lancet na osnovu analize provedene u 195 zemalja i svjetskih regija. Istraživanje je obuhvatilo… više »

skrolaj na vrh