Život
EH, DA... :)

Mitovi o bradama u poslovnom svijetu

objavljeno prije 22 dana i 2 sata

Puštanje i nošenje brade na radnom mjestu ili radnoj okolini, srećom, počinje biti opće prihvatljiv stil u korporativnom svijetu. Naravno, kao i svugdje, uvijek postoje izuzeci… više »

SAVJETI

Kako uvijek biti među najboljima bez obzira na to što radili

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Postoji jedna sasvim jednostavna formula koja nam omogućava da se ističemo u poslu koji smo odabrali, bez obzira na to čime se bavili. Ona se sastoji od četiri koraka. Prvi korak je… više »

ŠMRC

Superkrvavi plavi Mjesec je sutra ali - mi ga ne vidimo

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

Superkrvavi plavi Mjesec rijedak je događaj na nebu, a dogoti će se sutra, no moći će se vidjeti samo s nekih dijelova Zemlje... na žalost ne i kod nas Događaj izaziva veliko uzbuđenje jer će… više »

NOVOSTI

Philips monitori na ISE 2018 sajmu

objavljeno prije 22 dana i 10 sati

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips monitorsa na ovogodišnjem ISE sajmu (Integrated Systems Europe), najvećem sajmu AV integracije na svijetu koji… više »

BFS

Bug Future Show 2018 - veći i bolji

objavljeno prije 22 dana i 12 sati

Peti, jubilarni Bug Future Show (BFS) 2018, koji počinje u srijedu, 31.siječnja, od 10,30 sati, uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma. Kako i priliči jubilarcima, BFS 2018 će svojim… više »

ETO...

Trendovi u pornografiji za 2018.

objavljeno prije 23 dana

Muški magazin Men's Health ove je godine bio prisutan na Adult Entertainment Expou te dodjeli nagrada AVN, a sve s ciljem kako bi vidjeli pravo stanje te… više »

Dosada je dobra / Pixabay
HMMM...

8 znakova koji upozoravaju na opasnog partnera

objavljeno prije 23 dana i 2 sata

Svaka je veza puna izazova. Upoznavanje je dugotrajan proces koji zahtijeva puno prilagođavanja s obje strane. No ponekad jednostavno postoje znakovi koji nas upozoravaju da se radi o… više »

ONI DANI...

Hoće li bolne menstruacije uskoro postati stvar prošlosti?

objavljeno prije 23 dana i 4 sata

Bolne menstruacije mogu nam onemogućiti da normalno funkcioniramo, no zahvaljujući istraživanjima posvećenima upravo tome problemu, nazire se mogućnost da postanu stvar prošlosti. U… više »

SAVJETI :)

Kako se riješiti pivskog trbuha

objavljeno prije 23 dana i 5 sati

Teško da ćemo vas nagovoriti da se riješite večernjeg piva u dobrom društvu i da umjesto toga pohodite te se znojite u teretani. Gospodo previše vas… više »

MA DAJ!

Zvijezda stvorena ljudskom rukom "vandalizira" nebo

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

Astronomi su bijesni na veliku sjajnu "zvijezdu" koja ometa pogled na nebo. Naime, novozelandska tvrtka Rocket Lab nedavno je u svemir lansirala divovsku disko kuglu koja se… više »

NOVOSTI

Red Hydrogen One s holografskim zaslonom dolazi na ljeto

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

Red Hydrogen One, prvi pametni telefon s holografskim zaslonom, čini se konačno je u završnoj fazi.  Predbilježbe će se  otvoriti "vjerojatno u travnju". Distribucija se… više »

HE HE

5 sjajnih stvari koje donosi seks

objavljeno prije 24 dana

Seks naš svagdašnji... no, je li tome baš tako? Koliko vas svakodnevno upražnjava ovu (kažu) omiljenu zabavu među plahtama? Rijetki, ako vjerujemo cijelom nizu… više »

UPS!

Otvoren put kloniranju ljudi

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

Kineski znanstvenici klonirali su majmune koristeći istu tehniku koja je prije dva desetljeća omogućila dolazak na svijet ovce Dolly. Time su uklonili tehničku zapreku, a možda i otvorili… više »

EH, DA...

Zašto je loše biti u bolnici preko vikenda

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

Bolnički pacijenti koji dobiju srčani zastoj vikendom ili usred noći imaju veće izglede umrijeti nego ako im se zastoj rada srca dogodi radnim danom, pokazalo je američko istraživanje.… više »

DA?!

Huawei prebacio neke korisničke podatke u Irsku

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

Huawei je 23. siječnja 2018., prenio korisničke račune (Huawei ID), HiGame, Teme, sinkronizirane i sigurnosno kopirane fotografije, kontakte i datoteke oblaku iz Mobile Cloud usluge… više »

skrolaj na vrh