Život
EH, DA ...

5 znakova da je muškarac rekao "Volim te" - prerano

objavljeno prije 24 dana i 19 sati

Zaljubljenost i ljubav dvije su, kako dobro znamo, različite stvari, no ljudi ih i dalje miješaju, što često rezultira vrlo nezgodnom situacijom - muškarac ispali dvije… više »

PRIJAVITE SE

Novathon dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 25 dana i 1 sat

Intesa Sanpaolo Grupa u suradnji s Privrednom bankom Zagreb ove godine u Hrvatsku dovodi svoje inovativno natjecanje - Novathon. Ovaj 24-satni maraton inovacija pod… više »

dna, dnk
ZANIMLJIVO

Špilje su pune DNK izumrlih ljudskih bića

objavljeno prije 25 dana i 4 sata

DNK izumrlih ljudskih bića mogu se pronaći u sedimentima u špiljama, čak i u odsustvu kostura, javlja BBC o istraživanjima znanstvenika iz madridskog Prirodoslovnog muzeja i Instituta… više »

ZANIMLJIVO :)

Koliko kućni ljubimci utječu na privlačnost?

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Seksualna privlačnost može se povećati na način na koji ne biste nikad pomislili - kućnim ljubimcem! Naravno, ovo ćemo preporučiti samcima koji imaju malih ili velikih problema s… više »

SAVJETI

Kako riješiti probleme u vezi bez svađe

objavljeno prije 25 dana i 19 sati

Komunikacija je ključ svake kvalitetne veze, tako da možete biti potpuno sigurni - ako je nema, više neće biti ni odnosa... Svi smo barem jednom čuli da netko izgovara onu zlokobnu… više »

DRUGI PUT

'Brave New World' u prostorima HUB-a 385

objavljeno prije 26 dana i 2 sata

Drugi po redu Brave New World održat će se 6. i 7. svibnja 2017. u Zagrebu u organizaciji HUB-a 385, a cijeli će događaj otvoriti Michela Magaš, dobitnica nagrade Europske unije za… više »

RECENZIJE

Samsung Galaxy S8+ - sve o njemu

objavljeno prije 26 dana i 5 sati

Samsung Galaxy S8+ je zapravo prvi pravi flagship za 2017. godinu kojeg recenziramo, s novim hardverom. I da, recimo to odmah - konkurencija će se morati dobrano potruditi da ga prestigne.… više »

EH, DA ...

Ljubavnice - što muškarci propuštaju zbog njih?

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Ljubavnice su kategorija u koju većina žena odbija spadati, no ipak su tu, postoje i muškarci im posvećuju poveliku količinu pažnje - znate li koliko? Odgovor na ovo vječno pitanje… više »

AHA!

Što žene NE trebaju raditi za muškarce

objavljeno prije 26 dana i 19 sati

Žene će za muškarca kojeg vole napraviti sve što je u njihovoj moći, ponekad čak i preko toga, no takvo ponašanje nije baš zdravo - ponekad treba pustiti dragog da… više »

BEZ POLITIKE

Što smo novoga naučili u travnju

objavljeno prije 26 dana i 22 sata

Travanj je bio turbulentan, što na domaćoj, tako i na stranoj sceni, pa bio bi red da se napravi rezime. Za razliku od mnogih medija koji se ovih dana bave politikom… više »

COOL

Cassini među Saturnovim prstenovima

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

NASA-ina letjelica Cassini, koja još od 2004. kruži oko Saturna te je znanstvenicima priskrbila više od 3000 znanstvenih izvješća o "drugim svjetovima" u srijedu je prvi… više »

Q1

Samsung najviše zaradio na - komponentama

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Samsung Electronics je objavio detaljan izvještaj poslovanja za prva 3 mjeseca 2017. godine. Ostvarili su dobit od 8,7 milijarde dolara i prihod u visini 44,7 milijarde dolara. Samsung… više »

HE HE

Kako dobiti sve što želite od svog muškarca

objavljeno prije 27 dana i 17 sati

Žene imaju više oruđa kojima mogu natjerati vodu na svoj mlin, preciznije, dobiti ono što žele od svog muškarca iako se on tome usprotivio - e sad, ako ste manje iskusni… više »

SAVJETI

5 malih znakova pažnje koje trebate posvetiti dragoj

objavljeno prije 27 dana i 19 sati

Pravi muškarac ne čeka onih par dana u godini kad se dragoj posvećuje pažnja (Valentinovo, Dan žena, rođendan, godišnjica i Božić... recimo), već joj svakoga dana daje do znanja… više »

NOVOSTI

Microsoftova dokumetacija za IT profesionalce na novoj web stranici

objavljeno prije 28 dana i 5 sati

Ako ste IT stručnjak i koristite Windows 10 i srodne tehnologije, zanimat će vas da Microsoft je najavio migraciju kompletne tehničke dokumentacije na mrežnu stranicu Docs.microsoft.com Web… više »

skrolaj na vrh