Život
HE HE

Koji položaj spavanja znači - bit će seksa!

objavljeno prije 25 dana

Što o vašim seksualnim sposobnostima i karakteristikama govori položaj u kojem spavate - jeste li  'žestoki' među plahtama ako želite spavati na leđima ili gledajući u… više »

EH, DA... :)

Nasilje nas je razvilo, ali će nas i upropastiti

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

Ljudska je vrsta kroz povijest i vlastitu evoluciju opstala zahvaljujući nasilju. Naime, prije nekih 50 000 godina dogodila se prva modernizacija čovjeka, odnosno Homo Sapiensa kada je počeo… više »

ZNATE LI?

Zašto toliko igramo video igre?

objavljeno prije 25 dana i 4 sata

Kad vas pitaju zašto igrate igrice, što odgovarate? Najvjerojatnije - opuštaju me, no ako mislite da je to samo fraza, varate se jer je koristi većina ljudi u… više »

WOW!

Stari antibiotik učinkovit protiv superbakterija

objavljeno prije 25 dana i 9 sati

Oktapeptin, antibiotik kojeg su znanstvenici previdjeli punih 40 godina nakon njegova otkrića mogao bi pomoći u razvoju novih lijekova protiv smrtonosnih infekcija izazvanih nekim od… više »

NOVOSTI

Apple najavio iOS 11.3

objavljeno prije 25 dana i 12 sati

Apple je službeno najavio promjene koje će donijeti iOS 11.3. Radi se o prilično značajnoj nadogradnji koja između ostaloga poboljšava AR i Animojie. Nadamo se da su pored novih… više »

MYTHBUSTERS

Tko se lakše napaljuje - muškarci ili žene?

objavljeno prije 26 dana

Jedan od češćih mitova vezanih uz seks je i onaj da se muškarci, kad je naomiljenija zabava pod plahtama u pitanju, lakše napaljuju od žena. Zapravo, nova studija otkrila… više »

Opa!

Hoćemo li uskoro moći kupiti mušku kontracepcijsku pilulu

objavljeno prije 26 dana i 2 sata

Muška kontracepcija koja nije kondom i dalje nije dostupna, no možda ćemo uskoro ipak doživjeti pomak i u tome pogledu. Tim istraživača iz SAD-a pronašao je biljku koja bi mogla… više »

MA DA?

Muškarci se mire lakše od žena... i zato su šefovi?

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Muškarci su u svakom pogledu privilegirani na radnim mjestima u odnosu na žene, s tim će se (iako nevoljko) složiti i najopakiji macho tipovi, no izgleda da su takav položaj zaslužili… više »

ONI DANI...

Zašto žene za vrijeme menstruacije žude za čokoladom?

objavljeno prije 26 dana i 9 sati

Osim grčeva i promjena raspoloženja, najčešći simptom onih dana u mjesecu je žudnja za slatkim, obično čokoladom. Neke od nas unaprijed se opremaju zalihama svih mogućih vrsta i okusa,… više »

WOW!

Google dozvolio gašenje oglasa u Chrome browseru

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Google dodaje nekoliko novih alata na Chromeu kojim bi online oglasi trebali postati malo manje iritantni. Naime, opcije Ad Settings i Mute This Ad dorađeni su na način da korisnici imaju… više »

LOŠE?

Bakterija koja potiče preuranjeni porod

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Na Imperial Collegeu u Londonu provedeno je istraživanje tijekom kojeg su sudionicama uzimani brisevi grlića maternice. Sudjelovalo je 250 trudnica i još 87 žena koje su prethodno… više »

NAJAVE

Otkriven datum predstavljanja nove verzije Androida

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

Google svake godine osmišljava nešto novo za najavu I/O konferencije za programere. Ove godine iznimno su kreativni. Osmislili su zabavnu interaktivnu potragu za mjestom i… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZNATE LI?

Seks u vezi je najbolji nakon...

objavljeno prije 27 dana

Znate sve one priče o vikendima u krevetu i ostale bljezgarije koje slušate godinama od ekipe iz kvarta? E, neke od njih ipak su istina... Naime, pokazalo se da su parovi… više »

ZNATE LI?

11 znakova da ste pronašli onu pravu

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Koliko ste se puta zapitali je li vaša partnerica "ona prava" za vas? Iako se psiholozi već desetljećima trude pronaći zadovoljavajuću formulu koja bi uspješno odgovorila na ovo… više »

Snimke DNK
Opa!

Po prvi puta u povijesti zumirane su DNK molekule

objavljeno prije 27 dana i 3 sata

Kako bi otkrili kakva im je međusobna interakcija, po prvi puta u povijesti, znanstvenici su zumirali molekulu DNK. Ovaj nevjerojatan proces trebao bi pomoći pri razvoju novih lijekova za… više »

skrolaj na vrh