Život
EH, DA ...

Povećanje penisa je uglavnom mit

objavljeno prije 23 dana i 19 sati

Povećanje penisa jedna je od fraza koja se vrlo često pretražuje na internetu, a vjerojatno nema čovjeka koji na e-mail nije dobio barem jednu reklamu za neko "magično sredstvo" koje će… više »

EH, DA ...

Kako uživati u sebi?

objavljeno prije 23 dana i 21 sat

...vrijeme ide.. nema te... još uvijek te nema ... a da li ćete ikada biti......kako da shvatim i kako da počnem razlikovati želje, snove od realnosti..? a… više »

6.8

Viber izbacio novu verziju

objavljeno prije 23 dana i 21 sat

Viber, jedna od najpopularnijih globalnih aplikacija za razmjenu poruka najavila je pokretanje svoje verzije 6.8, koja je sada dostupna i na iOS i na Android platformama. Najprivlačnija… više »

STVARNO?

Dvije najvažnije stvari za uspjeh u životu

objavljeno prije 23 dana i 22 sata

Uspjeh je relativna i subjektivna kategorija, jer svatko od nas ima svoje standarde prema kojima odlučuje o tome, no kako do njega - to je druga priča. Savjeta je pregršt, no svi… više »

OPASNO?

Kako zaustaviti pandemiju depresije?

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Depresija je sve češća pojava, štoviše, znatno se uvećala u zadnjih desetak godina jer podaci Svjetske zdravstvene organizacije pokazuju kako od depresije pati 322… više »

WOW!

32 inčni Dell 8K monitor izgleda izvanredno

objavljeno prije 24 dana i 5 sati

Dell UltraSharp monitor ima zaslon kontrasta 1300: 1, svjetlinu maksimalnih 400 cd / m² i 6 ms vrijeme odgovora. Točnost boje je gotovo apsolutna. Dell PremierColor tehnologija osigurava… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje žene NE smiju raditi prije seksa

objavljeno prije 24 dana i 17 sati

Ženama je seks potpuno drugačije iskustvo nego muškarcima, a kako su im za uspješnu predstavu potrebne pripreme, atmosfera i sve ostalo što muškarcima ide na… više »

ZADNJI DIO

Što žene ne znaju o muškarcima - četvrti dio

objavljeno prije 24 dana i 19 sati

Da, vrijeme je da se ploča malo okrene. Prije svega, za razgovor o ovoj temi čak ne postoji ni adekvatan vokabular u muškaraca. Uglavnom bezimena je to bol, neizgovoreno nezadovoljstvo… više »

HE HE

Što treba muškarcima da bi bili sretniji?

objavljeno prije 24 dana i 21 sat

Kažu tako mnoge studije da muškarci koji puno gledaju porniće su generalno nesretniji i nezadovoljniji u aktivnoj im vezi. Što i nije toliko čudno jer očito jedina… više »

FORA :)

Vole li mačke ljude?

objavljeno prije 24 dana i 23 sata

Mačke su negdje božanstva, drugdje neizostavne pratiteljice sila mraka, no kako god uzeli, neki će ih obožavati, a drugi mrziti - trećih gotovo da i nema.  Obično se kaže da se mačke… više »

OPREZ

Olovo utječe na inteligenciju

objavljeno prije 25 dana

Olovo je opasno za zdravlje, a sada se pokazalo da nije ništa manje pogubno za inteligenciju - veća prisutnost olova u krvi u djetinjstvu povezana je s nižim IQ-om u odrasloj dobi,… više »

DRŽIMO FIGE!

SpaceX sprema lansiranje već upotrijebljene rakete

objavljeno prije 25 dana i 1 sat

SpaceX se sprema tijekom dana ući u povijest i lansirati raketu koja se već jednom vratila s puta u svemir, što do sada nitko nije uspio napraviti - ni NASA niti Roskosmos. No, SpaceX… više »

BRAVO

Metropolitan Museum of Art digitalizirao dio umjetničkih djela i ponudio za slobodno korištenje

objavljeno prije 25 dana i 5 sati

Metropolitan Museum of Art, jedan od najvećih na svijetu koji predstavlja više od 5000 godina umjetnosti, ponudio je javnosti 375 000 digitaliziranih slika umjetničkih djela svoje… više »

STVARNO?

Najbolji seks u vezi događa se... kada?

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

Prvi seks u vezi obično se najdulje pamti (osim, naravno, ako se nije dogodio na nekom tulumu pod utjecajem svega i svačega), no čak i ako nije bio pretjerano dobar, možete biti mirni -… više »

NASTAVLJAMO...

Što žene ne znaju o muškarcima - treći dio

objavljeno prije 25 dana i 19 sati

Žene inače jako malo znaju o iskustvu muškog proživljavanja tinejdžerskih dana. No, to nas ne iznenađuje. Danas doista ni nema realističnog prikaza tinejdžerskih dana u medijima. Za… više »

skrolaj na vrh