Život
PRIČA

Kako uvesti samodisciplinu i srediti svoj život

objavljeno prije 27 dana i 16 sati

Kratka mi je ova nedjelja, proletjela je na brzinu, posebno jer sam i subotu išla raditi, došla kasno popodne, zapravo navečer. Od rana jutra sam na nogama, pišem jer me… više »

SAVJETI

Kako se mijenja zadana lozinka na routeru

objavljeno prije 27 dana i 17 sati

Zadane lozinke na mrežnoj opremi uvijek su nedostatne i dostupne su već na prvi korak web pretraživanja. Proizvođači mrežne opreme jednostavne lozinke poput 'password' koriste uz napomenu da… više »

SAZNAJEMO

Zašto je zlato postalo najzanimljivija investicija u Hrvatskoj

objavljeno prije 27 dana i 19 sati

Investicijsko zlato posljednjih je godina postalo jedan od najčešće spominjanih pojmova u domaćoj javnosti - svi o zlatu govore, ali rijetko tko ima potpune informacije o ovoj temi.… više »

NAJAVE

LG V30 premijera na IFA 2017 sajmu

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Korejski ETNews izvijestio je da u sklopu IFA 2017 sajma u Berlinu, odnosno na posebnom eventu 31. kolovoza, LG objavljuje V30 model pametnog telefona. LG V30 dolazi s OLED zakrivljenim… više »

EH, DA ...

Kakva je veza teretane i seksa?

objavljeno prije 28 dana i 13 sati

Seks i bodybuilderi izvor su nebrojene količine viceva i karikatura, no u njima ipak ima jedno zrnce istine, ali ipak ne ono na koje mislite.  Znanstvenici su pronašli vezu između… više »

EH, DA ...

Brak uništava muški - struk, a ne ego

objavljeno prije 28 dana i 14 sati

Ako mislite da je priča o muškarcima koji se nakon ženidbe opuste i započnu "puštati trbuh" samo mit, jer poznajete neke koji to nisu napravili - u krivu ste, radi se o… više »

PRIPAZITE

U tijeku novi globalni cyber napad

objavljeno prije 28 dana i 17 sati

Globalni cyber napad trenutno je u tijeku, kako prijavljuju mnoge tvrtke širom svijeta, a među prvima je probleme u sustavima prijavila Ukrajina u kojoj su najviše pogođeni… više »

NOVOSTI

AOC predstavlja 90 seriju profesionalnih monitora

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Specijalist za monitore AOC najavljuje pet novih monitora serije 90 za profesionalne korisnike. Monitori se kreću u veličinama od 24 do 27-inča i opremljeni su naprednim IPS panelima i… više »

FUTURIZAM

Kako će nam tehnologija promijeniti život već za tri godine

objavljeno prije 28 dana i 19 sati

Razvoj tehnologije drastično mijenja svijet i naš svakodnevni život, to definitivno nije upitno, jedino nismo sigurni je li to na bolje ili na lošije - procijenite sami. No,… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 8 koštat će 999 eura

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Samsung Galaxy Note 8, prema poznatom Evanu Blasu, dolazi s 6,3-inčnim infinity AMOLED zaslonom omjera 18,5: 9. Samo 0,1 inč razlike u odnosu na S8 + je zanemariva. Na poleđini postoje dvije… više »

EH, DA ...

Kad su najveće šanse za - rastavu

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Razvod braka mučan je za obje strane, ma koliko se ponekad činilo da nije baš tako, no zanimljivo je da broj rastava opada - iako, glavni uzrok toj činjenici jest manji broj… više »

PRIČA

Zašto gubimo zdravlje, energiju i zadovoljstvo u životu?

objavljeno prije 29 dana i 16 sati

Biti dama ili borac sa stilom, uz emocionalnu inteligenciju se može puno toga. Stari Vedski spisi kažu : "Žena je ta koja pobjeđuje bez rata." Zašto imamo osjećaj da smo neprekidno u… više »

PODUHVAT

SpaceX lansirao drugu raketu u tri dana

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

SpaceX je u nedjelju izveo drugo od dva lansiranja raketa u tri dana, a obje su misije završile uspješno, sigurnim slijetanjem na Zemlju. SpaceX-ova raketa Falcon 9… više »

ZANIMLJIVO

Kako izgleda budućnost ekonomije dijeljenja?

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Na konferenciji Money20/20 Europe u Kopenhagenu Mastercard je predstavio izvješće koja se bavi izazovima i mogućnostima iz područja ekonomije dijeljenja. Dokument The Sharing Economy:… više »

COOL

SAD u iščekivanju potpune pomrčine Sunca

objavljeno prije 29 dana i 22 sata

Prva potpuna pomrčina Sunca u kontinentalnom dijelu SAD-a u posljednjih sto godina će, kako se očekuje, privući brojne promatrače i prouzročiti zastoje u prometu kako će nebo bivati sve… više »

skrolaj na vrh