Život
EHHH

Muška ljepota - sedam kardinalnih pogrešaka

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

Muškarci se sve više brinu o svom izgledu, i to ne samo razni xyseksualci već i oni klasični, macho tipovi kojima nije svejedno kako će se pojaviti u društvu, jer žene su… više »

WOW!

Sofia, robot s državljanstvom Saudijske Arabije

objavljeno prije 26 dana

Sofia je robot koju je napravio poznati robotičar David Hanson po uzoru na Audrey Hepburn, a osim toga jedinstvena je i po jednoj prilično nevjerojatnoj stvari - dobila je državljanstvo… više »

ZNATE LI?

Kad je najbolje vrijeme za - operaciju?

objavljeno prije 26 dana i 1 sat

Operacija je neugodna stvar, ma kako rutinska bila, a vjerovali ili ne, postoji doba dana kad je puno bolje obavljati operacije - popodne. Naime, nalazi objavljeni u znanstvenom časopisu… više »

PRIPREMITE SE!

Cijepljenje protiv gripe počinje 3. studenoga

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Sezona gripe u Europi još nije počela, iako su pojedinačni slučajevi laboratorijski potvrđene gripe detektirani u nekoliko europskih zemalja.  Idealno je cijepiti se prije početka… više »

NOVOSTI

Pixelbook prijenosnik i Google Pixelbook Pen

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Google je predstavio novu generaciju Chromebooka - Pixelbook. Naziv proizvoda kombinira dio naziva Chromebook prijenosnika i stavlja naglasak na marku Pixel, povezanu s referentnim pametnim… više »

FOTO: Pexels
POTRUDITE SE!

Što sve možemo naučiti od svoje djece

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

Djeca uče prvenstveno od svojih roditelja, to svi znamo, ali postoje i neke reakcije koje dolaze prirodno, a upravo te reakcije su najiskrenije i najkorisnije za djecu. Svi mi roditelji… više »

HEHE

Zašto muškarci padaju na ženske guze

objavljeno prije 26 dana i 19 sati

Veliki broj muškaraca neodoljivo privlače žene koje imaju isturenu stražnjicu jer je to znak da su "seksualno zainteresirane". Prekomjerno zaobljena pozadina, kakvom se recimo… više »

WOW!

Tri tehnike za vladanje svojim snovima

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Snovi nas često muče, nekad su i takvi da se ne želimo probuditi, a ako vam je dosta neizvjesnosti kad idete na počinak, australski znanstvenici tvrde da je moguće ovladati snovima i predlažu… više »

STVARNOST

Godine su samo broj

objavljeno prije 27 dana

Lako se u teoriji s ovim složiti da nije znakova uz cestu koji sugeriraju; da je kose na tjemenu s godinama manje, da je kilograma oko pasa više, da se čuje na jedno uho sve slabije,… više »

ZANIMLJIVO!

Promjena sata ima sve više protivnika

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Ljetno i zimsko računanje vremena zaživjelo je u većini razvijenih zemalja, no sve su glasniji protivnici ove prakse - Rusija i Turska su to ukinule, a izgleda da se to može očekivati i u… više »

COOL ILI...?

Asteroid jeftino dam, samo da prodam!

objavljeno prije 27 dana i 6 sati

Makar vas titula može odvesti u krivom smjeru, veleposlanik Mjeseca je osoba bistrog uma i brz na riječima. A kad smo ga telefonom nazvali u Nevadu i pitali Dennisa M. Hopea  misli li on… više »

NOVOSTI

Honor 6C Pro stigao u Europu

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

Honor 6C Pro osvanuo je u Francuskoj i nekoliko drugih europskih zemalja. Specifikacije sugeriraju da je u osnovi prepoznatljiv Honor V9 Play pametni telefon predstavljen u… više »

SAVJETI

Kako biti pravi gospodin

objavljeno prije 27 dana i 19 sati

Kratka školica za neupućene, mali podsjetnik za zaboravljive - kako da se u ovom društvu, kojim još uvijek dominiraju muškarci, prema ženama ponašamo kao… više »

HE HE

Namirnice koje će vas uspavati kao bebu

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Problemi sa spavanjem mogu biti vrlo neugodni, a jedan od načina rješavanja je ugodan na više načina - hranom. Stoga, evo sedam namirnica od kojih ćete zaspati kao beba...… više »

EHHH

Kako se riješiti "priča iz davnina"

objavljeno prije 27 dana i 22 sata

Djedovi, bake, pradjedovi i prabake vole ponavljati priče i to može biti zamorno, ali djeca i unuci pripovjedača moraju znati zašto djed ili baka o tome stalno govore. "Znaš, u… više »

skrolaj na vrh