Život
NEVJEROJATNO!

Slučajno proizveden enzim koji jede plastiku

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Ponekad neke od najkorisnijih stvari nastanu slučajno. Slično je i ovim enzimom. Njega su znanstvenici stvorili slučajno, a pokazalo se da se hrani plastikom koja se koristi za proizvodnju… više »

NOVOSTI

Što je Vivo super HDR s AI tehnologijom?

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Vivo se više ne fokusira samo na selfie kamere u mobilnoj fotografiji. Kineska tvrtka najavila je Super HDR s integriranom umjetnom inteligencijom za preciznije rješavanje… više »

EH, DA... :)

Što bismo radili da nam novac nije potreban

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Čime bismo se bavili kada nam novac ne bi bio potreban? Jednostavno pitanje otkrilo je zanimljive odgovore u anketi koju je MojPosao proveo na više od 800 ispitanika. Kada im novac ne… više »

GROZNO!

Bolest hara Australijom, a nitko ne zna kako je spriječiti

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Zvuči zapravo kao u nekom filmu - misteriozna bolest koja izjeda kožu oboljelih zahvatila je područje Australije, a nitko ne zna kako joj stati na kraj i spriječiti epidemiju. Bolest je… više »

JESTE LI ZNALI?

Opasnosti električne cigarete

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

S okusima poput „banane", „kave", „cool minta" i sličnih, e-tekućine djeluju vrlo primamljivo, i zato što su često zamjena za pravu cigaretu - zdravo. No nova… više »

NOVOSTI

Google Fuchsia OS dostupan za testiranje u pregledniku

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Glasine koje već neko vrijeme kruže prostranstvima interneta oko Googleovog razvija novog operativnog sustav Fuchsia OS - pokazale su se točnima. Fuchsia OS platforma se temelji na Meganta… više »

HIPSTERI

5 novih trendova u seksu

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Seks se definitivno promijenio pod utjecajem interneta, nitko ne može to zanijekati - lakše se pronalaze partneri, čak i za najčudnije ideje, a količina seksualnih sloboda je… više »

OZBILJNO?

Parovi sa sličnim prihodima obično imaju uspješniju vezu

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Što je sve potrebno za zdravu i sretnu vezu? Odgovora na to pitanje je puno, a jedan od njih tvrdi i da se radi o novcu. Točnije, o visini vašeg i njegovog/njezinog prihoda koji… više »

ZNATE LI? :)

Zašto se roditelji svađaju?

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Roditelji se svađaju - to je istina od koje ne mogu pobjeći, jer će ama baš svako dijete prije ili kasnije čuti povišene tonove, makar nakon što ode na počinak. Nije… više »

SAZNAJEMO

Ekološki prihvatljiva putovanja u 2018

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

U povodu Dana planeta Zemlje 22. travnja, Booking.com, vodeća svjetska tvrtka u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, objavljuje… više »

PRIPAZITE

Sigurnosna Android ažuriranja - neki proizvođači pametnih telefona nas obmanjuju

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Istraživački tim Security Research Labs, proučio je firmware 1.200 Android pametnih telefona od 10 različitih proizvođača i sve Google sigurnosne zakrpe sustava izdane tijekom 2017. godine.… više »

EH, DA...

Noćne ptice umiru ranije... a evo i zašto

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Noćne ptice imaju jedan jedini problem - žive u svijetu ranoranilaca i od njih se očekuje da se tome i prilagode, što jednostavno nije moguće, pa im je život prilično kompliciran. No,… više »

STVARNO?

Razlozi nevjere koji će vas začuditi

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Varanje partnera može biti uzrokovano nepovjerenjem u osobu s kojom živite, može ga izazvati i vlastita nesigurnost, želja da se dokaže da smo još nekome privlačni, može… više »

ZNATE LI?

Najbolji način oporavka od prekida

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Prekidi su nezgodna stvar, frustrirajuća za obje strane, no kako muškarci i žene drugačije proživljavaju takve stvari, ovaj ćemo savjet uputiti ženama novih generacija. Naime, novo je… više »

OPA!

Uređaj koji vodu iz Mrtvog mora pretvara u vodu za piće

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Na Sveučilištu u Texasu, patentiran je uređaj koji slanu vodu pretvara u vodu za piće, uz pomoć gel-polimer hibrida zvanih hidrogelovi, koji pročišćavaju vodu. Hidrogelovi… više »

skrolaj na vrh