Život
JEDNOSTAVNO

Zašto trebate gasiti WiFi na uređajima preko noći?

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Trebate li vaše uređaje tijekom noći, dok spavate, držati spojenima na internet? Ako vam je to pitanje palo na pamet, odgovor je rezolutno - NE, a razlog zbog kojeg to ne biste trebali… više »

EH, DA ...

Kako zarađuju najbogatiji ljudi svijeta?

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Rzzlika je među uspješnim poslovnim ljudima koji su svoje bogatstvo stekli vlastitim radom od nule i onih koji su imali te sreće pa su se rodili u bogatstvu. Biti toliko bogat… više »

INDUSTRIJA

HTC prodao proizvodni pogon u Šangaju

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

HTC svoje loše poslovanje odavno ne može skrivati. Financijski izvještaji i pad vrijednosti dionica nekoliko uzastopnih kvartala pokazuju da ne posluje dobro. Kako bi ublažili… više »

EH, DA ...

Loša strana rada od kuće

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Rad od kuće san je mnogima - u mašti već vide lijepo uređen kutak za rad, jutarnju kavu bez histerije, fleksibilne radne sate, produktivnost, mir... no je li to baš tako?… više »

SAVJETI

3 stvari koje muškarci očekuju od prvog seksa s novom partnericom

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Prvi seks s novim partnerom na neki je način jednak onom stvarno prvom - ne znate što će biti, hoćete li uživati, kajati se nakon toga ili slaviti odličan izbor... sve je moguće.… više »

KORISNO

Vodič za sezonce by Lily Laum

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Sezonski poslovi posvuda isti, a ostalo, posebno o raznim uvjetima nigdje nešto pročitati. Važna je selekcija, neizostaviti bitne segmente, jer svi prvo gledamo kolika je plaća, vidimo… više »

ZANIMLJIVO

Kako je zapravo nastala Zemlja?

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Zemlja je jedna od stvari u životu koje uzimamo zdravo za gotovo: tu je, mi smo na njoj, okrećemo se zajedno oko Sunca... no kako je nastala? Nova istraživanja govore da je Zemlja nastala… više »

FORA

Što oblikuje naš - nos?

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Nosevi su nesumnjivo najistaknutije obilježje naših lica, a njihov je oblik jedinstven, no oblik i dužina nosa, dokazao je britanski liječnik i antropolog Arthur Thomson u 19.… više »

I OPET...

Facebook mijenja izgled komentara

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Facebook testira novi izgled komentara ispod objava korisnika. Prema fotografijama koje su osvanule na Twitteru čini se da će sljedeća nadogradnja izmijeniti dizajn komentara tako da će… više »

EH, DA ...

Najsretnija zemlja svijeta je - Norveška, a mi smo u banani

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Norveška je najsretnija zemlja svijeta, navodi se u ovogodišnjem UN-ovom globalnom izvješću o sreći kojim se pokušava utvrditi razina sreće u 155 država, među… više »

NAJAVE

Samsung Z4 pametan telefon s Tizen 3.0 na putu

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Samsung Z4 pod Tizen operativnim sustavom uskoro bi mogao ugledati svjetlo dana. Model pod oznakom SM-Z400 je već certificiran od strane US Federal Communications Commission. Samsung Z4 prema… više »

USPJEH

Kapsula Dragon izvučena iz Pacifika

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Kapsula Dragon, lansirana prije mjesec danas iz Kennedyjevog svemirskog centra na Floridi, izvađena je iz Pacifičkog oceana kamo je sletjela nakon odvajanja od Međunarodne svemirske stanice,… više »

WTF?!

Novi način gledanja serija

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Binge watching stigao je s torrentima i streaming servisima - nema više čekanja tjedan dana do nove epizode omiljene serije, sada se gledaju po dvije, tri epizode za redom, a vikendi… više »

UPSS! :)

Najmanje penise na svijetu imaju...

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Veličina penisa važnija je muškarcima nego ženama (ili barem tako tvrde muški znanstvenici koji rade istraživanja...), no ipak nikome nije svejedno kad shvati da je… više »

WOW!

Zanimanje uvelike određuje bračnog partnera

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Zanimanje vas definira na više načina, a jedan od neočekivanijih je - dobrim dijelom vam određuje bračnog partnera, pokazalo je istraživanje Bloomberg Businessa provedeno na prilično… više »

skrolaj na vrh