Život
EH, DA ...

Kako dostojanstveno prekinuti vezu?

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Veze i brakovi često se raspadaju iz mnogih, a vrlo rijetko bez ikakvog razloga. Ako razlozi nisu jasni i ne razumiju ih obje strane, uključujući i onu koja je odabrala otići, zamjerke i… više »

SAVJETI

Kako se oporaviti od emotivne boli

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Svaka bol, bila ona emotivna, fizička ili psihička/mentalna, sadrži poruku. Informacije unutar poruke vezane su uz naš život i nerijetko su izuzetno specifične, ali najčešće je… više »

ZANIMLJIVO

Što će Facebook brisati, a što ne?

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Zelena kvačica ili crveni križić čine razliku. Zeleno znači: ovo prolazi, a crveno znači: briši. Navodimo nekoliko primjera. Poziv da se tuku pretila djeca ("Let's beat up fat kids")… više »

HMM

DARPA i Boeing grade Phantom Express

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Američka zrakoplovna tvrtka Boeing sklopila je s državom ugovor o gradnji svemirskog broda koji će svakodnevno slati svoje satelite u orbitu.  Američka agencija DARPA, koja se bavi… više »

PODRŽITE

Drinkagon na Kickstarteru

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

U utorak 23. svibnja 2017. riječki tim koji stoji iza društvene igre Drinkagon pokrenuo je Kickstarter kampanju. Kampanja traje 24 dana, a iznos koji traže je 5.000 dolara. Drinkagon… više »

NAJAVE

Samsung Galaxy Wide 2 najavljen u Južnoj Koreji i mogao bi biti globalni J7 (2017)

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Samsung Galaxy Wide 2 predstavljen je u Južnoj Koreji. Pripada low-end kategoriji mobilnih uređaja. Nagađa se da bi mogao biti Galaxy J7 (2017), za međunarodno tržište. Pokretan… više »

STVARNO?

O Hrvatima i sigurnom seksu...

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Hrvati vole uživati u krevetu, no strast i sigurnost nisu im baš najvažniji, pokazalo je istraživanje proizvođača kondoma LELO. Naime, za čak tri četvrtine Hrvata u istraživanju… više »

EH, DA ...

Može li se preživjeti veza s narcisom?

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Nnarcisi su majstori manipulacije, a kolege s Genijalnog su se raspisali o njima. Na prvi pogled vrlo su inteligentni i šarmantni. U početku imate visoko mišljenje o… više »

OPREZ!!

Konzumov virus širi se WhatsAppom

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Korisnici WhatsAppa počeli su dobivati poruke u kojima im se obećavaju besplatni Konzumovi kuponi od 600 kuna ako otvore link, ispune kratki upitnik i proslijede poruku na najmanje 15… više »

HMM

Hoćemo li uspješno spriječiti klimatsku katastrofu?

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Klimatske promjene uzimaju sve više maha i postaju sve opasnije, pa budućnost izgleda prilično mračno - no, ne ako pitamo obične ljude, jer njih 8 od 10 kaže kako su spremni… više »

SAZNAJEMO

Kako se zaštititi od komaraca

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Željno iščekivani topli i sunčani dani su tu, no užitke u ljetnim radostima često mogu pokvariti komarci. Ukoliko se na njih pravovremeno ne pripremimo, umanjit će nam užitke boravka u… više »

NOVOSTI

Huawei osvježio Y seriju modelom Y6 2017

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Nedavno su debitirali Huawei Y3, Y5 i Y7 . Sada im se pridružio Huawei Y6 2017. Ima kućište dimenzija 143,8 x 72x 8,45 mm i mase je 150 grama. Jedan od zanimljivih detalja modela je… više »

STVARNO?

Zašto su muškarci nevjerni voljenim ženama?

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Muškarci nisu vjerni, barem u određenom postotku koji je (ako niste znali), jednak onome kod žena, no njihovi su razlozi potpuno različiti - žene varaju jer se osjećaju nevoljeno i… više »

SAVJETI

Kako biti ljubazna osoba?

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Oni koji koriste pogrdne nazive, vrijeđaju, grubi su i ne daju argumente upravo su ti koje treba žestoko kritizirati ali opet s namjerom da im se pomogne. Osim u stvarnom životu, na internetu… više »

dijete roditelj cigareta pu
DOBRO PITANJE

Kako se zapravo odgajaju djeca?

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Odgoj djece zeznuta je stvar, to će vam otvoreno reći svaki roditelj, a u našim krajevima je, nažalost, i dalje vrlo prisutna ona stara o batini koja je iz raja izašla, jer… više »

skrolaj na vrh