Život
ZANIMLJIVO

7 misterioznih činjenica o ljubavi i seksu

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Zaljubljenost, ljubav, seks... tri možda i najfascinantnije stvari u ljudskom životu i dalje nose sa sobom neke misterije koje vjerojatno nećemo nikada otkriti do kraja. Hybrid Librarian je… više »

PROBLEM

Puca gigantski glečer na Grenlandu

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

NASA je objavila kako su njihove nadzorne kamere prije nekoliko dana uhvatile dugačku pukotinu na Petermannovom glečeru koji se nalazi na sjevernoj strani Grenlanda, koji spaja ledeni… više »

MULJATORI

Kako se uspješno prodaju muda pod bubrege

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Prodavanje muda po bubrege narodski je izraz koji odlično opisuje ono što neki fantastično rade - muljaju gledajući vas u oči, izgledajući savršeno uvjerljivo i ozbiljno. OK, to… više »

AHA!

Tko je ovisniji o mobitelima - djeca ili roditelji?

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Pretjerana upotreba pametnih telefona već je godinama problem koji postaje sve veći, no čini se da je previše reflektora upereno u djecu, a premalo na - roditelje! Ne vjerujete?… više »

RAZVOJ

Zašto djeca trebaju pomagati po kući?

objavljeno prije 3 dana

Kućanski poslovi nikome nisu pretjerano dragi, ali ih obavljamo kako bismo živjeli u ugodnom okruženju, a stalna borba muškaraca i žena oko toga što će raditi po kući traje… više »

SJAJNO

Pronađen lijek protiv demencije?

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Britansko Vijeće za medicinska istraživanja (MRC) je 2013. prvi put zaustavilo propadanje moždanih stanica u životinja, što je bila vijest koja je obišla svijet. No, aktivna… više »

EH, DA ...

Aplikacije za špijuniranje Vibera

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Viber je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji softwar za pozive, tekstualne poruke - razgovore općenito. Besplatan je, i tako je dostupan svima, bez obzira o kojoj starosnoj… više »

O, DA!

Što muškarci moraju napraviti prije seksa?

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Seks je interakcija dvaju tijela i dva uma koji su usmjereni prema užitku, to je neosporno, no ako želite stvarno uživati - posvetite pažnju partneru, tvrdi istraživanje koje je pokazalo da… više »

STVARNO?

Kakve muškarce žene traže za brak, a kakve za avanturu

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Žene imaju svoje posebne kriterije za odabir muškarca koji je idealan materijal za brak, no oko jedne stvari slaže se većina - onaj s gušćom bradom ima najviše… više »

RECENZIJA

HTC 10 - Gospodin Savršeni

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

HTC 10 je zadržao u izgledu neke stare dizajnerske smjernice, ali je dovoljno različit kako bi se mogao izdvojiti od svojih prethodnika. Rekla bih, napokon je postao vidljiv. Više… više »

ZAPAMTITE :)

5 pogrešaka u seksu koje žene ne opraštaju

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Muškarci misle da znaju sve o seksu i to od malih nogu, da budemo iskreni, pogotovo otkad su pornići postali tako lako dostupni. Naravno, većina njih ne može biti dalje od istine s… više »

MYTHBUSTERS

Četiri mita o ljubavi zbog kojih ostajete sami

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Zaljubljenost i ljubav dvije su različite stvari, to su do sada vjerojatno uspjeli naučiti svi iole informirani ljudi, no kako se oko ljubavi plete toliko mitova da ih više ima samo o… više »

COOL

LG-ev OLED TV u službi znanosti: savršen prikaz digitalizirane kulturne baštine

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

U sklopu manifestacije Noć knjige, koja se u Hrvatskoj održava od 2012. godine s ciljem predstavljanja knjiga domaćih i svjetskih autora te druženja uz knjigu i čitanje, danas je u Državnom… više »

RECENZIJE

Samsung Galaxy S8+ recenzija

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Samsung Galaxy S8+ zapravo je prvi pravi flagship za 2017. godinu kojeg recenziramo, s novim hardverom. I da, recimo to odmah - konkurencija će se morati dobrano potruditi da ga prestigne.… više »

OPA :)

Kakav seks zapravo vole žene?

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Seks je sve prisutniji u mainstream medijima, pa gotovo da i nema novina ili portala gdje nećete naći gole ljude oba spola, a kad se bacite na čitanje knjiga... 50 nijansi sive najednom su… više »

skrolaj na vrh