Život
EH, DA ...

10 znakova da veza odlazi u prošlost

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Veze su istovremeno i san i noćna mora - ne dolaze lako, nije ih lako održati i potreban je priličan trud da sve kockice sjednu na svoje mjesto. Nije to čak niti toliko pitanje strasti koliko… više »

UČESTALO

Djeca i bolovi od rasta

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Koliko vam se puta dijete požalilo na grčeve, bolove u mišićima ruku i nogu tijekom noći? Vjerojatno dosta puta, a obično se radi o bolovima povezanih s rastom, kažu stručnjaci koji… više »

EH, DA ...

Gdje se živi s najmanje stresa? U Njemačkoj!

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Miran i bezbrižan život podrazumijeva šetnju pored stabala i cvijeća, pozamašnu sumu na bankovnom računu i siguran posao - slažete li se? Ako je tako, onda je idealno mjesto za… više »

PODACI

iPhone X - što nije rečeno na predstavljanju

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

iPhone X - vrhunac Appleovih dizajnerskih i inženjerskih napora, konačno je  osvanuo jučer u javnosti.  Već prije lansiranja očekivanja su bila nebeska. Zanimljivo i većina… više »

Boja usana govori o opskrbljenosti tijela kisikom
SJAJNO!

Trikovi za ljepotu koje morate znati

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Nije važno želite li isprobati nekoliko novih trikova ili samo tražite jednostavniji i brži način da si olakšate svakodnevnu rutinu uljepšavanja. Nudimo vam nekoliko trikova… više »

SAVJETI :)

3 činjenice o seksu koje morate znati - ako ste muško

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Muškarci vole misliti kako o seksu znaju sve, no naravno da to mogu reći samo rijetki (a i ti se neće na glas hvaliti, sigurno...). Stoga, nije na odmet zabilježiti negdje u mozgu ove… više »

STVARNO?

Kakvi su muškarci (i žene) u modi?

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Muškarci, baš kao i žene, imaju neke svoje favorite za kojima će se uvijek okrenuti na cesti i zamisliti što bi sve mogli doživjeti zajedno. No, i tu se stvari, izgleda,… više »

ZANIMLJIVO

Plavo vino je novi hit?

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Ako ste i inače u dilemi što natočiti - crno ili bijelo vino, Španjolci su vam dali još jednu varijantu za razmišljanje. Naime, španjolski vinari uspjeli su… više »

NOVOSTI

iPhone 8, 8 Plus i iPhone X predstavljeni javnosti

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Apple je napokon predstavio nove modele pametnog telefona iPhone 8, iPhone 8 Plus i iPhone X, čime je obilježio i deset godina od pojave prvog iPhonea i iznova postavio nove trendove u tom… više »

foto: Pexels
HMMM

Navike koje biste trebali preuzeti od svoje djece

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Djeca ponajprije uče od svojih roditelja, no postoje neke reakcije koje im dolaze prirodno i te su u većini slučajeva najiskrenije i najkorisnije za njih. No, i odrasli svašta mogu… više »

OPA :)

5 ženskih trikova za bolji seks

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Žene mogu od seksa napraviti dvije dijametralno suprotne stvari - genijalno iskustvo i ono koje ćete zaboraviti istog trena kad zatvorite vrata za sobom. Ako želite biti žena koja radi ono… više »

EH, DA ...

Kada muškarci postaju dosadni?

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Muškarci u određenim godinama prestaju biti zabavni i postaju dosadni, a to se događa s razlogom - jednostavno, onaj mladi dvadesetogodišnji avanturist u nama je odrastao, ne… više »

KONTROVERZNO

Razlikuju li se gay i straight lica?

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Gay ili str8, pitanje je koje se sve češće postavlja kad se govori o ljudima koji se ne uklapaju u potpunosti u socijalne norme heteroseksualnosti, a pravu buru uzrokovat će novi… više »

FOTO: Pexels
STIŽE BEBA

5 zabavnih savjeta za nove mame

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Prva beba u kuću unosi veselje i obaveze, a s obavezama dolazi i nesigurnost. Iako smo se opremili svim potrepštinama koje joj mogu zatrebati (čak i u sljedećih par godina),… više »

OPREZ!

Pametni telefoni i utjecaj na životnu sredinu

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Pametni telefoni imaju sve veći utjecaj na životnu sredinu zbog prečeste nadogradnje i novih modela, dok je recikliranje i dalje tek u povojima. Ovo se posebno odnosti na fazu… više »

skrolaj na vrh