Život
HEHE!

Smijte se na vlastiti račun, to je - genijalno!

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Smisao za humor vrlo je važna stvar u životu, no jedan je aspekt posebno zanimljiv - sposobnost smijanja na vlastiti račun. Naime, znanstvenici su utvrdili kako ljudi koji sebe ne shvaćaju… više »

DOĐITE

Place2Go 2018 - sajam putovanja u Zagrebu

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Više od 180 izlagača iz 20 zemalja, egzotične destinacije, nagradne igre, stručni paneli i atraktivna predavanja, poslovni susreti, radionice, susret s putopiscima i blogerima - ne… više »

KONKURENCIJA

Apple otvorio prvu trgovinu u domovini Samsunga i LG-ja

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Appleova prva trgovina u Južnoj Koreji otvorena je 27. siječnja, u luksuznoj trgovačkoj četvrti Garosugil. Kroz Apple App Store korisnici mogu osim kupnje i istraživati punu liniju proizvoda… više »

Pusa ;)

Postoji 5 razina ljubavi. Na kojoj ste vi?

objavljeno prije 6 dana

Prema psihologu Jedu Diamondu, postoji ukupno 5 razina "ljubavi" kroz koji parovi prolaze. A ako ako kojim slučajem otkrijete da obično zapnete prije posljednje, nema straha jer većina… više »

ETO...

Kako prepoznati beta muškarca

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Alfa muškarčine znamo svi, no znate li koji su to beta frajeri? Odgovor je jednostavan - muškarci bez karaktera, muškarci koji bježe od obveza, od odgovornosti,… više »

ZNATE LI?

Zašto je bolje biti samac

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Nije tako loše biti samac, barem ako vjerujete u dokaze koje vam znanost može predočiti. Za početak, samci imaju vremena za sebe i razmišljanje, što znači da bolje… više »

NOVOSTI

VLC 3.0 dodaje podršku za 8K, HDR i Chromecast

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Najnovija inačica VLC 3.0 softvera podržava 8K rezoluciju, HDR i 360 video. Sadrži podršku za emitiranje videozapisa na Chromecast. Tim u VideoLan-u razvio je svoju treću inačicu open… više »

Priručnik o seksu iz 1684.
WOOW!

300 godina star priručnik za seks sadrži neke prilično bizarne savjete

objavljeno prije 7 dana

Nevjerojatan "priručnik za seks" iz 1720. godine otkriva bizarna vjerovanja te ere i spreman je za prodaju na skorašnjoj aukciji. 300 godina stara knjiga nudi fascinantan uvid u… više »

EH, DA... :)

8 muških neoprostivih pogrešaka u krevetu

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Muškarci su savršeni u kreveti, apsolutni su carevi i zna se naravno da svo to savršeno dolazi iz njihovih glava... no, nerijetko iza takvih lovačkih priča stoji i dama… više »

Foto: Pexels
MA DA?

Poljubac - bizarna zamjena za njuškanje

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Poljubac je ono što nas spaja, daje nam bliskost i užitak, osjećaj povezanosti i uzajamnog veselja... a možda je samo poljubac, no kada se zaljubljeni poljube na Valentinovo sudjelovat… više »

NOVOSTI

Najpopularnije dijagonale zaslona u 2017

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Uređaji s dijagonalnim veličinama zaslona od 4,7 inča do 5,5 inča najpopularniji su u 20 različitih tržišta Ekipa Device Atlasa, koja je vjerodostojni izvor podataka o uređaju na… više »

FORA!

Što se u svijetu jede za Valentinovo

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Valentinovo se primarno veže za ruže i slatkiše, no uz to obično ide i neka romantična večera zaljubljenih... a ponuda je različita. U Francuskoj, tradicionalnoj zemlji romantike, na… više »

OPA!

S koliko godina u prosjeku gubimo nevinost

objavljeno prije 8 dana

Bez obzira na to što danas mislili o tome, svoje smo adlescenske godine proveli brinući ponajviše o - seksu. Što je to seks? Kakav je… više »

ZAPAMTITE :)

5 pogreški koje žene čine kod dopisivanja

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Veze se ne stvaraju preko poruka, no na taj se način lako mogu uništiti. Mnoge žene ne shvaćaju koliko odbojno muškarcima može biti besmisleno dopisivanje ili dopisivanje samo… više »

LOOL

Valentinovo ili korizma, koji je vaš izbor?

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Čista srijeda ili Pepelnica početak je korizme, četrdeset dana dugog razdoblja pokore i odricanja kojim se kršćani pripremaju za Uskrs. Prvi put od 1945. godine poklopilo se da korizma… više »

skrolaj na vrh