Život
STVARNO?

Žene, brak i učestalost seksa

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Žene su te kojima se obično prigovara da im seks nije često na pameti, pa nije loše pogledati brojke koje su donijela istraživanja o seksualnom životu udanih žena. Unatoč svom… više »

SAVJETI

Tri stvari kojih se žene nikad ne smiju odreći

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Žene u vezi nerijetko imaju problem - vrlo lako zaboravljaju na život koji su vodile prije veze, a koji definitivno nije ni na koji način ovisio o partneru. Na prvu to možda i ne zvuči… više »

MA DA?

Zanimljive činjenice o psima koje rijetki znaju

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Psi su posebne životinje koje su, iako različite od ljudi, zapravo slične nama po dosta stvari o kojima rijetko razmišljamo, pa nije zgorega naučiti ponešto o najboljem… više »

Ako kopam u Zagrebu, izaći ću u Kini?

Antipodna karta svijeta omoguće nam da pronađemo suprotnu točku svakog mjesta na Zemlji

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Od malih nogu vjerovali smo da ćemo, ako iskopamo rupu prema središtu Zemlje, izroniti negdje u Kini. Nasreću, zahvaljujući novoj interaktivnoj antipodnoj karti sada se sami možemo… više »

WOW!

Uz Snapchat Story pratite Grand Prix utrke Formule 1

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Bernie Ecclestone i profesionalni automobilisti FIA Formula One World Championship nemaju problema s prihvaćanjem digitalnog okruženja za utrke. Štoviše, vole koristiti… više »

Digitalna budućnost mijenja se pred našim očima.

Top 5 predviđanja digitalne budućnosti

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Ništa više ne može ostati skriveno, a vijesti se šire nezamislivom brzinom.No još veći razvitak digitalizacije neće utjecati samo na širenje vijesti i… više »

Nemate slobodnog vremena?

Zašto nam se čini da imamo sve manje slobodnog vremena?

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Kako prenosi Business Insider, njujorški psiholog Adam Alter na ovogodišnjoj je TED konferenciji predstavio tri grafa koji pokazuju različite vrijednosti s podacima kako ljudi u… više »

MA DA?

Žene dosežu seksualni vrhunac prije muškaraca

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Prema novim istraživanju i suprotno svemu što smo ikad čuli po tom pitanju, žene možda dostižu svoj seksualni vrhunac prije muškaraca Lovehoney, online trgovina seks igračaka,… više »

STVARNO?

Koliko je muškarcima važan ženski glas

objavljeno prije 6 dana i 14 sati

Sudeći prema najnovijem istraživanju, ono što ženu čini atraktivnom nije samo njen fizički izgled. Muškarcima je, pokazuju rezultati istraživanja, jako važan glas. Dugo se… više »

WOW!

100 najprodavanijih piva na svijetu

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Pivoljubaca ima gdje god se okreneš te je upravo ova tekućina omiljeno sredstvo rashlađivanja mnogih. Jeste li se ikada zapitali koje su najprodavanije pive u više od 100… više »

NOVOSTI

Premijerno predstavljanje najnovijih AOC AGON igraćih monitora na Gamescom sajmu

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

AOC i ove godine sudjeluje na jednom od najvećih svjetskih sajmova videoigara Gamescom u Kölnu koji se ove godine održava od 23 do 26 kolovoza. AOC će se ove godine na Gamsecomu… više »

SAVJETI

Povećajte produktivnost na najjednostavniji način

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Produktivnost se može poboljšati jednostavnim razmještanjem zaposlenika u uredu, a motivaciju treba potaknuti, otkrili su znanstvenici. Isto kao što je i zijevanje… više »

NAJAVE

Nokia 105 i 130 novi su mobiteli s kultnom igrom Snake

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Tvrtka HMD Global najavila je Nokia 105 i Nokia 130 klasične mobitele s hardverskom tipkovnicom, 1,8-inčni malim ekranom u boji, odličnom baterijom i operativnim sustavom Nokia Series 3.0 +.… više »

SAVJETI

Kako se zaštititi od požara?

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Čak i ako požari ne uključuju izravno vaš dom ili okolinu, dim koji nastaje zbog njih,potencijalna je zdravstvena opasnost za sve osobe na tom području. Dim… više »

EH, DA ...

Istine o seksu za mladu ekipu

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Seks okružuju toliki mitovi da ih treba raskrinkati što prije u životu, naročito prije nego što se upustite u prvi seks - prvi seks nešto je čega ćete se… više »

skrolaj na vrh