Život
MA DA?

Izgleda da je bolje biti solo nego u braku?

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Brak može društveno ograničiti ljude i nije uvijek sretan završetak kojim ga smatramo - i studija objavljena 2015. podržala je tu ideju jer su rezultati pokazali da… više »

MMM

Valentinovo je toplo i slatko uz Franck čajeve

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Iako za sebe volimo reći da smo nacija koja preferira kavu, Hrvati su veliki ljubitelji čaja. Čak 90 posto građana starijih od 15 godina pije čaj. Vole ga podjednako i muškarci i žene,… više »

SUPER

Tele2 donosi neograničenu čaroliju surfanja na Valentinovo

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Znamo, znamo... Nije da se ljubav slavi samo taj dan, ali ipak je on nekako poseban i želja je razveseliti najdražu polovicu. Što je veza duža, to je veća vjerojatnost da su… više »

EH, DA... :)

Hrvati i Valentinovo - što se i kada kupuje, kako se troši

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

Potrošači diljem svijeta troše više za Dan zaljubljenih nego ikad prije, i to radije na iskustva nego na ono materijalno, pokazao je godišnji Mastercard Love… više »

NOVOSTI

HTC pokazao U12

objavljeno prije 8 dana i 12 sati

HTC-ov flagship će preskočiti MWC Barcelonu, no domaći kupci su ga već mogli opipati i isprobati na 5G presici lokalnog tajvanskog operatera. Naravno, nije HTC vesla sisao - nigdje nije… više »

ZNATE LI?

Bizarne romantične tradicije

objavljeno prije 9 dana

Valentinovo je tu, držimo se polako za rukice, kupujemo cvijeće, bombončiće, poklončiće i tako već pomalo uhodano obilježavamo ovaj dan zaljubljenih. Barem će tako sljedeća dva dana provesti… više »

Zanimljivo!

4 velike pogreške koje žene rade kod flertanja

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Zvuči jednostavno kada nama ženama kažu da bi flert trebao biti jednostavno i zabavno iskustvo. Ali kada plan treba provesti u djelo, više nije toliko zanimljivo. Sve što smo… više »

MA DA?

Facebook je postao društvena mreža starijih

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Facebook su u nebesa digli klinci, nemojmo se zavaravati - brzina komunikacije i razmjene informacija privukla je one kojima klasični forumi i chatovi bili nedostatni... no, i to se mijenja.… više »

OPREZ!

Mnogi uzimaju previsoke doze ibuprofena

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Mnoge odrasle osobe, koje koriste ibuprofen i druge tzv. nesteroidne protuupalne lijekove (NSAID), uzimaju ih previše povećavajući rizike od ozbiljnih nuspojava poput unutarnjeg… više »

PAZI OVO!

Može li se pivo pretvoriti u gorivo? Izgleda da može!

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Iako samo u demonstracijske svrhe, njihovo "otkriće" može imati bitne implikacije na razvoj održivih goriva.  Studija objavljena u časopisu Catalysis Science and… više »

NOVOSTI

Huawei P smart stigao u Hrvatsku

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Huawei Hrvatska je najavio početak prodaje pametnog telefona Huawei P smart, modernog prikaza zaslona s dual kamerama i relativno prihvatljive cijene. Huawei P smart je naziv modela za… više »

DOLE RUTINA!

5 vrsta seksa za svaki ljubavni par

objavljeno prije 10 dana

Seks spaja ljude u vezama, no jednako tako može ih i razdvojiti ako jedan ili oba partnera nisu zadovoljni učinkom u krevetu. Rutina je jedna od najopasnijih stvari za vezu, jer kad seks… više »

MA DA?

Ženske stvari koje vole - muškarci

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Žene i njihovo uređivanje muškarcima su obično izvor nervoze, dosade i pošalica - no nije to baš uvijek tako, pokazali su dečki na Redditu koji su otvoreno progovorili o… više »

MA DA?

Hoće li muškarci - nestati?!

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Muškarci su ugrožena vrsta, sve se više čini, ali ne zbog razloga koje bi oni odmah stavili na prvo mjesto - naime, Y kromosom možda je simbol muževnosti, ali sve je jasnije da… više »

COOL

Kako je zapravo naseljena Amerika

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Uzorak DNK-a izvučen iz lubanje šest tjedana stare djevojčice čiji su 11,500 godina stari ostaci otkriveni na Aljasci pomaže znanstvenicima da raspletu dugogodišnju kontroverzu… više »

skrolaj na vrh