Život
Seksualni odnosi bude emocije u ženama htjele to ili ne
ZAPAMTITE :)

3 razloga zašto je seks sve bolji s godinama

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Seks zapravo postaje bolji s godinama, pokazuju nova istraživanja iz dana u dan, a izgleda da su najbolje godine za seks - četrdesete. Naime, iako 20-godišnjaci imaju učestaliji seks,… više »

STVARNO?

Što ljudi najviše žele promijeniti kod partnera

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Veza bi trebala biti utemeljena na međusobnom poštovanju i uvažavanju, kao i na prihvaćanju partnera takvog kakav stvarno jest, no znamo da je to samo bajka - svi bi na partneru… više »

VESELO

Uskrsni simboli - kako ukrasiti dom

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Uskrs je pred nama, a vrijeme blagdana je idealno za ukrašavanje doma prigodnim uskrsnim simbolima - već će nas i sam proces ukrašavanja s obitelji usrećiti. Evo… više »

HAKERAJ

Shadow Brokers opet razvalili NSA

objavljeno prije 9 dana

Hakeri Shadow Brokers objavili su jučer dokumente i datoteke za koje cyberstručnjaci kažu kako sugeriraju da je američka obavještajna agencija NSA nadgledala međubankovni sistem… više »

ZANIMLJIVO

Život na Marsu traže u - pustinji Atacama

objavljeno prije 9 dana

Kamenje, pijesak, vrućina, iznimna suhoća: pustinja Atacama u Čileu je mjesto koje je na Zemlji najsličnije Marsu i zato zaokuplja pažnju znanstvenika koji traže moguće dokaze postojanja… više »

PRIPAZITE

Tko od proizvođača laptopa najviše vara na autonomiji baterija

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Današnji laptopi su sve tanji u odnosu na one prije nekoliko godina. Ali, činjenica je da imaju bolju autonomiju baterije. Prije još samo koju godinu, do tri sata autonomije… više »

EH, DA ...

Društvene mreže čine vas nesretnim

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Društvene mreže poput Facebooka zamišljene su kao mjesta povezivanja i informiranja, barem nam oni tako tvrde, no ostvaruju li se stvarno ti obećani pozitivni odnosi s drugim… više »

STVARNO?

3 neočekivane stvari koje utječu na kvalitetu seksa

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Seks se na prvu čini prilično jednostavnim (pogotovo kad vidimo tko ga sve upražnjava i kako), no zapravo se radi o aktivnosti koja ovisi o zamršenom skupu različitih faktora koji… više »

HE HE

5 znakova da ste spremni za udaju

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Brak i dalje predstavlja san velikog broja žena, no kako procijeniti jeste li stvorene za udaju ili ste ipak jedne od onih koje više vole kroz život ploviti same (što je sasvim… više »

COOL

Povratak analognog svijeta

objavljeno prije 9 dana i 21 sat

Brandon Salt je inače do grla u svijetu nove tehnologije, ali na videu objavljenom na YouTubeu ne može prikriti svoje potpuno oduševljenje: "Moj Bože, kako je to lijepo!" Upravo… više »

COOL

Google AutoDraw čini od vas crtačkog znalca

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Google je predstavio AutoDraw, novi alat koji prepoznaje vašu namjeru da nešto nacrtate, a onda tome dodaje stvaran oblik. Crtanje mišem na računalu ili prstom po… više »

PRIRODA JE SPAS

Krv komodskog varana ključna za nove antibiotike

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Krv komodskog varana sadrži važan kemijski spoj koji bi se, po mišljenju američkih znanstvenika mogao iskoristiti u procesu zacjeljivanja inficiranih rana. Zato su odlučili stvoriti… više »

COOL

Enceladus ima uvjete za život

objavljeno prije 10 dana i 3 sata

NASA je jučer predstavila nova otkrića, odnosno rezultate istraživanja života izvan naše planete. Radi se o otkriću vodika na Enceladusu, koji po mišljenju NASA-e "ima neke… više »

SAVJETI

Kako se riješiti neželjene pošte povezane s Gmail računom

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Želite li na jednostavan način počistiti inbox od neželjene pošte povezane s vašim Gmail računom? Predlažemo vam da to učinite koristeći uslugu mrežne stranice deseat.me Mrežna… više »

STVARNO?

10 vještina koje nestaju razvojem tehnologije

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Tehnologija je promijenila svakodnevni život na mnogo načina, a neke stvari smo možda već i zaboravili da smo radili. Naime, postoje neke vještine koje su pale u drugi plan zbog raznih… više »

skrolaj na vrh